δεν εχω ορεξη για τιποτα... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    Senior Member
    Να'σαι καλά Σταυρούλα μου.Κι εσύ να τα ξεπεράσεις γρήγορα εύχομαι.

Junior Member
    ευχαριστω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by stavroula View Post
    αληθεια? μπορει μοναχα η ψυχοθεραπεια να με βοηθησει? γιατι εγω γενικα ειμαι ενα εξωστρεφες ατομο μιλαω γενικα γι'αυτα που αισθανομαι με φιλους οικογενεια την σχεση μου κατι το οποιο ειναι μια μορφη ψυχοθεραπειας ετσι δεν ειναι? γιατι βλεπω οι περισσοτεροι εδω λενε οτι ειναι κλειστοι και χαμηλων τονων χαρακτηρες. θελω να πω ο ψυχιατρος πιστευεις θα μπορεσει να μου δωσει το κατι παραπανω? γιατι εγω δεν εχω αναγκη μοναχα καπου να μιλησω. θελω καποιες κατευθυνσεις πως να βγω απ αυτην την δυσαρεστη κατασταση που εχω βρεθει.
    ναι ρε συ stavroula σιγουρα ο ειδικος μπορει ν σε βοηθησει και εννοειται και χωρις χαπια,γιατι και γω το συζητουσα με τους φιλους μ κ οικογενεια αλλα θελοντας ν βοηθησουν μερικες φορες με κανανε πιο χαλια,αθελα τους βεβαια αλλα ο καθενας ελεγε τ μακρυ τ και τ κοντο τ!πηγαινε σ ενα ειδικο και αμα ειναι κ καλος θα ξερει αυτος πολυ καλα πως ν σε κατευθυνει ν βγεις απ τ αδιεξοδο!!!

Junior Member
    μ'επιασε τωρα και κλαιω... τι επαθα δεν ξερω... ειναι απ την κουραση του διαβασματος? ειναι επειδη εχω 2 μηνες να γυρισω Ελλαδα να δω τους φιλους μου και το αγορι μου? τι επαθα? γιατι με πιανει και κλαιω ετσι ξαφνικα? γιατι νιωθω τοσο μονη?

Senior Member
    υπομονη stavroula μ!ρε συ και μενα ειδικα οταν εχω εξεταστικη με πιανει ποσο μαλλον εσενα που εισαι και εκτος ελλαδας!!!!ειναι ολοι μακρυα σ???νομιζα οτι τ αγορι σ ειναι κοντα!!ρε συ προσπαθησε ν μν σε παιρνει απο κατω....σηκω κ κανε κατι οταν σε πιανει,πηγαινε μια βολτα 'η παρε τηλ κανα φιλο!!!!και δεν εισαι μονη σκεψου οτι σε λιγο καιρο θα σαι κοντα στον δικο σ και στα φιλαρακια σ,εγω τ κανω κ βοηθαει 'η τρωω καμια σοκολατα :P

Junior Member
    ενταξει ειμαι καλυτερα. εβαλα μια ταινια και ειδα να ξεχαστω... σοκολατα δεν μπορω να φαω κανω διαιτα! καλοκαιρακι ερχεται μην εχω ακομα εναν λογο να κλαιω... κοιταζοντας στον καθρεφτη :P

Senior Member

Thumbs down

Μια απο τα ιδια κ εδω,δεν εχω ορεξη για τιποτα,νομιζω πως οτι και να κανω δεν θα με κανει να χαρω η να χαμογελασω.
    ...βάδιζα άσκοπα χωρίς να ξέρω που πηγαίνω
    σαν κάποιος άνθρωπος που ο κόσμος θεωρεί χαμένο...

Junior Member
    Και εγω ακριβως ο ιδιο προβλημα.. Και τι εκανα η εξυπνη?? το ριξα στα ναρκωτικα και τωρα προσπαθω να σταματησω. Δημιουργησα περισσοτερα προβληματα.. Φοβαμαι να παω σε ψυχιατρο γιατι πιστευω οτι το μονο που τους νοιαζει ειναι να πληρωθουν,και σου δινουν ψυχοφαρμακα τα οποια εγω δεν μπορω να αρχισω με τιποτα εξαιτιας του αλλου προβληματος. Προσπαθω να γινω οπως παλια να βρω τη δυναμη που ειχα την ενεργεια. Να βρω τον εαυτο μου. Ομως ειμαι σε αδιεξοδο.

Senior Member
    Christina v ---Μην κρίνεις τον εαυτό σου για κάτι που έκανες στο παρελθόν, Κοίτα πως μπορείς να βγεις εσυ απο το αδιέξοδο. Και αν βλεπεις πως
    δεν μπορεις να απ εξαρτηθείς εκεί ζητα βοήθεια. Τον να χάνουμε ανα διαστήματα τον εαυτό μας συμβαίνει σε όλους. Τέλος κάτι αλλο που πρόσεξα, οτι δεν έχεις το φόβο των ναρκωτικών ουσιών κι έχεις των φαρμάκων?? ( αναλόγως τις χημείες πάντα!!)

Junior Member
    Ακριβως γιαυτο τα φοβαμαι. Γιατι παλευω να ξεφυγω απο αυτεσ τισ ουσιες. Εχεις δικαιο. Ακομα τα εχω με τον εαυτο μου που καταντησα ετσι. Πρεπει να το ξεπερασω αυτο πρωτα.

συμφωνώ με τη τζίνα.
    Είναι λίγο οξύμωρο να λες πως φοβάσαι τα χάπια που μπορει να σε βοηθήσουν να απεξαρτηθείς, από τις ουσίες που σε καταστρέφουν έτσι και αλλιώς...

Senior Member
    Σταυρούλα ,απο τα λίγα που διάβασα νομίζω οτι χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία . Εχεις συναισθηματικές εκκρεμότητες με τον εαυτό σου . Πιθανόν να μην χρειάζεσαι χάπια καθόλου , και να αισθάνεσαι έτσι επειδή έχεις αφεθεί στην αδράνεια .

Μην μπερδεύεις αυτό που ζείς τώρα με ανασφάλειες για τα οικογενειακά σου καθήκοντα όταν φτάσει αυτή εκείνη η ώρα . Τότε μπορεί να έχεις κίνητρα που δεν θα σου επιτρέπουν να σκεφτείς έτσι , και να μην έχεις πρόβληματα . Ο τρόπος ζωής μας εχεί γίνει αηδιαστικά ανούσιος και πολλές φορές η δημιουργία οικογένειας έρχεται να καλύψει αυτά τα κενά.

Θα στο πω όπως θα το έλεγα σε μια φίλη . ΞΕΚΟΥΒΑΛΑ !!

Senior Member
    Χριστίνα , μια καλή κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις ήταν να απευθυνθείς σε κέντρο απεξάρτησης , άσχετα αν νιώθεις πολύ εξαρτημένη η οχι . Υπάρχουν ψυχολόγοι ειδικευμένοι στν αντιμετώπιση των ναρκωτικών , θα έχεις μια συνεχόμενη επικοινωνία με άτομα που θα μπορούν να σε στηρίζουν , και αν κρίνουν οτι χρειάζεσαι ψυχίατρο καλύτερα να σε παρακάμψουν αυτοι σε κάποιον για να μπορουν να συνεργαστούν και αυτοί μαζί του , βοηθώντας σε παραπάνω .

Το 18 άνω , είναι αρκετά καλό . Ο ψυχίατρος μεμονωμένα θα βοηθήσει μεν , αλλά οχι τόσο δυναμικά όσο χρειάζεται .

Page 3 of 3 FirstFirst 123