ΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ SOS!!!!!!!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 147
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Δεν το έχω πει σε κανέναν πως μπαίνω εδώ αλλά μερικές φορές κάποια μέλη μου φαίνονται γνωστά!
    Καλά, κι έμενα μου φαίνονται.Π.χ. το ταδε μελος μοιάζει με την ταδε φίλη μου κ.λ.π.Τελικά, οι άνθρωποι έχουμε μεταξύ μας περισσότερα κοινά απ'όσο νομίζουμε...Πώς άρχισες να ανησυχεις εσυ για παρακολουθηση;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    πολύ πολύπλοκη ιστορία...πάντως είναι κάποιος που μου αρέσει και πάιζουμε ολίγον τι κρυφτούλι. Αλλά δεν θα ήθελα να μάθει από τώρα για προβλήματα που αντιμετωπίζω. Αισθάνομαι άσχημα γιατί εδώ αποκαλύπτομαι.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    πολύ πολύπλοκη ιστορία...πάντως είναι κάποιος που μου αρέσει και πάιζουμε ολίγον τι κρυφτούλι. Αλλά δεν θα ήθελα να μάθει από τώρα για προβλήματα που αντιμετωπίζω. Αισθάνομαι άσχημα γιατί εδώ αποκαλύπτομαι.
    Δεν μπορεις να το εξακριβώσεις κάπως;Πάντως αν σε παρακολουθεί όντως, κρύψου για τα καλά, γιατί τι σχεση να κανεις με καποιον που ξερεις ότι προσπαθει να μαθει για σενα με πλάγιους και παράνομους τρόπους;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Θα προσπαθήσω. Έχεις δίκιο, ένας νορμάλ άνθρωπος, δεν μπαίνει σε τέτοια διαδικασία. Σκέφτομαι ακόμα, και το ενδεχόμενο να έχει μιλήσει με φίλη μου, θα δω.

Senior Member
    μα και να μπορει να δει σε ποια σαιτ μπαινεις, και δει την διευθυνση εδω, πως μπορει να ξερει αν γραφεις και πως μπορει να ξερει ποιο απ ολα τα μελη εισαι?

Senior Member
    θα διασταυρώσει κάποια από τα γραφόμενα με αυτά που του έχω πει.

Senior Member
    Παιδιά καλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό έχω ένα θέμα που με καίει. Έχω υποψίες ότι ένας γνωστός μου που έχει πολύ καλές γνώσεις στην πληροφορική, μπάινει στον Η/Υ μου και βλέπει τ' αρχεία μου. (έχει τους λόγους του). Μήπως γνωρίζετε εάν μπορεί να βλέπει και τις ιστοσελίδες που επισκέπτομαι; Φαντάζεστε να μπαίνει και εδώ; Oh my god!!! Σας παρακαλώ πέιτε μου!
    Καλημερα και καλη εβδομαδα!
    Χαλαρωσε,ολα διορθωνονται τεχνικα παντα
    Με απλα λογια για να "μπει" καποιος στον υπολογιστης μπορει να το κανει με δυο τροπους:
    1.Φυτευει καποιο "προγραμμα" στον υπολογιστη σου.Για να το κανει ή θα πρεπει να καθησε στον υπολογιστη σου και να το εβαλε ή να σου το εστειλε μεσω καποιου αρχειου που ανταλλαξατε πχ μεσω μαιλ.
    Οτι και να εκανε ομως εσυ σκαναρεις το συστημα σου με 2-3 προγραμματακια και καθαριζεις.

2.Να εχει προσβαση στο ασυρματο δικτυο που εισαι συνδεδεμενη.Υπαρχουν τα δημοσια δικτυα (οπως στα σταρμπακς,στο Συνταγμα κλπ) και το οικιακο σου.Πιο επικινδυνα και εκει που γινονται οι μεγαλυτερες "κλοπες" ειναι τα δημοσιας χρησης.Αλλα υποθετω οτι δεν τα πολυχρησιμοποιεις ωστε να σταθουμε σε αυτα.
    Στο οικιακο σου δικτυο καποιος πρεπει να ειναι καταχρην εντος εμβελειας για να μπορεσει να συνδεθει σε αυτο.Για παραδειγμα στον αποπανω οροφο του δικου μου διαμερισματος το δικο μου δικτυο ουτε που φαινεταιΕιναι αυτος ο γνωστος σου αρκετα κοντα στο σπιτι σου ωστε ακομα και τους κωδικους να ειχε να μπορει να συνδεθει?

Χοντρικα λοιπον σημερα πλεον ολα τα δικτυα χρησιμοποιουν κρυπτογραφηση WPA2 που με ενα καλο κωδικο,ειναι πολυ δυσκολο να τα σπασει καποιος.Ελεγξε το δικτυο σου και βαλε ενα password δικο σου.

Χρειαζεσαι ενα Firewall για να βλεπεις την κινηση στο δικτυο σου.Ισως καποιο packet sniffer όπως το Wireshark αλλα ειναι λιγο πιο εξειδικευμενο.
    Για πες μου τι ρουτερ εχεις και ποια αντιικα προγραμματα υπαρχουν στον υπολογιστη σου...

Και απεφευγε το file sharing...πχ τορρεντ (αν θες να κατεβαζεις υπαρχει και το direct download).Φυσικα η καλυτερη λυση ειναι,οπως ανεφερε και ο PurplePuppet(male) ειναι τα Linux και ειναι πολυ καλυτερα απ τα Win,αλλα ενταξει δεν χρειαζεται να μπεις σ αυτην την διαδικασια αμεσα.Ομως θα προτεινα σε ολους να προσπαθησουν να τα δουλευουν παραλληλα ωστε να τα μαθουν.Θα εκπλαγειτε!

Senior Member
    ναι, φυσικά και γίνεται. ο browser κρατάει ιστορικό με τις σελίδες που έχεις επισκεπτεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kokoa View Post
    Καλημερα και καλη εβδομαδα!
    Χαλαρωσε,ολα διορθωνονται τεχνικα παντα
    Με απλα λογια για να "μπει" καποιος στον υπολογιστης μπορει να το κανει με δυο τροπους:
    1.Φυτευει καποιο "προγραμμα" στον υπολογιστη σου.Για να το κανει ή θα πρεπει να καθησε στον υπολογιστη σου και να το εβαλε ή να σου το εστειλε μεσω καποιου αρχειου που ανταλλαξατε πχ μεσω μαιλ.
    Οτι και να εκανε ομως εσυ σκαναρεις το συστημα σου με 2-3 προγραμματακια και καθαριζεις.

2.Να εχει προσβαση στο ασυρματο δικτυο που εισαι συνδεδεμενη.Υπαρχουν τα δημοσια δικτυα (οπως στα σταρμπακς,στο Συνταγμα κλπ) και το οικιακο σου.Πιο επικινδυνα και εκει που γινονται οι μεγαλυτερες "κλοπες" ειναι τα δημοσιας χρησης.Αλλα υποθετω οτι δεν τα πολυχρησιμοποιεις ωστε να σταθουμε σε αυτα.
    Στο οικιακο σου δικτυο καποιος πρεπει να ειναι καταχρην εντος εμβελειας για να μπορεσει να συνδεθει σε αυτο.Για παραδειγμα στον αποπανω οροφο του δικου μου διαμερισματος το δικο μου δικτυο ουτε που φαινεταιΕιναι αυτος ο γνωστος σου αρκετα κοντα στο σπιτι σου ωστε ακομα και τους κωδικους να ειχε να μπορει να συνδεθει?

Χοντρικα λοιπον σημερα πλεον ολα τα δικτυα χρησιμοποιουν κρυπτογραφηση WPA2 που με ενα καλο κωδικο,ειναι πολυ δυσκολο να τα σπασει καποιος.Ελεγξε το δικτυο σου και βαλε ενα password δικο σου.

Χρειαζεσαι ενα Firewall για να βλεπεις την κινηση στο δικτυο σου.Ισως καποιο packet sniffer όπως το Wireshark αλλα ειναι λιγο πιο εξειδικευμενο.
    Για πες μου τι ρουτερ εχεις και ποια αντιικα προγραμματα υπαρχουν στον υπολογιστη σου...

Και απεφευγε το file sharing...πχ τορρεντ (αν θες να κατεβαζεις υπαρχει και το direct download).Φυσικα η καλυτερη λυση ειναι,οπως ανεφερε και ο PurplePuppet(male) ειναι τα Linux και ειναι πολυ καλυτερα απ τα Win,αλλα ενταξει δεν χρειαζεται να μπεις σ αυτην την διαδικασια αμεσα.Ομως θα προτεινα σε ολους να προσπαθησουν να τα δουλευουν παραλληλα ωστε να τα μαθουν.Θα εκπλαγειτε!
    Δεν είχε ποτέ πρόσβαση στον υπολογιστή ούτε βρίσκεται κάπου κοντά. Μέιλ από άσχετους δέχομαι συχνά, (συνήθως από εξωτερικό είναι) δεν γνωρίζω αν κάποιο απ' αυτά θα μπορούσε να έχει αυτό το σκοπό. Antivirus δεν έχω αλλά θα κατεβάσω ένα που μου είπανε (το AVG συγκεκριμένα). Το router είναι ένα της pirelli από την εταιρία με την οποία συνεργάζομαι. Τα τόρεντ δεν τα χρησιμοποιώ. Παλιά χρησιμοποιούσα το limewire μόνο για να κατεβάσω τραγούδια. Και τώρα έχω το frostwire και το iMesh.

Senior Member
    Gypsy Cello για να απαντησω στην αρχικη σου ερωτηση, λοιπον κατεβασε κανα προγραμμα που να σκαναρει κ να εντοπιζει αμα εντοπιστηκαν αλλες συνδεδεμενες συσκευες (το spybot ειχε πει καποιος, αυτο εχω κι εγω, κ ειναι πολυ αποτελεσματικο, παλιοτερα μου ειχε εντοπισει καποιον παπαρα απο Αθηνα που μπηκε δεν ξερω πως στο fb μου κ τον κανονισαμε μεσω της διωξης τεσπα), επειτα ενεργοποιεις ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ το firewall, μιας κ εχεις ασυρματη συνδεση απο λαπτοπ ελπιζω να σου κοβει κ να εχεις τη συνδεση κρυφη με password αλλιως χαρα που θα κανουν οι γειτονες που και θα μπορουν να κλεβουν τζαμπα κ να εχουν προσβαση στα αρχεια σου, το ιστορικο σου να το διαγραφεις, πολυ προσοχη επισης οταν μπαινεις απο internet cafe, τα torrent κ το limewire καλα εκανες κ τα κοψες, χειροτερη σαβουρα δεν υπαρχει, απο antivirus καλο ειναι το avg κ το avira κ να βαλεις οπωσδηποτε, αν ειναι δυνατον να μην εχεις, κι εγω τα vista εχω αλλα θελω να βαλω τα 7, καποιος παραπανω ειπε για τα linux, εμενα μου φαινονται δυσχρηστα παντως, αλλα εχω ακουσει πολλοι να λενε οτι ειναι καλυτερα...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Παιδιά, να ρωτήσω και κάτι άλλο; Πως μπορούμε να κατεβάσουμε ολόκληρο cd ενός καλλιτέχνη; Γιατί μέχρι τώρα κατέβαζω μεμονωμένα τραγούδια. Θα με υποχρεώσετε αν απανήσετε γιατί ταλαιπωρούμαι αρκετά έτσι.

Banned
    Παιδιά, να ρωτήσω και κάτι άλλο; Πως μπορούμε να κατεβάσουμε ολόκληρο cd ενός καλλιτέχνη; Γιατί μέχρι τώρα κατέβαζω μεμονωμένα τραγούδια. Θα με υποχρεώσετε αν απανήσετε γιατί ταλαιπωρούμαι αρκετά έτσι.
    θα σου περιγραψω το τροπο που κατεβαζω εγω, χωρις προγραμματα κι αλλα τετοια, ουτε απο torrents. πας στο google και γραφεις ονομα καλλιτεχνη και αλμπουμ και διπλα το site απ'το οποιο θελεις να κατεβασεις (πχ rapidshare, megaupload ή οποιοδηποτε αλλο στο οποιο ανεβαζουν αρχεια κλπ). συνηθως σου βγαζει καμποσα αποτελεσματα, ειτε απο φορουμς που τα εχουν ανεβασει αλλοι, ειτε απο κανονικα sites που υπαρχουν μονο για δωρεαν downloading. αφου εντοπισεις το link κατεβαζεις, και οταν τελειωσει συνηθως πρεπει να εχεις winrar για να ανοιξεις το φακελο γιατι ειναι συμπιεσμενα ολα μαζι (πχ αν το αλμπουμ εχει δεκαπεντε τραγουδια μεσα, καταλαβαινεις πως επρεπε καπως να χωρεσουν για να μη πιανουν πολυ χωρο). το ιδιο ισχυει και για τις ταινιες. ελπιζω να βοηθησα...

Senior Member
    Δεν ξέρω αν έχω winrar. Θα το ψάξω. Αν δεν το έχω μπορώ να το κατεβάσω;

Banned
    ναι αλλα επειδη συνηθως μιλαμε για συμπιεσμενα αρχεια σε εναν φακελο, παιζει να μη μπορεις να ανοιξεις τον φακελο.

Senior Member
    Μου έχει συμβεί ήδη αυτό. Τι κάνω σ' αυτήν την περίπτωση;

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast