Results 46 to 58 of 58
-
23-06-2011, 14:00 #46
Άμα το ζευγάρι συμφωνεί, υπάρχει ειλικρίνεια και πίστη, και τετοια είναι τα γούστα τους, τότε κι ο αυνανισμός και οι τσόντες και οι φαντασιώσεις και οι διαστροφές στο κρεβάτι είναι απόλυτα θεμιτά και ευχάριστα.
Εννοούσα στο προηγ. μηνυμα τη φάση που κάποιος είναι μόνος του. Στη σχέση είτε τα μοιράζεται είτε ο ένας ξέρει τι κάνει ο άλλος και δεν τον ενοχλεί.γιάννης
- 23-06-2011, 14:10 #47
Αν έχω παρανοήσει αυτή την ειδοποιό διαφορά, τότε συγνώμη.
Ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι φασιστικό να απαγορεύονται οι τσόντες και ο αυνανισμός την περίοδο που κάποιος βρίσκεται σε σχέση.
Ούτε έγκλημα διαπράττει, ούτε κάποιου είδους εξαπάτηση. Θα πω εγώ στον άλλον τι θα κάνει με τις ορμές του και τα γούστα του όταν είναι μόνος; Θα ένιωθα δυνάστης.
Άλλωστε η κατάσταση αυτή, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν ικανοποιείς τον σύντροφό σου και γι’ αυτό συμβαίνει. Είναι κακό να μην διαχωρίζουμε τα όριά μας μέσα στην σχέση. Από ένα σημείο και μετά, ο άλλος είναι πάντα «άλλος» και καλό είναι να του αφήνουμε τον χώρο να είναι «άλλος» , να είναι «αυτός»!
23-06-2011, 14:12 #48
Το σεξ δεν ειναι η αντικατασταση του αυνανισμου. Το οτι μπορει με την αρχη της σεξουαλικης ζωης να περιοριζεται η αυτο'ι'κανοποιηση δε σημαινει οτι απορριπτεται για το υπολοιπο της ζωης καποιου.
Σε οτι αφορα τα περι του υπολογιστη/ιντερνετ αληθεια το αγορι σου ξερει με ποιο τροπο ακριβως μαθαινεις τι ψαχνει? Βρισκω αναμενομενο το να σε ενοχλει να ψαχνει συγκεκριμενα πραγματα, οπως πχ οικους ανοχης, που ισως σε κανουν να σκεφτεσαι οτι κατι δεν παει καλα, θεωρω ομως λαθος το οτι χωρις καμια αιτια (?) αρχισες να παρακολουθεις τον υπολογιστη του μ'αυτο τον τροπο. Στην αρχη που περιεγραψες το θεμα νομιζα οτι μενετε μαζι και μοιραζεστε τον υπολογιστη. Εσυ ομως παρακολουθεις τον υπολογιστη σπιτι του. Υπηρχε καποια αφορμη που σε οδηγησε σ'αυτο?
Μεσα σε μια σχεση υπαρχει και κατι που λεγεται προσωπικος χωρος. Δε μπορεις να ξερεις τι σκεφτεται ο αλλος καθε ωρα και στιγμη οπως και αυτος δε μπορει να ξερει για σενα. Οπως ειπα, μπορει καποια πραγματα που ψαχνει να τα θεωρεις υποπτα και μπορει αυτο να το βασιζεις σε καποιες συμπεριφορες, μη μπερδευεις ομως την αυτο'ι'κανοποιηση που ξεκιναει σαν εκφραση σεξουαλικοτητας ατομικα, με το να θελει κανεις εμπειριες περα απο τις υπαρχουσες.
Αν δηλαδη αυτος καποια στιγμη ειναι σπιτι του μονος και εχει ορεξεις δεν πρεπει να αυτο'ι'κανοποιηθει επειδη ας πουμε αγαπαει την κοπελα? Ή ακομη κι αν αυνανιστει, ειναι κατι που η κοπελα πρεπει να γνωριζει, επειδη εχουν σχεση? Δεν εχω καταλαβει πραγματικα πως συνδεεται το ενα με το αλλο.Last edited by rock; 23-06-2011 at 14:26.
23-06-2011, 14:21 #49
Λήθη ο καθένας λέει την άποψή του και δεν αφορίζουμε κανέναν. Εγώ τα βλέπω τα πράγματα όπως τα περιγράφω παραπάνω. Οι φαντασιώσεις είναι άλλο πράγμα...και εγώ στο κρεβάτι μου φτιάχνω πολλά σενάρια και πλάθω ιστορίες και την "βρίσκω" μόνο με τον σύντροφό μου ακόμα και τσόντα μπορεί να βγάλουμε με κάμερα.Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτί επειδή δεν βλέπω τσόντες οτί είμαι στενόμυαλη.Στις φαντασιώσεις μου δεν χρειάζομαι τρίτα άτομα,είμαι άτομο που μου αρκεί ο ένας για να δημιουργήσω φαντασιώσεις...Θεωρώ το ομορφότερο πράγμα στη σχέση να φτιάχνεται κάποιος μόνο με τον/την σύντροφο του και να είναι ο/η πρωταγωνιστρια...χωρίς να χρειάζεται τσόντες. Ο καθένας όπως την βρίσκει αρκεί να ταιριάζουν τα ζευγάρια στα γούστα τους..
23-06-2011, 14:28 #50
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η εμμονή να χωρίζουν κάποιοι τον κόσμο γύρω μας σε καλό και κακό,
γιατί η μανία να αντιλαμβάνονται μερικοί τα πράγματα είτε ως μαύρο είτε ως άσπρο και να αφορίζουν με μια τρομακτική σιγουριά όποια συμπεριφορά είναι διαφορετική, ή δεν τους εκφράζει, ή απλά αδυνατούν να συναισθανθούν!
Απορώ με τις αξιώσεις και τις απαιτήσεις που έχουν κάποιοι άνθρωποι από τους συντρόφους τους όταν οι ίδιοι αδυνατούν να αποδεχτούν το ίδιο τους σώμα και τις ανάγκες του, ή ίσως ντρέπονται να το ανακαλύψουν ή φοβούνται κάθε τι ορμέμφυτο.
Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να ξεντυθούμε τα όποια δεσμά μας..
Ο καθένας ξέρει τι θέλει, τι του ταιριάζει, τι τον γεμίζει, τι τον ευχαριστεί, ας κάνει λοιπόν τις επιλογές του και ας είναι και υπεύθυνος γι' αυτές!
Πάντως, εμένα, περισσότερο από κάθε τι που φιμώνει ή περιορίζει με απογοητεύουν και με ''τρομάζουν'' τα δάχτυλα που τεντώνονται αφοριστικά απέναντι στο άλλο, το διαφορετικό, στη συγκεκριμένη περίπτωση απέναντι στη σεξουαλική επιθυμία η οποία στην τελική ούτε χρεώνει ούτε και κακοποιεί κάποιον.
Ανασφάλειες και μανία ελέγχου!
Αν κάποια άτομα είχαν τη δυνατότητα να αλυσοδέσουν ακόμα και την παλάμη του συντρόφου τους, να κρατάνε σε λίστα τις φορές που αυτός αυτοϊκανοποιείται και να κοντρολάρουν τις σκέψεις και τις φαντασιώσεις του.. σίγουρα θα το έκαναν!
23-06-2011, 14:45 #51
Δεν αφορίζουμε κανέναν απλά είναι τι μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και τι όχι...
23-06-2011, 14:45 #52
Δεν ξέρω γιατί μου απαντάς προσωπικά. Δεν έγραωα κάτι σε εσένα ή για εσένα... Σαφώς και ο καθένας όπως την βρίσκει. Αυτό προσπαθώ να πω σε όλα τα ποστς. (και δεν μίλησα για στενόμυαλους καθόλου, ούτε καν έγραψα τέτοια λέξη) Αλλά αφού το θέτεις έτσι , το να κάνει κανείς φαντασιώσεις με φανταστικά άτομα εκτός συντρόφου, δεν σημαίνει ότι δεν είναι πιστό άτομο και ότι δεν την βρίσκει με τον σύντροφό του. Ελπίζω να είναι σαφές αυτό. Κάθε άλλη σκέψη είναι το λιγότερο ανόητη. Υπάρχει και σχετικλή βιβλιογραφία όποιος θέλει να μάθει περισσότερα.
23-06-2011, 14:51 #53
23-06-2011, 14:58 #54
Δεν ήταν και καμιά σοβαρή απορία, μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου.
Δεν είναι και σοβαρή η ίδια η συζήτηση πλέον. Για να γίνει συζήτηση στο επίπεδο που την πήγαμε, θα έπρεπε να υπάρχει και μια βασική ενημέρωση, που δεν υπάρχει από όσα και μόνη σου μπορείς να δεις, οπότε… Καλή συνέχεια!
Για μένα το θέμα έκλεισε.
23-06-2011, 16:17 #55
πάντως να ξέρετε ότι ο αυνανισμός σε μας δεν γίνεται πάντα από στέρηση η απο πολλή όρεξη αλλά για να χαλαρώσουμε αμα δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε κ για διαφόρους άλλους λόγους μια φορά τη μέρα είναι φυσιολογικό από εκεί κ πάνω όσο θέλεις αρκεί να μπορείς να ανταποκριθείς μετά επαρκώς γιατί αμα τραβήξεισ 2-3 δύσκολα μετά για δεύτερη φορά
23-06-2011, 19:30 #56
24-06-2011, 01:49 #57
εγώ δν κατάλαβα γιατί η τζίνα πρεπει να δεχτεί κάτι που της δν της αρέσει?
συμφωνώ μόνο στο ότι καλό θα ήταν να πειραματιστεί σε " διάφορα " πάνω στο σεξ μαζί του.
μέχρι εκεί που της αρεσουν ομως.
τζίνα το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές οι προτιμήσεις ποτε δν θα εξαφανιστούν.
φαντασιώσεις έχεις?
κ αν ναι του τις έχεις πει κατά την ωρα του σεξ ή τις εχετε συζητήσει?http://www.mazi.org.gr/
25-06-2011, 03:00 #58
Βρε Ρενακι ασε τον ανθρωπο να κανει την δουλεια του.Γιατι πρεπει να δημιουργειτε προβληματα απο το τιποτα?Κοιτα να χαρεις την σχεση σου που απο οτι φαινεται το παιδι σε αγαπαει και εχετε και καλη σεξουαλικη ζωη οπως λες αστον λοιπον να φαντασιωνεται λιγο εως και πολυ παραπανω. Δεν κανει κατι κακο. Εσυ με την συμπεριφορα σου τον εφερες σε δυσκολη θεση και τον εκανες να ντρεπεται για αυτο με αποτελεσμα να κλειστει στον εαυτο του και να νιωθει ενοχος χωρις λογο επειδη αυτος κανει κατι που εσενα σου φαινεται παραλογο. Ακομα και τις αγγελιες γνωριμιων που λες οτι κοιταει δε σημαινει οτι θελει να γνωρισει αλλη. Ειναι και αυτο μερος της φαντασιωσης.Κοιτα να τα ξαναβρειτε, να του δωσεις λιγο χωρο οπως δινει αυτος σε εσενα απο οτι καταλαβα και ποτε μα ποτε μην ψαχνεις τον υπολογιστη του, το κινητο του και ουτω καθεξης.Δεν σε τιμα αυτο.Μην τον κρινεις γιατι θα κριθεις.Αν σου κανει πραγματικα νερα καποια στιγμη (που δεν πιστευω) τοτε τραβας αλλο δρομο.Μεχρι ομως να συμβει αυτο κοιτα να εισαι καλα μαζι του, οπου μπορεις τον ακολουθεις και οπου δεν μπορεις τον αφηνεις να πορευεται μονος.Δεν μπορεις να του βγαζεις ολα τα γουστα κατι που δεν ειναι καθολου κακο εννοειται.Ο καθενας εχει τα ορια του.Παντως τον "καυλιαρη" μια χαρα τον κοβω.Αντε....παραπονιαρα!