ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2 - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 34 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 507
    Senior Member
    ποσες ωρες την ημερα κοιμασαι αχινε?
    το αμπιλιφαι δεν το χω παρει ποτε αλλα ενδεχεται , ο λογος που δεν κοιμασαι καλα , να μην οφειλεται στο φαρμακο αλλα στο οτι εισαι στα "πανω" σου.
    οταν εκανα το υπομανιακο το χειμωνα , επερνα ενα καρο κατασταλτικα φαρμακα και παρολα αυτα κοιμομουν τρεις ωρες την ημερα και ξυπναγα με τρομερη ενεργεια.

Δεν κοιμαμαι στανταρ ωρες. Σιγουρα λιγοτερες απο οτι πιο παλια. Αλλα αν ξυπνησω νωρις πχ 7 ενω μπορει να εχω κοιμηθει 3-4 το πρωι, μετα δεν μπορω να ξανακοιμηθω. Και παιρνω και ζαναξ μπας και κοιμηθω αλλα τιποτα. Ενεργεια δεν εχω παντα οταν ξυπναω, συνηθως μου βγαινει το βραδυ. Τον τελευταιο καιρο εχω μια περιεργη αισθηση, σα να ειμαι εξαντλημενη σωματικα αλλα ταυτοχρονα εχω και υπερενταση. Νιωθω σαν να εχω συννεφα μεσα στο κεφαλι μου. Δεν ξερω. Τι φαρμακα παιρνεις αμελι?

Senior Member
    Γκόστ , μια περίοδο είχα φάει τρελό σκάλωμα με τα βότανα , την είχα δεί φυσιοδίφης , δρυίδης και όλα υτά μαζί . Εκεί διάβάζωντας για τον λυκίσκο , ενα βότανο που στην αρχαιότητα το χρησιμοποιούσαν στις ψυχασθένειες , ανακάλυψα οτι επιβαρύνει την κατάθλιψη , και οτι υπάρχει σε όλες τις μπύρες !!!! Το τραγικό είναι οτι δεν το ξέρει σχεδόν κανένας γιατρός , και δίνουν συμβουλές σε έμας οτι αμα θέλουμε να πιούμε κάτι ,ας πιούμε μια μπύρα που είναι ελαφριά σε βαθμούς αλκοολ !!! Οταν το έμαθα , δεν φαντάζεσαι το τι άκουσε ο δικό μου γιατρός , τον στόλισα κανονικά !!!

Θέλω να πώ και κάποια πραματάκια για τους μπάφους μιας και είδα οτι γίνεται πολύς λόγος . Δεν είναι καθόλου αθώοι , σαν βοτανο και αυτό που είναι το ξεψάχνισα σε σημείο αηδίας , και προκαλεί ποικιλία ψυχολογικών διαταραχών . Οπως είπε και η αμελί πολύ σωστά , δεν παίζει ρόλο πόσες φορές έχεις κάνει γιατίδεν λειτουργεί συσσωρευτικά . Μπορεί να στην κάνει ανα πάσα στιγμή. Εχει μια ουσία την Ths η Thc δεν θυμάμαι καλά, που αποθηκεύεται στους νευρικούς ιστούς . Ακόμα και αν το έχει κόψει κάποιος μπορεί να απαλευθερωθεί και να προκαλέσει ψυχωσικό και ο δυσμοιρός που θα το πάθει δεν θα ξέρει τι τον χτύπησε !!! Η καραμέλα που χρησιμοποιούσαμε όλοι μας παλία ,''του θεού το χόρτο'' ,είναι πέρα για πέρα μ@λ@κι@ !!! Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει μόνο ευεργετική χρήση . Ειναι πως χρησιμοποιείς κάτι . Η κάνναβη είναι παυσίπονη κανονικά , και ως μπάφος ζημιογόνα . !! Αλλά αυτά δεν θέλανε να τα μάθουμε ποτε καθώς φαίνεται .

Senior Member
    η μπύρα έχει σίγουρα τις λιγότερες θερμίδες.
    ντάξει και τα κοκτέιλ μια στο τόσο σιγά το πράγμα! αν πίνεις 2-3 τη μέρα όμως, αλλάζει το πράγμα.

οι φραπουτσίνο στα στάρμπαξ με κρέμες και σαντιγές και δεν συμμαζεύεται έχουν καμιά χιλιάρα θερμίδες! αν πάρεις απλό καφεδάκι είναι μια χαρά. γενικά ο καφές δεν παχαίνει μωρέ, τα ροφήματα με βάση τον καφέ είναι άλλη ιστορία!

Senior Member
    Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    Γκόστ , μια περίοδο είχα φάει τρελό σκάλωμα με τα βότανα , την είχα δεί φυσιοδίφης , δρυίδης και όλα υτά μαζί . Εκεί διάβάζωντας για τον λυκίσκο , ενα βότανο που στην αρχαιότητα το χρησιμοποιούσαν στις ψυχασθένειες , ανακάλυψα οτι επιβαρύνει την κατάθλιψη , και οτι υπάρχει σε όλες τις μπύρες !!!! Το τραγικό είναι οτι δεν το ξέρει σχεδόν κανένας γιατρός , και δίνουν συμβουλές σε έμας οτι αμα θέλουμε να πιούμε κάτι ,ας πιούμε μια μπύρα που είναι ελαφριά σε βαθμούς αλκοολ !!! Οταν το έμαθα , δεν φαντάζεσαι το τι άκουσε ο δικό μου γιατρός , τον στόλισα κανονικά !!!

Θέλω να πώ και κάποια πραματάκια για τους μπάφους μιας και είδα οτι γίνεται πολύς λόγος . Δεν είναι καθόλου αθώοι , σαν βοτανο και αυτό που είναι το ξεψάχνισα σε σημείο αηδίας , και προκαλεί ποικιλία ψυχολογικών διαταραχών . Οπως είπε και η αμελί πολύ σωστά , δεν παίζει ρόλο πόσες φορές έχεις κάνει γιατίδεν λειτουργεί συσσωρευτικά . Μπορεί να στην κάνει ανα πάσα στιγμή. Εχει μια ουσία την Ths η Thc δεν θυμάμαι καλά, που αποθηκεύεται στους νευρικούς ιστούς . Ακόμα και αν το έχει κόψει κάποιος μπορεί να απαλευθερωθεί και να προκαλέσει ψυχωσικό και ο δυσμοιρός που θα το πάθει δεν θα ξέρει τι τον χτύπησε !!! Η καραμέλα που χρησιμοποιούσαμε όλοι μας παλία ,''του θεού το χόρτο'' ,είναι πέρα για πέρα μ@λ@κι@ !!! Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει μόνο ευεργετική χρήση . Ειναι πως χρησιμοποιείς κάτι . Η κάνναβη είναι παυσίπονη κανονικά , και ως μπάφος ζημιογόνα . !! Αλλά αυτά δεν θέλανε να τα μάθουμε ποτε καθώς φαίνεται .
    υπερβολές....

Senior Member
    Που το στηρίζεις αυτο claire ?? Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω , μπορείς να το μοιραστείς μαζί μου-μας. Θα χαρώ να μάθω οτι έχω άδικο , και μαζί με εμένα οι συντάκτες βοτανολογοι που ανακοίνωνσαν τις μελέτες .

Senior Member
    εγώ με μια μικρή αναζήτηση που έκανα τώρα βρήκα ότι ο λυκίσκος έχει συστατικά με αντικαρκινικές ιδιότητες, ότι το δίνουν στην εμμηνόπαυση και ότι αν το πάρεις σαν βότανο είναι ηρεμιστικό τύπου βαλεριάνας. (όντως τα quiet life της lanes έχουν μέσα λυκίσκο)

Senior Member
    το στηρίζω στο ότι καλό είναι να μην μας πιάνει υστερία. με 2-3 μπύρες τη βδομάδα κανείς δεν έπαθε τίποτα.

Senior Member
    εαν δεν έχεις βαριά κατάθλιψη ναί , τότε δεν παθαίνεις τίποτα στάνταρ . Εμένα που με χαλάγανε όμως και δεν ήξερα το γιατί , επέτρεψε μου να διατηρώ την οργή μου επι τουτου σε περ-ι-καλω !

Frikoubike εχεις πολυ αστειο nick :Ρ. Συμφωνω οσον αφορα τους μπαφους, για την μπυρα δεν γνωριζω, οποτε δεν εκφερω γνωμη...

Senior Member
    Αχινέ thanks , το νικ όντως είναι αστείο , αν και οι λόγοι που το εμπνέυστηκα δεν είναι αστειοι :Ρ , με βοηθάει έτσι να δίνω μια ευθυμη διάσταση στα γεγονότα.

claire , για ρίξε μια ματία σε αυτο http://www.diaita-express.com/diaita.php?id=1391 , το λέει αρκετά απλά. Αν θες μπορώ να σου βρω κάποιο που να εξηγεί και το γιατί συμβαίνει αυτό.

Senior Member
    ρε παιδί μου, αν έχεις αυτή την κατάθλιψη που σε ρίχνει και δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, ενδεχομένως όλα τα κατευναστικά (και το αλκοόλ από μόνο του δηλάδή) θα σε ρίχχνουν κι άλλο. αν όμως έχεις από αυτές τις καταθλίψεις που προκαλούν άγχος και ανησυχία και αυπνία, τότε και η βαλεριάνα και ο λυκίσκος και όλα αυτά μπορεί να βοηθάνε.

και στην τελική, άλλο να πάρεις το βότανο το ίδιο και άλλο να πιεις μια μπύρα.
    ας μην μας πιάνει πανικός.

Senior Member
    επίσης, έχω κι εγώ πρόσβαση στο google :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Τι φαρμακα παιρνεις αμελι?
    παιρνω τα εξης Αχινε μου:

1)zyprexa (αντιψυχωτικο με σταθεροποιητικη δραση)
    2)lyrica (σταθεροποιητης διαθεσης)
    3)rivotril (αγχολυτικο)
    4)remeron (αντικαταθλιπτικο)

εσυ τι παιρνεις εκτος απο αμπιλιφαι?

Senior Member
    ασχετο...εκανα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πρωτο μου μπανακι στη θαλασσα.
    σκεφτομαι να παω και αυριο.

Page 7 of 34 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast