Results 121 to 135 of 186
Thread: HIGH EPISODES !!!
-
21-06-2011, 19:57 #121
Σε σεχση με τα πεταγματα τα παγακια τα πετουσα κοντα, πανω μου κυριως, μεσα στα ποτα των φιλων μου κτλ :Ρ Το πιο παραξενο που εχω πεταξει ειναι κοκορετσι σε ταβερνα στο χωριο μου σε αυτους που χορευανε. Σκατα υπνος και σημερα και με εχει πιασει κριση αυτες τις μερες με τα διατροφικα, κοιμηθηκα τελικα κατα τις 3 και 7 σηκωθηκα πηγα στο φουρνο πηρα 3 ζαμπονοτυροπιτες, 2 κρουασαν και 2 παγωτα και φυσικα τα εβγαλα(οχι με μεγαλη επιτυχια) ... Τι φαρμακα παιρνετε? Λακρυ γειαααααααααααααα....
Παιρνεις Ampilify?
- 21-06-2011, 20:09 #122
Αυτη την αισθηση του να φοβασαι μη κανεις κατι χωρις να σκεφτεις την εχω πολυ εντονα. Σαν τα χερια μου να λειτουργουν πιο γρηγορα, η σκεψη μου να μη τα προλαβαινει, να μη συγχρονιζονται ακριβως. Μου εχει τυχει πονω σε απιστευτα νευρα να αρπαξω ενα μαχαιρι απο τι κουζινα και να το σφιγγω στα χερια μου και την επομενη στιγμη καταλαβα τι εκανα, οταν το εκανα δεν το ηξερα, δεν ξερω αν γινομε κατανοητη. Καμια φορα φοβαμαι μην κανω κακο στον εαυτο μου ετσι, χωρις να με προλαβω, το κανουν τα χερια μου γρηγορα γρηγορα, δεν περασει απο τον εγκεφαλο, δεν ξερω, ειναι τρομακτικο. Οι πολλες φορες μπορει να λεω πραγματα, ετσι ξαφνικα να πεταξω κατι εξωγρενικο σε καποιον και ειναι σα να το ακουω και εγω τη στιγμη που το ακουει κι αυτος.
Last edited by Ααχχιιννοοςς; 21-06-2011 at 20:38.
21-06-2011, 21:26 #123
ρε συ ροκ ειμαι κατα βαση !!!!! Επισης ακουω alternative, progressive rock, punk rock κ metal, πανκιο ημουνα στην εφηβεια περισσοτερο, τωρα το στυλ μου ειναι ροκ κατα βαση κ η μουσικη... στα μπουζουκια εχω παει 2-3 φορες για να πω οτι πηγα κ λογω της παρεας περισσοτερο, δεν μου αρεσουν προσωπικα κ τοσο, αλλα δεν ειμαι απολυτη στο να απορριπτω πραγματα αν μου γινει προταση κ εχω καλη παρεα.....
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 21:28 #124
21-06-2011, 21:31 #125
21-06-2011, 21:34 #126
Αχινε μου μιαου !!!!
Λολ ρε συ αυτο με το κοκορετσι τα σπαει, εγω ακομη φαγητο δεν εχω πεταξει, αλλα μ αρεσει να τα ριχνω σε σακουλες, να τα λιωνω να γινονται σαν σκατα κ να το πεταω το φαι στα σκουπιδια, εχεις κ εσυ διατροφικη διαταραχη (βουλιμια) ε?? Me too ! Εγω δεν κανω ευκολα εμετο πλεον, πρεπει να προσπαθησω πολυ για να τα καταφερω, παιρνω καθαρτικα αλλα εχω να κανω βουλιμικο σχεδον μια βδομαδα κ το απευχομαι εννοειται μετα νιωθω χαλια κ απαισια κ αχρηστη εγω με το ζορι κοιμηθηκα απο τις 4 ως τις 6 κ δεν ειμαι καθολου κουρασμενη κ μες στο μεσημερι με πιασε να κυκλοφορω με τα 12ποντα κ δεν πονεσα καν ναι παιρνω abilify μιαου που το ξερεις??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 21:40 #127
Σε καταλαβαινω μια χαρα μιαου εμενα ακριβως προτρεχει η σκεψη κ μπορει να κανω κατι μηχανικα η να μην το καταλαβω οτι το κανα αφου ηδη θα το χω κανει κ μετα θα αναρωτιεμαι αν κ πως το εκανα κ αν δεν το εκανα τι θα γινοταν κ γινεται χαμος απο σκεψεις μες στο μυαλο μου αυτο με τα μαχαιρια το χω επισης αμα δω μου μπαινει στο μυαλο οτι θα το πιασω κ θα μου κανω κακο κ δεν θα καταλαβω αμα το κανω κ εκει κολλλαω αμα το καταλαβω η οχι σκεφτομαι 1000 πραγματα κ κανω αλλα 10000 κ ειμαι σε αντιπαραβολη δεν κανω κατι με σειρα καταλαβες τιποτα απ αυτα που ειπα ?? παιζει κ μαλακιες να λεω τοσο μπλοκαρισμα που δεν μπορω να διαχωρισω μιαου
21-06-2011, 21:42 #128
Χαχαχαχαχα εχω λιωσει το τραγουδι αυτο το λεγαμε για πλακα στις εκδρομες στο σχολειο οταν πηγαιναμε αλλα δεν ηξερα οτι ειναι αυτουνου κ οτι τον λενε ετσι κ το αλλο που λεει μπηκαν τα γιδια στο μαντρι δικο του ειναι ?? εγω νομιζα ητανε ενος αλλου με κλαρινο πως τον λενε να δεις εχω κολλησει α γιωργο μαγκα νομιζω κ ειναι τσιγγανος-γυφτος πως σκατα λεγεται αυτος τι ειναι ??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 21:59 #129
Είναι ο εθνικός μας κλαρινίστας!! Έχει πάει και στην Μπήλιω! Είναι εντελώς cult σου λέω! Καλά ε, το θέμα αυτό τα σπάει! Έχω λιώσει με τα κοκορέτσια
. Go on girls! Μου φτιάχνετε την διάθεση, γαμώ την σεροτονίνη μου μέσα!
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
21-06-2011, 22:13 #130
Gypsy Cello τον Μαγκα ηξερα με το κλαρινο του χαχαχαχα τον αλλον αυτον τον μπουγα μπογια πως σκατα λεγεται τωρα τον εμαθα αλλα κ που δεν τον ηξερα τοσα χρονια δεν εχασα κ τιποτα λολ ασε ρε συ ειμαι high κ γι αυτο γραφω περιεργα κ ο,τι μου κατεβει αλλα προσπαθω να βλεπω τι γραφω κ να εχω συναισθηση κ ο,τι να ναι τα σπαει το θεμα ε?? ασε επρεπε να σουν κ εσυ bipolar να το γαμησουμε τελειως !!!!!!!!!!!
21-06-2011, 22:21 #131
Έχω χάι διάθεση χωρίς ευτυχώς να μαι bipolar. Άντε και καλή ίαση. Μιάου!!!
Το έλα στον παππού είναι διαχρονικό κομμάτι ρε συ. Σεβασμός στην κλασική μουσική...
21-06-2011, 22:27 #132
Μιαου μιαου !!
Καλυτερα ρε συ χαι διαθεση χωρις bipolar παρα οπως εγω χεχεχεχε αλλα εχει κ την πλακα του απ την αλλη ρε συ καλη ιαση ισοδυναμει σαν να μου λες καλο κατεβασμα γιατι αυτο επακολουθει κ δεν ειναι ωραιο το breakdown
λολ εννοειται ρε συ διαχρονικο κομματι πως να το κανουμε σεβασμος στην ποιοτητα πανω απ ολα !!!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 22:32 #133
Το καλό είναι ότι η αλληλεπίδραση φτιάχνει και την διάθεση των μονοπολικών!
Θα καταφέρεις να έχεις και χάι διάθεση χωρίς μανιακά επεισόδια γιατί σε κόβω ότι είσαι από τη φύση σου έτσι. Θα τα καταφέρεις ρε συ, αρκεί να έχεις θέληση!
21-06-2011, 22:38 #134
Θεληση υπαρχει, κατα ποσο υπαρχει δυνατοτητα δεν ξερω τι εννοεις ρε συ οτι ειμαι κ εκ φυσεως χαζοχαρουμενη ?? οχι ρε συ καμια σχεση απλα σαν χαρακτηρας ειμαι παρορμητικη, αυθορμητη, εντονη προσωπικοτητα κ εχω συχνα εκρηξεις θυμου !!!
21-06-2011, 22:41 #135
Όχι ρε συ, μην παρεξηγιέσαι, απλά απ' ότι βλέπω θεωρώ ότι είσαι πρόσχαρη εκ φύσεως!
. Όσο για την διπολική εγώ ξέρω ότι είναι ιάσιμη σε μεγάλο ποσοστό!
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή