ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΤΕΛΟΣ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 149
    Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Έχω κάνει λίγα ναρκωτικά στη ζωή μου δοκιμαστικά όπως χόρτο και κοκαινη αλλά όχι προτιμω να είμαι νηφάλια και νηφάλια να γεύομαι την ζωή χωρίς κατασκευάσματα.
    Οποιος καταφερει να κανει χρηση , να πινει κατι μονο οταν αυτος θελει δλδη μια φορα το μηνα ,και να το κανει μονο οταν ειναι σε χαρα και ευεξια τοτες ειναι Ο ΜΑΓΚΑΣ! Αμα το κανει για να ανεβει η γιατι εχει ντερτια και θελει να ξεφυγει απο την πραγματικοτητα τοτες εχει προβλημα ,ειναι αδυναμος να τα βγαλει περα στα ισια με κατι που τον χαλαει , ειναι χαμηλων προσδοκιων χαρακτηρας . Και το πιο κακο απο ολα η καταντια ειναι να κανει χρηση καποιος για να μπορει να ζει , να παει στην δουλεια , να μιλαει , να κανει καθε αλλη καθημερινη του λειτουργια .
    Ολα αυτα βεβαια ειναι εκτως απο τους ανθρωπους που εχουν ψυχικες ασθενειες ,τοτε τα πραματα ειναι αλλιως και δεν μπορουμε να κατηγοραμε αυτον οπως καποιον υγειη.
    Αραγες υπαρχει πιο ωραιο αισθημα ,πιο ωραια μαστουρα απο την απολυτη υγεια ? απο το να εισαι μια χαρα σωματικα και ψυχικα , να ωιωθεις με την δικια σου δυναμη ,να εχεις χαρα οταν το ιδιο σου το μυαλο θελει και οχι να του την βαζεις εσυ μεσα του με τεχνιτους τροπους !
    Γιατι να μην μπορω να ειμαι και εγω ετσι ρε γαμοτοοοο!!!! γιατι να μην εχω την δυναμη που εχετε εσεις , ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ καποτες ειμουν τοσο ανωριμος ! τοσο ΒΛΑΚΑΣ που ακομα το πληρωνω και μαλον θα το πληρωνω μια ζωη! σαν την κολαση !

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Eγω μολις εμαθα σημερα απο τον εναν κολλητο οτι ο αλλος καιγεται ολη μερις και οληνυχτις με χορτο, και με μανιταρια και διαφορα αλλα φυτικα προιοντα οταν μαζευεται με φιλους σπιτι κτλ. Ηξερα παντα οτι εκανε τετοια, αλλα απο περυσι που χωρισε με μια, εχει γινει πραγματικα ναρκομανης.. Εχω καιρο να τον παρω τηλ γιατι την τελευταια φορα που τον πηρα ηταν στην κοσμαρα του, τα βλεπει ολα σουπερ και τελεια, περναει φανταστικα, παει 2 ταξιδια το χρονο στο Αμστερνταμ και εχει λυσει ολα του τα προβληματα. Δυστυχως η κοπελα που εχει τωρα ειναι μια απο τα ιδια. δε μπορεις να μιλησεις μαζι του, αυτος ξερει τι κανει, αυτος εχει εμπειρια, αυτος το εχει υπο ελεγχο. Τι να κανω;;;;;

Senior Member
    Σε ποιον αναφερεσαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Οποιος καταφερει να κανει χρηση , να πινει κατι μονο οταν αυτος θελει δλδη μια φορα το μηνα ,και να το κανει μονο οταν ειναι σε χαρα και ευεξια τοτες ειναι Ο ΜΑΓΚΑΣ! Αμα το κανει για να ανεβει η γιατι εχει ντερτια και θελει να ξεφυγει απο την πραγματικοτητα τοτες εχει προβλημα ,ειναι αδυναμος να τα βγαλει περα στα ισια με κατι που τον χαλαει , ειναι χαμηλων προσδοκιων χαρακτηρας . Και το πιο κακο απο ολα η καταντια ειναι να κανει χρηση καποιος για να μπορει να ζει , να παει στην δουλεια , να μιλαει , να κανει καθε αλλη καθημερινη του λειτουργια .
    Ολα αυτα βεβαια ειναι εκτως απο τους ανθρωπους που εχουν ψυχικες ασθενειες ,τοτε τα πραματα ειναι αλλιως και δεν μπορουμε να κατηγοραμε αυτον οπως καποιον υγειη.
    Αραγες υπαρχει πιο ωραιο αισθημα ,πιο ωραια μαστουρα απο την απολυτη υγεια ? απο το να εισαι μια χαρα σωματικα και ψυχικα , να ωιωθεις με την δικια σου δυναμη ,να εχεις χαρα οταν το ιδιο σου το μυαλο θελει και οχι να του την βαζεις εσυ μεσα του με τεχνιτους τροπους !
    Γιατι να μην μπορω να ειμαι και εγω ετσι ρε γαμοτοοοο!!!! γιατι να μην εχω την δυναμη που εχετε εσεις , ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ καποτες ειμουν τοσο ανωριμος ! τοσο ΒΛΑΚΑΣ που ακομα το πληρωνω και μαλον θα το πληρωνω μια ζωη! σαν την κολαση !
    αν καποιος το χρειαζεται με μια συγκεκριμενη συχνοτητα, πχ μια φορα τον μηνα οπως λες, τοτε το θελει για να να ανεβαινει, να περναει καλα,ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    δεν το θελει για δοκιμη, γιατι η δοκιμη ειναι μια φορα, αντε δυο.
    αυτο σημαινει οτι ΔΕΝ θα μεινει στην μια φορα τον μηνα και πολυ συντομα θα γινει κανονικος χρηστης και μετα καμμενος..

ΜΑΓΚΑΣ ειναι αυτος που δεν δοκιμαζει ποτε, η που δοκιμαζει μια φορα και δεν ξανασχολειται.
    αν αρχισει να το ψαχνει εστω και μια φορα τον μηνα, @@ μαγκας ειναι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Σε ποιον αναφερεσαι?
    στον αλλο κολλητο τον οποιο τον βλεπω πια σπανια γιατι μενουμε μακρια.

Senior Member
    οκ
    Ο αλλος κολητος που λες οτι μιλατε,τι κανει γι αυτο?
    Εχετε συζητησει ποτε για να κανετε κατι αν μπορειτε απο κοινου?

Senior Member
    ειχε προσπαθησει να του μιλησει, ειχε την ιδια αντιμετωπιση, αυτος ξερει καλυτερα, περναει σουπερ, ολα ειναι τελεια. Σημερα μου ειπε "εγω σταματαω να ασχολουμαι, εχει καει, και κοβω και παρεα". Kαι να φανταστεις ειναι φιλοι 18 χρονια!!! Δεν πιστευω πραγματικα οτι θα τον γραψει οπως λεει, γιατι αυτο το ακουω τον τελευταιο χρονο, και παντα κανουν παρεα, αν και η αληθεια ειναι οτι εχουν κοψει παρα πολυ, γιατι δυστυχως εχουν αυξηθει οι κωλοπαρεες του αλλου..

Senior Member
    Ειναι σε φαση που δεν ακουει τιποτα κ πιστευει οτι κατεχει τον ελεγχο στα παντα.Καταλαβαινω τι λες ;(
    Οσο σκληρο κι αν ακουγεται αν εσεις εχετε προσπαθησει κι εχετε κανει τις εξηγησεις σας μαλλον φθορα θα σας δινει να προσπαθειτε περισσοτερο στην παρουσα φαση.
    Οπως εχω ξαναπει το να κοψετε προς το παρον ισως ειναι ενα "χαστουκι" γι αυτον.Κι οταν αποφασισει ν αλλαξει μυαλα θα ξερει που να σας βρει.
    Αυτος κατα την αποψη μου ειναι ο ορθοτερος τροπος, οσο αποτομος κι αν μοιαζει.Εσυ που τον γνωριζεις ομως,ξερεις καλυτερα.
    Ευχομαι να το παρει χαμπαρι εγκαιρως

ΥΓ: Ισως θα ηταν ωφελιμο να του ανοιξετε τα ματια οσον αφορα της κωλοπαρεες που αναφερεις,ωστε να υπαρχει καπου στο μυαλο του μεχρι να το επαληθευσει κι ο ιδιος.

Senior Member
    Κοιτα, εκει παει απο μονο του. Δεν ειναι σχεδιο στρατηγικης, απλα δε μπορω να ακουω πια την κασετα, ολα ειναι τελεια, περναω φανταστικα. Μια δυο τρεις, εχω σταμτησει να τον παιρνω τηλεφωνο. ΑΥτος τα τελευταια χρονια ουτως η αλλως με επαιρνε μονο αν ηταν ενα βημα πριν φουνταρει επειδη τον παρατησε καποια. Αμα τη βρισκει ομως με τις κωλοπαρεες του ΚΑΙ την κοπελα του, δε νομιζω να μας αναζητησει συντομα..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν καποιος το χρειαζεται με μια συγκεκριμενη συχνοτητα, πχ μια φορα τον μηνα οπως λες, τοτε το θελει για να να ανεβαινει, να περναει καλα,ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    δεν το θελει για δοκιμη, γιατι η δοκιμη ειναι μια φορα, αντε δυο.
    αυτο σημαινει οτι ΔΕΝ θα μεινει στην μια φορα τον μηνα και πολυ συντομα θα γινει κανονικος χρηστης και μετα καμμενος..

ΜΑΓΚΑΣ ειναι αυτος που δεν δοκιμαζει ποτε, η που δοκιμαζει μια φορα και δεν ξανασχολειται.
    αν αρχισει να το ψαχνει εστω και μια φορα τον μηνα, @@ μαγκας ειναι...
    ΜΑΓΚΑΣ ειναι αυτος που ουτε τα εχει αναγκη αλλα ουτε και τα φοβαται οπως μαλον λες εσυ, δεν ηθελα να πω οτι πρεπει να πινει καθε ενα μηνα η καθε καποιο χρονικο διαστημα , αλλα αμα του ερθει καποιου να πιει ενα τσιγαρο με μια παρεα μια φορα μετα απο πολυ καιρο , απο ενα χρονο δεν πρεπει να κρυφτει και να κανει σαν φοβισμενος , αυτο ειναι το σωστο , αλλα μαλον το μετεφερα λαθος.
    Παντος αν διαβαζες ολο το κειμενο μου ειπα ,μαλον το νοημα του ηταν οτι το πιο ωραιο ειναι να βρισκεις τις ουσιες απο μεσα σου και οχι απο τριγυρω σου !

Οτι και εαν σου προσφερουν τα ναρκωτικα στην αρχη το θεμα ειναι οτι θα καταντησεις απλα να τα παιρνεις για να μην σε βασανιζει ο πονος της στερησης. Εαν οταν εισαι υγιης με τα ναρκωτικα ζεις ενα 1000% πιο εντονα τα συναισθηματα σου, μετα απο χρονια ετσι και αλλιως θα εισαι μεσα στα σκατα μονιμως.

Τυχαινει και δουλευω σε μια περιοχη στο κεντρο της αθηνας που ειναι στεκι ναρκωμανων και τους παρατηρω. Ζουν για την στιγμη της δοσης. Οταν παρουν την δοση απλα αναπνεουν.Δεν νομιζω ουτε να ταξιδευουν τοτε ουτε να ζουν κατι το συγκλονιστικο εκτος εαν θεωρειτε οτι η αισθιση της απαλαγης απο τον πονο της στερησης ειναι κατι που αξιζει να ζησεις.

Υπαρχουν και αλλοι τροποι να ζησεις πιο εντονες στιγμες. Απλα κανε την ζωη σου πιο εντονη. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτοι που καταφευγουν στα ναρκωτικα για να ζησουν πιο εντονα ειναι ανθρωποι που βαριουνται να ψαξουν πως να ζησουν πιο εντονα και συνηθως ειναι ατομα ρηχα στο πνευμα και παρασερνονται απο αλλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Υπαρχουν και αλλοι τροποι να ζησεις πιο εντονες στιγμες. Απλα κανε την ζωη σου πιο εντονη. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτοι που καταφευγουν στα ναρκωτικα για να ζησουν πιο εντονα ειναι ανθρωποι που βαριουνται να ψαξουν πως να ζησουν πιο εντονα και συνηθως ειναι ατομα ρηχα στο πνευμα και παρασερνονται απο αλλους
    Διαφωνω καθετα με αυτη τη στερεοτυπια. Μη μιλας ετσι για αυτους τους ανθρωπους. Δεν μπορω να ακουω να μιλανε ετσι για καποιον που αγαπαω παρα παρα πολυ, που εκτιμω σαν ανθρωπο, που ειναι φοβερος στη δουλεια του και ανησυχο πνευμα, που με εχει βοηθησει και μου εχει σταθει πολυ, που εχω γελασει και εχω κλαψει μαζι του, που εχω περασει ατελειωτες ωρες στο τηλεφωνο οταν ημασταν χαλια, που εχει πολυ ωραιες αποψεις για τη ζωη και μπορεις να μιλας μαζι του ομορφα, που ειναι γεματος με συναισθηματα και ευαισθησια, που που που... Κι ας του τα εχει παρει αυτα λιγο η ολη κατασταση.. Ρε γμτ.. τωρα καταλαβαινω μια γνωστη που μου ελεγε "εγω εκοψα απο τον ταδε (επι χρονια κολλητο της φιλο), γιατι επαιρνε πρεζα, και αμα εκανα παρεα μαζι του και με περνανε μια μερα τηλ να μου πουν ο Π. πεθανε δεν θα το αντεχα".. Και εγω θελω να φυγω μακρια του απο τη μια για να μη στεναχωριεμαι, και απο την αλλη δε γινεται.. Μην τους βαζετε ολους στο ιδιο κλουβι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Κοιτα, εκει παει απο μονο του. Δεν ειναι σχεδιο στρατηγικης, απλα δε μπορω να ακουω πια την κασετα, ολα ειναι τελεια, περναω φανταστικα. Μια δυο τρεις, εχω σταμτησει να τον παιρνω τηλεφωνο. ΑΥτος τα τελευταια χρονια ουτως η αλλως με επαιρνε μονο αν ηταν ενα βημα πριν φουνταρει επειδη τον παρατησε καποια. Αμα τη βρισκει ομως με τις κωλοπαρεες του ΚΑΙ την κοπελα του, δε νομιζω να μας αναζητησει συντομα..
    Αν ηταν πραγματικός σας φιλος,πιστευω αργα ή γρηγορα θα του κανει αισθηση η απουσια σας.
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post

Συμφωνω με την λιλιουμ σ αυτο.Αυτο που αναφερεις Νεο ξεκινημα ειναι απλως μια κατηγορία εξαρτημένων και σιγουρα οχι ολοι τους.Αντιθετως πολλες φορες μπορει να σαι τοσο βαθια ψαγμενος κ συνειδητοποιημενος που να μην την παλευεις μια και να καταφευγεις εκει μπας και ανακουφιστει για λιγο το κεφαλι σου.Φυσικα η αισθηση που σου δινουν ειναι ψευδής κ τα πραγματα στη συνεχεια γινονται τρισχειρότερα, δεν παυει όμως ο λογος που ξεκινανε καποιες (εως αρκετες) φορες να ειναι αυτος.
    Last edited by niah; 19-07-2011 at 17:18.

Banned
    ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ "Υπαρχουν και αλλοι τροποι να ζησεις πιο εντονες στιγμες. Απλα κανε την ζωη σου πιο εντονη. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτοι που καταφευγουν στα ναρκωτικα για να ζησουν πιο εντονα ειναι ανθρωποι που βαριουνται να ψαξουν πως να ζησουν πιο εντονα και συνηθως ειναι ατομα ρηχα στο πνευμα και παρασερνονται απο αλλους[/QUOTE] "

Δεν ειναι τα παντα μαυρο η ασπρο , εχεις δικιο οτι δεν ειναι καλο να κανουμε χρηση ναρκωντικων , οπως δεν κανει να πινουμε ποτα , να τρωμε παλιοφαγητα και αλλα πολλα που υπαρχουν γυρο μας και τα θεωρουμε ακακα η δεν τα υπολογιζουμε τοσο .
    Οσο για το τελευτσιο που λες περι πνευματος και αλλα τετοια κανεις λαθος και το αποδεικνυει οτι σχεδον οι πιο πολλοι ανθρωποι του πνευματος οπως καλλιτεχνες , τραγουδιστες , ηθοποιοι και συγγραφεις εχουν σχεσεις με ναρκωντικα , μαλον το αναποδο ειναι οποιος δεν νιωθει τιποτα απο τα ναρκωντικα εχει πολυ χαμηλη αισθηση πνευματος αυτο ειναι κατι που το λενε γνωστες του θεματος και οχι σαν εμενα και εσενα!
    Βεβαια αλλο αυτοι και αλλο οι απλοι ανθρωποι σαν και εμας που ουτε την ιδια με αυτους τους σελεμπριτι περιθαλψη εχουμε ουτε μπορουμε να εχουμε τα ιδια λεφτα, για αυτο ειναι καλυτερα να μπορουμε να μην εχουμε σχεση με τα ναρκωντικα η αμα θελει καποιος να το κανει σε πολυ αρεα διαστυματα και οχι με χημικα η σκληρα ναρκωντικα !
    Παντος με αυτα που λετε μονο μακρια δεν τραβατε τα παιδια απο τα ναρκωντικα! με τετοια λογια μονο κακο κανετε , γιατι εφηβος οπου ο φοβος και το να κολοσει ειναι αγνωστα πραματα θα κανει το αντιθετο , αμα του δειχνεις τον δικο σου φοβο και οτι απλα κολωνεις η οτι μιλας ετσι με κομπλεξ για τα ναρκωντικα το μονο που κανεις ειναι να διονιζεις τον μυθο τοων ναρκωντικων! ευτυχως που οι νεες μεθοδοι για την προλυψη των ναρκωντικων στα νεα παιδια εχουν αλλαξει και δεν εχουν καμια σχεσει με αυτα που λες εσυ και πολλοι αλλοι παλαιολιθικοι ομοιδεατες σου !

Εχω μια απορια οσο αφορα τους ανθρωπους του πνευματος (90% ειναι ατομα του showbiz) που θεωρειτε εσεις οτι καταφευγουν στα ναρκωτικα ειτε για εμπνευση ειτε για να ανακουφιστουν απο το πολυ IQ που εχουν. Ποιοι ειναι αυτοι οι σπουδαιοι που εχουν αποδωσει σημαντικο πνευματικο εργο παιρνοντας βαρια ναρκωτικα;;Εκτος απο τον κιθαριστα των Rolling Stones εννοω. Καποιον που πραγματικα εχει καταθεση ενα τετοιο εργο που θεωρειτε αριστουργημα (και οχι απο αυτα που ειναι ευπεπτο και αρεσουν στον περισσοτερο κοσμο). Και εστω οτι υπαρχουν καλλιτεχνες που μας εχουν αποδωσει αριστουργηματα παιρνοντας ναρκωτικα. Πως το ξερετε εσεις τι παραπανω η λιγοτερο θα εκανε χωρις την χρηση;

Επισης υπαρχουν αλλοι χωροι που τυχαινει να γνωριζω καλυτερα οπως της επιστημης που και εκει χρειαζεται ενα υψηλο δεικτη IQ (ισως και ψηλοτερο απο οτι αλλους τομεις) και σας διαβεβαιωνω οτι κανεις μεγαλος επιστημονας δεν παρεδωσε αξιολογο εργο κατα τη χρηση βαριων ναρκωτικων. Πως γινετε να υπαρχει θετικη επιδραση των ναρκωτικων μονο στους καλλιτεχνες και οχι τους επιστημονες;;Μηπως η μουσικη δεν ειναι μαθηματικα;Μηπως οι μεγαλυτερες φιλοσοφικες εννοιες δεν στηριζονται σε μαθηματικες αρχες και μαθηματικη λογικη;;

Τωρα με τα λεγομενα που εγραψα πιο πανω και αντιδρατε δεν εχω πιασει ολες τις περιπτωσεις ατομων που παιρνουν ναρκωτικα. Μιλαω αυτους που κανουν χρηση ενω δεν εχουν ζησει τιποτα απολυτος στην ζωη τους και νομιζουν οτι θα το αντικαθηστησουν με τα ναρκωτικα. Επισης ενα αλλο μεγαλο μερος του πληθυσμου που παιρνει ναρκωτικα ειναι ανθρωποι που απλα θελουν να προσδιοριζονται καπως οποτε βρηκαν αυτην την λυση (κοινως το κανουν για την μοδα)

Σιγουρα θα υπαρχουν περιπτωσεις οπου θα βοηθανε οπως σε προβληματα συγκεντρωσης η σε ψυχασθενιες αλλα φανταζομαι με πολυ μικρες ποσοτητες. Ιισως εδω εντασονται ΚΑΠΟΙΟΙ απο τους πνευματικους ανθρωπους που καταφευγουν σε αυτα αλλα αλλο να κανεις μια ελαχιστη ποσοτητα γιατι εχεις προβληματα αυτοσυγκεντρωσης και αλλο να κουτροβαλας απο τοιχο σε τοιχο απο τις υπερβολικες δοσεις. ΤΙ εμπνευση μπορει να εχει καποιος που δεν ξερει πως τον λενε του τρεχουν τα σαλια και την επομενη μερα δεν θα θυμαται τιποτα?
    Last edited by ΝεοΞεκινημα; 20-07-2011 at 01:38.

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast