Results 16 to 30 of 104
Thread: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΩ?
-
12-09-2006, 13:01 #16
και μπαμ να κανει δεν πειραζει.αγωνιζομαστε για αυτα ποθ θελουμε και ασ χασουμε.τουλαχιστον δοκιμασαμε.
- 13-09-2006, 00:37 #17
zouzou μου χίλια συγνώμη αλλά πάνω που προσπάθησα να σου γράψω μιαν απάντηση πετάχτηκε πάλι ο Τάσος με την ανούσια και προκλητική όπως έχει αποδείξει μέχρι τώρα συμπεριφορά του , μή σεβόμενος ακόμα μια φορά τίποτα και κανέναν - και μας διέκοψε!:(:(
Τέτοια παιδιάστικη και εγωιστική συμπεριφορά ειλικρινά δεν έχω συναντήσει ούτε σε kids forum........:(
Κάπου η ηλικία μας, οι γνώσεις μας και οι εμπειρίες μας πιστεύω ότι δεν αρμόζουν να συνοδεύονται από τέτοιου είδους στάσεις , ιδιαίτερα στο εν λόγο forum!
Δεν απαντώ λοιπόν στους χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν για εμένα και παιρνώ αποκλειστικά πλέον σε εσένα και το θέμα σου......
Χαίρομαι λοιπόν πάνω από όλα που είσαι ερωτευμένη και τα συναισθήματα που έχεις για το παλικάρι σε κάνουν να νιώθεις ψυχικά ζωντανή!;)
Αν πραγματικά ντρέπεσαι να εκδηλώσεις με τη μία τα συναισθήματα αυτά, στείλε του ένα e-mail με χαιρετισμούς, δηλώνοντάς του ότι επειδή χαθήκατε ξαφνικά ήθελες να μάθεις νέα του.......το ένα μήνυμα θα φέρει το άλλο....και όλα μαζί ώς συνδετικοί κρίκοι μπορούν αν όντως αισθάνεται τα ίδια να σας φέρουν κοντά!:)
Πιστεύω ότι μέσα και από αυτή τη διαδικασία αν υπάρχουν έντονα συναισθήματα θα σπάσει πάλι ο τυπικός πάγος επικοινωνίας που μπορεί για κάποιον λόγο να σας απομάκρυνε και να σας φέρει πάλι κοντά και να μαγνητίσει το ενδιαφέρον σας!
Πάντως αφού νιώθεις αυτόν το μαγνητισμό με το αγόρι, αξίζει μιας και υπήρξε έστω και στιγμιαίο ενεργό παρελθόν να δοκιμάσεις τις όποιες αντιδράσεις!
Σου εύχομαι καλή τύχη!!!
ΦΙΛΙΑ!
13-09-2006, 09:28 #18
καλημέρα σε όλους σας,ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και πιστεύω η φάση στην οποία βρίσκομαι είναι ότι καλύτερο!!ειμαι στην ΤΣΙΤΑ!!!αλλα μου αρεσει!!!!
olga πριν λίγες μέρες έτσι ξεκίνησε και βρεθήκαμε με ένα απλό mail που του έστειλα.
έχω νέα!!!!!
χτες του έστειλα ενα mail και πες πες είπαμε να βρεθούμε να του δώσω κάτι,τώρα τι κάνω????
περιμένω λέτε???να μου τηλ εκείνος?και αν δεν τηλ τότε του τη στήνω?
ξέρω οτι δεν είναι έτοιμος για σχέση,πιέζεται και αγχώνεται εύκολα,αλλά δεν με χαλάει να τον βλέπω πιο χαλαρά,για μετά βλέπουμε,τι λέτε??
13-09-2006, 16:03 #19
περιμενεις λιγακι αλλιως η του στελνεις η του την στηνεις.τι 8α του δωσεις?ενταξει οταν καποιος αγχωνεται δεν σημαινει οτι δεν 8ελει σχεση.απλα οπως ειπες take it easy για δυο λογους.για να μην νιωσει οτι τον πριζεις αλλα και να μη πληγωθεις εσυ αμα δεν γινει αυτο που 8ες.good luck απο μενα.ελπιζω να πανε καλα ολα.
13-09-2006, 16:20 #20
ρουχα θα του δωσω,που μπορεσα να βρω σε πολυ καλες τιμες τα οποια μου ειχε πει οτι του αρεσαν!
13-09-2006, 16:39 #21
συμφωνεις alex?
παω με σχεδιο...οργανωμενη καψουρα !!οχι παιζουμε...
13-09-2006, 16:48 #22
δυστυχως ή ευτυχως δεν του το δειχνω.
φοβαμαι μη λακισει (φυγει)που λενε και στο χωριο μου.
του το παιζω ψιλοανετη(οσο πρεπει)αλλα μαλλον εχει καταλαβει (δεν ειναι βλακας).
περιμενω ...επιμενωωωωωωω
13-09-2006, 18:01 #23
... :) μαθήματα φλερτ με ιδιωτικό ένα μαθητή και πολλούς δασκάλους...
πάντως έχει φάση, διότι τα λες στον άλλον και τ\'ακούς για τον εαυτό σου, έτσι δεν είναι;
άντε, μια ωραία στιγμή αξίζει! αυτή αξίζει κι όχι ...\'το λαμπρό μέλλον\'!
13-09-2006, 22:17 #24
zouzou μου είδες που στα έλεγα? ;) Η μία λέξη τελικά έφερε την άλλη στα e-mail και έγινε κάπου μιαν αρχή......:)
Ειλικρινά χαίρομαι που νιώθεις καλά και στην συναισθηματική τσίτα όπως χαρακτηριστικά ανέφερες!
:)
τι-ποτέ μου πάντως από ότι είδες το φλερτ της zouzou πάει μια χαρά μέχρι τώρα;);)
zouzou περιμένουμε όλοι δημιουργικές εξελίξεις μιας και μας έβαλες στο τρυπάκι της αγωνίας από ότι είδες για την πορεία του θέματος!!!:P
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ!!;)
14-09-2006, 09:36 #25
καλημερα σας,
προς το παρων κανενα νεο απο το μετωπο(κλαψ)
τι ποτε: ετσι ειναι τα λεω για να τα ακουω
ολγακι: αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι!ετσι οπως τα ειπες.
σκεφτομουν οτι του εδωσα το πρασινο φως και απο κει και περα περιμενω να κανει κινηση,
αν ομως δεν κανει? μηπως ειναι καλυτερα να προχωρησω μπροστα (με οποιο κοστος)?
νομιζω δεν θα τα καταφερω,ισως δεν με θελει τοσο ή υπαρχει άλλη.όμως όσο καιρό ήμασταν μαζί έδειχνε τρελαμένος.
και ξαφνικα με άφησε προβασιζόμενος οτι πιέστηκε επειδή νευρίασα που δεν θα βλεπόμασταν ενω είχαμε μέρες.
το συζητουσα και με την κολλητη μου μου ελεγε οτι γινομαι ρεζιλι και δεν εχω εγωισμο και με προβληματισε.
αχ...αχ...έρωτα
14-09-2006, 11:17 #26
πραγματικα δεν ξερω alex,
αυτο που ξερω ειναι οτι χρονια μου εδειχνε οτι με γουσταρει,εγω τοτε ημουν αλλου,βρεθηκαμε μετα απο καιρο και εγινε...θα δουμε.
ουφ μπερδευτηκα.τον θελω ομως πολυ....
θα εδινα οτι ειχα και δεν ειχα για να ειμαστε μαζι...
14-09-2006, 15:06 #27
Originally posted by zouzou
καλημερα σας,
αχ...αχ...έρωτα
εννοώ ότι σε ...συμβουλεύουμε εμείς και ακούμε εμείς αυτά που σου λέμε γιατί \'όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει\', που λέει κι ο λαός.
τ\'ακούμε και σκεφτόμαστε το δικό μας χάλι
μα δε βαριέσαι
η ζωή είναι ωραία έτσι όπως είναι,
ΑΝ
παίρνουμε από κάθε στιγμή το δώρο του χρόνου που ζήσαμε, την εμπειρία που είχαμε, το γέλιο, την παραξενιά της στιγμής...
αχ, αν όλα γίνονταν γαλήνη...
πώς άραγε θα βλέπαμε τη ζωή μας;
υγ. σόρυ, μπούρδες είπα, πάλι.
14-09-2006, 15:13 #28
Originally posted by τι-ποτέ
καλημερα σας,
αχ...αχ...έρωτα
εννοώ ότι σε ...συμβουλεύουμε εμείς και ακούμε εμείς αυτά που σου λέμε γιατί \'όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει\', που λέει κι ο λαός.
τ\'ακούμε και σκεφτόμαστε το δικό μας χάλι
μα δε βαριέσαι
η ζωή είναι ωραία έτσι όπως είναι,
ΑΝ
παίρνουμε από κάθε στιγμή το δώρο του χρόνου που ζήσαμε, την εμπειρία που είχαμε, το γέλιο, την παραξενιά της στιγμής...
αχ, αν όλα γίνονταν γαλήνη...
πώς άραγε θα βλέπαμε τη ζωή μας;
υγ. σόρυ, μπούρδες είπα, πάλι.
Και σε κάθε περίπτωση αυτό που περνάει η zouzou λέγεται \"ζωή\"! Αλίμονο σε όσους δεν το περνάνε...
Mακάρι όλα να πάνε το καλύτερο δυνατόν. Και στο τέλος τέλος της γραφής, παιχνίδι να γίνεται. Ζεις.
14-09-2006, 17:26 #29
καλημερα σας,
ολγακι: αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι!ετσι οπως τα ειπες.
σκεφτομουν οτι του εδωσα το πρασινο φως και απο κει και περα περιμενω να κανει κινηση,
αν ομως δεν κανει? μηπως ειναι καλυτερα να προχωρησω μπροστα (με οποιο κοστος)?
νομιζω δεν θα τα καταφερω,ισως δεν με θελει τοσο ή υπαρχει άλλη.όμως όσο καιρό ήμασταν μαζί έδειχνε τρελαμένος.
και ξαφνικα με άφησε προβασιζόμενος οτι πιέστηκε επειδή νευρίασα που δεν θα βλεπόμασταν ενω είχαμε μέρες.
το συζητουσα και με την κολλητη μου μου ελεγε οτι γινομαι ρεζιλι και δεν εχω εγωισμο και με προβληματισε.
αχ...αχ...έρωτα
14-09-2006, 23:22 #30
alexandro den se lene ti na perimenoume?kai ego alexandros legome gia auto to leo.kane kinisi prin stin faei kanenas kai meta les giati.dioxe tous fobous giati pragmati einai xoris noima.isa pou ama ta ftiaxete ola tha einai kalitera.alla akoma kai na min ginei min se niazei gia ton perigiro.mou xethapses ponemenes istories sto telos tous post sou.ama tin xaseis meta tha kopanas to kefali ston toixo pou den ekanes kinisi.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία