Results 46 to 60 of 76
-
21-06-2011, 00:17 #46
- Join Date
- Jun 2011
- Posts
- 376
Λακρυ δεν διαβασα πολλα, ελαχιστα. Το πρωτο μνμ σου κυριως κι αυτο που προσπαθω να λεω σε εμενα και θα το ελεγα και σε εσενα και σε αλλους ειναι να μην θιγονται και να μην επηρεαζονται απο ανθρωπους που δεν καταλαβαινουν.
- 21-06-2011, 00:17 #47
- Join Date
- May 2006
- Posts
- 13,021
Ποιος ελεγχει το φορουμ και τι μαλακιες ειναι αυτες? Θες να σου απαντησω για τον καθενα απο αυτους που ανεφερες? Θες να σου πω για το σελειο που αισχρολογουσε με το χειροτερο και σιχαμεροτερο τροπο στο τσατ μεχρι που τον διωξαμε? Τεσπα δεν ειναι εδω τα ατομα αυτα οποτε δεν αναφερομαι. Δηλαδη ποιος ελεγχει το φορουμ? Και με ποιον τροπο το ελεγχει?
Βγαινει η λακρυμοζα και αρχιζει και βριζει την θεοφανια. Πεταγεσαι εσυ στο νημα της και βριζεις.
Οποτε η λιστα την επομενη φορα θα ειναι olgaki82, panikoula, seleios, krino , lakrymosa , keno.
Ο επομενος δηλαδη που θα αρχισει να βριζει να προσθετει.
Ρε δεν παμε καλα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-06-2011, 00:23 #48
- Join Date
- Jun 2011
- Posts
- 376
Και για να μην παραξηγηθω, δεν μου αρεσουν τα απροσωπα βρισιδια
. Στην περιπτωση που θεωρησω οτι διαδυκτιακως καποιος με προσβαλει αγνοω.
21-06-2011, 00:30 #49
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
21-06-2011, 00:34 #50
- Join Date
- Mar 2011
- Location
- between heaven and hell
- Posts
- 7,796
21-06-2011, 00:35 #51
- Join Date
- Nov 2010
- Posts
- 6,846
keep σε παρακαλω μη μου χανεις αλλο τον χρονο μου με την υποκρισια. ξερεις καλα με ποιο τροπο ελεγχετε το φορουμ, μονος σου ανεφερες το chat (ασε που παιζει να γνωριζεστε κι απο κοντα)! κι επειδη εγω δεν εχω πατησει εκει ΠΟΤΕ να διαβασω ολα τα κουτσομπολια και να ειμαι παρων, αφου δεν ειμαι μελος στο "παρεακι" σας, θα σου θυμησω μεχρι και το ποστ του sabb που παραδεχτηκε οτι οντως η Θεοφανία με τη Remedy λυμαινονται το φορουμ! κοιτα να δεις πλακα, ο sabb που η Θεοφανία οταν τσακωνοταν σε αλλο θεμα μαζι μου ειχε παρει το μερος του και τον προστατευε, γυρισε εναντιον της...
εγω δε πεταχτηκα χωρις λογο εδω. με καλεσε η ιδια η Lacrymosa, εκτος αν δε διαβασες το ποστ της. οπως και στο παρελθον τοτε σε εκεινο το θεμα με τους serial killers, εκνευρισατε και τη Broken_Doll που της αναφερατε τον βιασμο της, και παλι πηρα το μερος της κι εβριζα κι απειλουσα σαν δαιμονισμενος!
σταματηστε απλα να δημιουργητε θυματα εδω μεσα και να πληγωνεται τους αλλους ανθρωπους. ναι μπορει να ειναι αρρωστοι, να εχουν ασχημη συμπεριφορα, ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΥΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ να τους κρινεται αρνητικα και να τους πειτε τι θα κανουν με οτι θεωρειτε εσεις οτι ειναι σωστο!
αυτα και δε συνεχιζω αλλο. ουτε θελω να το παρεις σαν αντιπαραθεση, γιατι κατα τ'αλλα εισαι αξιολογο μελος εδω μεσα και δε γουσταρω να τσακωθω (και) με σενα για χαρη αλλων.
παρακαλω μη ξαναναφερθω εδω, αποχωρω απ'τη συζητηση κι ο καθενας ας νομισει οτι θελει.
καλο βραδυ.
21-06-2011, 00:37 #52
21-06-2011, 00:38 #53
- Join Date
- Oct 2009
- Posts
- 4,495
Αφού σπας πλάκα, φαντάζομαι δε θα έχεις την απαίτηση και να σε πάρουν τα μέλη στα σοβαρά. Γενικά έπαρση, πολύς εγωισμός, αρκετή ανταγωνιστικότητα, a chip on the shoulder δε δείχνει σιγουριά, άσχετα αν το βροντοφωνάζεις. plus, ρατσισμός.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-06-2011, 00:43 #54
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 2,650
μη νομιζεις ρειν κ αλλοι εχουν αρκετη επαρση, εγωισμο κ ανταγωνιστικοτητα, απλα δεν ειναι τοσο ευθεις, τα ριχνουν με το γαντι κ σχεδον ουτε που το καταλαβαινουν κ οι ιδιοι. κοροιδευουν πρωτα κ καλυτερα τον ιδιο τους τον εαυτο.
21-06-2011, 00:43 #55
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,278
21-06-2011, 00:47 #56
- Join Date
- May 2006
- Posts
- 13,021
Ρε κενο τι λες. Οτι παμε στο τσατ και λεμε τι? Το τσατ ειναι τσατ...εσυ υποθετεις κατι τις αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει. Ουτε καθε αντιπαραθεση με καθε μελος σημαινει κατι.
Το τσατ ειναι ενας χωρος ανοιχτος. Δεν απαγορευτηκε σε κανεναν να μπει. Εκει γινονται σαφως καυγαδες...αφου γινονται στο φορουμ γινονται και εκει αλλα δεν υπαρχει καποια "κλικα" ελεγχου του φορουμ.
Δηλαδη εγω να κουτσομπολεψει την lacrymosa πανω σε τι? Ή εσενα σε ξερω απο χθες? Οτι γραφεις βλεπω.
Αντιθετως πεφτει κουτσομπολιο μεσω facebook , msn ή δεκαδες μεσα που υπαρχουν στο διδικτυο...στο τσατ κολλησαμε τωρα?
Αναφερθηκαν ηλικιες για παραδειγμα...ελεος.
Μακαρι να υπηρχε ενα επισημο τσατ στο e-psychology οπως παλια , αλλ αυτο εκλεισε λογω των καυγαδων που εφταναν σε μεγαλο βαθος θυμαμε...πραγματικος πονοκεφαλος με απειλες για μηνυσεις κλπ. οποτε ο αντμιν το εκλεισε (και δεν του δινω αδικο).
Ανοιξαμε λοιπον με πρωτοβουλια μας ενα καινουριο ανεπισημο.
Το τσατ δεν ειναι κατι σπουδαιο , οποιος θελει μπαινει (αρκει να εχει προφιλ εδω και μιλαμε περι ανεμων και υδατων...). Ασε που ειναι ψιλονεκρο , υπαρχουν αλλα μεσα επικοινωνιας στο νετ οπως προανεφερα.
Τεσπα...εχεις αδικο. Δεν παιζουμε τους σωτηρες , ουτε εχει νοημα να μας κατηγορεις για κατι τετοιο απο τι στιγμη που μπαινεται σε ενα θεμα και βριζεται αδιακριτως.... χρωσταει ο αλλος κατι να του χαλας τη μερα?
Να μπεις δηλαδη αυριο το πρωι , να εχω ανοιξει θεμα και να λεω ποσο μαλακας εισαι και να κατεβαζω ενα καρο μπινελικια ενω εσυ εισαι με τη τσιμπλα στο ματι. Ανευ λογου και αιτιας.
Καπου πρεπει να υπαρχει αυτοελεγχος.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-06-2011, 00:49 #57
- Join Date
- May 2006
- Posts
- 13,021
21-06-2011, 00:52 #58
- Join Date
- Feb 2010
- Location
- SlaughterHouse
- Posts
- 4,127
λακρυ πιστευω πως εισαι δυστυχισμενη........αν ησουν ανεβασμενη και ολα οσα ελεγες, δεν θα βγαζες τοση πικρια....θελεις καπου να τα πεις με αλλο στομφο γι αυτο ξεκινησες ολο αυτο.
αλλα πλζ, τα νευρα και των αλλων δεν ειναι κορονια να παιζουμε! τις προαλλες εγραψαν ενα αλλο θεμα ''ο ρολος του φορουμ'' και ο χρηστης απλα ειπε τους προβληματισμους του και συζητησαμε πολιτσμενα
προσπαθω εγω οπως κ αλλα παιδια να μπουμε να μιλησουμε και το μονο που πεφτε το ματι ολων ειναι τα αισχη να βριζονται, απο την στιγμη που θα πρεπε να διαβαζουν ποστ καποιου μελους που ισως εχει αναγκη. αντ αυτου απαντανε εδω.
ασε να χειο καθενας την κλικα του, κανε εσυ και την δικια σου. απλα οσο γινεται αυτο προσβαλλονται ολο και περισσοτεροι που δεν εχει σημασια αν ειναι τζατζογριες η χοντρες η πουστρες - πισω απο ενα pc - ειναι ανθρωποι οπως εσυ με ματια και διαβαζουν. και οι λεξεις κοβουν
αλλωστε γιατι να νιωσεις ωραια αμα δεν αξιζει, να βριζεις καποιους πισω απο ενα pc οντας και εσυ η ιδια πισω απο αυτο
καλητερα οι admins να τα σβηνουνε αυτα τα θεματα, οπως και το αλλο της γουαιτ. βασικα οχι να σβηνονται απλα να κλειδωνονται. γιατι ειναι ντροπη ρε σεις....ειναι ενα περιστατικο επαναλλαμβανομενο ελεος δλδ!!!I m a Good Person With Bad Attitude
21-06-2011, 00:55 #59
- Join Date
- Oct 2009
- Posts
- 4,495
Υποθέτω ότι κάποια/ος που απομυθοποιεί το φόρουμ αλλά συνεχίζει να παραμένει σ'αυτό, δεν το έχει εντελώς απομυθοποιήσει. Τελικά, απομυθοποιείται μετά από μία προσωπική κόντρα, και σβήνονται από το νου όσα μηνύματα συμπαράστασης έχουμε λάβει? Γιατί λακρυμόζα έχω διαβάσει και αρκετά τέτοια μηνύματα στήριξης, καθώς και διαβάζω καθημερινά. Αυτά παραγνωρίζονται?
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-06-2011, 00:56 #60
- Join Date
- Feb 2010
- Location
- SlaughterHouse
- Posts
- 4,127
γιεπ το θεμα ειναι οτι οτι και να ειπωθηκε σε ενα καυγα σε μια αντιπαραθεση σε ενα τοπικ το ξεχνας και παει παρακατω. κ εγω ειχα βριστει με 2-3 κ μια χαρα μιλαμε τωρα
I m a Good Person With Bad Attitude
Similar Threads
-
Ενορατικά άτομα
By whitecandle in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 24Last Post: 16-11-2012, 04:06 -
Ευάλωτα σε ψυχώσεις άτομα
By mihalis in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 41Last Post: 02-06-2011, 22:43 -
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗ ΑΤΟΜΑ
By BrokeN_DoLL in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 5Last Post: 14-02-2011, 10:57 -
Εξαιρετικα ευαισθητα ατομα
By mariap in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 8Last Post: 01-08-2010, 01:12 -
ατομα με ψυχολογικα προβληματα
By giorgos7 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 14Last Post: 06-06-2008, 12:14
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία