ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΤΕΛΟΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 149
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Την ειχα δει την εκπομπη, την θυμαμαι τη γυναικα αυτη, νομιζω ηταν κ μεγαλη σε ηλικια κ ακομα εκανε χρηση...

Ρε συ οποιος κανει οτιδηποτε σχετικα με καταχρησεις (ναρκωτικα κ ουσιες) το κανει για τον εαυτο του κ μονο, γιατι θελει να ξεφυγει απ την πραγματικοτητα κ να ζησει αλλιως!! Αν ειναι δυνατον οσοι κανουν καποια χρηση να το κανουν επειδη τους το λενε οι αλλοι η επειδη αμα δεν κανουν θα τους πουν ξενερωτους!! Το κανεις επειδη ειναι ωραιο κ σε φτιαχνει κ σε βοηθαει να ανταπεξερχεσαι !
    Η γυναικα μεσα απο την μαρτυρια της,ομως,υποστηριζε αυτο! Κατι τετοιο μου βγαζουν και τα λογια του Γιωργο Πανου!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    δινετε συμβουλες για τα ναρκωντικα οπως για καθε τι ,ενω δεν ξερετε ουτε τι χρωμα εχουν! Δεν περνα απο το τοσο φτωχο μυαλουδακι σας οτι αμα τα ναρκωντικα δεν ειχαν κατι το ευχαριστο ,κατι το ωραιο, κατι που να σε κανει να νιωθεις ηδονη!! σου προσφαιρουν γαληνη και πολλα ομορφα ταξιδια! αμα λοιπον δεν σου εβγαζαν ολα αυτα τα ωραια συναισθηματα τα ναρκωντικα γιατι να τα επερνε τοσος κοσμος τοσα χιλιαδες χρονια?? δεν εχετε αναρωτηθει ποτες αυτο το πραμα? Μαλον οχι ,γιατι εκτος απο τις πουριτανες ιδεες σας ,εκτος απο τις προκαταληψεις σας εχετε αποκτησει και κομπλεξ με τους αλλους που εχουν κανει η δοκιμασει αυτο που ειναι "απαγορευμενο" κατι που εσεις ειτε θελατε πολυ αλλα φοβοσασταν την Μαμακα σας! ειτε ζηλευατε και ζηλευετε αυτους που τολμαν στην ζωη τους !σε καθε ηδονη σε καθε ευχαριστηση που δεν εχει να κανει με τα ναρκωντικα απλα ξενερωνετε να εχετε γυρο σας ανθρωπους που δοκιμαζουν το μηλο απο τα χερια της Ευας! !
    Είχα γνωρίσει έναν τύπο παλιά με παρόμοιες απόψεις. Μου είχε εκμυστηρευτεί πως πότιζε τις γκόμενες με ναρκωτικά, έβαζε και στο ποτό τους κιόλας σε όσες δεν ήθελαν, για να μπορεί να τις πηδάει μετά. Εσένα σου ακούγεται ωραίο αυτό?

Senior Member
    Γιωργο δεν καταλαβα τι τελικα υποστηριζεις μιας και ο επιλογος σου ειναι εντελως αντιφατικός με το υπολοιπο θεμα σου.
    Για πες στην κοπελα λοιπον εσυ που τα ξερεις απο πρωτο χερι σε τη φαση εισαι τωρα.Η ζωη σου ειναι ομορφη και γεματη?διχως αποθημενα,φουλ στην ανεμελια και την αυθεντικοτητα κλπ οπως λες?Για μιλησε της επισης για τα ηρεμιστικα που κατεβαζετε με τις καρτελες και που σας οδηγουν αυτα.
    Προσωπικα για να πω αυτα που ειπα,την εχω πατησει απο αυτες τις μαλακιες.Αν τις πω τι σκατα σκεψεις και κολληματα περνανε απ το κεφαλι μου εξι χρονια τωρα θα φρικαρει.Κι ολα αυτα μετα απο τι?Μετα απο ενα χαπακι εξτασι "που σου ανοιγει τους οριζοντες του εγκεφαλου σου".ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ φιλε.Κι οχι,δεν ηταν το μοναδικο σχετικο που ειχα κανει στη ζωη μου.Απλως εκει την πατησα και φρεναρα.μεχρι τοτε μου ηταν πολυ δυσκολο να "την ακουσω".Εχω γαμησει ολη μου τη ζωη και τα καλυτερα μου χρονια(απ τα 22 μου μεχρι σημερα)για ενα κολοκουμπο."Για να εξερευνησω το μυαλο μου και να νιωσω ανετα"....τι παπαριες!.Επομενως,μιλαω γνωριζοντας μερικα πραγματα για το "τι χρωμα εχουνε"..
    Ποσο μαλλον οταν ενα ατομο ηδη γνωριζει οτι πασχει,ειναι λες και πηγαινει γυρευοντας.
    Σταματα να περνας τετοια μηνυματα που ουτε εσυ ο ιδιος δεν τα πιστευεις.Αν τα πιστευες δεν θα νιωθες ετσι και δεν θα προσπαθουσες να κοψεις τη χρηση.ετσι δεν ειναι?
    Ο τσαμπουκας η ελευθερια και το αυθεντικό του χαρακτηρα βγαινουν και φαινονται αλλου.Η χρηση μονο αδυναμια και ψευτομαγκια-κλανια μπορει να δειξει.Αδυναμια να την παλεψει το ατομο με το εαυτο του κ να νιωσει ομορφα με το πραγματικο "εγω"του.
    Λεμε οτι η κοινωνια τα ριξε εσκεμενως για να καταστρεψει ορισμενα χρησιμα μυαλα(κι αυτο ηταν κατι στο οποιο συμφωνησες μαζι μου αν θυμασαι),αλλα υπαρχουν κ καποιοι ανθρωποι της φασης της δικης σου,που για καποιο λογο τα διαφημιζουν εμμεσως.
    Τωρα καθενας ειναι κριτης κ κυριος του εαυτου για να αποφασισει ποιος δρομος του ταιριαζει.
    Συγγνωμη για το επιθετικο του υφους μου αλλα το μηνυμα σου μοιαζει τοσο πολυ να περιλαμβανει κ εμενα κ να στηριζεται σε δικες μου απαντησεις,που δεν μπορω να σε αφησω να συμπεραινεις ακυρα,διχως να ξερεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Ο τσαμπουκας η ελευθερια και το αυθεντικό του χαρακτηρα βγαινουν και φαινονται αλλου.Η χρηση μονο αδυναμια και ψευτομαγκια-κλανια μπορει να δειξει.Αδυναμια να την παλεψει το ατομο με το εαυτο του κ να νιωσει ομορφα με το πραγματικο "εγω"του.
    Αυτο που λες με εκφραζει απολυτα!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Είχα γνωρίσει έναν τύπο παλιά με παρόμοιες απόψεις. Μου είχε εκμυστηρευτεί πως πότιζε τις γκόμενες με ναρκωτικά, έβαζε και στο ποτό τους κιόλας σε όσες δεν ήθελαν, για να μπορεί να τις πηδάει μετά. Εσένα σου ακούγεται ωραίο αυτό?
    ΞΕκαρφοτο τελειως ! αυτος που εκανε αυτο ειναι απλα εγκληματιας και ανωμαλος! τι σχεση εχει με εμενα?? Αλλος τα πινει αλλος την ακουει!¨) και δεν ξερεις τι λες!!¨)

Banned
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Γιωργο δεν καταλαβα τι τελικα υποστηριζεις μιας και ο επιλογος σου ειναι εντελως αντιφατικός με το υπολοιπο θεμα σου.
    Για πες στην κοπελα λοιπον εσυ που τα ξερεις απο πρωτο χερι σε τη φαση εισαι τωρα.Η ζωη σου ειναι ομορφη και γεματη?διχως αποθημενα,φουλ στην ανεμελια και την αυθεντικοτητα κλπ οπως λες?Για μιλησε της επισης για τα ηρεμιστικα που κατεβαζετε με τις καρτελες και που σας οδηγουν αυτα.
    Προσωπικα για να πω αυτα που ειπα,την εχω πατησει απο αυτες τις μαλακιες.Αν τις πω τι σκατα σκεψεις και κολληματα περνανε απ το κεφαλι μου εξι χρονια τωρα θα φρικαρει.Κι ολα αυτα μετα απο τι?Μετα απο ενα χαπακι εξτασι "που σου ανοιγει τους οριζοντες του εγκεφαλου σου".ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ φιλε.Κι οχι,δεν ηταν το μοναδικο σχετικο που ειχα κανει στη ζωη μου.Απλως εκει την πατησα και φρεναρα.μεχρι τοτε μου ηταν πολυ δυσκολο να "την ακουσω".Εχω γαμησει ολη μου τη ζωη και τα καλυτερα μου χρονια(απ τα 22 μου μεχρι σημερα)για ενα κολοκουμπο."Για να εξερευνησω το μυαλο μου και να νιωσω ανετα"....τι παπαριες!.Επομενως,μιλαω γνωριζοντας μερικα πραγματα για το "τι χρωμα εχουνε"..
    Ποσο μαλλον οταν ενα ατομο ηδη γνωριζει οτι πασχει,ειναι λες και πηγαινει γυρευοντας.
    Σταματα να περνας τετοια μηνυματα που ουτε εσυ ο ιδιος δεν τα πιστευεις.Αν τα πιστευες δεν θα νιωθες ετσι και δεν θα προσπαθουσες να κοψεις τη χρηση.ετσι δεν ειναι?
    Λεμε οτι η κοινωνια τα ριξε εσκεμενως για να καταστρεψει ορισμενα χρησιμα μυαλα(κι αυτο ηταν κατι στο οποιο συμφωνησες μαζι μου αν θυμασαι),αλλα υπαρχουν κ καποιοι ανθρωποι της φασης της δικης σου,που για καποιο λογο τα διαφημιζουν εμμεσως.
    Τωρα καθενας ειναι κριτης κ κυριος του εαυτου για να αποφασισει ποιος δρομος του ταιριαζει.
    Συγγνωμη για το επιθετικο του υφους μου αλλα το μηνυμα σου μοιαζει τοσο πολυ να περιλαμβανει κ εμενα κ να στηριζεται σε δικες μου απαντησεις,που δεν μπορω να σε αφησω να συμπεραινεις ακυρα,διχως να ξερεις.
    Λες οτι θες! και δικαιωμασου ! δεν την βλεπω που εμπλεξα και ουτε ειπα οτι ειναι μαγκια! μαγκια ειναι να αγαπας την ζωη σου και την υγεια σου! θα σου προτεινα και σε εσενα και στις φιλες σου οταν διαβαζεται ενα κειμενο , εστο για λιγα λεπτα να κανετε κρατι στην προκαταληψη και στο κομπλεξ προς αυτον που εγραψε το κειμενο! οχι για εμενα ! χεστηκα!! απλα για να καταλαβαινετε το νοημα .
    Οσο για τις συμβουλες , ειναι λιγο υπερβολη να δινουμε τοσο λεπτομερεις ιατρικες συμβουλες ! αφου καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος οπως και καθε οργανισμος! ποσο μαλον που δεν εχεις δει ποτες την κοπελα αυτη που δινετε συμβουλες ! απλα αυτο εγραψα ! ειναι δυσκολο για εσενα και τις φιλες σου να αντιληφθειτε την διαφορετικοτητα των ανθρωπων! το ευκολο ειναι 'ολοι σε ενα τσουβαλι'' ε?
    Αλλη μια φορα αλλα καταλαβες απο αυτα που γραφω! Ισως τελικα ετσι ειναι καλυτερα!

Senior Member
    lacrymosa φιλη μου φανταζομαι πως μετα απο αυτο εδω το θεμα που ανοιξες εγινες σοφη! ετσι? ¨) αφου υπαρχουν μερικες κυριες-δεσποινιδες εδω μεσα που ειχαν αποθυμενο την ψυχιατρικη και γενικα την ιατρικη και γραφουν εδω μεσα για να μας δωσουν λυσεις για οτι βασανιζει την ψυχουλα μας!
    Απο αυτο εδω το θεμα Λακρυμοσα μου εγινε μια μεγαλη ανακαλυψη "οτι τα ναρκωντικα κανουν κακο" και αφου καποιες εδω μεσα σου ειπαν οτι κανει κακο και να μην κανεις χρηση ποτες! απο εδω και περα εσυ και καθε νεα η νεος θα ακολουθυσει τις συμβουλες αυτες! τυφλα ! και ετσι ο κοσμος θα γινει τελειως .....
    Καλα θα ειναι καποιες κυριες εδω μεσα πρωτου βγαλουν πορισμα να κανουν και κανενα προλογο , οτι ειναι αποψη τους ,οτι αυτες νομιζουν , ας γραψουν κατι πριν το 'ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΟΘΕΝ' εδω διαβασαμε ακομα και διαιτολογιο για την χρηση ουσιων ημαρτον!! δινετε συμβουλες για τα ναρκωντικα οπως για καθε τι ,ενω δεν ξερετε ουτε τι χρωμα εχουν! Δεν περνα απο το τοσο φτωχο μυαλουδακι σας οτι αμα τα ναρκωντικα δεν ειχαν κατι το ευχαριστο ,κατι το ωραιο, κατι που να σε κανει να νιωθεις ηδονη!! σου προσφαιρουν γαληνη και πολλα ομορφα ταξιδια! αμα λοιπον δεν σου εβγαζαν ολα αυτα τα ωραια συναισθηματα τα ναρκωντικα γιατι να τα επερνε τοσος κοσμος τοσα χιλιαδες χρονια?? δεν εχετε αναρωτηθει ποτες αυτο το πραμα? Μαλον οχι ,γιατι εκτος απο τις πουριτανες ιδεες σας ,εκτος απο τις προκαταληψεις σας εχετε αποκτησει και κομπλεξ με τους αλλους που εχουν κανει η δοκιμασει αυτο που ειναι "απαγορευμενο" κατι που εσεις ειτε θελατε πολυ αλλα φοβοσασταν την Μαμακα σας! ειτε ζηλευατε και ζηλευετε αυτους που τολμαν στην ζωη τους !σε καθε ηδονη σε καθε ευχαριστηση που δεν εχει να κανει με τα ναρκωντικα απλα ξενερωνετε να εχετε γυρο σας ανθρωπους που δοκιμαζουν το μηλο απο τα χερια της Ευας!
    Αντι λοιπον να κανετε κηρυγματα και ψευτο δασκαλεματα σε δυναμικα και γεματα ζωντανια νεα παιδια οπως ειναι η Lacrymosa καλα θα ειναι να γραφετε τις ομορφιες που υπαρχουν σε μια ζωη χωρις υπερβολες ! χωρις ουσιες και εξαρτησεις! να γραφετε ομορφα και ευχαριστα λογια ! και οχι να κανετε τις εξυπνες ! γιατι μονο κακο κανετε ,μονο αντιδραση μπορει να κερδισετε! και τιποτα καλο! ποιος νεος δεν ξερει οτι αμα κολλησει με τα ναρκωντικα θα κανει κακο στην υγεια του? σιγα την ανακαλυψη !
    Ο δικος μου λογος ειναι να κανει ο καθε νεος -νεα οτι θελει ! να δοκιμασει οτι θελει! να μην του μεινει κανενα αποθυμενο! Αλλα να ξερει οτι υπαρχουν αλλοι τροποι να διασκεδασεις ,υπαρχουν μεροι , υπαρχουν δρομοι να βρουν την ηδονη! να μετατρεψουν τα αισθηματα τους σε συναισθηματα τους! υπαρχουν τροποι να γινουν ολα αυτα χωρις να κανεις κακο στην υγεια σου! ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗς ΖΩΗΣ !ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΟΖΟΟΥΝ!
    +10000 ρε συ george ετσι οπως τα λες ειναι, καλυτερα να δοκιμασεις κατι κ αμα θες μετα το απορριπτεις, αμα δεν σου κανει καλο κ εχεις ασημες εμπειριες το σταματας παρα να εχεις κατι απωθημενο.. κ ναι η ζωη ειναι του καθενος κ ξερουμε εσυ κ εγω εκ των εσω πως ειναι τα ναρκωτικα κ ποια η αισθηση που σου δινουν κ οτι ναι κανουν κακο, ποιος δεν το ξερει αλλωστε αυτο?? δεν χρειαζεται να εισαι χρηστης για να το ξερεις... η ουσια μπορει να σου δωσει την ουσια της ζωης που θες αλλα κ να σε καταστρεψει μακροπροθεσμα, αναλογως βεβαια κ την ουσια κ σε τι φαση εισαι πριν παρεις το οτιδηποτε...
    καλο ειναι να ακουγεται κ μια διαφορετικη γνωμη, γιατι πρεπει παντα να συμφωνουμε? η ζωη ειναι ωραια αλλα την διαμορφωνεις εσυ οπως θελεις!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Αλλο ειναι αυτο που λες ρε συ insect, μαλλον λες για το ναρκωτικο αυτο που λεγεται κ "χαπι του βιασμου", το οποιο το ριχνει ο αλλος στο ποτο για να μπορεσει μετα να πηδηξει τη γκομενα.. αλλο ειναι αυτο με το να γουσταρει καποιος να κανει καποιες ουσιες γιατι τον βοηθανε κ του ανοιγουν το μυαλο κ αλλους οριζοντες που δεν υπηρχαν κ θελει απλα να την ακουσει για να νιωσει αλλιως, καμια σχεση ρε συ !!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    lacrymosa φιλη μου φανταζομαι πως μετα απο αυτο εδω το θεμα που ανοιξες εγινες σοφη! ετσι? ¨) αφου υπαρχουν μερικες κυριες-δεσποινιδες εδω μεσα που ειχαν αποθυμενο την ψυχιατρικη και γενικα την ιατρικη και γραφουν εδω μεσα για να μας δωσουν λυσεις για οτι βασανιζει την ψυχουλα μας!
    Απο αυτο εδω το θεμα Λακρυμοσα μου εγινε μια μεγαλη ανακαλυψη "οτι τα ναρκωντικα κανουν κακο" και αφου καποιες εδω μεσα σου ειπαν οτι κανει κακο και να μην κανεις χρηση ποτες! απο εδω και περα εσυ και καθε νεα η νεος θα ακολουθυσει τις συμβουλες αυτες! τυφλα ! και ετσι ο κοσμος θα γινει τελειως .....
    Καλα θα ειναι καποιες κυριες εδω μεσα πρωτου βγαλουν πορισμα να κανουν και κανενα προλογο , οτι ειναι αποψη τους ,οτι αυτες νομιζουν , ας γραψουν κατι πριν το 'ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΟΘΕΝ' εδω διαβασαμε ακομα και διαιτολογιο για την χρηση ουσιων ημαρτον!! δινετε συμβουλες για τα ναρκωντικα οπως για καθε τι ,ενω δεν ξερετε ουτε τι χρωμα εχουν! Δεν περνα απο το τοσο φτωχο μυαλουδακι σας οτι αμα τα ναρκωντικα δεν ειχαν κατι το ευχαριστο ,κατι το ωραιο, κατι που να σε κανει να νιωθεις ηδονη!! σου προσφαιρουν γαληνη και πολλα ομορφα ταξιδια! αμα λοιπον δεν σου εβγαζαν ολα αυτα τα ωραια συναισθηματα τα ναρκωντικα γιατι να τα επερνε τοσος κοσμος τοσα χιλιαδες χρονια?? δεν εχετε αναρωτηθει ποτες αυτο το πραμα? Μαλον οχι ,γιατι εκτος απο τις πουριτανες ιδεες σας ,εκτος απο τις προκαταληψεις σας εχετε αποκτησει και κομπλεξ με τους αλλους που εχουν κανει η δοκιμασει αυτο που ειναι "απαγορευμενο" κατι που εσεις ειτε θελατε πολυ αλλα φοβοσασταν την Μαμακα σας! ειτε ζηλευατε και ζηλευετε αυτους που τολμαν στην ζωη τους !σε καθε ηδονη σε καθε ευχαριστηση που δεν εχει να κανει με τα ναρκωντικα απλα ξενερωνετε να εχετε γυρο σας ανθρωπους που δοκιμαζουν το μηλο απο τα χερια της Ευας!
    Αντι λοιπον να κανετε κηρυγματα και ψευτο δασκαλεματα σε δυναμικα και γεματα ζωντανια νεα παιδια οπως ειναι η Lacrymosa καλα θα ειναι να γραφετε τις ομορφιες που υπαρχουν σε μια ζωη χωρις υπερβολες ! χωρις ουσιες και εξαρτησεις! να γραφετε ομορφα και ευχαριστα λογια ! και οχι να κανετε τις εξυπνες ! γιατι μονο κακο κανετε ,μονο αντιδραση μπορει να κερδισετε! και τιποτα καλο! ποιος νεος δεν ξερει οτι αμα κολλησει με τα ναρκωντικα θα κανει κακο στην υγεια του? σιγα την ανακαλυψη !
    Ο δικος μου λογος ειναι να κανει ο καθε νεος -νεα οτι θελει ! να δοκιμασει οτι θελει! να μην του μεινει κανενα αποθυμενο! Αλλα να ξερει οτι υπαρχουν αλλοι τροποι να διασκεδασεις ,υπαρχουν μεροι , υπαρχουν δρομοι να βρουν την ηδονη! να μετατρεψουν τα αισθηματα τους σε συναισθηματα τους! υπαρχουν τροποι να γινουν ολα αυτα χωρις να κανεις κακο στην υγεια σου! ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗς ΖΩΗΣ !ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΟΖΟΟΥΝ!
    Καταρχην ειμαστε ολοι αγνωστοι μεταξυ μας.(αυτο για το "εσυ κι οι φιλες σου")
    Και τωρα ριξε μια ματια στα εντονα γραμματα του κειμενου σου.
    Den milises για τσαμπουκα (=μαγκια) και ζωντανια??Μιλησες για κομπλεξ εναντι των ναρκομανων,μιλησες για ηδονη και γαληνη των ναρκωτικων.Ειναι οι δηλωσεις αυτες εναντια των ναρκωτικων,ή διαφημιση τους?Αν καταλαβαινει καποιος αλλος κατι διαφορετικο απ αυτο που καταλαβα εγω,ας το πει.Τετοιες παρλαπιπες καθεστε και λετε και ψαρωνουν ατομα που μπορει να μην ξερουν ολες τις συνεπειες.
    Επισης,ποιος ειπε οτι την ωρα που παιρνεις το ναρκωτικο δεν ειναι ευχαριστη η αισθηση?για διαβασε το προτελευταιο ποστ μου στο τελος...το θεμα ειναι κατα ποσον ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα αυτη η αισθηση.Ειναι ωραιο να νιωθεις Θεος,αλλα αξιολυπητο την στιγμη που εσυ νιωθεις θεος ολοι οι γυρω σου να γελανε κι εσυ να μην παίρνεις χαμπαρι.
    Ωστοσο δεν απαντησες σε κανενα απ τα ερωτηματα του προηγουμενου ποστ μου.
    Για μιλησε της λιγο για την κατασταση που σε φεραν τα ναρκωτικα,εσυ που τολμησες κι εισαι γεματος ενεργεια,τσαμπουκα και ζωη.
    Που ειδες τις ψυχιατρικες συμβουλες και τα ιατρικα πορισματα,μου λες?
    Πρωτη φορα μου λες οτι δεν καταλαβαινω ενα ποστινγκ σου,για αυτο δεν κολαει το "παλι δεν καταλαβες τι λεω".Παλιοτερα ελεγες οτι σε καταλαβαινω κ τα τοιαυτα.
    Αν ειχα κομπλεξ Γιωργο μου απεναντι σε ναρκομανεις,δεν θα καθομουν ολη μερα να σου απανταω στα π.μ. την περιοδο που προσπαθουσες να κοψεις.Γι αυτο μην περνας οτι εικονα σου κανει καθε φορα.

Αλλο ειναι αυτο που λες ρε συ insect, μαλλον λες για το ναρκωτικο αυτο που λεγεται κ "χαπι του βιασμου", το οποιο το ριχνει ο αλλος στο ποτο για να μπορεσει μετα να πηδηξει τη γκομενα.. αλλο ειναι αυτο με το να γουσταρει καποιος να κανει καποιες ουσιες γιατι τον βοηθανε κ του ανοιγουν το μυαλο κ αλλους οριζοντες που δεν υπηρχαν κ θελει απλα να την ακουσει για να νιωσει αλλιως, καμια σχεση ρε συ !!
    Οκ λακριμοζα,κατεβαζε τα ηρεμιστικα με τις καρτελες κοπελα μου,πινε και τσιγαρα,μην ξεχνας ποτε να τα συνοδευεις με αλκοολ,και ανοιξε τους οριζοντες σου.(Κι ολα αυτα ενω ηδη ξερεις οτι πασχεις απο κατι ετσι?,γτ αυτο δεν το λαμβανει καθολου υπ'οψην ο φιλος Γιωργος ..)
    Σε λιγα χρονια θα συζητας με ατομα στη φαση του Γιωργου οτι "για ολα φταιει η ποτανα η κοινωνια".Τα γραπτα σου ομως εδω θα λενε αλλα.Οτι γνωριζες πραγματα κ εκανες τις επιλογες σου.
    Εγω αποχωρω απ το νημα σου.Σου ευχομαι συντομα να ανοιξεις πραγματικα τους οριζοντες σου κ να μην καταντησεις να αντιπροσωπευεις τον τιτλο αυτου του θεματος σου καποια στιγμη....γτ θα ρθει η στιγμη που θα σε χαλαει να σε λενε "καμμενη".

Banned
    Η συνταξη και η μεταφορα του λογου σε γραπτα καποιες φορες δεν καταφερνει να δοσει το νοημα που θελει αυτος που το γραφει, ετσι και στην περιπτωση μου ,ποσο μαλον που δεν καταφερα να μορφοθω ,δεν πηγα , δεν με πηγαν στο πανεπιστημιο η μαμακα μου και μπαμπακας μου οπως εσας!
    Θα ηθελα να διευκρινισω ξανα το θεμα με τα ναρκωντικα! ΠΟΤΕΣ δεν ειναι μαγκια να εισαι εξαρτομενος απο κατι! ιδικα για τα δικα μου δεδομενα που ειναι τοσο ελευθερα και τοσο ΑΡΙΣΤΕΡΑ!! πιστευω στην απολυτη ελευθερια και διαφορετικοτιτα των ανθρωπων! πιστευω στην υγεια και στην αυτοδιαθεση του ευατου μας και του σωματος μας! Ειμαι αντιθετος στα ξευτο κηρυγματα και στις συμβουλες που δεν ειναι ουτε για παιδακια του γυμνασιου! τοσο καιρο σας λεω οτι δεν λες σε ενα νεο-νεα τη να κανει με τετοιο τροπο! γιατι κανεις κακο ! τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβαιτε αυτο?

Οσο για εσενα "φιλη μου" NIAH! δεν περιμενα να μου χτυπας οτι καποτες μου συμπαρασταθηκες με 15- 20 μην. στις δυσκολες στιγμες που ειχα στο προγραμμα και στην προσπαθεια που τοτες εκανα να καθαρησω. Σε ευχαριστω πολυ !! ειλικρινα για αυτο που εκανες ,δεν ειρονευομαι ! σε ευχαριστω για το χρονο που εχασες και για την κουραση στα δαχτυλακια σου. οντως με βοηθησες ,εστο και τοσο λιγο, Επειδη απο εδω και περα σε καθε διαφωνια μας θα το χτυπας ,ετσι και εγω σου λεω να μου στειλεις ενα λογαριασμο ωστε να σου στειλω εμβασμα καποιο ποσο για να ειμαστε ενταξει! σε 5 μερες θα εχω καποια λεφτα πες μου ενα ποσο να τα βρουμε ,ελποιζω να μην μου πεις παραπανω απο τους ψυχοθεραπευτες!
    Οσο για αυτ που ρωτας ,ναι δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την τωρα ζωη μου με τα ναρκωντικα ! ναι μακαρι να ειμουν ακομα αθλητης και απολυτα υγειης ! ναι εχω προβληματα και με εχουν αφησει πολλοι και πολλες λογο αυτων! και ας μην ειμαι σαν τα πρεζακια της ομονοιας , και ασ μην το καταλαβαινει καποιος αμα με δει και παλυ ειμαι ασχημα ψυχολογικα! Ευχαριστιθικες τωρα που εμαθες πως νιωθω? που επιβαιβεωθηκες με την ασχημη κατασταση μου? ναι και αποπειρα να βαλω ΤΕΛΟς στην ζωη μου εκανα!!
    Ομως μπορω να ειμαι πολυ περηφανος για τις ικανοτητες μου και για την δραστιρια ζωη μου! ειναι κατι που μου το επιβαιβεωνει η δουλεια μου! Γιατι παρο την κριση παρα το οτι τοσα αλλα μαγαζια κλεινουν ,καταφερα με καποιες αλλαγες και καποιες συμφωνιες που εκανα να δυπλασιασω τον τσιρο μας ! καταφερα να εχω αρκετο κερδος ,καταφερα να ξεχρεωσω ολους και ολα οσα χροσταγαμε! καταφερα λοιπον πραγματα που και ο πιο ξενερωτος και εκτος ναρκωντικων επαγγελματιας δεν μπορει! Αυτο λοιπον ειναι η καλυτερη αποδειξη για εμενα οτι ακομα αξιζω! οτι ακομα το μυαλο μου δουλευει! δεν εχω λοιπον αναγκη κανενα να μου πει αν ειμαι ικανος η οχι ! τα αποτελεσματα ειναι το μεγαλυτερο μπραβο μου!!!
    Τελος το οτι η Lacrymosa συμφωνει μαζι μου! οτι με καταλαβαι ειναι μεγαλη ικανοποιηση ΝΙΑΗ! Οσο για αυτο το πολυ ασχημο και προσβλητικο που λες οτι διαφημιζω τα ναρκωντικα ! ειναι μεγαλο σου λαθος και ειληκρινα λυπαμαι που λες τετοια πραγματα για εμενα, για εμενα που τοσο σε ειχα σε εκτιμηση! λυπαμαι ! και δεν προκεται να αντιδρασω οπως θα αξιζε σε αυτα που λες! Απλα στεναχωρηθικα για εσενα και για την ΑΛΙΑ!
    ση

Senior Member
    καταφερα λοιπον πραγματα που και ο πιο ξενερωτος και εκτος ναρκωντικων επαγγελματιας δεν μπορει!
    Μπραβο για οσα εχεις καταφερει αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζεις να κατονομαζεις "ξενερωτους" οσους δεν εχουν κανει χρηση ναρκωτικων! Αυτη ειναι η ενσταση μου! Μην κανεις αυτο το λαθος γιατι οδηγησαι σε λανθασμενα συμπερασματα! Ειλικρινα,δεν ηταν σκοπος μου να σε στεναχωρησω! Τους ναρκομανεις δεν τους βαζω στο περιθωριο,δεν τους θεωρω εγκληματιες αλλα ασθενεις που χρειαζονται αμεση βοηθεια! Γι'αυτο και ειχα ετοιμασει τα χαρτια μου για να συνεισφερω κι εγω μεσω του εθελοντισμου στον ΟΚΑΝΑ αλλα δυστυχως καποια προσωπικα ζητηματα δε μου το επετρεψαν! Ομως,με την πρωτη ευκαιρια θα το ξαναεπιδιωξω! Αυτα απο εμενα κι ελπιζω τωρα να εχει γινει ξεκαθαρη η θεση μου!

Senior Member
    Μολις τωρα διαβασα το προσωπικο σου μηνυμα Γιωργο! Νομιζω οτι αν διαβασεις το παραπανω μου post θα καταλαβεις ωστε να μη χρειαζεται να σου απαντησω κι εγω με προσωπικο μηνυμα! Να εχεις ενα ομορφο βραδακι!

Senior Member
    ΞΕκαρφοτο τελειως ! αυτος που εκανε αυτο ειναι απλα εγκληματιας και ανωμαλος! τι σχεση εχει με εμενα?? Αλλος τα πινει αλλος την ακουει!¨) και δεν ξερεις τι λες!!¨)
    Όταν τον είχα γνωρίσει ήταν ανήλικος. Γενικά είχα γνωρίσει αρκετό κόσμο σε μικρότερη ηλικία, δεν είχα και τα "καλύτερα" παιδιά για παρέα.

Γιώργο τη μία φαίνεται να θέλεις να ξεκόψεις από αυτά και από την άλλη φαίνεται σαν να τα υποστηρίζεις όπως υποστηρίζει κάποιος το μουνί που πηδάει. Σε καταλαβαίνω. Εύχομαι να βρείς τον δρόμο σου πάντως.

Senior Member
    Αν κάποιος έχει τα λεφτά να προμηθεύει τον εαυτό του με καλό υλικό, καλής ποιότητας δηλαδή, νομίζω έχει περισσότερες πιθανότητες να μην πάθει κάτι σοβαρό. Αν δεν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία παίρνεις ένα μεγάλο ρίσκο.

Senior Member
    Μου αρέσει που κάνετε ολόκληρη συζήτηση για κάτι εντελώς αυτονόητο...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast