HIGH EPISODES !!! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast
Results 151 to 165 of 186
    Οκ. ευχαριστω ελαφι :-)

τι παιρνεις αν επιτρεπετε? πριν επαιρνα seroquel με τα υπολοιπα...

Banned
    Ουτε απο αυτο εχω προσωπικη εμπειρια.. :Ρ σορυ

Τι σορυ βρε? καλυτερα για εσενα :Ρ

Banned
    Λολ και ξανα λολ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    High episodes αυτην η μαλακια δεν ειναι κι εγω ποτε δεν εβριζα. Αυτο ειναι το χεσιμο του Θεου, τι χαι γαμωτο, χαλια ειμαι, απιστευτα επιθετικη, νιωθω θυμο οργη, πονο, οι σκεψεις εναλλασσονται με απιστευτη ταχυτητα, σχεδον λευκο, φοβαμαι μη τρελαθω και σημερα τα εκανα σκατα και φοβαμαι οτι θα διωξω τους ανθρωπους που αγαπαω απο κοντα μου. Στο σπιτι του φιλου μου φρικαρα και εσπαγα ποτηρια ενα μπουκαλι μπυρας γεμισε το πατωμα γυαλια, φωναζα, τον χτυπουσα, θελω να δαγκωνομαι να κοβομαι, κλαιω, μετα απο 5 λεπτα μπορει να χορευω, δεν εχω κοιμηθει καθολου σημερα παλι. Χθες ο γιατρος μου εδωσε Abilify μαζι με ladose και topamac που επαιρνα απο πριν. Τι εμπειριες εχετε απο το Ampilify? Ποσα mg παιρνετε? Τι παρενεργειες ειχατε τις πρωτες μερες? Μιαουυυυυυυυυυ και Γαβββββββββββ
    Μιαου μιαου !!!! Αχινουλι ετσι νιωθω κ εγω 8 μερες ειμαι σε ενταση κ δεν ειναι το απλο το χαι που ειχα στην αρχη δλδ μονο στη συναισθηματικη διαθεση δλδ να εχω ενεργεια να χαιρομαι κτλ, μου βγαινει τρελη επιθετικοτητα κ προς τους αλλους κ προς εμενα κ φοβαμαι ειλικρινα μην κανω κατι αν κ δεν εχω κανει κ λιγα κ θελω να κοιμηθω κ μου χει λειψει η αισθηση κ δεν μπορω, σαν να ζω σε κατι ονειρικο περα απ την πραγματικοτητα, σαν να την εχω ακουσει, να σε ρωτησω κανεις κ ουσιες εσυ ?? αμα κανεις, ακομα χειροτερα γινεται το χαι, κι εγω χορευω κ κουναω το κεφαλι μου κ φοβαμαι μην παθω κατι απ το κουνημα κ φυγει το μυαλο απ τη θεση του το αμπιλιφαι το παιρνα κι εγω το κοψα ομως αλλα απο χτες το ξαναρχισα γιατι φοβηθηκα κ θελω να κατεβω πως οταν ημουν μικρη κ ανεβαινα στα παιχνιδια στο λουνα παρκ κ τσιριζα "ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!! " ετσι κ τωρα νιωθω σαν εκεινο το τρενακι που κανει αποτομες ανοδους κ πτωσεις κ τσιριζα γιατι φοβομουνα ο,τι θυμαμαι χαιρομαι παλι τρεχουν οι σκεψεις μου γαμωτο α τι ελεγα ναι ειχα φτασει μεχρι κ 30 που ειναι η ανωτερη δοση, τωρα παιρνω 15 τις πρωτες μερες ειχα ακαθησια κ αυπνια κ δεν μπορουσα να ηρεμησω, στο δωσε κ εσενα ε? τι δοση σου βαλε?? το ξεκινησες? πως νιωθεις? εντωμεταξυ τα ιδια ακριβως φαρμακα παιρνουμε!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Σημερα τα πηρα πρωτα φορα, παιρνω των 10mg, οποτε δεν εχω προλαβει να νιωσω κατι. Το μυαλο μου ειναι κενο τωρα, νιωθω πολυ εξαντλημενη απο ολα αυτα που εκανα τις προηγουμενες μερες. Σε 2 ωρες βεβαια μπορει και να τα ξανακανω. Οχι ομως. Λακρυ ηθελα να σε ρωτησω σε σχεση με τα καθαρτικα που εχεις αναφερει, παιρνω κι εγω καμια φορα. Ποσα παιρνεις μαζι? Εγω αν παρω πανω απο 2 εχω προβληματα. Επισης αυτο που εγραψε πανω στο βιβλιαριο δεν ηταν διπολικη αλλα συναισθηματικη διαταραχη με ψυχωσικ...μετα δεν αναγνωριζα τα γραμματα. Ξερει κανεις σε τι μπορει να αναφερεται?

Χεχε.... δε μιλαμε για δεκατα...
    Περαστικα.

Εγω με κατι τετοια χαριτωμενα γινομαι ιδιαιτερως φορτσατη... Που θα παμε να χορεψουμε, να δειξουμε πως ξερουμε να γελαμε, να κανουμε καμια μελανια στονα αερα. Μου εχει συμβει κι αυο σε ενα μπαρ. Δαγκωνα συνεχεια την ατμοσφαιρα, εννοειται οτι της αρεσε της βιτσιοζας, αλλα μετα σκοταδι...

Αυτο κι αν ειναι για καγκουροπηδηματα(εννοω το ζωο)!!!! χεχεχεχεχε
    το ξερω οτι δεν ειναι το αρμοδιο thread για μουσικη και δε θα το ξανακανω.
    Μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυ

Γρρρρρρρρρρρ μετα απο ολα αυτα σκατοτσιτωσα παλι......
    Και δεν εννοω τη μουσικη, εννοω οτι ημουν σκατοκουρασμενη μετα τις χθεσινες μλκ.
    Θα παω που να παω??? πως ηρεμει κανεις???
    μιαου. Λακρυμοζα σοβαρα σε λενε Λακρυμοζα? Δεν ειναι ψευδωνυμο?

Senior Member
    Σημερα τα πηρα πρωτα φορα, παιρνω των 10mg, οποτε δεν εχω προλαβει να νιωσω κατι. Το μυαλο μου ειναι κενο τωρα, νιωθω πολυ εξαντλημενη απο ολα αυτα που εκανα τις προηγουμενες μερες. Σε 2 ωρες βεβαια μπορει και να τα ξανακανω. Οχι ομως. Λακρυ ηθελα να σε ρωτησω σε σχεση με τα καθαρτικα που εχεις αναφερει, παιρνω κι εγω καμια φορα. Ποσα παιρνεις μαζι? Εγω αν παρω πανω απο 2 εχω προβληματα. Επισης αυτο που εγραψε πανω στο βιβλιαριο δεν ηταν διπολικη αλλα συναισθηματικη διαταραχη με ψυχωσικ...μετα δεν αναγνωριζα τα γραμματα. Ξερει κανεις σε τι μπορει να αναφερεται?
    Των 10 mg οκ ειναι μετρια δοση ρε συ, εγω παιρνω 15 τωρα τα ξαναξεκινησα μονη μου για να αρχισω να κατεβαινω λιγο λιγο, πριν κατι μηνες επαιρνα να φανταστεις 30 που ειναι η μεγιστη δοση κ ημουν σαν ζομπι ενιωθα μπλοκαρισμενη αλλα τωρα εχω ξελαμπικαρει αρκετα...
    Κι εγω σημερα νιωθω πιο πεσμενη, οχι εξαντλημενη τοσο, αλλα δεν εχω την υπερενεργεια κ εχω υπνηλια, ισως τοσες μερες κουραση δεν ξερω, δεν θελω να σκεφτομαι αλλο, θελω frozen emotions κ τιποτα αλλο... Με τα καθαρτικα που λες αρχικα ξεκινησα με 1-2, μετα εγινε συνηθειο κ εθισμος κ δεν με πιαναν κ αναλιγως την ποσοτητα του φαγητου που ετρωγα στο καθε βουλιμικο επεισοδιο, εφτασα να παιρνω κ 10 μαζεμενα κ δεν παθαινα τιποτα.. εχει τυχει σε διαρκεια ολης της ημερας να παρω 16 (οχι μαζεμενα)... τι εννοεις αμα παρεις 2 εχεις προβληματα?? παντως οσο μπορεις απεφυγε το γιατι μετα μπαινεις σε τρυπακι κ δεν βγαινες ευκολα..
    οσο για το αλλο που λες, ισως εννουσε "συναισθηματικη διαταραχη με ψυχωσικα συμπτωματα/στοιχεια"?? κατι τετοιο εγω καταλαβαινω, αλλα ρωτα για πιο σιγουρα το γιατρο σου ! μιαου !

Senior Member
    Γρρρρρρρρρρρ μετα απο ολα αυτα σκατοτσιτωσα παλι......
    Και δεν εννοω τη μουσικη, εννοω οτι ημουν σκατοκουρασμενη μετα τις χθεσινες μλκ.
    Θα παω που να παω??? πως ηρεμει κανεις???
    μιαου. Λακρυμοζα σοβαρα σε λενε Λακρυμοζα? Δεν ειναι ψευδωνυμο?
    Miaou miaou !! Ψευδωνυμο ειναι ρε συ το Λακρυμοζα!! Δεν με λενε ετσι κανονικα!! (Σου ειχα πει νομιζω πως με λενε!!) Αλλα το λατρευω το λακρυμοζα σαν ονομα, ειναι τελειο, αμα ημουν αμερικανα θα ηθελα ετσι να με λενε !!!

Νιωθω λιγακι exhausted......Χτες παλι γυριζα εξω... δεν θελω να ξαναβγω εξω, αλλα με τραβαει γαμωτο.. σημερα νιωθω sedation...

Ναι σωστα, γκαφα. Πολυ ωραιο το Lacrymosa παντως κι εμενα μου αρεσει πολυ. Μιαου μιαου φιλια

Senior Member
    Χαιρομαι που σου αρεσει, ειναι τελειο ονομα, το λατευω!! Φιλακια φιλακια kissezZzZ kissezZzz miaou miaou!!!!!

Πως εισαι εσυ?? Κατεβηκες καθολου η εισαι στα ιδια??

Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast