HIGH EPISODES !!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 186
    Senior Member
    Λολ Αχινε σε παω πολυ ρε συ εισαι κ γαμω τα ατομα!!!!

Τελεια ρε συ δλδ τωρα ειναι ξανθα τα μαλλια σου??

Εγω στο λυκειο ειχα κουρεμα πανκ, μετα ενα διαστημα το ειχα τελειως ατημελητο κ οπως να ναι, μετα αρχισα να τα ισιωνω συστηματικα, μετα τα βαψα μαυρα ενα διαστημα που λογω καταθλιψης το κανα κ ειχα βαψει κ το δωματιο μου μαυρο κ στο ταβανι εκανα μαυρες πατημασιες μονο επειδη ετσι ενιωθα λολ βεβαια οταν μου περασε το ξαναεκανα οπως ηταν ανοιχτο ροζε προς σομον φετος τα ειχα ξανθα με ροζ ανταυγειες απο κατω κ τωρα τα χω καστανοξανθα που ειναι το φυσικο μου αλλα ευτυχως εχω δυνατο μαλλι γιατι με ολα αυτα θα χα μεινει φαλακρη τωρα !!!!

Εγω μια φορα εκοψα μονη μου τη φρατζα κ την εκανα σκατα !!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

αααα μου αρεσαν οι πατημασιες, σκεφτομουν να κανω κι εγω στον τοιχο μου, πως και καλα καποιος περπαταει προς το παβανι, εγω εγω ζωγραφισει παλαμες, τις παλαμες μου εννοειτε σε εναν τοιχο μου, παλαμοδεντρο, αντι για αντι φυτρωνουν χερια :Ρ. Ναι τωρα τα μαλλια μου ειναι αρκετα ξανθα, αλλα θα ηθελα να ηταν λιγο πιο μακρια. θα μακρυνουν ομως που θα παει. πινεις κατι τωρα?

Senior Member
    Ωραιο αυτο με τα χερια στον τοιχο μ αρεσε !!!! Ρε συ σε παω πολυ εσενα !!!!
    gordons πινω αυτη τη στιγμη αν κ ειναι ελαφρυ ποτο κ κανω κ τσιγαρα εσυ ???
    ασε ειμαι σε ενταση γενικοτερα κ ειμαι πολυ επιθετικη κ φουλ ενεργεια κ σκεψεις , εσυ ??

Μια απο τα ιδια. Εγω λευκο κρασι και στριβω. Τι καπνιζεις?
    Οταν εισαι μονη σου πως στο καλο σου βγαινει η επιθετικοτητα? Κι εγω σας παω πολυ δεσποινις .

Εγω παθαινω κι απιστευτα κενα μνημης. Κολλαει ασχημα το μυαλο μου. Ασχετο, σε τι σκεψεις χανεσαι?

Δηλαδη κι εγω νιωθω ετσι αλλα οταν ειμαι μονη μου το ονομαζω απιστευτη ενταση, οταν ειμαι με αλλους γινεται επιθετικοτητα....

Senior Member
    Τωρα μισο λιγο επανερχομαι θα σε πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Εσυ τι μαλλια εχεις?? Συνηθως ξες τι ετσι παει, οσες εχουν σγουρα τα ισιωνουν κ οσες εχουν ισια τα σγουραινουν δλδ προσπαθεις να επιτυχεις το αντιθετο απ αυτο που εχεις !!!!!!
    Και μένα μ' αρέσουν τα σγουρά παρόλο που έχω και ΄γω. Αυτό που λες, το είχα στην εφηβεία, ήθελα να τα ισιώνω και πάλι καλά που δεν έκανα και αραίωση το βλήμα!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Ελα Lacry_Bipolar_Bitch is back !!!!!

Ρε συ κανω τα davidoff τα slim τα ελαφρια δλδ ουτε καν τα νιωθω ωρες ωρες αλλα πλεον κανω 1 με 1,5 πακετο την ημερα περυσι εκανα τα Marlboro τα σκληρα λολ αλλα αυτα που κανω τωρα ειναι πολυ ελαφρια, εσυ στριβεις?? Τι καπνο ? Ρε συ εμενα δεν με πολυβολευει το στριφτο γιατι κανεις μια ωρα μεχρι να το τυλιξεις κ μετα πρεπει να το ρουφας συνεχεια γιατι σβηνει.. αλλα ειναι καλυτερο απο αλλες αποψεις...

η επιθετικοτητα μου βγαινει πανω στη μανια κ σε αλλους αλλα κ στον ευατο μου συτη τη στιγμη που σου γραφω εχω 2 airconditions ανοιχτα κ εναν ανεμιστηρα διπλα μου κ βραζω απο οργη ειμαι ετοιμη να εκραγω λολ κ εχω απιστευτα νευρα κ οι σκεψεις μου τρεχουν σαν βροχη, εγω παθαινω κενα μνημης οταν παω να διαβασω γι αυτο κ παρατησα την εξεταστικη γιατι μπλοκαρεται το μυαλο μου ειναι σαν να τρεχει το μυαλο μου με ιλλιγγιωδη ταχυτητα για πες εσυ πως εισαι τωρα ???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Και μένα μ' αρέσουν τα σγουρά παρόλο που έχω και ΄γω. Αυτό που λες, το είχα στην εφηβεία, ήθελα να τα ισιώνω και πάλι καλά που δεν έκανα και αραίωση το βλήμα!
    Ειναι πολυ σγουρα?? Εμενα παντως τα σγουρα δεν μ αρεσουν κ τοσο... σπανια τα αφηνω στο φυσικο...Εγω εχω κανει αραιωση 2 φορες εκεινη τη στιγμη στο κομμωτηριο φαινοντουσαν πολυ ωραια επειδη μου τα ειχε στρωσει αλλα οταν εκανα σπιτι μπανιο ενιωθα με το μισο μαλλι κ εκλαιγα!!!!!

Εγω λοιπον.... χμμ στριβω πολυ γρηγορα οποτε δεν εχω προβλημα με αυτο, παρατησα επισης την εξεταστικη γιατι δεν εχω κεφαλι, οταν ειμαι μονη η ενταση στρεφεται εναντιον μου, σημερα που ημουν πολλες ωρες και δεν κοιμηθηκα ολη τη νυχτα με γ@μησ@ καπως. Οταν ειμαι με αλλους μπορει να βριζω, να δαγκωνω, να σπαω και να ξεφευγω ασχημα αναλογως. Τωρα ειμαι σχετικα πιο χαλαρη γιατι εχω να κοιμηθω 2 μερες. Παρολαυτα δε νυσταζω και εχω τη διαθεση να πιω να καπνισω και να με εξαντλησω κι αλλο. Ακουω μουσικη και μιαου.

Ηθελα να σε ρωτησω το Lacrymosa πως σου ηρθε; :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ειναι πολυ σγουρα?? Εμενα παντως τα σγουρα δεν μ αρεσουν κ τοσο... σπανια τα αφηνω στο φυσικο...Εγω εχω κανει αραιωση 2 φορες εκεινη τη στιγμη στο κομμωτηριο φαινοντουσαν πολυ ωραια επειδη μου τα ειχε στρωσει αλλα οταν εκανα σπιτι μπανιο ενιωθα με το μισο μαλλι κ εκλαιγα!!!!!
    Κάνει πολύ κακό η αραίωση και δεν έχει και νόημα. Τα δικά μου όταν είναι σχετικά κοντά είναι πολύ σγουρά, όταν μακραίνουν όμως βαραίνουν και γίνονται από σγουρά σπαστά.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Ηθελα να σε ρωτησω το Lacrymosa πως σου ηρθε; :-)
    Βασικα ειναι πολλα πραγματα

1) Στα λατινικα σημαινει "δακρυ"
    2) Ειναι τιτλος ενος τραγουδιου των Evanescence τους οποιους ΚΑΡΑΛΑΤΡΕΥΩ !!!
    3) Ειναι ενα gothic συγκροτημα αλλα γραφεται "lacrimosa"

Εγω το επελεξα με βαση το 2 δεν ειναι τελειο ονομα ????
    Εγω το λατρευω πολυ !!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Εγω λοιπον.... χμμ στριβω πολυ γρηγορα οποτε δεν εχω προβλημα με αυτο, παρατησα επισης την εξεταστικη γιατι δεν εχω κεφαλι, οταν ειμαι μονη η ενταση στρεφεται εναντιον μου, σημερα που ημουν πολλες ωρες και δεν κοιμηθηκα ολη τη νυχτα με γ@μησ@ καπως. Οταν ειμαι με αλλους μπορει να βριζω, να δαγκωνω, να σπαω και να ξεφευγω ασχημα αναλογως. Τωρα ειμαι σχετικα πιο χαλαρη γιατι εχω να κοιμηθω 2 μερες. Παρολαυτα δε νυσταζω και εχω τη διαθεση να πιω να καπνισω και να με εξαντλησω κι αλλο. Ακουω μουσικη και μιαου.
    Mιαου !! Eγω τωρα ακουω ταυτοχρονα metallica κ iron maiden κ χτυπιεμαι head-banging κ ετσι κ οταν το κανω ξεχναω τα παντα!!

MUSIC IS MY LIFE !! NO MUSIC = NO LIFE !!! YEAH !!!

Εσυ τι μουσικη ακους?? τωρα κ γενικοτερα??

Εγω εχω κανει 10 τσιγαρα μεχρι στιγμης κ συνεχιζω δυναμικα κ ακαθεκτα ειμαι σε ενταση χοροπηδαω κουνιεμαι δεν μπορω να ηρεμησω κ εχω απιστευτο αισθημα ευτυχιας κ αυτοκαταστροφικοτητας κ εγω γουσταρω να τα σπαω οταν ειμαι σε νευρα η χτυπαω τοιχους κ κλοτσαω η κανω το δωματιο μου μπουρδελο αλλα μετα πρεπει να το ξανασυμμαζευω γαμωτη μου κι εγω σιγα μην κοιμηθω αλλα δεν εξαντλουμαι δεν νιωθω κουρασμενη καν !!!!

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast