Results 16 to 30 of 58
-
21-06-2011, 23:16 #16
- 21-06-2011, 23:24 #17
21-06-2011, 23:28 #18
περναμε πολυ καλα... το σεξ μπορει να ειναι 4 5 φορες την εβδομαδα απο διπλη φορα.. συνηθως δεν του αρνουμαι πραγματα ισως απλα καποιες φορες να θελω λιγο σπρωξιμο αλλα δεν φερνω πολλες αντιρρησεις...
21-06-2011, 23:30 #19
μπορει να μαγαπαει αλλα μπορει και να θελει και αλλες εμπειριες!!! οπως ειπες οι ανδρες δεν σκεφτονται οπως οι γυναικες μπορει να θελει και τα 2!!! γιαυτο ανησυχω.... σε φαση που το βραδυ ξυπναω μεσα στα μαυρα χαραματα και σκεφτομαι τωρα τι μπορει να κανει!! γιατι εχουμε και το θεμα οτι κοιμαται 5 τα ξημερωματα!!!
21-06-2011, 23:47 #20
ναι, μπορει να θελει κι αλλες εμπειριες, οπς μπορει και να μην τολμαει να σου ζητησει καποια πραγματα γιατι βλεπει ποσο αρνητικη εισαι με το πορν. υλικο, ακομα κι οταν ειστε μαζι. ισως περναει φαση υπερσεξουαλικοτητας και δεν του φτανει μονο το μαζι. δοκιμασε να το δεις πιο χαλαρα χωρις γκρινια για να δεις ποσο θα το μοιραστει μαζι σου .γιατι τοσο ξενυχτι?ειναι φοιτητης?
22-06-2011, 00:02 #21
ναι και οι 2 φοιτητες ειμαστε... εγω ειμαι απο αυτους που πανε στη σχολη ενω εκεινος απο αυτους που κοιμουνται ολη μερα.... επομενως μετα μενει ξυπνιος ολο το βραδυ παιζοντας παιχνιδια και ψαχνοντας!!!
22-06-2011, 03:09 #22
Δείξτου ότι θέλεις να τα κάνετε μαζί! Δείξτου ότι είσαι ανοιχτή στο να πειραματιστείτε μαζί. Γιατί να το κάνει κρυφά? Μίλησε του, α ν ο ι χ τ ά.
**Τι ενοχικά είναι αυτά? Τράβα μόνη σου ένα βίντεο και δωστου το, όταν φεύγεις
ΔΕΝ έχει καμία σχέση η ρομαντική αγάπη με το πως βιώνει κάποιος/α την σεξουαλικότητα του/της. Μην τα μπλέκεις. Τον θέλεις? Κάνε αυτά που πρέπει να είστε μαζί ΚΑΛΑ.
Δεν ξέρω πόσο συχνά βρίσκεστε και τι χρόνο περνάτε μαζί, αλλά 4-5 φορές την βδομάδα χ 2 δεν είναι και πολύ για την ηλικία σας!
**Γιατί συνήθως και όχι πάντα? Το θέτεις ως στιγμές που τυχόν δεν έχεις πολύ όρεξη ή στην βάση ότι κάποιες φορές σου ζητάει ή θέλει κάτι πιο "περίεργο"?
Υ.Γ Να το κάνετε μαζί από το τηλ, το έχεις σκεφτεί? Πες του ότι θέλεις να σε ξυπνήσει όταν έχει όρεξη... Παίξτον λίγο... Είσαι μικρούλα μεν, αλλά το να ελευθερώσεις τον ερωτισμό σου παράλληλα με τον δικό του, σε τέτοια light επίπεδα, δεν είναι κάτι που δεν είσαι σε θέση να κάνεις. Δοκίμασε το
22-06-2011, 04:13 #23
αχ για μενα το 4 5 * 2 ειναι υπερ αρκετο!! συνηθως αρνουμε πραγματα οταν ειμαι κουρασμενη και επειδη θελει εκεινος κανουμε.. ολα αυτα που μου ειπατε με τισ ταινιες και το τηλ σεξ μου τα ειχε προτεινει και εκεινος και δεν ηθελα..
ισως τελικα εγω φταιω που τα κανει αυτα..
τωρα το βραδυ μπηκε στο www.myfreecams.com... αρχισαμε και τα Live τωρα...
το πρωι θα παω σπιτι του και θα ειμαι εκευρισμενη που μπηκε σαυτο το site..δεν υπαρχει περιπτωση να κρατηθω... θα αρχισω τη γρινια κλασσικα..
22-06-2011, 06:05 #24
Γιατί δεν τα ήθελες; Θέμα ντροπής ή μακριά από τα θέλω σου; Πριν ρίξεις το φταίξιμο σε σένα (σε κάθε περίπτωση θα είναι λάθος σου να το κάνεις, μπορεί να μην υπάρχει τελικά ερωτική συμβατότητα και κανένας να μην φταίει) πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου. Την θέλεις πραγματικά αυτή την σχέση; Αν ναι, μέχρι που είσαι διατεθειμένη να φτάσεις για να την κρατήσεις -και όχι να την σώσεις- με τρόπο που να είστε και οι δύο καλά; To ίδιο ερώτημα αντίστοιχα πρέπει να θέσει και αυτός προς τον εαυτό του.
**Εκανε registration εννοείς; Αν ναι, πρέπει να σε προβληματίσει. Μήπως η θέληση του να πειραματιστεί είναι πολύ μεγαλύτερη από την δική σου; Mήπως το ότι είστε τόσο καιρό μαζί ή ότι σε αγαπάει, τον μπερδεύει και άρα τον εμποδίζει να σου εκφράσει τα πραγματικά του θέλω; Αν το κάνει, είσαι έτοιμη να τον ακολουθήσεις;
Το να καταπιέσει τον ερωτισμό του, ακόμα και τις "διαστροφές" του, δεν θα σας βγεί σε καλό μακροπρόθεσμα. Μπορεί απλά να παίζει, μπορεί να πειραματίζεται ή μπορεί να ανακαλύπτει τον εαυτό του. Εχεις σκεφτεί το τελευταίο ως ενδεχόμενο;
Δεν χρειάζονται νεύρα και σε κάθε περίπτωση η γκρίνια και η "φασαρία" δεν βοηθάει. Ειλικρινή συζήτηση πρέπει να κάνετε. Ξεπέρασε τις αναστολές ή τις ντροπές σου, βοήθησε τον να καταλάβει ότι μπορεί να σου μιλήσει α ν ο ι χ τ ά. Νομίζω πως είναι ότι καλύτερο.
22-06-2011, 06:59 #25
κυριως θεμα ντροπης ειναι.. ειμαι πολι επιφυλακτικη γενικα σαν ατομο..
θελω την σχεση και τον αγαπαω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κανω πραγματα πχ τριο κλπ για να τον κρατησω.. αυτος μπορει να θελει να πειραματιστει και ας το κανει αλλά να μου το πει και να μην με κοροιδευει..
δεν εκανε registration απλα διαλεξε δυο μοντελα (εκει που τhν δειχνει cam και διπλα ειναι το chat). καθησε 5 λεπτα στο καθενα, δεν πληρωσε φυσικα για το show. ολη τη μερα και το βραδυ δεν εκανε τπτ αλλο μονο σαυτο το σιτε μπηκε για 10 min.
τον εχω ρωτησει 10000000000 φορες αν θελει εμπειριες η να πειραματιστει αλλα λεει πως δεν θελει κατι τετοιο, πως αν βλεπει καμια τσοντα που και που δεν σημεινει κατι και οτι μαγαπαει..
τον τελευταιο καιρο η ιστορια με τις τσοντες εχει μειωθει και ειναι η πρωτη φορα που μπαινει στο σιτε που προανεφερα..
ισως ετυχε???
22-06-2011, 12:36 #26
22-06-2011, 12:38 #27
22-06-2011, 13:33 #28
ο φίλος σου μπορεί να έχει τις διαστροφές του, να μην αρκείται στα φυσιολογικά. Μπορεί να ερεθίζεται κοιτώντας τις εμπειρίες άλλων, έστω κι αν είναι και πράγματα που τα κάνετε μαζί. Ή να τον ελκύει να βλέπει σεξ, ακόμα και πράγματα που κάνετε μαζί, σε άτομα που θεωρεί διαστροφικά και ανώμαλα. Εκτός κι αν δεν του τα προσφέρεις «όλα» στο σεξ και ικανοποιείται κοιτώντας στο ιντερνετ. Ή είναι τετοιος ο σωματότυπος του ή οι ορμές του που δεν τον ικανοποιεί πλήρως το όσο κάνετε.
Μπορεί να μην έχει ξεφύγει από συνήθεια που είχε (πχ να βλέπει πορνό στον υπολογιστη) πριν αρχίσει να έχει ολοκληρωμένες σεξουαλικές εμπειρίες. Τουλάχιστον νοιώθεις να ναι πιστός σε σένα και ότι απολαμβάνει το σεξ μαζί σου;γιάννης
22-06-2011, 15:42 #29
Λοιπόν Renaki είμαι 28 χρονών και δεν προκειται να δεχτώ ποτέ να βλέπει ο κάθε χ φίλος μου πορνό. Το νιώθω ακριβώς όπως και εσυ.Να κάνεις όπως νιώθεις και να μην πιέσεις τον εαυτό σου σωνει και καλά να το αποδεχτεί γτ τότε θα είναι αντίθετο από αυτό που ζητάς και στο τέλος θα δυστυχίσεις. Στο λέω αυτό γτ το έχω προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά πλέον ξέρω οτί αυτό πάει κόντρα σε μένα. Οπότε δεν πρόκειται να το δεχτώ από κανέναν και για κανέναν λόγο και ας μείνω και μόνη μου δεν με ενδιαφέρει. Βέβαια καλά κάνανε τα υπόλοιπα μέλη να σου δείξουν και μια πιο άνοιχτη σκέψη αλλά θα κάνεις αυτό που ταιριάζει σε σένα..ΔΟΚΙΜΑΣΕ όμως να το δεις διαφορετικά όπως σου λένε και τα μέλη του φόρουμ και όπως σου πάει. Από την άλλη όμως δικαιολογώ και κάπως τον φίλο σου γτ είναι 22 και είναι μικρός ακόμα. Σε αυτές τις ηλικίες θέλουν εμπειρίες..Αλλά το θέμα ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ γλυκειά μου..
22-06-2011, 16:13 #30
Ρε παιδιά… Για 22 χρονών παιδάκια μιλάμε τώρα; Η σεξουαλική τους ζωή είναι στον δοκιμαστικό σωλήνα. Όλα μπορεί να συμβούν και όλα είναι στο πρόγραμμα.
Τώρα , το εν λόγω αγοράκι , δεν μου φαίνεται περισσότερο ή λιγότερο «ανώμαλο» από τα υπόλοιπα της ηλικίας του. Αφού είναι η γενιά του ίντερνετ και όπως είπε ο Ιωάννης, έχουν εθιστεί σε τέτοιου είδους συνήθειες. Προφανώς το αγοράκι εξιτάρεται με την προστυχιά και τις φίλες της. Μην ανησιχείς, το μόνο που μπορεί να πάθει με την ιντερνετική του μανία, είναι ηλεκτροπληξία! χαχαχαχα
Νομίζω ότι η Χριστίνα είπε κάτι σωστό. Ή το αντέχεις και το αποδέχεσαι ή δεν το αντέχεις και λες, αντίο ωραία Γρανάδα.
Πάντως, να πω ότι το πορνό είναι κάτι συνηθισμένο και μεμπτό γίνεται μόνο στην υπερβολή του, που είναι τις περισσότερες φορές σε συνάρτηση με την ηλικία. Δεν χάθηκε και ο κόσμος.