Results 16 to 30 of 52
Thread: Τι κάνω?
-
25-06-2011, 23:45 #16
- Join Date
- Sep 2010
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 5,044
- 25-06-2011, 23:47 #17
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
25-06-2011, 23:50 #18
- Join Date
- Sep 2010
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 5,044
25-06-2011, 23:52 #19
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
26-06-2011, 00:06 #20
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,216
re sy...
τι να αγριεψει...
εφοσον ο δικος της ειναι ξεκαθαρος και την εχει απορριψει, ας χοροπηδαει οσο θελει αυτη.
για ποιον λογο χαλαει την διαθεση της η φιλη σου, δεν το καταλαβαινω.
αν καθομουν να ξεμαλλιαζω οποιες γουσταραν τον γκομενο μου, δεν θα εκανα αλλη δουλεια...
τι με νοιαζει εμενα ποια τον γουσταρει?
εμενα με νοιαζει ΑΥΤΟΣ τι σταση κραταει.
δικο της προβλημα να την πεφτει σε καποιον που δεν την γουσταρει εφοσον εχει το χουι να την πεφτει σε δεσμευμενους.
ας προσεχε...
26-06-2011, 00:18 #21
- Join Date
- May 2006
- Posts
- 13,021
Οι φίλες μου λένε να της το πω με το όποιο κόστος, αλλά κολλάω στο ότι μπορεί να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και έχω πελαγώσει...
Οταν λες να φτασουν τα πραγματα στα ακρα τι εννοεις? Θα παει καποιος και θα της πει το και το , η ταδε εμαθε οτι την επεσες στο αγορι της. Βεβαια θα γινουν μπιλιες γιατι θα παει και θα πει η ταδε στην ταδε οτι αυτα ειναι μαλακιες και δεν την επεσε και γενικως γινεται μια τυχαια απροβλεπτη κατασταση. Καλυτερη η Β λυση.
Β λυση
Ξεκοβουν απο παρεα...χωρις πολλα-πολλα και χωρις εξηγησεις.
Εαν δεν μπορουν να ξεκοψουν λογω κυκλωματος και παρεων, "ξεκοβουν" με τον τροπο τους.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
26-06-2011, 00:24 #22
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,216
β λυση αποδεκτή
ουγκ
26-06-2011, 03:06 #23
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
νεα από το μέτωπο...:ρ
η κοπελα δεν είναι στα καλά της.
Συνεχίζει να στέλνει μνμ στον φίλο μου και φυσικά εκείνος να μη της απαντά. Δεν ξέρει τι να κάνει, τι να απαντήσει σε αυτη για να μη τον ενοχλεί, τι να πει στην κοπέλα του?
Δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί την απόρριψη και συνεχίζει το ίδιο συνέχεια και συνέχεια.
26-06-2011, 06:32 #24
- Join Date
- Jul 2009
- Location
- Δυτικό Ημισφαίριο
- Posts
- 640
Για αρχή, να μπλοκάρει ο φίλος σου το νούμερό της στο κινητό του.
Πολλά κινητά το κάνουν μόνα τους χωρίς παρεμβολές από την εταιρία, αλλά αν δεν ισχύει, όλες οι εταιρίες μπορούν να μπλοκάρουν οποιονδήποτε αριθμό σε οποιοδήποτε κινητό με 2 ή 3 ευρώ. Αν είναι τόσο μαλάκω η bimbo ώστε να τον ρωτήσει κιόλας αν ξαναβρεθούν από κοντά γιατί δεν της απαντάει, θα μπορεί να της πει απλά και ειλικρινά (και με ύφος μπλαζέ) "A μου έστελνες κάτι ηλίθια μηνύματα spam και σε μπλόκαρα". Το ότι θα την τσούξει είναι σίγουρο... είτε θα το κόψει είτε θα πάρει άλλο νούμερο τηλεφώνου... και αν κάνει το 2ο λυπάμαι αλλά έχεις να κάνεις με ένα ιδιαίτερα κολλημένο άτομο.
Δευτερευόντος, ο φίλος σου πρέπει να το αναφέρει στην κοπέλα του.
Και λέω αναφέρει για να μην το προβάλει σαν σοβαρό πρόβλημα που τον στενοχωρεί, αλλά με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Μπορεί να το αναφέρει ενοχλημένος του στυλ "Να σου πω (όνομα της φίλης σου) θα μπλοκάρω το νούμερο της bimbo γιατί έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο, δεν καταλαβαίνει από όχι -που να καταλάβει, σάμπως έχει πει ποτέ σε κανέναν- και μου έχει σπάσει τα νεύρα". Μπορεί να το αναφέρει με γέλιο του στυλ "Πω πω αγάπη μου το τσόκαρο η φίλη σου μάλλον έχει πολύ καιρό να δει χαρά στα σκέλια της, κοίτα τι μήνυμα μου έστειλε πάλι η κακομοίρα". Το ότι δεν της το έχει πει μέχρι τώρα είναι πρόβλημα γιατί, όσο και να το έκανε για χάρη της για να μην πληγωθεί, η κοπέλα που είναι και ευαίσθητη όπως λες μπορεί εύκολα να το πάρει ως απόκρυψη της αλήθειας. Αν συμβεί αυτό, εκεί σε ενθαρρύνω να αναμειχθείς ώστε να καταλάβει η φίλη σου ότι η σχέση της είναι ασφαλής εκ των έσω.
Σαν τρίτο βήμα, εσύ και η φίλη σου μένετε απ΄έξω.
Θα σε συμβούλευα να συμβουλεύσεις τον φίλο σου να ξεκαθαρίσει στην κοπέλα του ότι ΔΕΝ πρέπει να μπλεχτεί στην όλη ιστορία. Κολλημένα ατομακίδια σαν την bimbo (της κόλλησα το παρατσούκλι τώρα) χαίρονται και τρέφονται να ξέρουν ότι άτομα ασχολούνται μαζί τους, ανεξάρτητα αν είναι για καλό ή για κακό. Το να την αντιμετωπίσει ευθέως η φίλη σου ή εσύ, στο μυαλό της μεταφράζεται σε "πω πω κοίτα σε πόσα άτομα το είπε και πόσο έντονα αντιδρούν, άρα τον επηρρέασα αρκετά και ας μην το παραδέχεται, άρα έχει αισθήματα για εμένα".
Τέλος, το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκόψεις από οποιονδήποτε.
Λίγο οι διακοπές, λίγο η ζέστη, λίγο οι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να επικαλεστεί το ζευγάρι (με το που γυρίσω με περιμένουν 4-5 γάμοι και βαφτίσια...) αν βλέπει ο φίλος σου ότι η κατά μέτωπο άρνηση δεν πιάνει, μπορεί να το πάει γύρω γύρω μέσω της κοπέλας του. Είμαι σίγουρη ότι μετά το βήμα 2, δε θα θέλει και η ίδια πολλά πολλά με την bimbo οπότε θα είναι πιο εύκολο να της αρνείται.Last edited by DissolvedGirl; 26-06-2011 at 06:45.
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
26-06-2011, 10:45 #25
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 2,077
δεν ανακατευεσαι απλα.
πως την ειδες "θα λυσω εγω ολα τα θεματα των αλλων"?
Εκτος κι αν η κοπελα ειναι αδερφη σου :) εκει παω πασο!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
26-06-2011, 11:30 #26
26-06-2011, 12:36 #27
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,216
συμφωνω σε ολα με την ντις και περισσοτερο σε αυτο παραπανω.
ατομα που εχουν εντονη την διαθεση να διακριθουν και να ασχολουνται μαζι τους, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ και τις γνωσεις να το κανουν αυτο, in a good way, αρκουνται στο να γινονται το επικεντρο με προκλητικες συμπεριφορες, φασαριες, καυγαδες διεκδικησεις κλπ.
μην της κανετε το χατηρι αυτο, αφηστε την να παει παρακατω να παρακαλαει για λιγη προσοχη....
26-06-2011, 17:21 #28
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
συμφωνώ, (φυσικά), μαζί σου......:)
ΟΜΩΣ
Το τριο αυτό επμλέκεται σε μια ομάδα δραστηριοτήτων, οπου αναγκαστικά και μη υπάρχει επαφή, (εκεί είναι το δύσκολο, αλλιώς θα την είχε κόψει, υπάρχουν χιλιάδες τρόποι).
Αυτό λοιπόν εκμεταλεύεται η μπίμπο, (μόνο μπίμπο δεν είναι από κάτι φώτο που έχω δει, είναι εντελώς μπάζο αλλά το παίζει ωραία, κλασική περίπτωση ανασφαλούς γκόμενας που την πέφτει σε όλους για να νιώθει πως αξίζει).
Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, (δυστυχώς), καθως συνεχίζει και τον ενοχλεί, είμαστε κοντά στο να το πούμε στη φίλη μου και να πάρει την κατάσταση τα χέρια της.
Το θέμα έχει μπερδευτεί πλέον και όσο μένει κρυφό και δεν ξεκαθαρίζεται, μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερο.
Δυστυχώς φοβάμαι πολύ την αντίδραση της, αλλα πλέον είναι μονόδρομος...:)
27-06-2011, 01:53 #29
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
Νεα από το μέτωπο ...(ναμπερ 2)
Τελικά ο φίλος μου τα είπε στη φίλη μου.
Δεν υπάρχει η αντίδραση της.
Εκεί που περιμέναμε να την κάνει κομμάτια και να τρέχουμε οικογενειακώς, έβαλε τα γέλια και δεν ασχολήθηκε καθόλου.
Βέβαια, τη βοήθησε και το ποιον της τύπισας, (την πέφτει ανεξαιρέτως σε όποιον περάσει) και απλά ψιλοστεναχωρήθηκε που είχε πει και δυο κουβέντες μαζί της, αλλά έτσι και αλλιώς από τέτοιου είδους γκόμενες δεν περιμένεις και τίποτα καλύτερο, οπότε λύθηκε το θέμα.
Η άλλη βέβαια δεν σταματάει να δείχνει πόσο την πείραξε η απόρριψη και τωρα οι φίλοι μου σκέφτονται να της κάνουν και ασφαλιστικά μέτρα, γιατί στέλνει συνεχως απειλητικά μνμ.
Δεν το πιστεύω πως υπάρχει τέτοια απελπισία στη σημερινή εποχή......
27-06-2011, 02:03 #30
- Join Date
- May 2011
- Location
- Γαλαξίας Ανδρομέδα
- Posts
- 4,434
E, αφού το είχατε πάρει χαμπάρι ότι έτσι κάνει πάντα, δεν έπρεπε να ανησυχήσετε τόσο. Πάλι καλά. Στέλνει και απειλιτικά μνμ; Με τι θράσος;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
Similar Threads
-
Ποιά διαφορά υπάρχει ανάμεσα στη φράση "κάνω έρωτα " και "κάνω σεξ" ή δεν υπάρχει?
By liberchild in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 55Last Post: 25-12-2011, 13:44 -
Τι να κάνω?
By Exan_D in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική ΔιαταραχήReplies: 5Last Post: 07-10-2010, 11:04 -
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ε;
By deleted-member06-04-2015 in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 12Last Post: 18-06-2010, 18:50 -
Τι να κανω?
By marisa in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 21Last Post: 10-02-2010, 16:14 -
τι να κανω???????
By zouzounitsaaa in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 0Last Post: 30-01-2008, 20:41
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή