Results 61 to 75 of 186
Thread: HIGH EPISODES !!!
-
21-06-2011, 00:29 #61
Εγω ακουω καπως πιο καταθλιπτικα, αλλα αναλογα και τη διαθεση. εχω ποσταρει μερικα και στο music. madrugada, placebo, radiohead, wovenhand ktl ktl. πολυ συχνα βεβαιως χορευω κοπανιεμαι κτλ κτλ οι πορτες του δωματιου μου και του μπανιου εχουν 2 τρυπες τις οποιες εχουμε μπαλωσει-συμμαζεψει τελως παντων καπως. Πρεπει να κοιμηθω ομως. εχω 2 μερες, δε γινεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιι. οταν λες οτι πινεις και παιρνεις χαπια, τι χαπια εννοεις? εγω συχνα πινω 2 μπουκαλια κρασι και παιρνω και 2 ζαναξ. το ξερω οτι ειναι μλκ.
- 21-06-2011, 00:31 #62
Music is my life επισης. ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! Επισης εχω κανει 50 τσιγαρα μεχρι στιγμης.
21-06-2011, 00:40 #63
Αχ δεν φανταζεσαι ποσο σε παω εσενα !!!
Μιαου !!!
50 τσιγαρα?? Εγω 14 εισαι για κοντριτσα ??? χεχεχεχ πλακιζω με περνας κατα πολυ!!!!
Ρε συ κι εγω τετοια μουσικη ακουω οταν ειμαι πιο ηρεμη, οταν ειμαι βεβαια high ακουω metal, death metal κτλ.. αλλα placebo κ radiohead κοβω φλεβα !!!!!!
Λολ μ αρεσε αυτο με τις τρυπες!! Ρε συ πρεπει να σε γνωρισω εσενα δεν κανω πλακα !!!!
Εγω κοπαναω τους τοιχους κ μια φορα εσπασα κασετοφωνο κ μια μασκαρα κ γεμισε το κρεβατι μαυρη μπογια λολ !!!
Ρε συ εγω δεν μπορω με τιποτα να κοιμηθω !! τρελη ενεργεια σε λεωω !!!!
Οταν λεω χαπια, αγχολυτικα ρε συ μαζι με αλκοολ κ ειναι η απολυτη μαστουρα κ αυτοκαταστροφη !!!
βεβαια νταξει δεν ειναι καλο, ελα μωρε ψιλοπραματα χαχαχαχα !!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 00:47 #64
Εισαι κακο κοριτσι :Ρ. Τι αγχολυτικα παιρνεις; Μπορουμε να τα πουμε παντως. Η αδερφη μου ειναι πανω και ανεβαινω που και που. Σε βλεπει γιατρος τωρα? Παιρνεις αλλα φαρμακα? Σε προσγειωνω λιγο ε?
21-06-2011, 00:49 #65
Κι εγω θα ηθελα θα εχουμε πολλα να πουμε παντως. Ασχετο τωρα, τι χρωμα κουρτινες εχεις? Θελω το ταβανι μου να το βαψω σκακιερα.
21-06-2011, 00:53 #66
Μιαου !!
Τα καλα κοριτσια πανε στον παραδεισο, τα κακα ομως πανε παντου !!!!
Xαχαχαχαχα οχι ευτυχως δεν με προσγειωνεις πολυ, στα αλλα μου επεισοδια αλλοι με γειωνανε σε λεωωω !!!!!
Παιρνω stedon τα αρχισα πριν κατι μερες αλλα που τη σπανε κ προτιμω τα lexotanil που τα ειχα συνηθισει κ παιρνω κ απ τα 2 αμα λαχει εσυ τι αγχολυτικα παιρνεις?? Κανεις κι εσυ cocktail κ αλκοολ κ ετσι ??
Ρε συ ειμαι διακοπες τωρα οταν γυρισω θελω πολυ να σε γνωρισω αληθεια στο λεω σε παω πολυ girl !!
Επαιρνα κ κατι αλλα χαπια, αλλα τα σταματησα λολ!!
Εσυ παιρνεις φαρμακα?? εχεις ξανακανει up episodes?? ποσο καιρο εχεις διπολικη??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 00:54 #67
21-06-2011, 00:59 #68
Ναι κανω τις αλχημειες μου
... που εισαι διακοπες βρε? ζηλευω? εγω παιρνω ζαναξ και τρανξεν ή και τα δυο. παιρνω επισης λαντοζ σεροκουελ και τοπαμακ(βαριεμαι λατινικους χαρακτηρες τωρα
) Διπολικη δεν εχω ιδεα ποσο καιρο εχω, αλλα τα εντονα μανιακα επεισοδια εκδηλωνονταο τους τελευταιους 2-3 μηνες. εχω ιστορικο οξειας καταθλιψης οστωσο και ειναι καπως μπερδεμενη η ολη φαση... μιαου
21-06-2011, 01:00 #69
Lacrymosa κατι μου λεει οτι γουσταρεις την κατασταση σου και καθε αλλο παρα να θελεις να θεραπευτεις βγαζουν τα λεγομενα σου.Σορρυ που παρεμβαινω αλλα πραγματικα ελπιζω να μην γινουν παραδειγμα προς μιμηση σε αλλα παιδια που πιθανων θα μπουν εδω μεσα σε ευαλωτη φαση.
Σε αντιθεση με την αχινος που μοιαζει να εχει επιγνωση της καταστασης της κ φαινεται οντως να ψαχνει κατι, παρα το κοινο "εφορικο" συναισθημα σας που αναφερετε.
Μιλαω γιατι,εκτος απο αυτο που ανεφερα αρχικα,μ αυτα που γραφεις μοιαζει περισσοτερο να θες επιβεβαιωση και "μπραβο" σε καποιες συμπεριφορες,παρα να ψαχνεις ή να νιωθεις την αναγκη καποιας ακρης-λυσης.Και αναφερομαι σ αυτο εδω και σε δυο τρια αλλα νηματα σου(δεν εχω διαβασει παλαιοτερα).
21-06-2011, 01:04 #70
εχω κατι κοκκινες, αλλα μου τη δινουν οι γονεις μου που επεμβαινουνε.
πιο παλια στον τοιχο υπηρχε κολλημενος ενας μεγαλος καθρεπτης τον οποιο ειχα γεμισει στιχους απο ποιηματα και απο αποσπασματα βιβλιων που διαβαζα κατα καιρους και δεν θα ηταν δυνατο να το ξαναφτιαξω, ηταν τελειο, το αγαπουσα και ενα καλοκαιρι που εφυγα διακοπες το εσβησαν. ΦΡΙΚΑΡΑ και για αντιδραση ενιωσα οτι δεν με σεβονταν καθολου οτι δεν υπηρχα καθολου χαθηκαν ολα, ενα καρω βιβλια, τοσες στιγμες, πηρα νερομπογιες και με τα χερια ζωγραφισα ολους τους τοιχους
21-06-2011, 01:06 #71
niah εχεις διπολικη?
21-06-2011, 01:09 #72
οχι δεν εχω διπολικη.Απ οσο ξερω τουλαχιστον..
21-06-2011, 01:11 #73
Μιαου !!!
Kακο κοριτσι που κανεις κ αλχημειες !!!! Ντροπη σου βρε !!! Ασε τα σπαω ειμαι διακοπες περνας ΤΕΛΕΙΑ !! Ρε συ τα χα παρει κι εγω τα ζαναξ παλιοτερα κ απο ενα σημειο κ μετα δεν με πιανανε !! Τα τρανξεν ειχα δοκιμασει μια φορα αλλα μαλακια μου φανηκε !!
Δλδ εχεις 2-3 μηνες συνεχομενα μανιακα επεισοδια ?? Ενδιαμεσα διαστηματα υπομανιας η νορμοθυμιας δεν ειχες η τα πηγαινες τα μανιακα σερι ??Ασε ο,τι να ναι, γαμω τη διπολικη δεν βγαζεις ακρη...
ρε συ αφου εχεις μανια το λαντοζ τι το παιρνεις?? Ρε συ στα μανιακα επεισοδια εισαι που εισαι στα χαι σου αμα παιρνεις κ αντικατ ακομα χειροτερα!! Εγω στο προηγουμενο μου up επαρνα λαντοζ αλλα μετα τα κοψα!!
τωρα πως εισαι ?? εγω σε ενταση !! Μιαου!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 01:13 #74
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 01:18 #75
Εγω δεν ειμαι ποτε στο σερυ. πχ μπορει μια μπερα να ξυπνησω να ειμαι πεσμενη 3-4 ωριτσες, να ειμαι στο κρεβατι καμια ωρα, να βαλω τα κλαματα την επομενη ωρα, μετα ξαφνικα να φρικαρω, να μεταμφιεστω σε σεξυ μιαου να αρχισω να σπινταρω να τρεμω και να να αρχισει το ομορφο μανιακο με τα επακολουθα μεχρι το πρωι, μεχρι τελικης πτωσεως. Μπορει να κοιμηθω ή μπορει και να μη κοιμηθω. Εχει τυχει να μη κοιμθω και για 3 μερες. αλλα εχω μεικτα επεισοδια. μπορει να ειμαι σε ενα μπαρ να χορευω να γελαω να πεταω παγακια να χυνω πανω μου νερο και μετα ξαφνικα να κολλαει το βλεμμα μου και να μη μπορω να συνελθω να πεφτω απιστευτα. σκατα. τωρα ειμαι σε ενταση αλλα δεν ειμαι μονη μου μιαου μιαου μιαου μιαου
Siranalen os σιρόπι (πρεγκαμπαλίνη)
25-07-2025, 22:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή