Results 76 to 90 of 104
Thread: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΩ?
-
31-10-2006, 11:31 #76
ζουζου αντε κανονισε γρηγορα.τασο καταστρεφεις που καταστρεφεις το chat μην χαλας και τα τοπικ please.
- 31-10-2006, 12:09 #77
Παντως εγω φιλε Τενια Μακρη αποκλειεται να γινω!
01-11-2006, 09:38 #78
Καλημέρα! Πρώτη φορά γράφω στο συγκεκριμένο θέμα.
Ζουζού. Επειδή έχω βρεθεί στη θέση του φίλου που σε ενδιαφέρει, πρέπει να σου πω πως αντιμετώπιζα εγώ μια κοπέλα που με είχε καψουρευτεί...
Δε νοιώθω ωραία πλέον γιατί νοιώθω οτι έπαιζα μαζί της τότε, αλλα .... ήμουν μικρός και ανώριμος!
Πιστεύω οτι ο φίλος γνωρίζει οτι τον θες πολύ, σε βρίσκει γλυκιά συμπαθητική, όχι όμως για σχέση.
Τον κολακεύει το γεγονός οτι κάποια ενδιαφέρεται και έχει επαναπαυθεί. Δε θέλει να στο πεί οτι δε θέλει σχέση για να μην σε πληγώσει, γιατί είναι καλό παιδί, αλλα όσο τον κηνυγάς, τόσο θα χάνεις το χρόνο σου.
Είναι ίσως θέμα χρόνου να σου μιλήσει ειλικρινά και να σου πεί οτι αυτό το καιρό δε θέλει να κάνει κάποια σχέση γιατί θέλει να αφοσιωθεί σε οτιδήποτε κτλ κτλ.
Και στη προκειμένη περίπτωση έχουν αντισραφεί οι ρόλοι. Έχεις γίνει εσύ ο κυνηγός και εκείνος το θήραμα!
Αυτό απο μόνο του είναι ανασταλτικός παράγοντας για έναν άντρα.
επειδή όμως σε ενδιαφέρει πραγματικά, υπάρχει φως στο τούνελ. Θα πρέπει να αδιαφορήσεις. Θα πρέπει οι \"τυχαίες\" συνατήσεις να είναι επίσης αδιάφορες. Θέλει λίγη ψυχρότητα. Πρέπει να πάψει η εικόνα του οτι είσαι δεδομένη!
Ενδεχομένος να σε δεί να χαμογελάς σε κάποιον άλλον! Να μην τον κυνηγήσεις ξανα!
Με λίγα λόγια πρέπει να αντιστρέψεις τους ρόλους και σαν γυναίκα που είσαι, μπορείς.
Καλή τύχη!
01-11-2006, 15:49 #79
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια !!
ναι και εγω ετσι πιστευω,θα πρεπει να αραιωσω την επικοινωνια μας,και σε μενα την ιδια αν καποιος με πολιορκει μου ειναι αδιαφορος ,αν κοψει τοτε μπορει να σκεφτω να στειλω κανενα sms!!πρεπει δλδ να του προκαλεσω νευρωση λες ε??εχω τον τροπο σιγουρα!εξαλου ολα τα αλλα απετυχαν!
σχεδιο:χανομαι - με συναντα τυχαια το παιζω αδιαφορη και μετα απο μερες αν δεν εχει κανει κινηση στελνω κατι τυπικο..ε??ε???
01-11-2006, 16:15 #80
το βασικο ειναι να το σταματησεις οταν δεις οτι δεν παει αλλο και να συνεχισεις την ζωη σου.δοκιμασε και αυτο που ειπες.αν και για μενα 8α κανονιζα τυχαια συναντηση και 8α του λεγα σττα μουτρα να βγουμε.να δουμε τι 8α πει εκει.οχι νευρωση ουτε σε αυτον ουτε σε κανεναν.
01-11-2006, 16:17 #81
και ισως αμα τον φτυσεις αδιαφορησει αλλα ισως και να ειναι και χαρα του που 8α σε ξεφορτω8ει.
01-11-2006, 21:09 #82
ακομα να προσ8εσω οτι απο την αλλη και το 8αρρος να του πεις να βγειτε η να κανεις μια κινηση ειναι καλο μερικες φορες.αλλα κανε κατι γιατι βλεπω στασιμη κατασταση.πραγματι οτι μας αρεσει να μας κυνηγανε ειναι αλη8εια.
02-11-2006, 10:17 #83
alexandre εχεις δικιο με κυνηγουσε πολυ καιρο οχι να κανει μπαμ ομως, μετα χαθηκαμε για 4 χρονια ωσπου τυχαια βρεθηκαμε και εκανε κατι πολυ μπαμ,μετα ημασταν μαζι και αφου καταλαβε οτι ενδιαφερομαι χαλαρωσε ωσπου χωρισαμε.
δεν υπαρχει αλλη αυτο το ξερω.
δεν ξερω αν αξιζει, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι μετα απο πολλα χρονια εκανε την καρδια μου να χτυπα σαν 16χρονο κοριτσακι,και θελω να το ζησω,ηταν τρελος ερωτας και απο τη μερια του απο οτι ελεγε και εδειχνε
προς το παρων δεν μπορω να κανω κατι μονο να περιμενω
02-11-2006, 21:12 #84
κανονισε συναντηση ειτα κανει μπαμ ειτε οχι.καιρος να δεις τι γινεται και ν αμην βασανιζεισ τον ευατο σου
02-11-2006, 22:01 #85
αν πραγματικα ενδιαφεροταν κ ηθελε να ειστε μαζι δεν θα χανοταν..λυπαμαι που στο λεω..δεν αξιζει να ασχοληθεις παραπανω..αν θελει αστον να κανει την πρωτη κινηση..κ αν το θελει πιστεψε με θα την κανει
02-11-2006, 22:03 #86
αρκει να μην φοβαται και αυτος.οποτε καντε κατι να ληξει ειτε με καλο ειτε με μη καλο τελος.
25-11-2006, 09:40 #87
ερωτευτηκα!!!καποιον αλλο !!και με ερωτευτηκε και εκεινος!!και ειναι super!!!
ουτε που βλεπω τον αλλο και ακουστε τι εγινε:
συναντηθηκαμε τυχαια σε ενα φαναρι με τα αυτοκινητα μας!!
ουτε σκηνοθετιμενο να το ειχα,μου ειπε να παω απο το σπιτι του αλλα εγω πηγαινα για καφε και μου ειπε αμα τελειωσεις νωρις ελα!!
αλλα μου κακοφανηκε λιγο δηλαδη τι?επειδη με ειδε τυχαια,περνα απο το σπιτι να ... φυσικα και δεν πηγα και ουτε τηλ τον πηρα,τωρα που ειμαι καλα θα του πω εγω,θα παιξω νευρωτικα
26-11-2006, 03:46 #88
Αμα σου άρεσε ο νέος........μην αναλώνεσαι με τον άλλον που αποτελεί παθητικό παρελθόν ρε συ.........
Ποιός ο λόγος???
Αντί να αναλωθείς σε εκδίκηση με σπάσιμο νεύρων στον τύπο..........απόλαυσε το νέο σου έρωτα που μπορεί να σου δώσει πολλά θετικά.........;);)
21-02-2007, 13:50 #89
ειμαι λιγο ταραγμενη,μετα απο τοσο καιρο μου τηλεφωνησε να πιουμε καφε,πηγα απο το σπιτι του και την συνεχεια την καταλαβαινετε...με γυρισε πισω πολυ πισω,αχ βρε παιδια οταν ειδα την κληση,το χερι μου ετρεμε,εχανα τα λογια μου και για να απολογηθω του ειπα οτι ημουν απο τον υπνο,ολα τελεια,ειπαμε και τα νεα μας,ειναι μονος μου ειπε,αλλα οταν σηκωθηκα να φυγω ειδα ενα προβληματισμο στο προσωπο του του στυλ τι κανω τωρα,δεν τον ρωτησα τιποτα απο φοβο γιατι δεν ημουν προετοομασμενη να ακουσω οποια πιθανη απαντηση ειχε,μου εδειξε οτι με γουσταρει πολυ.
δεν ξερω τι να κανω και εγω ειμαι μονη μου,περναει απο το μυαλο μου να του στειλω ενα μαιλ με ολα οσα νιωθω ,
τι λετε?
21-02-2007, 14:06 #90
ζουζου επειδη το θεμα σου εχει παρει τοσο καιρο και επειδη βλεπω μια λα8ος αντιδραση απο πολλα ατομα κανε μια χαρη στον ευατο σου και τελειωνε το.πεστου τι νιω8εις παρε μια απαντηση.αν ειναι 8ετικη τοτε οτι καλυτερο πο δοκιμασες αν ειναι αρνητικη να συνεχισεισ την ζωη σου.αυτα τα λιγα επειδη βιαζομε.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....