Results 121 to 135 of 147
Thread: ΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ SOS!!!!!!!!!!
-
19-07-2011, 19:23 #121
εσυ ομως του εδωσες την καταληξη .reg ? Ποτε σου λεει συγχωνευση? Οταν το τρεχεις?
- 19-07-2011, 19:27 #122
Τζιπσι πρεπει να φυγω.Σορρυ!Θα μπω ξανα το βραδακι. Εαν θες να δοκιμασεις κατι αλλο κοιτα εδω
19-07-2011, 19:29 #123
οκ θα ξαναμπώ και γω το βράδυ.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
19-07-2011, 22:03 #124
Τζιπσι συνεπεστατοι στο ραντεβου και οι δυο
Σου εστειλα pm για να μην φορτωνουμε το τοπικ αν και, και δω να το βαζαμε χρησιμο θα ηταν
Οποτε το βαζω κι εδω :
Ανακεφαλαιωνοντας το προβλημα ειναι στο οτι δεν τρεχει το ctfmon.exe που εν ολιγοις και πολυ γενικα ειναι εκεινο το αρχειο που ειναι υπευθυνο γαι την εναλλαγη γλωσσων καθως και για την εμφανιση τους στην μπαρα εργασιων. Αυτο λυνεται τρεχοντας το απ την γραμμη εντολων αλλα το προβλημα ειναι οτι θα ειναι σε λειτουργια μεχρι να κλεισεις το λαπτοπ. Οταν ξαναξεκινησεις θα πρεπει να το ξανατρεξεις καθως δεν φορτωνει απο μονο του διοτι δεν ειναι στη λιστα των προγραμματων που φορτωνονται αυτοματα.Η λιστα αυτη περιεχεται στον φακελο startup.
Για να το λυσουμε αυτο θα πρεπει να το βαλουμε στην λιστα.Για να μην σε μπλεκω με δυσκολα δημιουργησαμε μια καταχωρηση μητρωου (στη μνημη registry) ωστε να μπει αυτοματα και να ξεμπερδευεις.Ομως μου ειπες οτι οταν το τρεχεις σου βγαζει κατι για συγχωνευση.Επειδη δεν ειμαι σιγουρος για το τι ειναι αυτο που μου λες,θα παμε με αλλον τροπο ωστε να το βαλουμε στη λιστα αυτη.
Λοιπον στην "Ευρεση" πληκτρολογησε shell:startup Θα σου ανοιξει o φακελος που περιεχει ολα τα προγραμματα που φορτωνουν με την εκινηση των Win. Εσυ σ αυτον τον φακελο θα πρεπει να κανεις επικοληση μια συντομευση του προγραμματος που θελεις να προσθεσεις εκει. Δλδ στην περιπτωση μας την συντομευση για το ctfmon.exe. Πως θα την κανεις?
Πας στον φακελο που ειναι το ctfmon.exe το βρισκεις (καντο απ την ευρεση) και κανοντας δεξι κλικ επανω του επιλεγεις να γινει συντομευση στην επιφανεια εργασιας,ας πουμε (οπουδηποτε θες και μπορεις να την βρεις αργοτερα,εκτος απ τον φακελο που ηδη βρισκεται το αρχειο).
Οταν δημιουργηθει την κανεις κοπυ πεϊστ στο φακελο startup που βρηκες πριν και εισαι ετοιμη. Το αρχειο θα τρεχει την ακθε φορα που θα νοιγεις τα Win αυτοματα. Για να το τσεκαρεις πηγαινε απ το msconfig,startup και θα το δεις τσεκαρισμενο.Αν δεν ειναι τσεκαρισμενο τοτε τσεκαρισε το.
Πιθανα να σου πει οταν θα ξεκινησεις τα win οτι εχεις αλλαξει κατι στην εναρξη και θα σου ζητησει επιβεβαιωση των αλλαγων.Πατα οκ και εισαι ετοιμη.Last edited by kokoa; 20-07-2011 at 00:15.
20-07-2011, 01:15 #125
Έχω κάνει την συντόμευση και την αντέγραψα έτσι όπως μου είπες. Μετά έκλεισα και άνοιξα ξανά τον υπολογιστή. Δεν το βλέπω όμως τσεκαρισμένο ούτε υπάρχει εκεί για να το τσεκάρω. Τώρα γράφει κανονικά σε ελληνικά αλλά δεν αλλάζει σε αγγλικά.
20-07-2011, 01:18 #126
πατάω το πληκτρο των win+R για να το κάνω εκτέλεση όπως πριν γιατί αλλιώς δεν αλλάζει.
20-07-2011, 01:28 #127
οτι και να σου πω τωρα μαλλον βλακεια θα ναι,γιατι δεν μπορω αυτη την στιγμη να σκεφτω κατι αλλο
Κανε μου ομως μια χαρη: απ το task manager δες αν τρεχει σαν διεργασια to ctfmon.exe κι απο ποια θεση.Αν τρεχει απο οποιαδηποτε αλλη θεση εκτος του c:\Windows\System32 τοτε υπαρχει ιος. Αν οχι, τοτε θα σου ξαναγραψω αυριο μηπως και σκεφτω τι στο καλο συμβαινει...Καλα λεει ο Πυθαγορας για τ ονομα sVista.
Τπυλαχιστον δεν θα βγαινουν τα ματια μας απ τα greeklishΑληθεια στην μπαρα εργασιων σου βγαλε τις γλωσσες?
20-07-2011, 01:46 #128
δεν το βλέπω σαν διεργασία. Στην μπάρα εργασιών δεν βλέπω τις γλώσσες και τις τελευτσίες 2 μέρες την βλέπω άσπρη την καημένη...Κάτι συμβαίνει...
20-07-2011, 02:06 #129
κοιτα αν ετσι ξαφνικα συμβαινει εδω και δυο μερες τοτε θα κανεις μια επαναφορα του συστηματος σε μια προτερη ημερομηνια (που λειτουργουσε ενταξει ο υπολογιστης) κ βλεπουμε.
Ειπες οτι εβαλες πολυτονικες γραμματοσειρες.Υποθετω τις εβαλες στο MsOffice, σωστα? Συμπιπτει αυτο χρονικα με την δυσλειτουργια που αντιμετωπιζεις?
Επισης πως γινεται να το τρεχεις το αρχειο,αυτο να δουλευει κανονικα -αφου μπορεις και κανεις εναλλαγη γλωσσας- κ να μην το βλεπεις σαν διεργασια?
Μην φοβασαι για ιο.Δεν φαινεται να υπαρχει κατι τετοιο.
20-07-2011, 02:35 #130
Όχι στο office. Είχα πάει ατον πίνακα ελέγχου και στις ρυθμίσεις γλώσσας. Εκεί το άλλαξα. Όχι δεν συμπίπτει χρονικά, αυτά τα έκανα όταν είχα ήδη αντιληφθεί το πρόβλημα. Τώρα που ξαναβλέπω την διαχείριση εργασιών το βλέπω το πρόγραμμα. Νόμισα πως υπάρχει ιός γιατί άσπρισε η μπάρα εργασιών.
20-07-2011, 21:50 #131
Τζιπσι καλησπερα,
λυπαμαι αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπαινει στη λιστα εκκινησης.Θα μπορουσαμε να βαλουμε την καταχωριση στην registry,αλλα θα μπλεξουμε διοτι εγω θα γραφω εσυ θα ρωτας κι αν καπου στην πορεια υπαρξει ασσυνενοησια θα δημιουργησουμε περισσοτερα προβληματα.Και τοτε θα απαιτηθει πολυ περισσοτερος χρονος κατι που δεν εχω.Εν τουτοις αν θες σου παραθετω την διαδικασια
Μια τελευταια, κι ευκολη στην εφαρμογη, ιδεα ειναι να τσεκαρεις μηπως το μπλοκαρει το Windows Defender των Vista. Πως θα το κανεις?
Μπες εδω και ακολουθα της οδηγιες της ενοτητας
"METHOD ONE:
With Windows Defender"
20-07-2011, 21:57 #132
Γεια σου Κακάο μου, δεν πειράζει έκανες αρκετά και σ' ευχαριστώ! Θα το κοιτάξω και αυτό.
30-07-2011, 17:26 #133
Κακάο, δεν ξέρω αν θα διαβάσεις το μνμ αλλά ο υπολογιστής είχε τελικά ιό. Τον πήγα για επιδιόρθωση. Μου είπανε ότι δεν έπρεπε να βάλω πολλά antivirus μαζί..
30-07-2011, 23:33 #134
για επιδιορθωση οταν λες εννοεις φορματ η κατι αλλο σου κανε ?? ρε συ φυσικα κ δεν βαζεις πολλα antivirus μαζι γιατι γινεται κατι σαν conflict κ κλαταρει ο υπολογιστης, ποιο εχεις τωρα ?? εγω εβαλα το eset ειναι καινουργιο κ πολυ καλο, δες στο θρεντ "linux" που ειχα ανοιξει, μου ειχε γραψει καποια πραγματα ο militon σχετικα με προγραμματα κ λειτουργικα...
α κ τι μορφης ηταν ο ιος ?? εμενα συνηθως worms εβρισκε το αλλο που ειχα.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
30-07-2011, 23:41 #135
Δεν μου είπε τι μορφής ήταν. Πάντως εγώ έκανα ότι μου είπε ο Κόκοα. Έβαλα το avira, comodo και spybot. Aπό παλιά είχα και το νόρτον που έλεγε ότι είχε λήξει βέβαια και στο τέλος τα παίξε. Τώρα τα έχει βγάλει όλα και έβαλε το nod