HIGH EPISODES !!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 186
    Ρε συ δυστυχως ναι. Ναι εχω διατροφικες διαταραχες να φαν κι οι κοτες. Χαρακωνομαι ασχημα, σβηνω κανενα τσιγαρακι, σημερα μου τη βιδωσε και εσβησα αρκετα και αυτο που με παραξενεψε σημερα ειναι οτι δεν ενιωθα πονο. Εσφιξα για μια στιγμη τα δοντια μου και μετα τιποτα, μουδιασα, το εκανα αδιαφορα, σα να μη το εκανα σε εμενα, σχεδον σαν πλακα, δεν ξερω γαμωτο. οι γονεις σου εχουν δει τα σημαδια σου?

Σε καταθλιψη πεφτεις συχνα?

Senior Member
    εγω χαρακωνομαι μες στην ενταση κ δεν νιωθω πονο νιωθω οργη κ ευχαριστηση κ ανακουφιση εμετους κ καθαρτικα επισης καπνιζω παρα πολυ πλεον κ πινω ποτα με αλκοολ κ παιρνω χαπια αυτοκαταστροφικα ολα αυτα το ξερω αλλα ετσι ειναι τσιγαρο ειχα σβησει τις προαλλες αλλα πονεσα λιγο αλλα μ αρεσε που το πατουσα ξεσπαγα κ ξεθυμαινα οι γονεις μου τα χουν δει εσενα ?? τι σου εχουν πει ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ναι πεφτω κ σε καταθλιψη εχω κανει κ καταθλιπτικα επεισοδια που πραγματικα δεν μπορουσα να κουνηθω απο το κρεβατι εσυ κανεις καταθλιπτικα η μανιακα περισσοτερο ?? τι τυπο διπολικης εχεις δλδ 1 η 2 ??

Εχουν δει τα κοψιματα στα χερια μου, ειναι πολυ εντονα, στεναχωριουνται και με στεναχωρει αυτο. Νομιζω οτι αν ημουν μονη μου, θα ενιωθα τοσο ελευθερη, ακομα και να καταστραφω ναι. Δεν λυπαμαι για εμενα, λυπαμαι για το παιδι τους. Δεν ξερω, κανω μεικτα επεισοδια. Μεσα σε μια μερα μπορω να ειμαι πολλοι ανθρωποι. Δεν ξερω για τον τυπο 1 και 2. Ο γιατρος δεν μου εχει μιλησει καν για διπολικη. Δεν μου μιλαει, μου δινει φαρμακα. Αφηστε με να ειμαι αληθινος, να ειμαι κανενος.... http://www.youtube.com/watch?v=ugoNL...layer_embedded
    Εσενα οι δικοι σου πως αντιδρουν?

Κανεις καθημερινα εμετους? Τι υψος και κιλα εχεις? Αν θελεις μου λες βεβαια, σαχλη περιεργεια :Ρ
    Κι εγω τις ιδιες μλκ κανω... οσο αντεχω τουλαχιστον.

τοκ τοκ τοκ τοκ?

Senior Member
    Ρε συ πες στον γιατρο να σου μιλησει !! Ρωτα τον ευθεως αν εχεις διπολικη, οφειλεις να γνωριζεις !! Α μπες κι εδω αμα θες

http://www.mazi.org.gr/

ειναι ενα σαιτ για διπολικη που εξηγει τα επεισοδια κτλ παντως φροντισε να μαθεις για τη διπολικη , η γνωση ειναι δυναμη..

Οταν λες μονο φαρμακα, δλδ δεν κανει κ ψυχοθεραπεια ?? Η κανει αλλα δεν σου λεει για διπολικη ??

Ο τυπος 1 ειναι με μανιακα κ καταθλιπτικα, ο τυπος 2 με υπομανιακα κ καταθλιπτικα..

Εμενα οι γονεις μου ωρες ωρες μου στεκονται κ με στηριζουν κ αλλες φορες με λενε ψυχακι.. οπως τους κατεβει..

Εσενα πως το αντιμετωπιζουν οι δικοι σου ??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    τοκ τοκ τοκ τοκ?
    Χαχαχαχαχαχα εδω ειμαι !!!!!! Εμετους εκανα επι 1 χρονο αλλα κατι επαθε ο λαιμος μου κ πλεον σπανια, μονο καθαρτικα τωρα.. τι διατροφικη εχεις, βουλιμια η ανορεξια ?? Εγω τα χω περασει κ τα 2.. Ειμαι 1.65 με 53 κιλα, εσυ ??

Senior Member
    ψηλή είσαι, ζηλεύω χεχε!!! (1,57)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    τι ψηλη ειμαι ρε συ, μετριο υψος εχω, μακαρι να μουν πανω απο 1.70 (χωρις τακουνια βεβαια) απο μικρη ηθελα να ασχοληθω με το μοντελινγκ κ μου χει μεινει απωθημενο εντωμεταξυ μου λεγαν οι γονεις μου μικρη κανε μονοζυγο να ψηλωσεις σκατα ψηλωσα αλλα ενταξει δεν ειμαι κ κοντη στο ενδιαμεσο ειμαι πιστευω αλλα για μοντελινγκ γιοκ !!!

Βασικα δεν ειμαι σιγουρη οτι γνωριζω ακριβως οτι ξερω τι ειναι η ψυχοθεραπεια, τον βλεπω 1 φορα την εβδομαδα και μιλαμε. Δεν εχει κανει διαγνωση. Νομιζω πως αυτα που μου συμβαινουν οταν μου συμβαινουν παραειναι εντονα, δεν ξερω. Το θεμα της διπολικης προεκυψε τους τελευταιους 2 μηνες, αν και παντα ημουν παρορμητικη και συχνα ακραια και κτλ κτλ. Στο παρελθον υπηρξα καθαρα καταθλιπτικη. Εχω μαθει να κρυβομαι πολυ και ελειπα πολυ πολυ απο το σπιτι, εμενα σε σπιτια φιλων. Τον τελευταιο καιρο αναγκαστικα ειδαν και τους ειπα καποια πραγματα και βασικα ηταν υποστηρικτικοι. Μου λενε βεβαια τις κλασικουρες ολα ειναι στο μυαλο κτλ και με επιβλεπουν και αυτο μου τι δινει στα νευρα αλλα γενικα προσπαθουνε. εσυ εισαι τυπος 1?

Ελα βρε μοντελινγκ.... σιγα :-) Δεν χρειαζεται να εισαι πανω απο 1.70 για να εισαι κουκλα.

Senior Member
    ναι εγω ειμαι bipolar 1 κ bipolar icon χεχεχεχε !!! εχω κανει απ ολα τα επεισοδια βεβαια κ εμενα με καταθλιψη ξεκινησε κ πολυ βαρια μαλιστα κ μενα μου λεγαν τα ιδια οτι κλαιγομαι, μοιρολατρω, παρε πρωτοβουλια κτλ αλλα δεν καταλαβαιναν οι ΜΑΛΑΚΕΣ οτι ειναι η καταθλιψη ΑΣΘΕΝΕΙΑ κ οχι κατι που επιλεγεις η κανεις επιτηδες πλεον δεν δινω σημασια σ ο,τι κ αν πουν ειτε θετικο ειτε αρνητικο στις περσσοτερες περιπτωσεις διπολικης με καταθλιψη ξεκιναει α εισαι 2 μηνες new εισαι κ εσυ εγω ειμαι 4 τι επεισοδια εχεις κανει ??

Senior Member
    βρε κουκλα κ ομορφη ειμαι αλλα για μοντελινγκ το υψος μου δεν αρκει !!!! Thanks παντως !!!!!!!

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast