Results 136 to 147 of 147
Thread: ΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ SOS!!!!!!!!!!
-
31-07-2011, 01:44 #136
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
παπαριες σου ειπαν, ονομα ιου σου δωσανε?
ειχες αναφερει οτι ειχες παλιοτερα βαλει αντιβαιρους?Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
- 31-07-2011, 01:50 #137
Ποιος μου είπε παπαριές; Όχι δεν το είχα πει γιατί μου έβγαζε μνμ ότι είναι ληγμένο.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
31-07-2011, 02:51 #138
εκει που το πηγες.
Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
31-07-2011, 13:36 #139
Ρε συ, αυτή είναι η δουλειά τους, δεν ξέρουν; Τι να πω, τα χω παιξει.
31-07-2011, 14:01 #140
δεν ειναι θεμα δε ξερουν, ειναι θεμα οτι πρεπει να βρουν κατι επιτηδες ακομα και λεγωντας ψεμματα, για να σου παρουν λεφτα οτι δηθεν ειχε κατι σοβαρο και κουραστηκαν να στο φτιαξουν. συνηθως τις περισσοτερες φορες ειναι κατι απλο που δε παει το μυαλο μας να το φτιαξουμε μονοι μας (ή στη περιπτωση σου, δε ξερουμε να το φτιαξουμε).
31-07-2011, 14:14 #141
όχι πραγματικά είχε πρόβλημα γιατί μου είχε βγάλει και μήνυμα microsoft online crash analysis.
01-08-2011, 17:26 #142
Καλο μηνα σε ολους
Γεια σου Τζιπσι! Απ οτι ειδα (και ειναι πραγματικα προς τιμη σου η ενημερωση που μπηκες στον κοπο να μου κανεις) ξεμπλεξες και χαιρομαι πραγματικα γι αυτο διοτι αυτη ηταν και η δικη μου προσδοκια! Η αληθεια ειναι οτι σε ειχα εγνοια στις ολιγοημερες διακοπες μου
Δεν χρειαζεται να μπεις στην διαδικασια να ξεδιαλυνεις το αν σου ειπε αληθεια ή ψεμματα ο συγκεκριμενος τεχνικος. Εσυ ηθελες να ξαναγινει λειτουργικος ο υπολογιστης σου και τα καταφερες,οποτε δεν εχει νοημα να ασχοληθεις παραπανω! Εμενα απο την αλλη δεν επηρεαζει στο παραμικρο αυτα τα οποια γνωριζω ή δεν γνωριζω/ή την επαγγελματικη μου "φημη",οποτε δεν εχει νοημα ν ασχοληθω ουτε εγω.
Εχει νοημα μια παραπερα ενασχοληση μονο εαν νομισεις οτι αυτα τα οποια σε συμβουλεψα να κανεις ηταν "ανοησιες" ή το εκανα επιπολαια διχως να νοιαζομαι πραγματικα για την λυση του προβληματος.Αν οντως συμβαινει κατι τετοιο μετα χαρας να σου καταδειξω το τι πραγματικα ισχυει,οχι τοσο για να μην εχεις "ασχημη" εντυπωση για μενα (για πολλους λογους δεν εχει νοημα κατι τετοιο οπως πχ δεν γνωριζομαστε,μπορει να μην ξαναμιλησουμε κλπ) αλλα για να μην συνηθισεις τον εαυτο σου στο να καταληγει σε κρισεις μεσα απο εντυπωσεις,αρχης γενομενης απ την δικη μας συνδιαλλαγη
01-08-2011, 17:40 #143
Kala re plaka mou kaneis; Me vazeis na valo tria antivirus eno xereis ti tha symvei kai meta zitas kai ta resta! Yparxei kapoio provlima mazi sou agoraki;
01-08-2011, 17:55 #144
ποια ειναι τα 3 antiVirus που σου ειπα να βαλεις?
01-08-2011, 19:06 #145
"Kala re plaka mou kaneis; Me vazeis na valo tria antivirus eno xereis ti tha symvei kai meta zitas kai ta resta! Yparxei kapoio provlima mazi sou agoraki; "
Γιατι φερεσαι τοσο ασχημα στον εαυτο σου βρε Τζιπσι? Η μηπως θαρρεις οτι ειναι κερδος για σενα να τον βουτας στην επιπολαιοτητα, τον θυμο και την αχαριστια ;Κι εξηγουμαι:
Επιπολαιοτητα: εχεις ολα τα μεσα να δεις εαν αυτα τα οποια λες ευσταθουν.Αν ανατρεξεις στις "συμβουλες" μου θα δεις οτι και τα τρια antivirus,οπως εσυ τα ονομαζεις δεν ειναι τετοια,δεν κανουν την ιδια δουλεια και δεν εχουν κανενα προβλημα συνεργασιας.Τα δυο ειναι real time protection δλδ ενα αντιικο κ ενα προγραμμα ελεγχου της κινησης του δικτυου σου. Το 3ο ειναι για επιπλεον scan οποτε εσυ το επιλεξεις.Που λοιπον βλεπεις τα 3 antivirus?
Εκτος ισως αν μου καταλογιζεις οτι σε πιστεψα οταν ειπες στην αρχικη περιγραφη του προβληματος σου οτι δεν εχεις antivirus εγκατεστημενο στο laptop σου, ενω τωρα μας ειπες οτι ειχες το Νορτον το οποιο απλα ειχε "ληξει". Δεν θαρρεις οτι ησουν λιγο επιπολαια στην κριση σου απ την οποια πηγαζουν τα ακολουθα?
Θυμος: Οι εκφρασεις που χρησιμοποιεις απεναντι μου φυσικα και πηγαζουν απο μεσα σου.Ομως θα πρεπει να ξερεις πως οτι εκφραζουμε πρωτα το γευομαστε οι ιδιοι: πριν δλδ διαβασω αυτο που εγραψες εσυ ηδη ειχες γευτει την δικη σου ενταση (απ οπου πηγασε η ενθεση σου),σου ειχε ανεβει η πιεση,ειχε σφιχτει το στομαχι σου κλπ.
Αχαριστια: Ενας ανθρωπος μπαινει στην διαδικασια να ανταποκριθει σε μια εκληση βοηθειας που εχουμε κανει δημοσια για να αντιμετωπισουμε ενα προβλημα μας.Οντως με ευγενεια και παντα δημοσια μας συντροφευει αφιερωνοντας χρονο απ τον προσωπικο του χρονο σε μας ,σε καθε βημα που κανουμε προς την αντιμετωπιση του προβληματος,διχως να εχει ζητησει καποιο ανταλλαγμα ή να διαφαινεται οτι θα κανει κατι τετοιο στο μελλον.
Οι δε προτασεις και οι συμβουλες του παντα ειναι αναλυτικες κ με παραπομπη σε αναλογες πηγες προς τεκμηριωση τους και φυσικα δημοσια καταγεγραμμενες ωστε ο οποιοσδηποτε αναγνωστης να μπορει να τις αντικρουσει.
Μηπως λοιπον το να συμπεριφερθουμε σ εναν τετοιο ανθρωπο κατα τον τροπο της τελευταιας σου ενθεσης ειναι τουλαχιστον αχαριστια?
Τι απ ολα αυτα που επραξες ειναι πραγματικα καλο για σενα?
Ξερεις πολλες φορες παρομοιαζω τον ανθρωπο μ ενα σπιτι: εαν το σπιτι ειναι ειναι συγυρισμενο,καθαρο,τακτοπο ιημενο τοτε το φως του ηλιου το λουζει,οι ευωδιες της ανοιξης ειναι ευδιακριτες σαν τις ανοιγεις τα παραθυρα σου,μπορει να μας κανει επισκεψη ακομα και καμμια πεταλουδα κοκ. Αν το σπιτι ειναι ασυγυριστο,βρωμικο κλπ τοτε η δυσωσμια καλυπτει τις μυρωδιες των λουλουδιων που ερχονται που και που και φυσικα καμια πεταλλουδα δεν θα πεταξει εκει παρα μονο ποντικια και κατσαριδες θα μαζευτουν...
Μην απορουμε λοιπον που μαζευουμε ολους του ηλιθιους κοντα μας κ να μην αναρωτιομαστε γιατι δεν υπαρχει στην ζωη μας κατι καλυτερο.Ακομα κι αν καποια στιγμη ερθει κατι τετοιο,δεν μπορουμε να το αναγνωρισουμε διοτι η δυσωσμια μας κανει να μην μπορουμε να το διακρινουμε και να το γευτουμε.
Καταλαβες γιατι σου λεω οτι φερεσαι ασχημα στο εαυτο σου κι οχι σε μενα?
01-08-2011, 19:36 #146
Εγω χρησιμοποιω το avast antivirus την free edition.
Κατεβασε λοιπον ενα (μην βαζεις δυο antivirus) antivirus και κανε σκαν. Αμφιβαλλω εαν ο υπολογιστης σου βγει καθαρος...εαν σερφαρεις απο δω και απο κει χωρις ενα antivirus.
Απο κει και περα εαν αρχισουμε να μιλαμε για την ασφαλεια δεν θα τελειωσουμε ποτε...οσα περισσοτερα ξερεις τοσο περισσοτερο παρανοικος γινεσαι.
Συνοψιζοντας , δεν υπαρχει ασφαλεια απολυτη , απλως δεν εισαι ιδιαιτερα σημαντικη για να ασχοληθουν μαζι σου
Φυσικα ο φιλος σου μπορει εαν καθησει δυο δευτερολεπτα και κανει ενα κλικ στον υπολογιστη σου να δει πχ το ιστορικο σου και τι επισκεφτεσαι και να σε εντοπισει.
Καλο λοιπον ειναι και γενικα , οταν χρησιμοποιει τριτο ατομο τον υπολογιστη σου ή οταν θες να το στειλεις για service ...ενω ανοιγει ακομα τελοσπαντων... να χρησιμοποιησεις καποιο εξιδεικευμενο προγραμμα που να καθαριζει τα δεδομενα σου απο ολους τους browsers , τα προσφατα εγγραφα που ανοιξες κλπ.κλπ.
Τεσπα σταματαω να μιλαω...γιατι εαν αρχισω θα γραψω εκθεση λολ.
Ειχα γραψει να μη βαλεις δυο antivirus....η ασφαλεια πολλες φορες ειναι το ιδιο επικινδυνη με τον κινδυνο τον ιδιο. Αλλα ο κοκοα εχει δικιο , δεν μπορουσε να ξερει οτι εχεις το νορτον , αφου ειπες δεν εχει antivirus o υπολογιστης.
Τεσπα , δεν τα εχω διαβασει ολα και μπορει να κανω και λαθος , σχετικα με το θεμα της παρεξηγησης.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
01-08-2011, 20:10 #147
Παντως απο τεχνικης αποψης εγω υποστηριζω οτι σου ειπε και οτι εκανε ο kokoa, ισως ασχολειθηκε παραπανω απο οτι επρεπε.Δεν το λεω επειδη θελω να στηριξω τον κοκοα , αντικειμενικος ειμαι.
Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο