γεννιεσαι ή σου παρουσιαζονται? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Quote Originally Posted by Antriana View Post
    Κάπου διάβασα αυτό, πιστεύω πως είναι πολύ σωστή η ερμηνεία του και συμφωνώ απόλυτα.
    Κάποιες σημαντικές επιστημονικές θεωρίες μιλούν για εκ γενετής διαφορές στην ιδιοσυγκρασία και το κατώφλι ερεθισμού, ενώ οι πιο δημοφιλείς ψυχολογικές ερμηνείες εστιάζονται στα βιώματα του παρελθόντος του ευέξαπτου ατόμου και στις τρέχουσες κρίσιμες για τη ζωή του εκκρεμότητες. Πληγές στην πρώιμη ηλικία, απο σημαντικά πρόσωπα της ζωής του αλλα και τωρινοί αδιαπραγμάτευτοι εγκλωβισμοί στον γάμο, τις σχέσεις, την επαγγελματική ματαίωση, τις χρόνιες ασθένειες κλπ., δημιουργούν ένα χρόνιο αγχωτικό υπόβαθρο. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν την καλύτερη αυτοπεποίθηση έχουν συσσωρευμένο θυμό και οργή,έτοιμο να εκραγεί σε κάθε ευκαιρία. Προσπαθώντας να προστατευθούν από νέες πληγές, μετατρέπουν τα πληγωμένα τους συναισθήματα σε επιθετικότητα και εχθρότητα, κάνοντας ακριβώς αυτό που τους έκαναν κάποτε κάποιοι άλλοι. Άρα γεννιόμαστε με την προδιάθεση και εαν το περιβάλλον μας δεν είναι το καταλληλότερο για να βοηθήσει να μην αναπτυχθεί μη φυσιολογική συμπεριφορά, τότε γεννιέται το πρόβλημα.
    Έχεις απόλυτο δίκαιο σ' αυτα που λες. Έτσι είναι!! Κι αν πρόσεξες, οι τελευταίες πριν το δικό σου καταχωρήσεις μηνυμάτων στο θέμα είναι ακριβώς έναν χρόνο πριν! Μήπως αυτό ειναι η επιβεβαίωση αυτών που λες? Και αδυναμία ανατροπής τους από το ίδιο το άτομο? Επειδή αν πρόσεξες, οι περσινες καταχωρησεις ειναι στο ίδιο περιπου μήκος κύματος με τις φετεινες.
    γιάννης

Junior Member
    Καλά ε! Τώρα που το λες, ούτε που το πρόσεξα ότι ήταν από το 2011, ότι νά'ναι! Το χω χάσει εντελώς! Χαχαχα! Άντε καλάααα!!!

Senior Member
    Σου παρουσιαζονται...

Quote Originally Posted by Antriana View Post
    Καλά ε! Τώρα που το λες, ούτε που το πρόσεξα ότι ήταν από το 2011, ότι νά'ναι! Το χω χάσει εντελώς! Χαχαχα! Άντε καλάααα!!!
    Απλά σχολίασα το πόσο σωστά είναι αυτά που έγραψες, ασχέτως ποσος καιρος πέρασε. Σου απαντουν άτομα στα οποία επιβεβαιώνεται πλήρως αυτο που έγραψες. Άλλο απλά να το λες κι άλλο να το υπομένεις μαρτυρικά για χρόνια. Ωρες ωρες νομίζω πως θα κάνω έκρηξη.
    γιάννης

Junior Member
    Και γω που νόμιζα πως ήταν ειρωνικό! Ναι όντως έτσι είναι, πιστεύω λίγο πολύ οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις που οφείλονται στα βιώματα του παρελθόντος. Εγώ απορώ ακόμα με τον εαυτό μου, με τις καταστασεις που έχω ζήσει πως μπορώ και είμαι τόσο αναίσθητη πια και δεν έχω σαλτάρει εντελώς. Θα μου πεις τυχερά είναι αυτά

Senior Member
    οσοι ειναι αισθηματιες την πατανε στην ζωη..αφου το λεει και το τραγουδι

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234