Results 61 to 75 of 149
Thread: ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΤΕΛΟΣ
-
29-06-2011, 01:24 #61
Λοιπον αυτη ειναι η τελευταια απαντηση μου στο συγκεκριμενο νημα γιατι δεν δημιουργηθηκε για να βγαλουμε τις μεταξυ μας διαφωνιες.Απλως δεν μπορω να σε αφησω να λες οτι θες.Οποτε αν θες να μου απαντησεις ανοιξε ενα καινουριο θεμα
1.Ξεκαθαρισα οτι δεν κανω κυρηγμα και μιλαω απο την προσωπικη μου εμπειρια εχοντας κανει κ παθει απο τετοιες μαλακιες.Μακαρι να ημουν "ξενερωτη" οπως το αναφερεις.Αυτη τη στιγμη θα ζουσα μια φυσιολογικη ζωη.
2. Δεν σου κοπανησα το μυνηματα που σου εστελνα.Ηθελα και το εκανα γιατι προσπαθουσες για κατι.Στο ανεφερα για να μην πετας παπαριες περι κομπλεξαρισματος και σνομπισμου απεναντι σε ναρκομανεις.
3.Ηξερα πως νιωθεις-και πιστεψε με δεν χαιρομαι καθολου γι αυτο- (κρινοντας απο αυτα που μου ειχες πει) μονο που στα πρωτα μυνηματα σου σ αυτο το θεμα,εμοιαζες να υποστηριζεις και να θεοποιεις τις ουσιες(λεγοντας οτι οι ενεργοι και cool δοκιμαζουν,κατι που κολωνουν να κανουν τα ξενερωτα κ κομπλεξικα ανθρωπακια που φοβουνται να ζησουν κ αλλα τετοια πολλα) κ δεν ανεφερες τιποτα για τις αρνητικες συνεπειες που ειχαν αυτα στη ζωη σου.Γι αυτο και σου ειπα να τις αναφερεις αντι να εκθειαζεις την επιλογη για χρηση.Μας λες να σταματησουμε τις συμβουλες και να δωσουμε θετικα μυνηματα ζωης,γιατι ομως δεν το κανεις εσυ αυτο,μιας και σ ολα αυτα ειπες κ κατι στο οποιο συμφωνω?
Τελος,μπραβο σου γι αυτα που πετυχαινεις.Δεν σου ειπε κανεις οτι εισαι αχρηστος,εγω μιλησα για τις ουσιες και τις αυθαιρετες αλχημειες.κ δεν ειπα τιποτα με σκοπο να θιξω εσενα,παρα μόνο να δηλώσω την ενσταση μου σ αυτα που γραφεις εδω.
Δεν ειχα αμφιβολια οτι η λακριμοζα θα συμφωνησει μαζι σου.Απλως θεωρησα καλο να πω ορισμενα πραγματα μεσα απ τη σχετικη μ αυτα εμπειρια μου.Απο εκει κ περα καθενας κανει κ φερεται στον εαυτο του οπως γουσταρει.Ας μην περιμενει θεραπεια ομως με ολα αυτα,γιατι αυταπαταται..
Σ αφηνουμε λοιπον να συμβουλεψεις κ να συζητησεις εσυ την Λακριμοζα.Εμεις παμε στα θεματα για τους "ξενερωτους" κ σε ατομα που πραγματικα θελουν να βοηθηθουν κ να θεραπευτουν οσο αυτο γινεται..
Δεν μπορω να σχολιασω παραπανω το μηνυμα σου και τα συμπερασματα που βγαζεις γιατι θα παρεκτραπω.
Καλη συνεχεια
- 29-06-2011, 01:26 #62
Ειναι δικαιωμα μου οπως και του καθε ενα στην κοινωνια μας να κανει αυτο που θελει στην ζωουλαοτυ! Η αυτοδιαθεση και αυτοδιαχειριση ειναι μεγαλη κατακτιση των ανθρωπων , κερδηθηκε με πολυ αιμα και αγωνες! αυτο τοσο καιρο σας λεω ! σας γραφω μαλον!
Δεν ειμαι παραλογος ουτε τοσο πολυ χαζος να μην γνωριζω πιο ειναι το καλο , τι ειναι η υγεια ,ψυχικη και σωματικη! ξερω οτι τα ναρκωντικα κανουν κακο, και θελω να ειμαι υγειης οπως εσεις! Αλλα δεν ειναι κατι ευκολο και ουτε μπορω να το κανω με ευκολια .
Δεν κλαιγομαι ουτε παραπονιεμαι για την κοινωνια οπως λεει η ΝΙΑΗ! ειναι δικια μου επιλογη και αναλαμβανω τις ευθυνες για αυτην!
Θελω να γινω καλα και ελπιζω σε αυτο παρα πολυ! οσο και αν εχω αποτυχη στην προσπαθεια μου δεν τα παραταω! δεν μου αρεσει να χαλαω τοσα λεφτα καθε μερα ! δεν μου αρεσει για να μπορω να γραψω εδω μεσα να πρεπει να πιω πρωτα! δεν μου αρεσει οτι για να παω σε ενα επαγγελματικο ραντεβου πρεπαι να εχω πιει πρωτα γιστι σλλιως παει ο πελατης μου! δεν μου αρεσει οτι για να βγω με μια κοπελα πρεπει να εχω πιει ,γτ. σλλιως θα με παρατησει στην πρωτη γουλια του ποτου της¨)
Απο την αλλη ομως δεν ειμαι ετοιμος τωρα να το κανω , εχω ανεβει πολυ αυτον τον καιρω ! πινω καθε 8 ωρες περιπου ! και ειναι καλοκαιρι , δεν μπορω να ειμαι κλεισμενος μεσα καλοκαιριατικα!
Παντως ειμαι σαν και εσας , ενας απο εσας και πιστεψτε με αμα γνωριζομασταν εξω δεν θα καταλαβενατε απολυτος τυποτα για εμενα! τοσες και τοσοι τους εχω καταφερει να ην ξερουν τυποτα!
29-06-2011, 01:37 #63
Γιώργο Πάνου, μια παρατήρηση μόνο: Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και την αυτοδιαχείρηση είναι αναφαίρετο βέβαια αλλά δεν μπορούμε μετά να τα βάζουμε με την πολιτεία όταν τα χρήματα για προγράμματα και μονάδες απεξάρτησης δεν επαρκούν. Σε τελική ανάλυση, αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν στην υγεία την παιδεία και ένα σωρό άλλα χρήσιμα πράγματα που θα μας ωφελούσαν όλους. (δεν αναφέρομαι προσωπικά, απλά μια παρατήρηση)
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
29-06-2011, 01:44 #64
Αλλα το θεμα , εδω , δεν ειμαι εγω , στην τελικη εγω γινωμαι 31 σε 2 μηνες, την ζωουλα μου την εζησα και μαλιστα ειμαι ευχαριστημενος απο αυτην! εχω κανει πολλα πραματα , εχω νιωσει πολλα συναισθηματα! εχω αγαπησει και εχω αγαπηθει πανω απο μια φορα ! με παθος και με τρελα! εχω περασει καταστασεις που σε πολους θα ακουγοταν ψεματα και μυθιστορηματικα!
Το θεμα ειναι η κοπελιτσα η ΛΑΚΡΥΜΟΣΑ! οπου ειναι στην αρχη της ενηλικης και δημιουργικη της ζωη! σε αυτην πρεπει να δωσουμε οτι βοηθεια μπορουμε ! σε αυτην πρεπει να συμπαρασταθουμε και να στυριξουμε με παθος και με αγαπη! οχι με κομπλεξ και δασκαλεματα της κακιας ωρας! οχι με υπεροψια και μεγαλομανια! Θελει με στοργη και με ευγενεια να της πουμε τι εχουμε μαθει ολοι μας εδω μεσα απο την εμπειρια της ζωης μας , να της πουμε την αποψη μας ωστε να παρει οτι αυτη νιωθει χρησιμο για παρτη της! για αυτο λοιπον εγραφα με ειλικρινια την εμπειρια μου απο τα ναρκωντικα ,και οχι με ψεματα και τσαμπουκα στο τι να κανει! οχι να κανω τον ψυχιατρο ,ειδικα εδω μεσα οπου οι πιο πολλοι ειμαστε θεραπευομενοι και οχι θεραπευτες!
πεστε μου ! λοιπον εχω δικιο σε οτι λεω ?? πεστε μου? ετσι δεν ειναι ???
29-06-2011, 01:55 #65
Δεν έχω διαβάσει τα σχόλια σου Πάνο. Φυσικά και δεν χρειάζεται το δασκαλίστικο ύφος και οι νουθεσίες άλλωστε είναι αρκετά έξυπνη και ξέρει τι της γίνεται. Αυτό που πρέπει εσύ να κάνεις είναι να μην αφήνεις με τον σχολιασμό σου ίχνος θετικής προδιάθεσης απέναντι στο θέμα ναρκωτικά.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
29-06-2011, 01:59 #66
(προς το προτελευταιο ποστ του γιωργου:)
Ολα αυτα που λες ομως Γιωργο τωρα,ερχονται σε πληρη αντιθεση με την ηδονη κ την ηρεμια των ουσιων που αναφερεις στα πρωτα σου μηνυματα,καταλαβες τι εννοουσα οταν σου πα να αναφερεις και την αλλη πλευρα?
Δεν σου ειπα να κανεις αυτοεξομολογηση ουτε να πεις τοσα πολλα για τον εαυτο σου εφοσον δεν θελεις.
Κι εγω πιστευω στην αυτοδιαθεση κ τα λοιπα που αναφερεις,γι αυτο και λεω ο καθενας κανει τις επιλογες του.Ανεφερα απλως την δικη μου γνωμη και αυτα που εχω καταλαβει εγω για ορισμενα πραγματα.
Δεν αμφισβειτει κανεις το πως στεκεσαι κ πως εισαι.Το θεμα ειναι το τι νιωθεις μεσα σου σε σχεση με αυτο το θεμα
Ακομα ελπιζω να γινεις καλα και να πιασει η επομενη προσπαθεια σου,προσεχε ωστοσο καποια πραγματα που λες γτ μπορει να παρεμηνευτουν(οπως κι εγινε) ευκολα απο ατομα που ειναι στην πριζα για τετοια.Κ λεω παρεξηγουνται γιατι οπως αναφερεις δεν υποστηριζεις τη χρηση,ομως απ τα μηνυματα σου κατι τετοιο εδειχνες.
1.Συνεχιζεις με τους χαρακτηρισμους ενω σου εχω απαντησει σχετικα απειρες φορες...
2.Αυτο προσπαθησα να κανω, αλλα πεταχτηκες κι αρχισες τους χαρακτηρισμους περι δασκαλεματων απο ασχετους,περι ξενερωτων,και περι -αν ειναι δυνατων-ζηλοφθονων!!
Ξεκινα λοιπον να μιλας εσυ για θετικα μυνηματα γιατι στην αρχη δεν το εκανες.
ΥΓ1: ποιος μιλησε με ψεμματα απ τους υπολοιπους?
ΥΓ2:ακομα περιμενω απαντηση στο π.μ. που εστειλες.
29-06-2011, 02:11 #67
Σ αφηνουμε λοιπον να συμβουλεψεις κ να συζητησεις εσυ την Λακριμοζα.Εμεις παμε στα θεματα για τους "ξενερωτους" κ σε ατομα που πραγματικα θελουν να βοηθηθουν κ να θεραπευτουν οσο αυτο γινεται..
Δεν μπορω να σχολιασω παραπανω το μηνυμα σου και τα συμπερασματα που βγαζεις γιατι θα παρεκτραπω.
Καλη συνεχεια[/QUOTE]
Ο.Κ λοιπον ΝΙΑΗ! Αφου εσυ αποφασιζεις που θα πατε και τι θα γραψετε παρε το τσιφλικι σου και τραβα κανε αλλου τον τσαμπουκα σου! γιατι μαλον σε εμενα και σε πολλους αλλους δεν περναει! Οσο για τα επιθετα που εγραφες για τα λογια μου εδω μεσα δεν θα σου κανω την χαρη να τα ανταποδωσω γιατι εχω πιει και ειμαι απολυτα ηρεμος, και πανω απο ολα δεν μου το επιτρεπει το ηθος μου και η αξιοπρεπεια μου να πεσω στην διαλεκτο αυτην ! δεν μου αρεσι να μιλαω ασχημα σε κανενα ποσο μαλον σε μια κοπελιτσα σαν και εσενα !
να μην αφήνεις με τον σχολιασμό σου ίχνος θετικής προδιάθεσης απέναντι στο θέμα ναρκωτικά.
ΛΥπαμαι αν εκανα κατι τετοιο η αν παρεξηγηθικα! δεν θελω με τιποτα να περασω τετοιο μην. απλα δεν θελω να της πω ψεματα , δλδη οτι τα ναρκωντικα δεν σε κανουν να νιωθεις ωραια! αφου ειναι αληθεια ! για αυτο και τα παιρνουν οσοι τα παιρνουν! Φυσικα ομως οι παρενεργειες ειναι πολυ πιο βαριες στην ζυγαρια με τις ωραιες στιγμες! Ναι το αποτελεσμα ειναι κακο! ναι σε με τον καιρο μονο χανεις , χρωνια , λεφτα , ανθρωπους! και την ελευθερια σου! χανεις το μυαλο σου και την ελευθερια σου!! γιατι ειναι δυσκολο να κρατας μετρο! δυστυχως με τον καιρο τα εχεις αναγκη! και ο θανατος ειναι λυτροση πλεον! ειναι ξεφτιλα τα ναρκωντικα , οταν γινουν εξαρτηση και παθος! ναι ετσι ειναι!
29-06-2011, 02:29 #68
..οτι να ναι!...
το τελευταιο μηνυμα στο εστειλα με καλη διαθεση απεναντι σου αλλα..εσυ ειδες επιθεση.
Δεν προσπαθησα να σου επιβαλλω κατι με τσαμπουκα Γιωργακο..χαλαρωσε..μολις με ειπες και ανηθηκη επειδη διαφωνω με τα λογια σου..
Τεσπα δεν το συνεχιζω.Απλως για μια ακομη φορα εισαι ακυρος στην απαντηση σου σ εμενα.
29-06-2011, 02:30 #69
Εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας εδω περα! εγιναν παρεξηγησεις ! ισως φταιει και ο χρονος εγραφης τον μην. Παντως αμα εγραψα κατι προσβλητικο για την ΝΙΑΗ η καποιον καποια αλλη ζητω συγχωρεση ! Με κανατε να πιω το δυπλο απο οτι πινω για να ειμαι ηρεμος και να μπορεσω να σας απαντησω¨)
Παντος δεν αναφερθηκα σε καποιον σαν χαρακτηρα παρα μονο σε αυτα που εγραψε , και παλυ οσο μπορουσα με ωραιο τροπο χωρις να θελω να ειμαι αγενης .
29-06-2011, 05:12 #70
γιιώργο, διαβασα καποια ποστ δικα σου κ αντιστοιχα της νιαχ.
η διαφωνία σας βρίσκεται στον τροπο που θα περάσετε σε κάποιον τι κακο μπορουν να σου κανουν τα ναρκωτικα.
νομίζω δλδ.
σε βρίσκω λιγο πως να το πω....αντιφατικο ίσως κ γω.
κ θα σου εξηγησω.
ναι οκ ωραια τα ναρκωτικα, ωραια αίσθηση.
εσενα η πρεζα ( να υποθεσω ) ποια ωραια αίσθηση σου δινει πια?
δν εχω δοκιμάσει αλλα μου εχει πει φιλος πως οι πρωτες φορες ειναι καλες.
μετα πινεις γιατί δν αντεχεις ν μν πιεις.
δν ειμαι ειδήμων.
λες παλι πως εισαι σε τετοια κατάσταση που δν σε καταλαβαίνουν οι αλλοι.
μα ειναι δυνατο να πιστευεις κατι τετοιο.
θα ερθει να σου πει κανείς ρε φιλε μπας κ πινεις πρεζα?
αυτοί που πινουν σιγουρα το καταλαβαίνουν.
κ οχι απαραιτητα το ιδια ναρκωτικα που πινεις κ συ.
τελος υποστηρίζεις πως τα ναρκωτικα σου προσφερουν ευχαριστη αίσθηση.
με συγχωρείς αλλα εχω αλλη εμπειρια.
όταν εχεις εθιστεί πια, θέλεις να πιεις γιατί εισαι εθισμενος.έχεις περασει τη διαχωριστικη γραμμη.
αλλο πινω καμια φορα κ αλλο εθιζομαι.
κ αυτο το ξερεις πολυ καλυτερα απο μενα.
κ επειδή το θεμα εχει ανοιχτεί απο άνθρωπο που πάσχει απο διπολική, ειναι τραγικο το λάθος που κανεις.
τα ναρκωτικα το σιγουρο ειναι πως πυροδοτούν την ασθενεια.
δν αντιλεγω πως υπάρχει η ωραια αίσθηση, αλλα πριν τον εθισμο.
σε αυτη την περιπτωση ομως, ακομη κ ωραια αίσθηση θα ερθει συντομα η στιγμή που θα πληρωθεί πανακριβα.
με τρομερο κόστος.http://www.mazi.org.gr/
29-06-2011, 05:42 #71
Φιλε μου ΑΡΚΤΟ δεν γνωριζα οτι πασχει απο κατι η ΛΑΚΡΥΜΟΣΑ ,και μολις τωρα εψαξα στο γουεμπ και πηρα μια ιδεα για την ασθενεια αυτην. Ηταν τραγικο λαθος μου αυτα που εγραφα ενω εχει αυτο το προβλημα η φιλη μας, αλλα δεν γνωριζα! οντως οι ουσιες της κανουν πολυ πιο κακο απο οτι σε εμενα που ειμουν υγειεστατος ψυχικα.
Δεν εχει σημασια οτι δεν παιρνεις ναρκωντικα ΑΡΚΤΟ , δεν ειναι αναγκη να παιρνεις ναρκωντικα για να ξερεις οτι κανουν κακο! για παραδηγμα ¨ δεν ειναι αναγκη να εχεις πεσει απο ενα γκρεμο για να μαθεις οτι ειναι κακο! το ξερεις και ας μην το εχεις κανει ! σωστα?
Οσο για το φαινομαι που ειπα μαλον δεν το καταλαβες , ενοουσα οτι παρο τα τοσα χρωνια που πινω δεν δειχνω για πρεζκιας οπως τα πιο πολλα παιδια που πινουν ,συγουρα μπορεις να διακρινεις εναν αρρωστο στην ομονοια ,απλα εγω λογο της διατροφης ,λογο καποιον περιεργων συμπληρομστων που παιρνω και λογο της ζωης που κανω διατιρουμαι ε καλη κατασταση σε σχεση με αυτους που δεν εχουν ουτε δοντια πλεον! αυτο θελω να πω.
Σε σχεση με την επιδραση των ουσιων ,θελω να καταλαβεις και ολοι εδω μεσα πως τα ναρκωντικα στην αρχη βεβαια και οταν δεν τα εχεις αναγκη για να ζεις οπως εγω που χωρις αυτα ειμαι νεκρος! σου δινουν μια ευεξια , σου δινουν χαρα και πολλα αλλα ομορφα συναισθηματα , οπως ταξιδια με την σκεψη. Αλλα ολααυτα ειναι για λιγο και περπατοντας πανω σε μια κλωστη με ενα βουρκο απο κατω!
Αλλιως ,αμα ηταν μονο αρρωστια και θανατο γτ. να τα καναν χρηση τοσοι ανθρωποι τοσα χρωνια? δεν ειναι σωστο να λεμε το παραμυθι σε ενα νεο -νεα που δεν εχει παρει ποτες να του λες " ΟΧΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙς ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙς! αμα το πεις αυτο τοτες εκανες ζημια μεγαλη ,γιατι ο νεος που δεν φοβαται ευκολα λογο ηλικιας θα σου πει αυτος με κοροιδευει , αφου βλεπει τοσους στην τ.ν. που πεινουν ,οι γυρο του και ειναι μια χαρα! ετσι λοιπον αμα χασεις την εμπιστσυνη σου στον νεο προσπαθωντας να τον τρομαξεις ,τοτες εχασες το παιχνιδι ! καλο ειναι να του πεις με αλλο τροπο ,να του πεις οτι υπαρχει εξαρτηση, να του πεις οτι ο καιρος περνα μες στην χρηση με μεγαλη ταχυτητα αφου εισαι σε λυθαργο και οι ωρες μοιαζουν δευτερολεπτα! καλο ειναι να του πεις οτι τα κοριτσα δεν γουσταρουν καθοπου τους ναρκωμανεις . και αλλα ττοια! Οχι ομως με φοβιες γιατι ετσι μονο αντιδραση κερδιζουμε και οχι εμπιστοσινη .
Και τελος , δυστυχως εγω δεν επινα μονο πρεζα , περασα απο ολα τα ναρκωντικα ,περασα και την καταραμενη εποχη τον rave party , περασα και αρκετα μεσα απο την κοκα ,και απο το αλκοολ.
29-06-2011, 14:05 #72
Λολ προχωρησε αρκετα το θεμα κ δεν ξερω που να πρωτοαπαντησω κ τι να πρωτογραψω.. τεσπα, θα προσπαθησω να παω 2-3 πραγματακια που σκεφτομαι αν κ δεν ειμαι κ στην καλυτερη ψυχολογικη κατασταση..
Τα ναρκωτικα (οποια κ αν ειναι αυτα που πινει ο καθενας) σου δινουν ωραια αισθηση κ την δυνατοτητα να κανεις ταξιδια με τη σκεψη σου κ να διευρυνθεις.. η αληθεια αυτη ειναι, ειτε αρεσει ειτε οχι σε καποιους, δινουν υπεροχη αισθηση κ χαλαρωση κ ψυχικη ευφορια... αυτο βεβαια μεσοπροθεσμα, κ αναλογως κ την ουσια που πινεις κ σε τι κατασταση εισαι ηδη πριν πιεις.. πχ εισαι αγχωμενος, στενοχωρημενος, τσαντισμενος κατι αρνητικο τελοσπαντων, κανεις τρυπακι κ εχεις πολλες περισσοτερες πιθανοτητες να εχεις bad trip... οταν αναφερομαστε στον εθισμο ειναι αλλο πραγμα... να πρεπει να πιεις για να μπορεσεις να ανταπεξελθεις ακομη κ σε πολυ απλα κ καθημερινα πραγματα..
Συμφωνω με το δικαιωμα στην αυτοδιαθεση κ αυτοδιαχειριση του καθενος !! Η ζωη ειναι του καθενος κ την ζει οπως θελει, την διαμορφωνει με τροπους που θελει αυτος, παιρνει εννοειται κ τις συνεπειες κ την ευθυνη των πραξεων του, αλλα αμα κατι ειναι ωραιο αλλα ξες οτι κανει κ κακο, συνηθως δεν αντιστεκεσαι, γιατι βλεπεις το πρωτο κ σε νοιαζει το παρον, το τωρα, η μαστουρα, η νιρβανα της στιγμης, αυτο ελειπε να σκεφτεις τι θα γινει στο μελλον κτλ, το οποιο ειναι απροβλεπτο κ διαφορετικο για τον καθενα..
Ειναι κ θεμα οργανισμου οπως ανεφερα, ασχετα αμα καποιος πασχει απο κατι !! Μπορει καποιος να εχει κατι αλλα να κανει χρηση κ να μην τον επηρεαζει κ τοσο σε αυτο που εχει, κ καποιος απολυτα "υγιης" με 2-3 φορες να παθει χοντρη ζημια.. δεν υπαρχει στανταρ σε αυτο, οποτε ας μην προδικαζουμε.. κ αμα ειναι να σου βγει κατι, δεν θα ευθυνεται μονο ο μπαφος η η κοκα που πινεις, αλλα κ αλλα πραγματα που συνηθως δεν τα δινουμε σημασια..
Επισης σχετικα με το αν σε κανουν χαλια σωματικα κτλ, συμφωνω με αυτα που εγραψε ο Γιωργος για τον εαυτο του μεσα απο την δικη του εμπειρια.. δεν το γραφει κ στο μετωπο κ αμα συντηρεισαι καλα δεν φαινεται ακομα κ απο αλλους που πινουν.. εγω πχ απ τα 15 κανω μπαφο, δεν με εμποδισε σε τιποτα, μια χαρα ημουν, κ φιλους/φιλες ειχα, κ σχεσεις ειχα, κ στο σχολειο κ στις εξετασεις μου πετυχα με πολυ καλο βαθμο κ πολλα αλλα εκανα που δεν τα κανει ευκολα ο καθενας.. δεν θελω να ακουστω καπως οτι ντεμεκ εκθειαζω την χρηση κ τα ναρκωτικα, αλλα ισως σε πολλα απ αυτα που πετυχα να με βοηθησε το γεγονος αυτο !! ημουνα αλλος ανθρωπος εκεινη τη στιγμη!! βεβαια τοτε ημουν στα πιο απλα ακομη, αλλα πιστευω ενα σημαντικο βαθμο ελεγχου τον κατεχω, κ δεν ειμαι χαζη ουτε "καμμενη" με την εννοια την τελειωτικη, κ μια χαρα λειτουργω, κ μια χαρα μιλαω κ πραγματα συνεχιζω να καταφερνω, δεν με εμποδισαν σε κατι, εκτος απο το γεγονος οτι την επομενη μερα επειδη ειναι παροδικο νιωθω χαλια, πεσμενη, κρυωνω κ ποναω.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
29-06-2011, 15:00 #73
γιώργο, καλημέρα.
καταλάβα πολυ καλα πως δν ειναι σαν τα παιδιά που κανουν χρήση κ σου ζητάνε 50 λεπτα για να συμπληρωσουν το 20αρικο ( τοσο θυμαμαι πως ήταν ).
σου είπα κάτι αλλο όμως.
πως καποιος που γνωρίζει απο προσωπικη εμπειρία, θα καταλαβει ευκολα
πως παιρνεις για συντηρηση.
θα μου πεις βεβαια εκει θα σταθουμε?
όχι ειναι το λιγοτερο.
θα πρεπει να τονισουμε πως κάποιος που κανει χρηση ( οποιας ουσίας ) εύκολα μπορεί κ να πεθάνει ή να σκοτωθει.
στην περιοχή που ζω έχω πολλα παραδειγματα.
ακομη θυμάμαι πως ένας γνωστος μου, ένα γλυκύτατο πλάσμα, βρέθηκε σε αποσύνθεση σε ένα χωράφι σε ερημικη περιοχή.
η μανα του δν άντεξε να αντικρύσει το θέαμα.
είχα γνωστούς που σκοτώθηκαν επάνω σε μηχανές είτε απο υπερβολικη δοση, είτε απο κακή ποιοτητα.
επειδή εχω παιδί, αλλα κ ταυτοχρονα εχω κανει χρηση αρκετών ουσιών κ εχω εθιστει απο 2, δν μπορώ να πω στο παιδί μου, δοκίμασε αν θες.
θα μου πεις έτσι εισαι σιγουρη πως δν θα το κανει?
όχι αλλα θα προσπαθησω με όλους τους τροπους να της δείξω, να την πεισω
πως θα είναι λαθος επιλογή.
γιατί είναι.
υπάρχουν εκατοντάδες άλλα πραγματα να κάνεις στη ζωή σου.
δν θα προτιμούσες να έχεις ταξιδέψει σε πολλες χώρες του κοσμου, αντί να εξακολουθείς να δινεις χρηματα για την αρρωστεια αυτη?
τέλος επειδή πάσχω κ εγω απο διπολικη κ εθιστηκα στην κοκαϊνη με συνδυασμο μεγάλης ποσότητας αλκκολ, πρεπει να σου πω πως τα 2 επομενα χρονια ήταν
μια σκέτη κολαση.
έκοψα βεβαια τα παντα.
ναρκωτικα, αλκοολ, μέχρι τσιγάρο κ καφε.
αλλα ήμουν βουτηγμένη σε μια καταθλιψη κ εχασα 2 ολοκληρα χρονια απο τη ζωή μου.
κ επειδή είχα αυτην την εμπειρία, προτιμώ να περάσω το μνμ,
πως τα ναρκωτικα απο τη μια θα σου δωσουν μια ωραια αίσθηση που ειναι πρόσκαιρη,
με πολλες πιθανοτητες για ένα ταξίδι χωρίς γυρισμό.http://www.mazi.org.gr/
29-06-2011, 15:13 #74
Όλα τα παραπάνω στα γράφω πολύ φιλικά. Μακάρι να είχες ανθρώπους να σου λένε την αλήθεια κατάμουτρα, μήπως και κλονιζόσουν και έκανες κάτι για τον εαυτό σου.
Πραγματικά στο εύχομαι, γιατί απ' όσα γράφεις, είτε δεν έχεις, είτε δεν θες να έχεις καμία σχέση με την πραγματικότητα.
29-06-2011, 15:53 #75
θεοφανία, τα λυπάμαι τα καημενα τα παιδάκια σου....
( εγώ ειμαι στρατηγός κ τα λεω τσεκουράτα! )http://www.mazi.org.gr/