ΕΚOΨΑ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΠΙΑ Κ ΠΑΛΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΓΑΜΩΤΟ SOS - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Προφανώς η απάθεια είναι το μεταβατικό στάδιο από την κατάσταση που έισαι τώρα σε μια πιο υγειή. Είναι αναπόφεκτο απ' ότι καταλαβαίνω. Τι θέλεις; Να εμφανίσεις και ψυχωτικά συμπτώματα και να σου δώσει πιο βαριά χάπια μετά; Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη φυσικά αλλά άμα συνεχίζεις τους μπάφους τις θέλεις να γίνει; Πρόσεξε τον εαυτό σου.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    ειμαι πεσμενη κ εξαντλημενη απο τα ξενυχτια κ τις καταχρησεις, νιωθω ενα μουδιασμα στο μυαλο μου, σαν να εχω βγει στην απεξω κ δεν νιωθω, αλλα κατι σαν να υποβοσκει, ειμαι σε περιεργη κατασταση, δεν ξερω, μετραω μερες, 9η μερα σημερα, θελω να τελειωνει, με χει πιασει υπνηλια αλλα απλως ξαπλωνω κ δεν με πιανει υπνος καν κ κοιταζω συνεχεια αμα ειμαι χοντρη η αδυνατη, δεν ξερω πως ειμαι πραγματικα, μακαρι να μπορουσα να νιωθω, δεν ξερω αν θελω να γελασω η να κλαψω.......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    λακρυ μ γιατι παιρνεις χαπια? εχεις μια κριση ψωνιτιδας αλλα νταξει αυτο ειναι αποδεχτο :P

οι μαφοι γιατι ειναι τοσο ωραιοι?εχω ακουσει αλλα μ φαινεται απαισιο..βσκ εγω και με το ποτο δεν τ εχω πλ καλα..
    αυτο με το ονειρο πλ το εχουν και εγω μεσα οποτε μην ταραζεσαι, ειναι νορμαλ.

προσπα8ησε να ηρεμισεις, να απεξαρτη8εις απο τον υπολογιστη και να κοιμη8εις..και εγω οταν ειμαι στον υπολ και ειμαι σκατα μετα δεν κοιμαμαι

αντε βρε αστερι μ απο οτι εχω καταλαβει εισαι ωραια κοπελα, εξυπνη κοπελα..γιατι να μην τα βρεις και με τον εαυτο σου?
    τι πιστευεις οτι φταιει?

favvel
    Guest
    χχιχιι!!δεν εχει κριση ψωνιτιδας καλε!!απλα κοιταζει τον εαυτο της στον καθρεφτη βλεπει οτι ειναι ωραια κοπελα και το λεει απλα.την αληθεια λεει. χχιχιι!!
    κι εμεις ενταξει μπορει να ζηλευουμε αμα το ακουμε αυτο και δεν ειμαστε στη θεση της.φυσικο ειναι αυτο.
    παντως κι εμενα μου εχει τυχει να κοιταξω τον εαυτο μου στον καθρεφτη και να πω εε φτου σου φτου σου τι γαματη που εισαι!!(αλλα πανε πολλα χρονια απο τοτε γαμωτο.)

ηθελα να πω παντως οτι απο οτι καταλαβα lacrymosa αναζητας να εχεις στη ζωη σου περισσοτερη ζωντανια και ενταση.δλδ ας πουμε κι εγω επειδη ειχα γραψει κατι παλιοτερα,
    ειχα παραλειψει αθελά μου 2 δοσεις και ειχα αισθανθει υπερενταση και ειχε περασει γι'αυτο το λογο επειδη μου αρεσε αυτο που ζουσα,αυτη η ενταση και η συνεχομενη σκεψη και η υπερδιεγερση,ειχε περασει απο το μυαλο μου να κοψω τα φαρμακα.τελικα τα συνεχισα κανονικα και το αποτελεσμα ειναι εε να ξυπναω το πρωι μετα να ξανακοιμαμαι για αλλες 2-3 ωρες,εε ηρεμη ζωη γενικα.Παντως εχεις ενα δικιο να θελεις αυτην την ενταση στη ζωη σου.Αλλα ειναι αληθεια πως αν αυτο τραβηξει για πολυ καιρο,θα σε κουρασει.
    Και βεβαια το οτι τα εκοψες μονη σου δειχνει οτι μαλλον εισαι απελπισμενη,εε και ηθελες εε μια γρηγορη και αμεση αλλαγη στη ζωη σου.Αλλα επρεπε πρωτα να ρωτησεις το γιατρο βεβαια πριν το κανεις.

Senior Member
    favvel ναι αυτο που αναζητουσα ηταν ενταση κ εμπειριες γιατι ειχα βαρεθει να ειμαι στην απαθεια κ να νιωθω ανελευθερη, αλλα μαλακια εκανα στην τελικη κ παραξηλωθηκε το πραγμα, αρχικα ηταν ωραια δεν λεω, αλλα μετα παρατραβηξε κ σε σημειο που φοβηθηκα κι εγω μην γινει τιποτα κ το φυσαω μετα κ δεν κρυωνει, ευτυχως ειχα συνειδητοτητα της καταστασης που ημουνα κ δεν ειχα ξεφυγει εντελως..'

αλλα κ μεσα απο τα λαθη μας μαθαινουμε κ ειναι πολυ σημαντικο αυτο, κανεις δεν γεννηθηκε τελειος ουτε ειναι τελειος, βεβαια η τελειοτητα ειναι κ κατι που μπορουμε να ανιχνευσουμε κ με υποκειμενικα κριτηρια, αλλα κ βλακειες κ λαθη να κανει καποιος μπορει οκ να την πληρωσει, αλλα μαθαινει μεσα απ αυτα, κ το ζητουμενο δεν ειναι να κολλαμε εκει στο παρελθον κ να κλαψομουνιαζουμε, αλλα να κοιταμε τι μπορουμε να κανουμε καλυτερο για μας στο μελλον κ προπαντων να προχωραμε!!

χεχεχε κριση ψωνιτιδας!! μ αρεσε αυτο !! βασικα δεν ειμαι παντα ετσι, δλδ δεν ειμαι ψωνιο (ετσι λεω τουλαχιστον , οχι τοοοσο πολυ, ολοι μεσα μας ενα βαθμο ψωνιου τον εχουμε πιστευω) περισσοτερο τελειομανη θα με χαρακτηριζα, αλλα αυτα τα "ειμαι ομορφη κ σουπερ γκομενα!!" με πιανουν μονο οταν ειμαι χαι, υπο αλλες συνθηκες περισσοτερο loser με θεωρω κ οτι νταξει μπορει να εχω καταφερει πραγματα κ πολλοι μου λενε "σε ζηλευω, καταφερες αυτο, εκεινο" κτλ αλλα στην πραγματικοτητα αμα το καλοσκεφτεις ειναι τραγικη ειρωνεια πχ για την "ομορφια" μου ηρθα στα 17 αντιμετωπη με το θανατο, εφτασα ενα βημα πριν αλλα επεστρεψα, κ για πραγματα αλλα που καταφερα επαιρνα αγχολυτικα απ τα 16 κ υπεφερα απο κρισεις πανικου...

πολλοι που με γνωριζουν προσωπικα λενα ωραια πραγματα για μενα, αλλα πισω απο μια σχετικα "ωραια" εξωτερικη εμφανιση η κοινωνικοτητα η επιτυχια κρυβεται πολυ μεγαλη δυστυχια, την οποια δεν θελω να βγαζω γιατι δεν μ αρεσει η λυπηση ουτε η αυτολυπηση... πισω απο ενα φαινομενικα καλο "φαινεσθαι" κρυβεται ενα δυστυχισμενο "ειναι"..

στην πραγματικοτητα μια δυστυχισμενη κοπελα που παλευει συνεχως με τον ιδιο της τον εαυτο ειμαι κ τιποτα παραπανω..... :(

Senior Member
    καταλαβαινω απολυτα..
    εχεις σκεφτει ποτε να αγαπησεις τον εαυτο σου κ το σωμα σ?

Senior Member
    Change χτυπησες φλεβα χεχε!! :)

Αυτο ειναι κ το βασικοτερο θεμα μου πιστευω το οποιο το ειχα ανεκαθεν κ εξ αιτιας αυτου προεκυπταν τα διαφορα προβληματα που ειχα κατα καιρους, κυριως ομως τα διατροφικης φυσεως..

Με τον εαυτο μου εχω μια σχεση αγαπης κ μισους ταυτοχρονα, ειναι στιγμες που νιωθω υπεροχη κ μοναδικη κ εχω τρελη αυτοπεποιθηση κ δυναμισμο κ εμπιστοσυνη στον εαυτο μου κ τις δυνατοτητες μου κ αλλες που νιωθω απεχθεια κ αηδια για τον εαυτο μου κ το σωμα μου κ νιωθω αχρηστη κ loser κ ενα ατομακι τελειωμενο.. οι δευτερες στιγμες ειναι περισσοτερες απο τις πρωτες, οι πρωτες με πιανουν μονο σε συγκεκριμενες φασεις κ διαρκουν λιγο..

Μακαρι να μπορουσα να με αποδεχτω οπως ειμαι αλλα παντα βαζω υψηλα στανταρντς κ ειμαι τελειομανης κ ισως αυτο ειναι το λαθος μου, οτι πρεπει να κατεβασω λιγο τον πηχυ οπως μου εχουν πει κ αλλοι κ να βαζω πιο ρεαλιστικους κ πραγματοποιησιμους στοχους, αλλα ειμαι δυστυχως των ακρων, αυτο που λεμε η ολα η τιποτα κ δεν μπορω να συμβιβαστω με κατι μετριο κ να κανω εκπτωσεις στα θελω μου... αλλα κ αυτη η λογικη ειναι λιγακι παρακινδυνευμενη γιατι παντα θα υπαρχει καποιος που θα ειναι καλυτερος, κατι που θα θες περισσοτερο κ οταν θα πετυχαινεις κατι θα βλεπεις οτι στη τελικη εκανες μια τρυπα στο νερο κ τιποτα παραπανω..

περισσοτερο μισω τ σωμα μου, δεν μ αρεσει οπως ειναι, γι αυτο κ ξεσπαω, μακαρι να ημουν οπως ηθελα, αλλα δσυτυχως ορισμενα πραγματα δεν θα τα κατορθωσω ποτε οσο κ να προσπαθω κ να χτυπιεμαι..... :( γι αυτο λεω οτι περισσοτερο δυστυχισμενη ειμαι .....
    Last edited by Lacrymosa; 25-06-2011 at 18:30.

Page 2 of 2 FirstFirst 12