Results 16 to 21 of 21
Thread: voitheia
-
29-06-2011, 15:28 #16
- 29-06-2011, 16:06 #17
+1000 Gypsy Cello αυτα ακριβως σκεφτομαι κι εγω.. Το νοημα της ζωης ΔΕΝ ειναι εκει κ ποσο μαλλον μονο εκει.. Δυστυχως εχασα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου με το να τα ζω με αυτο το μονιμο αγχος κ την συνεχη επιδιωξη της επιτυχιας, ασχετα αν ποτε δεν ηξερα τι ηθελα πραγματικα ουτε ξερω ακομα τι θελω... ποτε δεν εμαθα να εχω στοχους, ενδιαφεροντα, να ζω τη ζωη μου πραγματικα, απλα εκανα καποια πραγματα τελειως μηχανικα.. μεχρι να τελειωσω ημουν "προβατακι" σε ολα.. μετα ξεσπαθωσα κ αλλαξα.. με το που μπηκα πανεπιστημιο απομυθοποιησα τα παντα!! το εκπαιδευτικο συστημα ειναι ενα τεραστιο μπουρδελο χωρις οργανωση, χωρις να προσφερει απολυτως τιποτα!! μονο να θολωνει συνειδησεις κ να λειτουργει ασκωντας πλυση εγκεφαλου που μεχρι να το παρεις χαμπαρι σκεφτεσαι ποσο μαλακας ησουνα κ οτι στην τελικη τοσος κοπος κ προσαπθεια δεν αξιζε !!
Να στο πιασω κ απ την αλλη, ποσα νεα παιδια, με προσωπικοτητα, κριτηρια, αρχες, πτυχια κτλ κτλ κ τελικα καταληγουν στο ντουκου γιατι το συστημα ειναι ετσι που μπαζει απο παντου κ πλεον οποια κατηγορια κ αν εισαι τον πουλο στο χερι παιρνεις κ πολυς σου ειναι!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
29-06-2011, 16:16 #18
Ρε κοπελιά δεν έχασες και τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου όμως!! Τώρα ξεκινάς! Εγω που είμαι 26 ακόμα ν' αποφασίσω τι θέλω. Μου αρέσουν πολλά και διαφορετικά πράγματα. Και αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό! Όσο ζεις ψάχνεσαι! Το αφύσικο είναι το αντίθετο.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
29-06-2011, 16:50 #19
Συμφωνω ρε συ Gypsy Cello, αλλα καποια πραγματα δεν επιστρεφουν δυστυχως!! τωρα βεβαια θα μου πεις "μην κολλας στο παρελθον, αλλα κοιτα τι κανεις στο μελλον" οκ ειναι κι αυτο μια αποψη, αλλα στενοχωριεμαι κ τσαντιζομαι ωρες ωρες οταν σκεφτομαι τις μαλακιες κ τις ακροτητες που εκανα κ ποσα εχασα προκειμενου να μην χασω το "στοχο" μου τον ανυπαρκτο μη χεσω!!
Ψαχνεσαι ρε συ οκ, αλλα ποσο κ μεχρι ποτε?? Φοβαμαι μην ξυπνησω μια μερα κ ειμαι πλεον 30 χρονων κ θα πω "οκ, κουκλα τοσα χρονια τι εκανες?? μια τρυπα στο νερο εκανες" κ ειναι γαμωτο οτι ειμαι τελειως αναποφασιστη κ φλου κ ο,τι βρεξει ας κατεβασει κ αλλαζω πολυ ευκολα κ γρηγορα αποψεις κ ειμαι κ παρορμητικη..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
29-06-2011, 17:04 #20
σε αγχώνουν τα ένσημα; :D
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
29-06-2011, 17:36 #21
ξερω κι εγω, ασε, ετσι οπως εχει γινει η κωλοκατασταση τα παντα με αγχωνουν πλεον !!!!!:p
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."