ΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ SOS!!!!!!!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 147
    Senior Member
    Πάντως το να σε παρακολουθει καποιος δεν το θεωρω τραγικό....Τέσπα,κανένα πρόβλημα ;D

Senior Member
    Ρε συ, υπάρχουν προσωπικά πράγματα στον υπολογιστή. Τώρα που το θυμήθηκα, μιας και έλεγες για τα κινητά. Είχα δει παλιά στον Ευαγγελάτο ότι μπορούν κάποιοι να τα παρακολουθούν ακόμα και κλειστά!!!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Έχω vista. Αν υπάρχει το password δηλαδή, δεν μπορεί να εισέλθει; Απ' ότι ξέρω και η Microsoft μπαίνει σε υπολογιστές.

Pad, σ' ευχαριστώ!
    Η microsoft μπορεί να εισέλθει στο pc σου με το account της , σαν guest κατά κάποιο τρόπο, όχι σαν administrator, θα μπορεί να δει αλλά όχι να πειράξει κάτι.

Ανοίγεις θέμα που σηκώνει συζήτηση, όπως τα παράνομα αρχεία που λίγο πολυ όλοι έχουμε (mp3, ταινίες κτλ) καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων δηλαδή... όπως επίσης και όλο το θέμα με τα προσωπικά δεοδμένα των ιντερνετικων χρηστών, η παρακολούθηση κ.α.

Senior Member
    Το ότι έχουμε αγοράσει προιόντα της, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να μπαίνουν στους υπολογιστές μας. Αλλά δεν με πειράζει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν με ξέρουν. Το κακό είναι ότι μπορούν να παρακολουθούν υπουργεία, κυβερνήσεις κ.τ.λ. Θυμάσαι τότε με τον Κωστάκη; (τον Καραμανλή)...

Senior Member
    Ρε συ, υπάρχουν προσωπικά πράγματα στον υπολογιστή. Τώρα που το θυμήθηκα, μιας και έλεγες για τα κινητά. Είχα δει παλιά στον Ευαγγελάτο ότι μπορούν κάποιοι να τα παρακολουθούν ακόμα και κλειστά!!!
    Το ειχα ακουσει και γω καποτε παντως αν βγαλεις την μπαταρια τοτε σιγουρα δεν γινεται να σε παρακολουθουν!

Senior Member
    H microsoft επειδη ειναι εταιρια που φτιάχνει κλειστο λογισμικό (δηλ.μονο οι ανθρωποι της εταιριας ξερουν τον κωδικα του λογισμικού τους),μπορεί να κάνει ο,τι θέλει χωρις εμεις να το ξερουμε.Μπορει να παρακολουθει τον οποιοδήποτε χωρις ο χρηστης να πάρει χαμπάρι.Κανένας δεν τους ελέγχει τί κάνουν.

Senior Member
    Θα λες για τις υποκλοπές, νομίζω αυτό είχε γίνει επειδή παρακολουθούσαν κάποιες εταιρίες (?) τους υπουργούς μας στις συνομιλίες τους στα κινητά τους.

Senior Member
    Gypsy, μηπως έχει μπει καποιος γνωστός σου εδώ με καποιο νικ και παρακολουθεί τι γράφεις ή σαν επικέπτης που έχει καταλάβει ποια εισαι;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Λες; Το είχα σκεφτεί και αυτό αλλά μου φάνηκε ακραίο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PurplePuppet(male) View Post
    H microsoft επειδη ειναι εταιρια που φτιάχνει κλειστο λογισμικό (δηλ.μονο οι ανθρωποι της εταιριας ξερουν τον κωδικα του λογισμικού τους),μπορεί να κάνει ο,τι θέλει χωρις εμεις να το ξερουμε.Μπορει να παρακολουθει τον οποιοδήποτε χωρις ο χρηστης να πάρει χαμπάρι.Κανένας δεν τους ελέγχει τί κάνουν.
    Καλά, δεν υπάρχουν νομοθεσίες γι' αυτά;

τζιπσι....πόσο σε καταλαβαίνω...
    Ο πρώην μου είχε όλους τους κωδικούς μου παντού.
    Κάποια στιγμή χωρίσαμε και εγώ εκανα άλλη σχέση και μπαίνει στο λογαριασμο μου στο φεις, (που ειχα αλλαξει κωδικό) και παιζει ενα παιχνιδι για να καταλαβω πως μπαινει. Φρίκιασα. Είχαμε χωρίσει μήνες.
    Περιττό να σου πω πως άλλαξα κωδικούς παντού, αν και ακομη έχω τη φοβία πως με παρακολουθεί.

Senior Member
    Μπα, πιο ακραίο μου φαίνεται να παρακολουθεί τον υπολογιστή σου. Εδώ είναι πανεύκολο να γίνει αυτό, αν ξερει ότι είσαι μέλος.Π.χ. κι εγώ σκέφτομαι αν βάλω ένα γνωστό μου να διαβάσει πεντε μελη τυχαία, θα καταλάβει ποιο μελος ειμαι εγώ.Έχεις βάσιμες υποψίες ότι έχει διαβάσει καποια πράγματα που εχεις γράψει εδώ;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    τζιπσι....πόσο σε καταλαβαίνω...
    Ο πρώην μου είχε όλους τους κωδικούς μου παντού.
    Κάποια στιγμή χωρίσαμε και εγώ εκανα άλλη σχέση και μπαίνει στο λογαριασμο μου στο φεις, (που ειχα αλλαξει κωδικό) και παιζει ενα παιχνιδι για να καταλαβω πως μπαινει. Φρίκιασα. Είχαμε χωρίσει μήνες.
    Περιττό να σου πω πως άλλαξα κωδικούς παντού, αν και ακομη έχω τη φοβία πως με παρακολουθεί.
    Η κουτσομπολιά είναι χειρότερη πάντως και πιο αποτελεσματικός τρόπος εξόντωσης.
    υγ: αν έχεις κάποια εύχερη απάντηση και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος να σκεφτέις απάντα και στην ερώτηση που έκανα στο θεμα "τι σκέφτεσαι"

Senior Member
    Καλά, δεν υπάρχουν νομοθεσίες γι' αυτά;
    Η απάντηση στην ερώτηση σου>>

http://www.whylinuxisbetter.net/item...el.php?lang=el

Και νομοθεσιες να υπάρχουν δεν υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια για το τί κανει αυτη η εταιρια γιατι πολυ απλα κανενας δεν έχει προσβαση στον κωδικα των προγραμμάτων της παρα μόνοι οι ίδιοι.

Senior Member
    Δεν το έχω πει σε κανέναν πως μπαίνω εδώ αλλά μερικές φορές κάποια μέλη μου φαίνονται γνωστά!

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast