Results 31 to 45 of 507
Thread: ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2
-
22-06-2011, 13:23 #31
- 22-06-2011, 15:41 #32
amelie heyzZzz δεν πιστευω οτι εισαι ρε συ σε υπομανια, αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι σου την εχει σπασει η μαλακω η ξαδερφη σου κ απ ο,τι καταλαβαινω πρεπει να ναι πολυ ζηλιαρα κ υποκριτρια η μπαλοτσα, λοπον αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να μην ανεχεσαι αλλο, ξεσπαθωσε κ ξεχεστην κ βαλτην στη θεση της γιατι οσο δεν μιλας περναει το δικο της κ σε περναει κ για χαζη οτι ντεμεκ δεν καταλαβαινεις κ ετσι συνεχιζει ακαθεκτη τις πιπες της, αυτο ελειπε να μας συγχιζει κ να μας χαλαει τη διαθεση το καθε ατομακι!!
ρε συ στειλ την μου για μια μερα κ θα στην επιστεψω αρνακι, στο εγγυωμαι !!!
Κ δεν καταλαβα γιατι να εισαι υποχρεωμενη να φιλοξενεις καποιον που δεν πας κ σου τη σπαει κ ποσο μαλλον οταν αυτος προσπαθει να βγει κ υπερανω ρε συ τετοια ατομα στα τσακιδια θεσε τα ορια σου αμεσα αλλιως πες τηνα οτι θα παρει ποδι !!!!
οσο για υπομανια που λες, εχεις μηπως καποιο απο τα υπολοιπα συμτωματα?? (γιατι δεν ειναι μονο ο υπνος!!)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
22-06-2011, 17:06 #33
αμελί, μέχρι κ γω θυμήθηκα τωρα αυτές τις ξαδέρφες - θειάδες που μαζεύονται σπίτι σου.
μπορείς να κάνεις ένα διάλογο μαζί της.
να της πεις με 2 λογια : θεία το μονο που καταφέρνεις με αυτα που μου λες ειναι να με στενοχωρείς περισσότερο.
ξέρω πολυ καλά πως ήμουν κ πως ειμαι.
πάσχω απο μια δυσίατη ασθένεια κ προσπαθώ να ζήσω με αυτήν.
σταμάτα σε παρακαλώ να μου λες οτι μου λες.
ξέρω πως τα λες για το καλό μου.
μια φορά φτάνει.
μου τα ειπες.
έχω καλη μνήμη.
ε αν δν το βουλώσει κ μετά, ρίξε κανένα μπινελικι κ αν θυμώσει δώσε της λιγο ξυδι.http://www.mazi.org.gr/
22-06-2011, 19:38 #34
22-06-2011, 20:53 #35
22-06-2011, 21:03 #36
αμελί, μέχρι κ γω θυμήθηκα τωρα αυτές τις ξαδέρφες - θειάδες που μαζεύονται σπίτι σου.
οποτε γουσταρουν , χωρις καν να ρωτησουν , ερχονται και μας μπαστακωνονται.
και ρε πουστη μου η μανα μου εχει αλλα δυο αδερφια.
πρεπει σονυ και καλα να 'ρχονται σε μας καθε φορα?
αλλα δεν φταιει κανενας αλλος.
η μανα μου φταιει που τους εχει δωσει καθε δικαιωμα να θεωρουν το σπιτι μας ξενοδοχειο.
να της πεις με 2 λογια : θεία το μονο που καταφέρνεις με αυτα που μου λες ειναι να με στενοχωρείς περισσότερο.
22-06-2011, 21:14 #37
23-06-2011, 08:46 #38
23-06-2011, 10:44 #39
για την προνοια το γνωριζω.
αλλα και η κοπελα που εβγαλε με 10 χρονια προυπηρεσιας 500 ευρω , αναπηρικη εβγαλε.
φαντασου λοιπον τι ποσον αντιστοιχει σε μενα , με μονο 2,5 χρονια προυπηρεσιας...
23-06-2011, 13:30 #40
η χαμιλοτερη συνταξη ειναι 70 της 100 του κατωτερου μισθου.
δεν το σκεφτεσαι να φυγεις ποτε απο το πατρικο σου σπιτι?
23-06-2011, 14:46 #41
Αmelie,καταρχην οσον αφορα το πρωτο σου μυνημα ουτε εγω βλεπω καποια υπερβολη στα ψωνια σου.Οπως ανεφερες κ εσυ,επροκειτω για πραγματα που χρειαζοσουν.
Χαιρομαι που καταλαβαινεις(παρα του οτι δεν προκειται για μεγαλη ποσοτητα)οτι το αλκοολ -τουλαχιστον σε καθημερινη φαση-κ ειδικά σε συνδιασμο με τα φαρμακα δεν σε βοηθαει.Δεν ειναι η ποσοτητα ανησυχητικη αλλα αυτη η αναγκη που εκφραζεις στο να πιεις.Όπως κ την πιθανη νευρικοτητα που εκφραζεις με το πολυ καπνισμα.
Προσπαθησε να χαλαρωσεις και να φροντιζεις να κλεινεις ενα οχταωρο(ο διακεκομενος υπνος δεν εχει τα ωφελη του συνεχομενου) τουλαχιστον υπνου κ να σε προστατευεις απο υπερεντασεις κ νευρα για να μη σε οδηγησουν αυτα σε αλλη κατασταση.Πινε κανα χαλαρωτικο βρασταρακι με μελι το βραδυ ωστε να σε βοηθαει σ αυτο.
Και τα μπανακια ειναι πολυ καλος τροπος,γιατι θα σε βοηθουν να βγαζεις ενεργεια κ κατα συνεπεια να χαλαρωνεις επειτα.Μην την αφηνεις να συσσωρευεται μεσα σου.
Και προστατεψε τον εαυτο σου ρε απο υπερεντασεις που σου προκαλουν οι συγγενεις σου.Συμφωνω με τον τροπο που σου προτεινε η αρκτος σε αυτο.Πες της οτι την ευχαριστεις για το ενδιαφερον της κι οτι ξερεις η ιδια να σε φροντιζεις.Αν δεν παρει το μυνημα με το αποτομο αλλα κ ευγενικό του τροπου σου,αρχισε να την αποφευγεις για να το παρει,αλλα και για να κρατησεις ηρεμο τον εαυτο σου.
Με λιγα λογια ουτε εμενα μου φαινεται κατι παραλογο σε αυτα που αναφερεις,απλως προσεξε να αντιμετωπισεις την μαλλον φυσιολογικη προστοπαρων νευρικοτητα σου ωστε να μην σε οδηγησει σ αυτο που αναφερει η γιατρος σου.(γνωμη μου μαλιστα ειναι να της πεις την αποψη σου οτι δεν συμφωνεις και δεν το νιωθεις ως τετοιο επισοδειο)
Οσο για τις συνταξεις,δυστυχως απο οτι ξερω κι εγω ειναι πολυ χαμηλες για να μπορεσεις μονη σου να συντηρησεις σπιτι κ επακολουθα εξοδα.
Υπαρχει περιπτωση να σκεφτεις για συγκατικο?Παιζει κατι τετοιο?
23-06-2011, 15:29 #42
Όσων αφορά τα επιδόματα αυτό που μπορεί να πάρει η αμελί είναι 300ε (από πρόνοια) και σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να στηριχτεί σ'αυτά για να μείνει μόνη.
Αμελί μου,έχεις κάνει μεγάλα βήματα τελευταία(τα σκαμπανεβάσματα είναι στο πρόγραμμα). Συνέχισε έτσι καλή μου και με τον καιρό θα έρθουν όλα. Πιστεύω ότι μέσα απ'την ψυχοθεραπεία θα ρθουν σταδιακά και σταθερά σημαντικές αλλαγές.
Συμφωνώ με τη στάση της Βίκυς σχετικά με το ποτό, για τις υποψίες της δεν ξέρω απλά επειδή δεν είμαι ειδικός αλλά χαλαρά περνάω κι εγώ τέτοιες φάσεις με ψώνια, έξοδα πιο έντονες αντιδράσεις ανά περιόδους. Άλλωστε υποψίες είναι. Εγώ στη θέση σου θα κρατούσα πως ιιιιιιιισως (έστω και πολύ μικρές πιθανότητες)να υπάρχει μια τάση αν το πυροδοτήσεις περισότερο για υπομανία και θα ήμουν λίγο πιο προσεκτική τουλάχιστον αυτή την περίοδο στο θέμα αλκοόλ ή ουσιών ή σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σπρώξουν προς τα κει.
Για τη θεία, τι να πω! Καταλαβαίνω πάντως από τέτοιου είδους συγγενείς που και καλά βρίσκουν πανεύκολα ψεγάδια για δήθεν καλό σου, ενώ δεν αναγνωρίζουν τις χαρές σου ή τα θετικά βήματά σου. Κόψτην τον αέρα και απέφυγέ την.
Και το ταμπόν δεν είναι κακή ιδέα πάντως! Άπειρες φορές έκανα μπάνιο έτσι. (εντωμεταξύ έχει έρθει ήδη, εύχομαι να είναι καλά τα πράγματα, όσο γίνεται)
*α μεγειά και το θέμα!
23-06-2011, 15:58 #43
Τα υλικά αγαθά μας παρηγορούν γι αυτό που μας λείπει. Αλλά αν αυτό που λείπει δεν το συμπληρώσουμε, ούτε τα "αγαθά" που είναι εξάλλου μη-αγαθά, αφού κάθε αγαθό μας αφήνει άλλο ένα ίχνος του ανθρώπινου σκουπιδότοπου, δε γίνεται να μας κρατήσουν μέσα στη χαρά. Ο Χάρι Πότερ φούσκωσε τη θεία του όταν θύμωσε, δε δοκιμάζεις και συ το ίδιο?
Πόσο θα μείνουν στο σπίτι οι συγγενείς?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
23-06-2011, 19:14 #44
κοριτσια σας ευχαριστω ολες θερμα για τα μηνυματα και το ενδιαφερον σας.
με συγκινειτε βρε!
τελικα...
οι αυπνίες , έδωσαν την θέση τους στην υπερυπνία.
η υπερενταση , εδωσε τη θέση της στην νωθρότητα.
τα ψωνια πλεον με αφηνουν παγερα αδιαφορη.
τα μονα που εξακολουθουν να με δελεαζουν ειναι το αλκοολ και το καπνισμα , σαν τροποι φυγης από την μελαγχολια , που έκανε κ' πάλι την εμφάνισή της.
οι συγγενεις αργα ή γρηγορα θα φυγουν...
η εμμηνος ρυση αργα ή γρηγορα θα κανει τον κυκλο της...
η μελαγχολια , που μπαστακωθηκε παλι μες την ψυχη μου , δεν ξερω ποτε θα φυγει...
ελπιζω συντομα...
ευτυχως αυριο εχω Βικυ( ανευ αλκοολ αυτη τη φορα... )
23-06-2011, 23:11 #45
συμφωνώ κι εγώ για τα ψώνια, καμιά φορά όλες οι γυναίκες μπορεί να ψωνίσουν και κάτι παραπάνω. ειδοποιός διαφορά είναι νομίζω να μην έχεις χρήματα και να δανειστείς για να ψωνίσεις ή να αφήσεις υποχρεώσεις πίσω και να ξοδέψεις τα λεφτά σου σε αγορές. οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε τα νέα σου πραγματάκια.
εμένα πάντως τον τελευταίο καιρό μου φαίνεσαι πολύ ισορροπημένη στον τρόπο που γράφεις!