HIGH EPISODES !!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 186
    Τι εννοεις τι επεισοδια? Μανιακα, πως φερομαι? Μπορει να ημουν και παλιοτερα, αλλα δεν πηγαινα σε γιατρο, εχω κανει πολλες μαλακιες, απλα την ορολογια δεν την γνωριζω καλα.

εγω 176 58 νιαου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    τι ψηλη ειμαι ρε συ, μετριο υψος εχω, μακαρι να μουν πανω απο 1.70 (χωρις τακουνια βεβαια) απο μικρη ηθελα να ασχοληθω με το μοντελινγκ κ μου χει μεινει απωθημενο εντωμεταξυ μου λεγαν οι γονεις μου μικρη κανε μονοζυγο να ψηλωσεις σκατα ψηλωσα αλλα ενταξει δεν ειμαι κ κοντη στο ενδιαμεσο ειμαι πιστευω αλλα για μοντελινγκ γιοκ !!!
    πλάκα κάνω... ;D με μονόζυγο πάντως δεν ψηλώνεις!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

παντως ετσι οπως με εχω κανει κι εγω για μοντελινγκ τελειως γιοκ. οχι οτι θα ηθελα κι ολας, λεμε τωρα. λακρυ λακρυ

Senior Member
    νιαου νιαου !!! αχ το λακρυ λακρυ μ αρεσε !!!!! ρε συ αχινε μακαρι να χα το υψος σου κ ας ημουν οσα κιλα να ναι, το κακο με το μοντελινγκ ειναι αμα δεν εχεις το υψος γιοκ, ενω πχ αμα εχεις το υψος κ λιγα κιλα, τα κιλα μπορεις να τα χασεις αλλα το υψος δεν μπορεις να το δημιουργησεις !!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    πλάκα κάνω... ;D με μονόζυγο πάντως δεν ψηλώνεις!
    ναι ρε συ τετοιες μαλακιες μου λεγαν κ νομιζα η βλαμμενη οτι θα ψηλωσω !!! ο,τι να ναι !!! η την αλλη μαλακια κρατησου ! : μου κοβαν τα μαλλια αγορε(!) επειδη κ καλα τα μακρια μαλλια παιρνουν τη δυναμη κ δεν ψηλωνεις !!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!

μωρε ασε το μοντελινγκ δε κανουμε ταξιδια. περπατας σα ζομπι, στηνεσαι σα βαλσαμωμενη, σκατα μωρε :Ρ τι κανεις τωρα?

Senior Member
    Λες?? Γιατί πάντα είχα πλούσιο και μακρύ μαλλί. Αυτό θα φταίει!!! χαχαχα!!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

τι μαλλια εχεις? και τι χρωμα παρακαλω πολυ...

Senior Member
    εχω καστανοξανθα μακρια το φυσικο ειναι σγουρο αλλα δεν μ αρεσουν τα σγουρα κ τα ισιωνω συνεχεια !!!
    ρε συ μια χαρα ειναι το μοντελινγκ κ τι δεν θα δινα για να το επιτυχω!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Λες?? Γιατί πάντα είχα πλούσιο και μακρύ μαλλί. Αυτό θα φταίει!!! χαχαχα!!
    Οχι βρε, καμια σχεση!!! μαλακιες λενε κ οταν ημουν μικρη τα πιστευα κι ολας η βλαμμενη κ με μπερδευαν για αγορι ελεος δλδ.....

Ασχετο, αλλα εμενα παντως μου αρεσει πολυ το σγουρο.

Senior Member
    Εσυ τι μαλλια εχεις?? Συνηθως ξες τι ετσι παει, οσες εχουν σγουρα τα ισιωνουν κ οσες εχουν ισια τα σγουραινουν δλδ προσπαθεις να επιτυχεις το αντιθετο απ αυτο που εχεις !!!!!!

χμμμ αστο μεγαλη ιστορια, εγω τους τελευταιους μηνες ξεσπαω πολυ στα μαλλια μου. γενικα ειναι ισια. το καλοκαιρι μεχρι τους ωμους ξανθα, το φυσικο μου ειναι καστανοξανθο, ειχα κανει μερικες ανταυγες, εντελως ξαφνικα, το σκεφτηκα και μισο λεπτο τα εκανα δαμασκηνι, μετα απο δυο μηνες σοκολατι, μετα πηγα και τα εκοψα κοντα αρκετα, μετα τα εκανα ανταυγες ξανθες παλι, μετα μονη τα εβαψα πιο ξανθα, μετα τα ξαναεξοψα μονη μου και μετα τα ξαναεβαψα πιο ξανθα. Ωραια ε???

Γενικα κουρευομαι συχνα μονη μου και κουρευομαι χωρις να βλεπω στην τυχη δεν με νοιαζει και με κλειστο το φως στο μπανιο

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast