ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Στη σχέση τον αυνανισμό τον αντικαθιστά το σεξ.
    Ο αυνανισμός (δεν αναφέρομαι στον μοναχικό, ο οποίος είναι απόλυτα φυσιολογικός ακόμα και σε άτομα με πολύ γεμάτη και πολύ καλή σεξουαλική ζωή) είναι κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού. Πολλές φορές είναι μέρος του σεξ που προκαλεί μεγάλη απόλαυση. Επιπλέον μην ξεχνάμε οτιδήποτε φιλέραστο γίνεται εκτός απομονωμένου χώρου. Ενα απ' αυτά είναι και ο αυνανισμός. Είτε με θέαση, είτε χωρίς, είτε με την βοήθεια του/της ή από τον/την παρτενέρ...

Banned
    Quote Originally Posted by νηπενθές View Post
    Εγω εχω απλως να σου πω ΜΠΡΑΒΟ! Εχω την ιδια ηλικια με σενα και πραγματικα σε θαυμαζω που αυτοικανοποιησαι.εγω νιωθω τοσο αβολα με το σωμα μου που δεν τον εχω δοκιμασει καν.κι αυτο ειναι ηλιθιο.
    Οποτε μπραβο.
    Και νομιζω πως ειναι φυσιολογικο να το κανεις οσες φορες τη μερα σου ερχεται...τι διαφορα εχει οταν οι αλλοι κανουν σεξ 8 φορες τη μερα απο το να αυνανιζεσαι πχ 8 φορες τη μερα;
    Καμια.....
    Αυτοικανοποιησου ελευθερα!!
    αυτο το αυτοικανοποιησου ελευθερα ισχυει και για εσενα !!!

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ματινακι μου heyz κ απο μενα ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο που κανεις κ δεν ειναι καθολου πολλες οι φορες, ειναι σημαντικο που εξοικειωνεσαι με το σωμα σου κ νιωθεις ανετα κ αμα σε εκφραζει καν το οποτε το νιωθεις!!

οσο για το αν θα κανεις σχεση, πιστευω αν ειναι να προκυψει κατι θα δεις αναλογως, μη προεξοφλεις κατι κ επισης δεν πιστευω οτι αμα εχεις σχεση αυτο θα σε επηρεασει στην αποδοση σου στα μαθηματα, ειναι να ξερεις να κρατας τις ισορροπιες κ να βαζεις ορια κ να θετεις ελεγχο, εγω οταν ημουν στην ηλικια σου αρχικα τον ειπα να χωρισουμε γιατι πιστευα οτι θα με αποσπα κ μονο η σκεψη του απ τα μαθηματα, αλλα μετα ειδα οτι δεν μπορουσα κ τα ξαναβρηκαμε κ δεν με επηρεασε το γεγονος οτι ειχα σχεση καθολου στις εξετασεις, εβγαλα πολυ μεγαλο βαθμο, αυτο το λεω επειδη ειχα προσεξει τοτε κ σε μενα οτι πολλες συμμαθητριες μου λογω μαθηματων παρατησαν τη σχεση τους κ μερικες μετα το μετανιωσαν..

τεσπα, μην αγχωνεσαι θα κανεις ο,τι σου βγαινει καλη επιτυχια κουκλιτσα kisses !!! :)
    ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τισ ευχες!!!

Banned
    [QUOTE=Seduction;259910]
    Μακάρι όταν συμβεί, να βρεις σύντροφο που να σε θέλει τρελά και να αγαπάει και τρελά το σεξ, γιατί αλλιώς θα φεύγουν τρέχοντας από τις ορμές σου. (Μεταξύ αστείου και σοβαρού στο γράφω)

χαχαχαχα εχω ορμες η ατιμη τελικα .... στα σοβαρα ομως τωρα πραγματικα επειδη μου εχουν δοθει ευκαιριες να κανω σεξ μου ηταν τρομερα δυσκολο να κρατθω...

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    είσαι στην ηλικία που είναι έντονες οι σεξουαλικές ορμές και ο συνεχής αυνανισμός είναι κάτι φυσιολογικό. Πιστεύω είναι ορμές, δεν είναι λόγω άγχους από το διάβασμα κλπ. Είναι φυσιολογική η μεγάλη συχνότητα σε τετοιες ηλικίες.
    Είναι οι έντονες ορμές από τη μια και η έλλειψη σεξ από την άλλη. Οι ορμές πρέπει να «βγουν» με κάποιο τρόπο. Αφού λείπει το σεξ «βγαίνουν» με τον αυνανισμό.
    Στη σχέση τον αυνανισμό τον αντικαθιστά το σεξ. Κι αυτό θα γίνει όταν φτιάξεις μια ωραία σχέση με κάποιον που θα χεις μαζί του ίδια χημεία στο σεξ.

γεια σου γιαννη,
    ευχαριστω πολυ για την απαντηση ...

Junior Member
    Quote Originally Posted by matina24 View Post
    ειμαι στην εφηβεια(17 χρονων) δεν εχω κανει ποτε σεξ ολοκληρομενα... αλλα εχω τρελαθει στην καυλα (συγγνωμη κιολας αλλα δεν περιγραφεται αλλιως) αυτη την περιοδο δεν εχω σχεση με καποιον και λογω γ λυκειου και διαβασματος (ναι ειμαι λιγο φυτο) δεν θελω να κανω καποια σχεση τωρα... εχω καταφυγει λοιπον στην αυτοικανοποιηση. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει καποιο ''οριο'' μηπωσ το παρακανω λιγακι ? :P
    Οχι κοριτσι μου γλυκο. Δεν κανεις κατι κακο και ειναι απολυτα φυσιολογικο.Βάρα και μην φοβασαι τιποτα. Και οχι, δεν προκειται να τυφλωθεις :-) Χαρα σε αυτον που θα κανει σχεση μαζι σου. Δεν υπαρχει πιω ωραιο πραγμα απο μια θερμη γυναικα.Θερμη ομως μονο για τον συντροφο ε? Οχι οποιον βρουμε μπροστα μας χαχαχα!

Banned
    Quote Originally Posted by lost.world View Post
    Οχι κοριτσι μου γλυκο. Δεν κανεις κατι κακο και ειναι απολυτα φυσιολογικο.Βάρα και μην φοβασαι τιποτα. Και οχι, δεν προκειται να τυφλωθεις :-) Χαρα σε αυτον που θα κανει σχεση μαζι σου. Δεν υπαρχει πιω ωραιο πραγμα απο μια θερμη γυναικα.Θερμη ομως μονο για τον συντροφο ε? Οχι οποιον βρουμε μπροστα μας χαχαχα!

ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ !! ευχαριστω πολυ για την απαντηση !!

Senior Member
    να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση; Ποιον φαντασιώνεσαι όταν το κάνεις; ;)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    καλα κανεις εγω απο οτι θυμαμαι οταν ημουν παρθενα φοβομουν πολυ κ σεξ να κανω κ να αυτοικανοποιηθω...αν κ απο οτι θυμαμαι ειχα ορεξεις...σιγουρα ειναι κατι το φυσιολογικο

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση; Ποιον φαντασιώνεσαι όταν το κάνεις; ;)
    φαντασιωνομαι παντα 3 ατομα (οχι μαζι :P ). ο ενας ειναι ο ανεκπληρωτος ''ερωτας'' τησ ζωης μου και οι αλλοι ειναι απλως παιδια που ειχα κανει κατι μαζι τους

Senior Member
    αχ αυτοί οι ανεκπλήρωτοι έρωτες! Και γω έπασχα από κάτι ανάλογο γιατί ο τύπος που ήθελα έμενε στο εξωτερικό.. Σου εύχομαι να τον εκπληρώσεις! :)

Banned
    αχ αυτοί οι ανεκπλήρωτοι έρωτες! Και γω έπασχα από κάτι ανάλογο γιατί ο τύπος που ήθελα έμενε στο εξωτερικό.. Σου εύχομαι να τον εκπληρώσεις! :)
    ΜΑΚΑΡΙΙ ελπιζω να γινει συντομα και μαλιστα σημερα που ειναι τα γενεθλεια μου και θα ειμαστε μαζι..

Senior Member
    χρόνια σου πολλα!!! :) :)

Banned
    χρόνια σου πολλα!!! :) :)
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Page 2 of 2 FirstFirst 12