Results 16 to 30 of 54
Thread: Ερωτική επιθυμία
-
21-06-2011, 22:10 #16
Σεβαστο αυτό που λες, αλλά δεν μπορεις να ζεις και σε γυάλα. Πρεπει να φας και τα μούτρα σου. Καντο σταδιακά. Το αντάλλαγμα βλεμμάτων στο σούπερ μαρκετ ας πουμε ήταν μια καλή φάση. Τωρα αν εβρισκες το θάρρος να της μιλήσεις ειναι πολυ πιθανο να μην ΄καταληγατε στο κρεβάτι. Αλλά όπως και να ΄χει το να σε φλερτάρει ενας νεος αντρας είναι ομορφο. Κάποιες φορες το παιχνίδι ειναι που μετράει. Από την άλλη, αν την ιδια γυναικα την εβρισκες σε κάποιο μπαρ και αρχίζατε τη συζητηση ισως η κατάληξη να ηταν διαφορετικη.
- 21-06-2011, 22:10 #17
21-06-2011, 22:15 #18
στους μικρους ομως συχνα οπως ξερεις παρουσιαζεται κι ενα αλλο προβλημα, αυτο της προωρης εκσπερματισης. σαφως ενας ωριμος αντρας θα ξερει να το ελεγχει και να αντεχει περισσοτερο, μα μεχρι να το μαθει αυτο παιζει να εχει φυγει απ'την ηλικια των 18-20 ξερω γω (ή οποτε ξεκινανε τωρα πια).
21-06-2011, 22:15 #19
Έχεις απόλυτο δίκιο όμως δεν βγαίνω σε μπαρ σχεδόν καθόλου γιατί δεν έχω την παρέα έτσι δεν βαζω στο πρόγραμμα μου έξοδο για ποτό Παρασκευή και Σάββατο. Πολύ απλά το μόνο που φαίνεται πως κινείται γύρω απο την ηλικία μου είναι πως να βγεί το χρήμα αλλά θα έλεγα ψέματα αν σου έλεγα πως δεν έχω μια αδυναμία για το γυναικείο φύλλο. Δεν υπάρχει καθόλου οργάνωση και με το να βγαίνω μόνος μου η να κανονίζω ραντεβου απο το ίντερνετ το ποσοστό επιτυχίας είναι 0,1% όσο ωραίοι και να είναι και οι δυο, θα υπάρχει μια κοινή ίσως ιδέα, κάτι το αντισέξουαλ για τον τρόπο γνωριμίας η και για την έλλειψη κοινωνικότητας, κυρίως αρνητικό αυτό για τον άντρα.
21-06-2011, 22:18 #20
Insect σε πείραξε; Απλά θεώρησα ότι οι προηγούμενες απαντήσεις σε κάλυψαν. Είναι απολύτως φυσιολογικό εντός και εκτός σχέσης (εκτός και αν το παρακάνεις). Το πόσες φορές είναι φυσιολογικό εξαρτάται από τον οργανισμό και μου κάνει εντύπωση που αναρωτιέσαι.
Πάντως δεν ήθελα να σε ενοχλήσω. :)έτσι γιατί περίεργα την είδα...
21-06-2011, 22:22 #21
Παιδιά πιστεύω ότι αυτό με την σεξουαλική επιθυμία που μειώνεται με την ηλικία, είναι και λίγο μύθος. Δεν μιλώ βέβαια για ανθρώπους από μία ηλικία και μετά… Εντάξει. Αλλά ένας άντρας στα 30 του δεν έχει απαραίτητα απείρως μεγαλύτερη σεξουαλική ορμή από έναν άντρα στα 45. Αυτό είναι και θέμα ταπεραμέντου. Το ίδιου ισχύει και για τις γυναίκες, απλώς δεν τις ανέφερα γιατί δεν έχουν το οργανικό εμπόδιο της στύσης.
Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι ότι ωριμάζεις σεξουαλικά και αναζητάς το ποιοτικό σεξ. Είσαι πια σε θέση να καταλαβαίνεις σχεδόν με το καλημέρα σας ποιος σου κάνει σεξουαλικά και ποιος όχι. Από τον τρόπο που κοιτάζει μέχρι τον τρόπο που εκφράζεται και αγγίζει. Ξέρεις τι έχεις να περιμένεις!
Ειδικά αν είσαι χορτάτος άνθρωπος από εμπειρίες και σεξουαλική ζωή, δεν κάθεσαι να ασχοληθείς με την πρώτη προσφορά για σεξ που θα πέσει στον δρόμο σου.
Το ότι από κάποια ηλικία και μετά γινόμαστε πιο επιλεκτικοί, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε λιγότερες ορμές. Ίσα, ίσα που ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε και πως το θέλουμε!
21-06-2011, 22:24 #22
Πράγματι μου άρεσαν και μένα οι απαντήσεις. Δεν ενοχλήθηκα από το μήνυμα σου απλά ήθελα να παραμείνει σε ένα σοβαρό επίπεδο το θέμα. Όχι εντάξει δεν το παρακάνω, τον καιρό μάλιστα που έπερνα ισχυρή δόση φαρμάκου για ψυχασθένεια δεν είχα καθόλου μα καθόλου όρεξη.
Συνήθως φαίνομαι μια χαρά πλέον είναι λίγο δύσκολο αλλά μερικές φορές απλά αγνοώ κάποια πράγματα όπως μια φωνή που μπορεί να τύχει να ακούσω δίχως να υπάρχει κανείς εκεί! Είναι περίεργο πάντως.
21-06-2011, 22:24 #23
21-06-2011, 22:28 #24
21-06-2011, 22:31 #25
Αγόρια κακά τα ψέμματα, αν δεν ερεθίσετε το μυαλό μιας γυναίκας, δύσκολα θα φτάσετε καν σε ευκαιρία να ερεθίσετε το κορμί της.
Πιστεύω ότι η πεποίθηση ότι οι μεγαλύτεροι άντρες με χρήμα και εξουσία έλκουν εύκολα τις γυναίκες είναι κάπως μυθοποιημένη. Ομολογουμένως ένας πεπειραμένος άντρας ξέρει να γοητεύει μια γυναίκα, με ή χωρίς λεφτά και θέση. Θα ήθελες όμως πραγματικά στο κρεβάτι σου αυτές που δέχονται να πάνε στο κρεβάτι ενός πουρού μόνο για το χρήμα;
Insect δεν ξέρω πως μου ήρθε, αλλά να κατεβάσεις και να δεις Spartacus. Είναι τέλεια σειρά...[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
21-06-2011, 22:33 #26
Έχω διαβάσει ότι ο άνθρωπος δεν αντέχει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα το βλέμμα ενός ξένου ανθρώπου. Σκέψου ότι το μάξιμουμ είναι τα 4 δευτερόλεπτα και αν δυο άνθρωποι κοιταχτούν 6 συνεχόμενα δευτερόλεπτα ενώ δεν γνωρίζονται, σημαίνει ότι ανάμεσά τους υπάρχει τουλάχιστον αποδοχή!
21-06-2011, 22:35 #27
21-06-2011, 22:37 #28
Συνέχισε να την αγνοείς! Πάντως, πρόσφατα διάβασα στο ίντερνετ και για γυναίκες με υπερλιμπιντική διάθεση. Ήταν ένας άντρας 49 χρονών που έλεγε ότι με την δικιά του 39 χρονών το κάνουνε κάθε μέρα και κάποιες φορές και 2 φορές την ημέρα και παρολ' αυτά την τσάκωσε να αυτοικανοποιήται!!!
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
21-06-2011, 22:40 #29
Δεν ξέρω τι λέτε για τα λεφτά, αλλά έχω περάσει τέλεια, σε σεξουαλικό επίπεδο, με άντρες που δεν είχαν μία! Χαχαχαχα Νομίζω ότι νούμερο είναι η εγκεφαλική έξαψη. Μακράν!
Το δυνατό σημείο των εμπειρότερων αντρών, είναι η ικανότητά τους να απολαμβάνουν τον έρωτα χωρίς βιασύνες. Σημασία δεν έχει η Ιθάκη, αλλά το ταξίδι.
Τώρα που το σκέφτομαι, έχω αποφύγει σθεναρά τις επαφές με μικρότερους άντρες, επειδή η ιδιοσυγκρασία μου είναι τέτοια που θέλω ο άλλος να μπορεί να παίξει μαζί μου εγκεφαλικά και αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί με μικρότερους.
Το 2008 έσπασα τα κλισέ μου και είχα μια σεξουαλική σχέση με ένα παιδί 3 χρόνια μικρότερό μου. Μια χαρά!
21-06-2011, 22:41 #30
Χμμ, με βάζει σε σκέψεις αυτό που λες. Το να μην κοιτάς στα μάτια κάποιον μπορεί να είναι και έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να είναι και αδιαφορία, μπορεί να είναι και συνήθεια.
Σε μια σχέση τώρα, δεν έχω καταλάβει αν το κλείσιμο των ματιών στον έρωτα είναι κάτι θετικό η αρνητικό, νομίζω το πρώτο.