ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2 - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 34 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 507
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Είστε πολλοί?
    Ναι βρε, ολοι οι καλοι χωρανε !!! ΛΟλ εσυ δεν θα join ???
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Πάρτε τα αεροπλάνα κ πηγένετε Αλάσκα μόνο εκεί θα σωθείτε. ! Θα με θυμηθείτε.
    μια Αλάσκα θα μας εσωζε οντως carrot!!!
    θα γλυτωναμε απο το πολιτικο σκηνικο της χωρας μας αλλα και απο τον καυσωνα!!!
    μολις μπηκα σπιτι και νιωθω σαν να μου εχουν δωσει μια τηγανιά στο κεφαλι απο την ζεστη σε συνδυασμο με τα φαρμακα!
    φυγαμε για Αλασκα λοιπον!!!
    για την ωρα βολευομαι αγκαλια με το air-condition!!!

Senior Member
    πως ειστε bipolars του φορουμ ??

εγω εχω τρελη υπνηλια απο τα κωλοταβορ που μου γραψε.. μου ξαναβαλε κ 10 mg abilify... κ lamictal...

γαμησε τα κ αφησε τα δλδ...

αλλα ειπε με τον καιρο θα μου τα μειωνει κ δεν θα τα παιρνω μια ζωη!!

Παιδια, θελω σ αυτο να εστιασω, στη διπολικη διαταραχη παιρνεις μια ζωη φαρμακα (ενα σταθεροποιητικο εστω), ετσι δεν ειναι ??

Εγω σε 2 γιατρους που πηγα μου ειπαν "οχι, βρε χαζο φυσικα κ δεν θα παιρνεις μια ζωη κ θα ζεις μια χαρα λειτουργικα οπως ολοι"..

Τελικα τι ισχυει κ τι οχι ??

Μηπως μου το ειπανε επειδη με ειδαν μικρουλα κ ευαισθητουλα (λολ) κ δεν θελανε να με τρομαξουνε με κατι τετοιο?? Αλλα πιστευω θα μου την πουν την αληθεια καποια στιγμη.. Αμα ξερει καποιος κ θελει ας μου πει πανω σ αυτο !!!!!

Senior Member
    λακρυ κ εγω αυτο φοβαμαι.απλα πρεπει να σου πω οτι αν για καποιο διαστημα 2 χρονων πχ κανεις την αγωγη κ δεν εχεις υποτροπες μπορει σταδιακα να σου τα μειωνει μεχρι να φτασεις σρτην ελαχιστη δυνατη δοση.εγω παντως 2 μηνες υπηρξα χωρις φαρμακα αλλα μετα υποτροπη.

Senior Member
    kykne κι εγω εκανα τη μαλακια να κοψω μονη μου τα χαπια κ να αρχισω ουσιες κ ειχα μεχρι κ ψυχωτικα συμτωματα, υποτροπιασα τερμα.... φυσικα δεν το ξανακανω κ δεν το συνιστω σε κανεναν να κοψει τα χαπια, ισως αυτο με παει πισω, αυτο φοβαμαι..... πρεπει να συντονιστω κ να τα παιρνω αλλιως θα πηγαινω μπρος-πισω, δεν γινεται αλλιως απ ο,ρι εχω καταλαβει, μπορει να ειμαι cursed αλλα πρεπει και να παλεψω με ο,τι δυναμεις εχω....

Senior Member
    λακρυ το σιγουρο ειναι οτι δε πρεπει να κανουμε κινησεις μονες χωρις την εγκριση του γιατρου μας κ εγω καπως ετσι την πατησα.ξερεις νιωθεις καλα κ λες αυτο ηταν.ελα ομως που ειναι φαυλος κυκλος

Senior Member
    κυκνε φοβερο copy-paste ετσι ?? κι εγω ετσι ακριβως την πατησα κ ετσι ακριβως νιωθω, ευτυχως εβαλα μυαλο (ελπιζω) κ δεν ξανακανω μαλακιες μονη μου, εκεινη τη στιγμη λες α. τι ωραια που ειναι κ ζω τη ζωη μου κ κανω ο,τι θελω κ περναω υπεροχα, αλλα δεν κραταει αυτο για παντα, ειναι ψευτικο κ εφημερο κ μετα φαινονται τα ασχημα κ δυσαρεστα αποτελεσματα κ λες τι μαλακιες εκανα, αλλα κ παλι προσπαθεις να μην το σκεφτεσαι κ κολλας εκει, αλλα να προχωρας μπροστα κ να βλεπεις απο δω κ στο εξης τι κανεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Παιδια, θελω σ αυτο να εστιασω, στη διπολικη διαταραχη παιρνεις μια ζωη φαρμακα (ενα σταθεροποιητικο εστω), ετσι δεν ειναι ??
    Lacry μου,
    στη διπολικη διαταραχη ναι μεν παιρνεις μια ζωη φαρμακα, αλλα οπως ειπε και ο κυκνος, αυτο δεν σημαινει οτι θα παιρνεις τις ιδιες δοσολογιες ουτε τον ιδιο αριθμο φαρμακων που παιρνεις τωρα.
    οταν σταθεροποιηθεις για μεγαλο χρονικο διαστημα,θα στα ελλατωσει ο γιατρος σου αισθητα.
    αρκει και μεις να μην κανουμε μαλακιουλες του στυλ "ειμαι καλα κοβω μονη μου τα φαρμακα" ή "παιρνω ουσιες για να την ακουσω".
    αλλα νομιζω πως τα τελευταια δεν χρειαζεται να στα λεω πλεον γιατι μου φαινεσαι αρκετα συνειδητοποιημενη αυτη τη φορα.
    κατι μου λεει οτι ταρακουνηθηκες αρκετα και δεν θα επαναλαβεις τα ιδια λαθη.

Senior Member
    ναι αμελι η αληθεια ειναι οτι ταρακουνηθηκα αρκετα κ κυριως απο το γεγονος οτι εμφανισα κ ψυχωτικα συμπτωματα κ σκεφτηκα "δεν γουσταρω να παθω κ ψυχωση απο πανω" κ φοβηθηκα πραγματικα κ ημουν σε συγχυση κ προσπαθησα να το τελειωσω αλλα δεν το τελειωσα, πιστευω εβαλα μυαλο (οσο απεμεινε κ δεν καηκε λολ!) κ αλλη φορα δεν ξανακανω μαλακιες, ακομη κ τρελη υπνηλια που εχω απο τα ταβορ δεν τα κοβω κ συνεχιζω κ τα παιρνω κ δεν κανω δοκιμες μονη μου, ελπιζω να προχωραω μπροστα απο δω κ στο εξης γιατι ολα αυτα που συνεβησαν κ που εκανα με πηγαν πολυ πισω κ με καταρρακωσαν σωματικα κ ψυχικα, αλλα προσπαθω οπως ειπα να μην τα σκεφτομαι κ να τα αντιμετωπιζω ως επιπολαιοτητα, ανωριμοτητα, παρορμητικοτητα, οπως θες πες το, κ εφοσον την πατησα δεν γουσταρω δευτερη φορα να συμβει το ιδιο, πεισμωνω με τον εαυτο μου κ λεω οτι θα τα καταφερω κ θα το νικησω, δεν ειναι πιο δυνατο αυτο απο μενα για να με κανει κουμαντο κ να ειμαι υποχειριο μιας ασθενειας!!!

για σταθεροποιητικο μου εχει πει κ μενα, αλλα 2 αλλοι γιατροι μου ειπαν οτι θα παιρνω αρκετο καιρο αλλα οχι μια ζωη, τωρα τι θα γινει δεν ξερω, σιγουρα εξαρταται κ απο την πορεια της ασθενειας, δλδ πως θα παω, ευχομαι προς το καλυτερο...τι να πω δεν ξερω....

Senior Member
    πεισμωνω με τον εαυτο μου κ λεω οτι θα τα καταφερω κ θα το νικησω, δεν ειναι πιο δυνατο αυτο απο μενα για να με κανει κουμαντο κ να ειμαι υποχειριο μιας ασθενειας!!!
    το πιστευω ακραδαντα οτι θα τα καταφερεις και στο ευχομαι ολοψυχα!

οσο για τα ψυχωτικα συμπτωματα που αναφερεις,δεν ειναι τελειως ασχετα με την παθηση μας,ασχετα αν δεν ειναι τα κυριαρχα συμπτωματα.
    εμενα π.χ. οταν εκανα μανια (ευτυχως πανε κατι αιωνες απο τοτε) ειχα και ψυχωτικα εκτος απο τα μανιακα συμπτωματα.
    εσενα βεβαια παιζει να προηλθαν απο τις ουσιες ή τουλαχιστον να πυροδοτηθηκαν απο αυτες.

Senior Member
    πραγματι, ετσι ειναι, ισως πυροδοτηθηκαν απο τις ουσιες αλλα κ στο πρωτο μου μανιακο εβλεπα καπνους απο τσιγαρα σε ολο το δωματιο χωρις να υπαρχουν στην πραγματικοτητα κ δεν εκανα καν χορτο τοτε, anyway σημασια εχει οτι περασαν αυτα κ ευχομαι να μην επανελθουν κ κοιταμε μπροστα απο δω κ στο εξης !!!

ευχομαι κ σε σενα ο,τι καλυτερο!!!

Senior Member
    κοιταμε μπροστα απο δω κ στο εξης !!!
    πολυ σωστη κουβέντα !!!
    έτσι , έτσι !!!

Senior Member
    deleted....
    Last edited by amelie74; 19-07-2011 at 12:10.

Senior Member
    Ότι γίνεται γίνεται για το καλό μας και την διατήρηση της συμπαντικής ισσοροπείας. Μη σκας.

cool:

Senior Member
    deleted.....
    Last edited by amelie74; 19-07-2011 at 12:09.

Page 12 of 34 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast