ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2 - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 34 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 507
    Senior Member
    Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    Αμελί , σόρρυ που θα πάρω τον ρόλο να σε ξενερώσω λίγο , αλλά οι μπύρες είναι το χειρότερο ποτό που μπορείς να πίεις . Εχουν μέσα λυκίσκο , ένα βότανο που επιβαρύνει την κατάθλιψη .

Το καλό κρασί είναι πιο ο.κ για μας τους ψυχάκηδες , εαν πρέπει ντε και καλά να πιούμε κάτι . Οι πιο πολλοί ψυχίατροι δεν το γνωρίζουν καν αυτό , γι'αυτό αμα ρωτήσεις κάποιον μην παραξενευτείς που δεν θα το ξέρει η αμα σου πει οτι δεν ισχύει .
    βρε φρικουμπικο (nice nickname btw),
    δεν μου αρεσει καθολου ουτε η γευση του κρασιου,ουτε του ουζου,ουτε της βοτκας ουτε κανενος αλλου ποτου.
    Η ΜΠΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ ΠΟΤΟ!!!
    εξαλλου δεν πινω ουτε μεγαλες ποσοτητες , ουτε συχνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ.Α View Post
    Αμελι,υπομονη!
    και εγω στα κατω μου ειμαι!
    μου προσθαισαι και αλλο εφεξορ,βαραιθηκα!
    δεν ειναι ζωη αυτη,δεν θα βρουμε ποτε τους παλιους μας εαυτους!
    εσυ πινεις και βρισκεις χαρα σε αυτο,εγω βρισκω στα γλυκα!
    κουραγιο Μαρια μου.
    φαση ειναι και θα περασει.
    μην απελπιζεσαι.
    το συναισθημα που νιωθεις αυτη τη στιγμη (καταθλιψη) , αλλοιωνει την οπτικη γωνια που βλεπεις τα πραγματα.
    αυτο ειναι που σε κανει να λες "αυτο δεν ειναι ζωη".
    οταν ανεβεις (που θα ανεβεις σιγουρα ) αλλιως θα σκεφτεσαι.
    Last edited by amelie74; 04-07-2011 at 23:25.

Senior Member
    σε ευχαριστω αμελι μου,αλλα απο τον αυγουστο σε αυτη τη φαση ειμαι!
    εκει που ανεβαινω καμια15 μερες ξανα πεφτω!
    οσοι εχουν καταθλιψη λενε ζουν στο παρελθον,πως μπορουμε να σβυσουμε το παρελθον και να δουμε το παρων και το μελλον?

Senior Member
    Αμελι εγω προσωπικα δεν πολυπροτιμω μπυρα, μονο μια συγκεκριμενη μαρκα μ αρεσει (η heineken), οι αλλες καπως μου μυριζουν κ μου ξυνιζουν λολ! Προτιμω cocktails, μαργαριτες, μοχιτο με μεντα κτλ.. Πιο elegant ειναι ρε συ αυτα!!

Τι εννοεις εκανες μπαφους κ επαθες ψυχωτικο επεισοδιο?? Δλδ ακουγες φωνες κ ετσι?? Με ποσο καιρο χρησης??

Frikoubike μην λες ρε συ "για μας τους ψυχακηδες" ελεος!! Πλακα κανω κ ελπιζω κι εσυ, ετσι ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ.Α View Post
    σε ευχαριστω αμελι μου,αλλα απο τον αυγουστο σε αυτη τη φαση ειμαι!
    εκει που ανεβαινω καμια15 μερες ξανα πεφτω!
    οσοι εχουν καταθλιψη λενε ζουν στο παρελθον,πως μπορουμε να σβυσουμε το παρελθον και να δουμε το παρων και το μελλον?
    Μαρια μου,
    δεν χρειαζεται να σβησουμε το παρελθον.
    αρκει νομιζω, να μην κολλαμε σε αυτο και να προσπαθουμε να κοιταμε το μελλον , ζωντας το παρον.
    το παρελθον,παρολο που πολλες φορες ποναει πολυ, εχει να μας διδαξει πολλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Τι εννοεις εκανες μπαφους κ επαθες ψυχωτικο επεισοδιο?? Δλδ ακουγες φωνες κ ετσι?? Με ποσο καιρο χρησης??
    δεν ειχα κανει πολλες φορες χρηση.
    5-6 φορες.
    τις δυο απο αυτες ειχα ακουστικες παραισθησεις και νομιζα οτι ολοι συνωμοτουσαν εναντιων μου...
    την επομενη μερα ομως ημουν καλα.

Senior Member
    Amelie οι πραξεις του παρεθοντος διαμορφωσαν καλως η κακως εχοντων των πραγματων αυτο που ειμαστε σημερα, αλλα το πρωταρχικο μελημα ειναι να εστιαζουμε στο παρον κ στην καλυτερη διευθετηση του οσον αφορα το μελλον!!

ρε συ αυτο δεν νομιζω να λεγεται ψυχωτικο επεισοδιο, απλα ισως δεν τους πολυσηκωνε ο οργανισμος σου τους μπαφους κ γι αυτο αντεδρασε ετσι, αλλωστε ηταν παροδικο, αφου την επομενη μερα ησουν καλα! Εγω με ουσιες κτλ εχω βιωσει οπτικες παραισθησεις αλλα δεν παει να πει οτι εχω ψυσωση, αφου ηταν κατω απο συγκεκριμενες συγκυριες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    Αμελί , σόρρυ που θα πάρω τον ρόλο να σε ξενερώσω λίγο , αλλά οι μπύρες είναι το χειρότερο ποτό που μπορείς να πίεις . Εχουν μέσα λυκίσκο , ένα βότανο που επιβαρύνει την κατάθλιψη .

Το καλό κρασί είναι πιο ο.κ για μας τους ψυχάκηδες , εαν πρέπει ντε και καλά να πιούμε κάτι . Οι πιο πολλοί ψυχίατροι δεν το γνωρίζουν καν αυτό , γι'αυτό αμα ρωτήσεις κάποιον μην παραξενευτείς που δεν θα το ξέρει η αμα σου πει οτι δεν ισχύει .
    Αντε ρε συ, δεν το ξερα! Που το εχεις διαβασει??
    Για την βοτκα λεει τιποτα?? Εχω παθος με τα βαρια, τι να κανουμε... Βεβαια και ο κοκκινος κρασος μια χαρα ειναι!

Senior Member
    Amelie οι πραξεις του παρεθοντος διαμορφωσαν καλως η κακως εχοντων των πραγματων αυτο που ειμαστε σημερα, αλλα το πρωταρχικο μελημα ειναι να εστιαζουμε στο παρον κ στην καλυτερη διευθετηση του οσον αφορα το μελλον!!

ρε συ αυτο δεν νομιζω να λεγεται ψυχωτικο επεισοδιο, απλα ισως δεν τους πολυσηκωνε ο οργανισμος σου τους μπαφους κ γι αυτο αντεδρασε ετσι, αλλωστε ηταν παροδικο, αφου την επομενη μερα ησουν καλα! Εγω με ουσιες κτλ εχω βιωσει οπτικες παραισθησεις αλλα δεν παει να πει οτι εχω ψυσωση, αφου ηταν κατω απο συγκεκριμενες συγκυριες..
    Συμφωνω! Δεν ξερω για τον μπαφο αν υποτιθεται οτι προκαλει παραισθησεις, αλλα ορισμενες ουσιες τις παιρνεις για αυτον ακριβως τον λογο: για να εχεις παραισθησεις!! Απλως κυκλοφορουν μεσα σου καποιες ουσιες που προκαλουν συμπτωματα παρομοια με αυτα της ψυχωσης, δεν σημαινει οτι αρχιζεις να γινεσαι ψυχωτικη. Βεβαια, δεν ξερω τι γινεται μετα απο μακροχρονια χρηση που "καιγεται" ο εγκεφαλος... :P

Senior Member
    Ghost τι μου θυμισες τωρα ειχε φερει ο θειος μου βοτκα απο τη Μοσχα που ειχε παει ταξιδι πολυ δυνατη 80% vol κ με 2 γουλιες δεν μπορουσα να πιω παραπανω, για εντριβες ητανε εκεινο το πραγμα, δεν πινοτανε με τιποτα!!

Ναι, ετσι ειναι στο αλλο που λες, αμα εχεις καποιες παραισθησεις η ψευδαισθησεις που οφειλονται σε ουσιες δεν πα να πει οτι εισαι ψυχωτικος, αλλα με την πολλη χρηση μπορει να "καψεις" κυτταρα κ ακομα κ να γινεις!

Παραισθησιογονα ειναι κατα κυριο λογο τα τριπακια lsd, τωρα για τον μπαφο εξαρταται κ απο τον οργανισμο, αλλα ειναι παροδικη η δραση του..

Senior Member
    Ghost τι μου θυμισες τωρα ειχε φερει ο θειος μου βοτκα απο τη Μοσχα που ειχε παει ταξιδι πολυ δυνατη 80% vol κ με 2 γουλιες δεν μπορουσα να πιω παραπανω, για εντριβες ητανε εκεινο το πραγμα, δεν πινοτανε με τιποτα!!
    χαχαχα! hell, yeah!! \m/ Νομιζω οτι ο λογος που μ αρεσουν τα δυνατα ποτα ειναι επειδη δινουν γρηγορα αποτελεσματα! :PP Φυσικα, μ αρεσει και σαν γευση, δεν ειναι οτι βασανιζομαι για να το πιω! Η "αγια τριαδα" μου ειναι: τσιπουρακι (με γλυκανισο παντα!!) - βοτκα - αψεντι! :P
    Last edited by *Ghost*; 04-07-2011 at 23:18.

Senior Member
    αααα εδω θα μαλωσουμε!!
    μπυρες κ παλι μπυρες!
    διαφερουν τα γουστα μας!
    αλλα κανουν μπακα οι ατιμες...

Senior Member
    χαχαχαχα! Αληθεια, τι μπυρες προτιμας?? Εμενα η αγαπημενη μου ειναι η John Smith's! Τρωω τον αφρο με κουταλακι!! :P

Senior Member
    Ghost η αγια τριαδα σου τα σπαει !!!!
    Εγω προτιμω περισσοτερο τα cocktails κ τωρα το καλοκαιρι ειναι ο,τι καλυτερο κ δροσιστικο!!
    Η μπυρα δεν μου πολυαρεσει γενικα, η heineken ειναι η μονη που αντεχω !!

Senior Member
    τα κοκτείλ έχουν 238946281964 θερμίδες :P

η heineken με το συμπάθειο κιόλας, αλλά δεν πίνεται. εμένα μου αρέσουν οι λευκές μπύρες. αλλά και σε μια guinness δεν λέω όχι.

Page 5 of 34 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast