HIGH EPISODES !!! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 186
    χοχο και ξανα χο. Εγω ανεβοκατεβαινω με ταχυτητες μιαου. Η χθεσινη μερα ηταν ασχημα επεισοδιακη, απο τις χειροτερες, μανια καταθλιψη μαζι, δεν θα πω λεπτομερειες, γιατι με παρακολουθουνε :Ρ. Μια εικονα ηταν να μπουσουλαω 4 το πρωι στα γρασιδια διπλα στο δρομο με ενα αυτοματο ποτιστηρι να με βρεχει ψαχνοντας να βρω κατι κλειδια που απο θυμο ειχα πεταξει και εκλαιγα. Μπουσουλαγα αρκετη ωρα και εγινα μουσκεμα εντελως. Χτυπησα τον καθρεπτη ενος αυτοκινητου, οι γονεις μου εμαθαν για τις σεξουαλικες σαχλαμαρες που εχω κανει, χτυπουσα παλι. Πως ειμαι εγω? Μια χαρα. Ειχα ξαναρωτησει ποτε νοσηλευεται κανεις? απο απλη περιεργεια μιας μιαου. αλλα εχω και ευχαριστα, αποκτησα δυο ομορφα ζευγαρια παπουτσια και ενα φορεμα και χαιρομαι, μου λενε οτι συμπεριφερομαι σαν παιδι επειδη μου αρεσει να παιζω. Και εχουν δικαιο, αλλα δεν ξερουν οτι τα παιδια δεν τα ενδιαφερει αν καποιος τους πει κατι τετοιο. Κι εσεις συμπεριφερεστε σαν ''μεγαλοι'', τεραστιοι ρε!! Τωρα χαμογελαω, ετσι :-)

Senior Member
    Αχινε που εισαι μιαου νιωθω αναγκη δεν μπορω να κατεβω με τιποτα γαμωτο εχω μια αδιακατανικητη αισθηση της πραγματοποιησης κ δεν ξερω αμα θα εξακριβωθει η οχι, με βλεπω στον καθρεφτη κ παιζει να μην ειμαι εγω αλλα καποια αλλη, νιωθω το κεφαλι μου κ το μυαλο μου να καιγεται κ φοβαμαι μην εκραγει, ειμαι ομορφη κ διασκεδαζω κ μ αρεσει ενα συγκεριμενο φορεματακι μινι που το βαζω συνεχεια, τωρα το χω βγαλει, τι κι αν χανεις κατι, νιωθεις αμα μπορεις να κανεις τα παντα, δεν μπορω να ξεχωρισω την πραγματικοτητα, κι εγω σαν παιδι θα θελα να ειμαι, μια χαρα ειμαι ομως κ ετσι, βασικα δεν πολυνιωθω μιαου
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Λακρυ μιαου δεν συγχρονιζομαστε γαμωτο 3 ωριτσες υπνος, μια χαρα! Λακρυ ποσο συχνα βλεπεις γιατρο, δεν σκεφτεται να αλλαξει κατι στην αγωγη για να πεσεις καπως? Εγω εχω φρικαρει καπως γιατι εχω παρει 2 κιλα, οι αλλοι με βριζουν βεβαια, αλλα εχω φρικαρει και θελω να κανω μια μικρουλα νηστεια. Και τοσο πρωι τι κανει κανεις??? Και δεν εχω κι @...@ να ξυσω :Ρ
    Πφφφ βλακειες. Τελος παντων μια εκπληξη και η σημερινη μερα. Εγω το κεφαλι μου το νιωθω να μουδιαζει συχνα εντελως και τρομαζω, χτυπαω το μετωπο μου και ειναι σα να μην αναγνωριζω οτι ειναι κεφαλι μου, σα να μη το νιωθω. Μια μερα -ασχετο τωρα- ειχα ζωγραφισει γατικια μουστακια και πηγα σε μπαρ και δεν ηταν αποκριες, το θυμηθηκα λογω μιαου. Μιαου και διοου και βαλε οπως θα ελεγε κι ο κυριος Αρκας.

Senior Member
    Ρε συ εγω με το ζορι κοιμηθηκα μια ωρα μιαου μου.. δεν μπορω εχω τρελη υπερενταση κ ειμαι ευερεθιστη κ ευεξαπτη κ θελω να σπασω καποιον στο ξυλο, τον πρωτο που θα βρω μπροστα μου που θα με κοιταξει καπως η θα μου πει κατι, δεν τα σηκωνω εγω αυτα.. εγω χανω κιλα γιατι δεν τρωω καθολου σχεδον κ δεν κοιμαμαι, ολη μερα ειναι θαλασσα, ξεθεωμα, χορος, ιντερνετ, σπιτι, clubbing, μιλαμε πολυ εντονα ζω τη ζωη μου πλεον αλλα μ αρεσει απο τη μια γιατι δεν πολυσκεφτομαι κ ειναι σαν εξτριμ αλλα απ την αλλη φοβαμαι κ θελω να κλαψω κ δεν μπορω, νιωθω οτι ειμαι προγραμματισμενη κ λειτουργω μηχανικα, κ απ την αλλη φοβαμαι μην ειμαι χοντρη κ θελω να αυτοκτονησω, δεν ξερω ποια ειμαι κ τι κανω, ειμαι καμμενη τελειως οπως εγραφα στο αλλο μου θεμα, ημουν γαμωτο στην κορυφη κ εφτασα στον πατο κ δεν υπαρχει ανοδος, νιωθω οτι εχω λιγοτερο μυαλο βλεπω τις περσινες εργασιες της σχολης κ σκεφτομαι οτι αποκλειεται εγω να εγραφα ετσι, δεν μπορει να τα χω γραψει εγω, τωρα δυσκολευομαι να συνταξω μια προταση με νοημα, δλδ λεω ασυνατησιες κ νιωθω οτι τρελαινομαι κ η μια σκεψη μετα την αλλη κ θελω να πεθανω, να παγωσω ειλικρινα..

μιαου μιαου εσυ πως εισαι?? αχ μακαρι να ημασταν κοντα ρε συ δεν ξες ποσο σε νιωθω.......

Senior Member
    Της διπολικής γυναίκας γίνεται εδώ μέσα!

Anyway είναι απολαυστικός ο υπο-μανιακός διάλογος σας. Κανονίστε όμως να πέσετε μετά στα τάρταρα

Senior Member
    καλα ρε τι γινεται με εσας τις δυο? εγω μπροστα σας ειμαι αγγελουδι κ παρολα αυτα με λενε τρελη, γιατι κλαιω κ δινω κ καμμια σφαλιαρα στο κεφαλι μου απο αυτα που σκεφτομαι....
    βαφω μπλε τα μαγουλα μου γιατι δεν μου αρεσει το ρουζ , κ πολλες φορες περπαταω εξω χωρις παπουτσια ,δεν μιλαω σε κανενα γιατι δεν βλεπω τιποτα ενδιαφερον!!!! κ αυτο ειναι ολο ,βγαινω κ εγω εξω τα βραδυα ,αλλα ουτε μπαφους ουτε κοκες , μονο τσιγαρα κ που κ που αλκοολ, δεν ενοχλω κανενα ,αλλα θεωρουν ολοι οτι πρεπει να νοσηλευτω γιατι κλαιω κ δεν μιλαω!
    Οι γονεις σας τι κανουνε? δεν στεναχωριουνται με την φαση σας? και κατι αλλο ,αφου παιρνετε φαρμακα δεν ισορροπειτε?δεν σας πιανουν?
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Lacry θα ηθελα να τα πουμε κι εγω απο κοντα, δεν αποκλειεται καποια στιγμη :-). Εγω οταν χορευω παριστανω το ελατηριο. Κι εγω χοντρη νιωθω γαμωτο, θελω να παω 57 ντουν. Ποσο συχνα μιλας σε γιατρο βρε? Αν ημουν κοντα σου θα σε αφηνα να με σπασεις στο ξυλο παντως ευχαριστως :Ρ

Και μην υπο-νομευετε τους υπο-μανιακους μας διαλογους :Ρ

Κατερινακι αυτο με το μπλε ηταν εξαιρετικο, κι εμενα δεν μου αρεσει το ροζ αλλα δεν ειχα σκεφετει αυτην την εναλλακτικη. Θα σε ελεγα στρουμφακι, οχι τρελη, κακο αυτο. Μια φορα μονο ειχα βαλει ρουζ και κραγιον με το αιμα μου. Κακο να σε λενε τρελη. Γενικα συμφωνω οτι δυσκολα βρισκεις καποιον να πεις κατι ενδιαφερον, πολυ δυσκολα.

Πηγαινεις σε γιατρο? Τι φαρμακα παιρνεις? Αυτος σου λεει να νοσηλευτεις? Βομβαρδισμος ερωτησεων. Κι εγω μονο καπνιζω αλλα πινω αρκετα αλκοολ.

Χεχε ή χιχι τι με επιασε τωρα? Σκεφτομουν να βαλω καθρεπτες οπως εχουν τα αυτοκινητα στα πλαγια του κεφαλιου μου, να τους στερεωσω καπως στα αυτια μου για να βλεπω συνεχεια την υπεροχηηηηηηηη φατσα μου και να παω στον γιατρο και να του πω οτι με επιασαν τα φαρμακα, με επιασαν στα μπρατσα, στη μυτη και στον κουλο. Επισης μεσημεριατικα χωρις λογω ριχνω κατι χωρους λεβεντικους με μπλουζ μπραδερδς μιαουυυυυ και μιαοου λακρυ ελπιζω να εισαι καλα. Παω να χορεψω τωρα. τα χερια μου ειναι σα φτερουγες κοτοπουλου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Lacry θα ηθελα να τα πουμε κι εγω απο κοντα, δεν αποκλειεται καποια στιγμη :-). Εγω οταν χορευω παριστανω το ελατηριο. Κι εγω χοντρη νιωθω γαμωτο, θελω να παω 57 ντουν. Ποσο συχνα μιλας σε γιατρο βρε? Αν ημουν κοντα σου θα σε αφηνα να με σπασεις στο ξυλο παντως ευχαριστως :Ρ
    Αχινουλι μου !!!!!!!! Κι εγω θελω ρε συ να τα πουμε απο κοντα, σου στελνω pm, bipolars εν δρασει μιαου μιαου !!! Εγω οταν χορευω χτυπιεμαι κ κανω headbanging κ φοβαμαι μη παθει τιποτα το μυαλο μου απο το πολυ το κουνημα κ παθω κατι κ δεν θα μπορω μετα να σκεφτομαι !!! Ρε συ δεν εισαι χοντρη 57 κιλα με 1.76 υψος!! Εγω ειτε θα νιωθω χοντρη ειτε αδυνατη, δεν τρωω σχεδον τιποτα ολη μερα, πιστευω εχω χασει, ολοι αυτο μου λενε, αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη κ τρωω φρικες...

Ρε συ αποκλειεται να το εκανα αυτο σε σενα, οσο κ να μου ζητουσες να σε χτυπησω δεν θα το κανα ποτε

Senior Member
    Χεχε ή χιχι τι με επιασε τωρα? Σκεφτομουν να βαλω καθρεπτες οπως εχουν τα αυτοκινητα στα πλαγια του κεφαλιου μου, να τους στερεωσω καπως στα αυτια μου για να βλεπω συνεχεια την υπεροχηηηηηηηη φατσα μου και να παω στον γιατρο και να του πω οτι με επιασαν τα φαρμακα, με επιασαν στα μπρατσα, στη μυτη και στον κουλο. Επισης μεσημεριατικα χωρις λογω ριχνω κατι χωρους λεβεντικους με μπλουζ μπραδερδς μιαουυυυυ και μιαοου λακρυ ελπιζω να εισαι καλα. Παω να χορεψω τωρα. τα χερια μου ειναι σα φτερουγες κοτοπουλου
    Αχινουλι καλα ειμαι αλλα σε ενταση παλι, χτες βγηκα διασκεδασα χορευα σαν τρελη κ ενιωθα, ενιωθα πολυ δυνατα συναισθηματα, κ εβλεπα τα φωτα κ ενιωθα οτι ειμαι μεσα σ αυτα κ διοχετευομαι παντου κ ηταν μοναδικη η αισθηση, κ σημερα με επιασε ταση να περπαταω επι 1,5 ωρα χωρις να ξερω τα μερη με το mp4 κ να κουνιεμαι κ να νιωθω σαν rockstar, αλλα τωρα κρυωνω κ ειμαι πιο πεσμενη, πρωτη φορα με πιανει τοσο γρηγορη εναλλαγη, μιαου πως εισαι εσυ, πας γιατρο?? εγω εχω καιρο να παω, θελω να ζησω, θελω να γελασω, να κλαψω, να πονεσω, να παγωσω, να εκστασιαστω, τα παντα ολα απο συναισθηματα ο,τι υπαρχει.....!!!!!!!!!

Senior Member
    Κατερινακι αυτο με το μπλε ηταν εξαιρετικο, κι εμενα δεν μου αρεσει το ροζ αλλα δεν ειχα σκεφετει αυτην την εναλλακτικη. Θα σε ελεγα στρουμφακι, οχι τρελη, κακο αυτο. Μια φορα μονο ειχα βαλει ρουζ και κραγιον με το αιμα μου. Κακο να σε λενε τρελη. Γενικα συμφωνω οτι δυσκολα βρισκεις καποιον να πεις κατι ενδιαφερον, πολυ δυσκολα.
    Κατερινακι λολ κι εμενα το στρουμφακι μ ηρθε στο μυαλο, ρε συ που βρισκεις μπλε ρουζ?? Εμενα μ αρεσει να βαφω εντονα μαυρα τα ματια με πολυ eyeliner κ αγριο υφος κ arrogant κ reckless κ το υπολοιπο προσωπακι μου με πολυ ανοιχτο make-up, το nude look που λεμε αλλα σε εντονο βαθμο, δεν βαζω ρουζ, κ κραγιον βαζω μπεζ κ δειχνω σαν freak !!!!!!!!
    Γιατι ομως σου λενε να νοσηλευτεις?? κανεις δεν μπορει να σε αναγκασει παρα μονο αμα υπογραψεις μονη σου...

Senior Member
    τι κανουν τα κοριτσια μας?
    lacry εισαι ακομα πολυ high?
    αν εισαι δεν ξερω ρε συ τι να σου ευχηθω....
    να παραμεινεις ετσι ή να κατεβεις?
    εσυ τι προτιμας απο τα δυο?
    δεν ξερω βασικα τι να ευχηθω και στον εαυτο μου γιατι ειλικρινα εχω να βιωσω high episode παρα πολυ καιρο!
    μου ελειψες

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast