ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Και χωρίς εποπτεία; Εντύπωση μου κάνει! Ούτε και γω 'εχω αντιγράψει ποτέ γιατί βαριέμαι την διαδικασία. 1-2 φορές που το έκανα στο σχολείο γράφοντας το σκονάκι έμαθα και το μάθημα, οπότε δεν μου χρειάστηκε! Ποια είναι η νοοτροπία των παιδιών εκεί δηλαδή;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    ναι, ρε, αφού στην αγγλία τους έχουν στο μάτι τους έλληνες στα προπτυχιακά γιατί είναι γνωστό πως έχουν τη νοοτροπία της αντιγραφής.
    εγώ πάντως σε ελληνικό πανεπιστήμιο έδωσα μάθημα χωρίς επιτηρητές και δεν αντέγραψα, αμέ! ( αλλά όντως ήμουν στην μειοψηφία!)

Senior Member
    μπράβο παιδί μου! χεχε!

Senior Member
    σχετικα με τους μεταπτυχιακους που ημουν κ εγω, οι καθηγητες μας παροτρυναν να συνεργαζομαστε οσο θελουμε, να μελεταμε σε γκρουπακια τις εργασιες μας, να διαβαζουμε σε γκρουπακια αν θελουμε για τα διαγωνισματα, αλλα στα διαγωνισματα ο καθενας ηταν μονος κ το τηρουσαν οι φοιτητες, δεν προσπαθουσαν να αντιγραψουν. μετα στο δευτερο ετος, παιρναμε take home exams! δηλ διαγωνισματα που τα παιρνεις σπιτι, εχουν καποιες ασκησεις που θελουν ψαξιμο κ εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιησεις ο,τι πηγες θελεις, αλλα οχι συνεργασια με αλλους φοιτητες. εγω προσωπικα το ειχα τηρησει. τωρα οι αλλοι δεν ξερω τι κανανε. αυτο που ειχε γινει κ ηταν ψιλοκομπινα, ηταν οτι κυκλοφορουσαν παλια διαγωνισματα-θεματα σε καποια μαθηματα, κ αν δεν τα εβρισκες ειχες σοβαρο μειονεκτημα, γιατι πρακτικα ολοι τα προμηθευονταν! αυτο ηταν η πιο χοντρη αντιγραφη που θυμαμαι να επεσε στην αντιληψη μου!

για τους προπτυχιακους δεν ξερω τοσα, ο,τι εμαθα το εμαθα ως επιτηρητρια στα διαγωνισματα που εγραφαν, απο τις ταξεις που ημουν βοηθος καθηγητη, κ ο,τι ακουσα απο τις συζητησεις-εμπειριες αλλων μεταπτυχιακων συμφοιτητων μου. καποιοι λεγαν οτι μερικοι προσπαθουσαν να αντιγραψουν. εγω γενικα τους θυμαμαι αρκετα πειθαρχημενους στο αμφιθεατρο. μεσα σε τοσους ολο κ καποιος θα αντεγραφε. στα ελληνικα πανεπιστημια ηταν κατι το φοβερο, ομως.

Senior Member
    μπορώ να σε ρωτήσω τι σπούδασες; (αν θες απαντάς)

Senior Member
    οικονομικα!

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    σανσετ! που χάθηκες μικρή?
    Καιρό είχαμε να διαβάσουμε νέα σου...
    Απ ότι βλέπω στις μαύρες σου είσαι, αλλά μην απογοητευεσαι, προχώρα και πάλεψε...

Καλησπερα σε ολους και ολες!ναι θεοφανια τον τελ.μηνα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου.βεβεια εχω μεινει απο τον δεκεμβρη ανεργη αλλα κατι μου λεει οτι θα μεινω για πολυ καιρο ακομα αν και εχω ψαξει πολυ..
    και δινω πολυ σημασια στην δουλεια αυτην την περιοδο γιατι ειναι και ο φιλος μου στην ιδια θεση και οι γονεις μας εχουν απυηδησει και οπως εχω γραψει και σε παλιοτερα ποστ δεν τα πηγαινα και πολυ καλα με τον πατερα μου.
    ο οποιος τον τελ καιρο εχει φρικαρειι και ενω εγω φερομαι οκ σχετικα ολο βρισκει αφορμη για τσακωμους, εε εγω μια και στην δευτερη ακουει τα μπινελικια του μετα και ισιωνει μιλαω καλα εγω και αυτος μεγαλτερος κανει ετσι..αλλα δεν το αντεχω αυτο μια καλα μια σκατα μια παλι να βριζομαστε..
    δεν ξερω την νοοτροπια αλλων χωρων αλλα για την ευγενια των αγγλών κατι εχω ακουσει..
    βεβαιως και ειναι απλα τασεις φυγεις και ισως να μας και πουν και φυγοπονους απλα εγω δεν την παλευω αλλο!
    δηλ δεν ξερω και τι αλλο να κανω πια!
    μπορει να μην γραφω συχνα αλλα να ξερετε σας παρακολουθω συχνα και σιωπηλα,αφου μερικες μου χετε δωσει ομορφες απαντησεις εδω και ειναι πολυ καλο φορουμ για μενα οταν δεν ειμαι καλα.καλο βραδυ!

Senior Member
    Γνώμη μου είναι οτι δεν πρέπει να φύγει κανείς . Ποιός θα κάτσει να υπερασπίστεί την Ελλαδίτσα μας απο τα αρπακτικά ρε παιδιάαα. Οι συνταξιούχοι ;;

Διαβάστε λίγο τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη , να δείτε τι θυσίες κάναν οι άνθρωποι τότε ενάντια στην ολιγαρχία , την πλουτοκρατία και τα λαμόγια .

Ζωή δεν είναι μόνο η επίτευξη ενός καλού σπιτιού, η αγορά ενος μουράτου αυτοκινήτου , και της ευημερίας γενικά. Οταν υπερασπίζεσαι το σωστό νιώθεις πιο ολοκληρωμένος . Και ας φαίνεται ανούσιο αρχικά.

Banned
    Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    Γνώμη μου είναι οτι δεν πρέπει να φύγει κανείς . Ποιός θα κάτσει να υπερασπίστεί την Ελλαδίτσα μας απο τα αρπακτικά ρε παιδιάαα. Οι συνταξιούχοι ;;
    μη γραφετε τετοια ρε παιδια και χαραμιστουν κι αλλοι ανθρωποι εδω. αστους να φυγουν οσοι μπορουν και θελουν. να το παλεψουν εστω, κι αν δε βρουν καλυτερα, επιστρεφουν. δε προκειται να την υπερασπιστει κανεις την Ελλαδιτσα μας, γιατι δεν αξιζει πλεον ουτε για φτυσιμο. ουτε ο πακιστανος δε καλωπερναει εδω, που στο μυαλο του αλλα ειχε οταν ξεκινησε και ηρθε. η νεολαια την εχει γραμμενη και καλα κανει αφου δεν εχει μελλον εδω, κι εμεις σιγα μη πεθανουμε κι ολας για τις καβλες αλλων τοσα χρονια που ριμαξαν τα παντα. δεν αξιζει λεμε η σκατοχωρα, διαλυστε τη να τελειωνουμε!

Senior Member
    λολ ρε συ frikoubike, θα κατσουμε να υπερασπισουμε τιιι?? πως θα αναστησουμε κατι κατεστραμμενο? κ με ποιο κινητρο, οταν τα παντα στην Ελλαδα πλεον εχουν αποσαθρωθει?? Τα Απομνημονευματα που λες τα χω διαβασει, για εκεινη την εποχη οκ, αλλα ας μην συγκρινουμε με το παρον, μελλον κ προοπτικη δεν υπαρχει!

γνωμη μου οσοι ειμαστε φοιτητες ακομα κ μας παιρνει κανουμε αιτηση για κανα erasmus, εστω κ για ενα εξαμηνο η χρονο να ξελαμπικαρουμε απο δω κ τις μαλακιες τους... εγω το σκεφτομαι για του χρονου, αλλα οι χωρες που στελνουν ειναι συνηθως πορτογαλια, αγγλια, γερμανια, ιταλια.. αλλα απ το καθολου τι να πω....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι την παλεύω αυτό το διάστημα αλλά προσπαθώ να μην ασχολούμαι καθόλου με το τί γίνεται γύρω μου.. Όσο και αν ακούγεται εγωιστικό αυτό, βγαίνω (θέλω να πιστεύω) από μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου και γι' αυτό προσπαθώ να κάνω focus στον εαυτό μου γιατί αν κάτσω και σκεφτώ σοβαρά τί παίζεται γύρω μου θα τρελαθώ. Λίγες σκέψεις μόνο, για να τοποθετηθώ και στο θέμα.. Είναι πολύ μίζερη η ελληνική πραγματικότητα, είναι δύσκολο να δεις το ποτήρι μισογεμάτο, είμαστε μία χώρα γεμάτη προβλήματα, ok. Από εκεί και πέρα τί κάνουμε? Είμαστε συνένοχοι σε αυτήν την κατάσταση, τη στηρίξαμε και την ανεχόμαστε χρόνια τώρα. Μπορεί το σκηνικό που παίζεται γενικά να είναι πιο μεγάλο από εμάς, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στην ατομική ευθύνη, στη δύναμη της ψήφου, στη δύναμη του λαού. Στοιχηματίζω όμως ότι και στις επόμενες εκλογές η πλειοψηφία θα στηρίξει ξανά τους δύο "φίλους" από το παρελθόν, πιστεύοντας τα ανέφικτα και ελπίζοντας μάταια. Γιατί έτσι μάθαμε, γιατί έτσι συνηθίσαμε, γιατί δεν πιστεύουμε εμείς οι ίδιοι στη δύναμη της αλλαγής, στη δύναμή μας??? Κάτι από αυτά τελοσπάντων...
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Η παραίτηση σίγουρα είναι και πιο βολική και πιο γλυκειά , και επι του παρόντος φαντάζει πιο ιδανική , σοφή , κ.τ.λ και οτι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για να αυτοδικαιώσει τις επιλογές του .

Προτιμάω να κάτσω εδώ και να τρώω πέτρες , παρά να ξεπουληθώ ξανα σκλαβακί σε Αγγλους , Γερμανούς , Αυστραλούς , Αμερικλάνους και όλους αυτούς τους κονιόρδους . Το έκανα , είδα τι προσφέρουν , κατάλαβα οτι δεν μπορούν να μας κατανοήσουν σαν λαό , γιατί ο τεχνοκρατικός τους νούς μέχρι εκέι φτάνει , και αποφάσισα οτι δεν θα πάρω άλλο, ευχαριστώ. Η Ελλάδα έχει άλλη ''μυρωδία'' και ας έχουμε πιάσει πάτο , ας έχουμε γίνει οι χειρότεροι κάφροι της Ευρώπης , ας είμαστε το χειροτερό ψυχοπορνείο του κόσμου . Αυτή η χώρα στην προσπάθεια της να με εξοντωσει μου έμαθε να σκέφτομαι ανατρεπτικά , και αυτό δεν μπορώ να το αλλάξω , θα πρέπει να εκφυλιστώ για να γίνω σαν αυτούς .

Αν έφευγα θα πήγαινα σε κάποια χώρα φτωχότερη μόνο , και καταπίεσμενη εξίσου . Κάπου που η δυτική κουλτούρα δεν θα είχε μολύνει τόσο τις συνειδήσεις των ανθρώπων . Αλλά και αυτές τείνουν ως είδος προς εξαφάνιση.
    Προτιμώ να γίνω σαν τον δον κιχώτη και να πολεμάω ανεμομυλους παρά τον λεχριτικο και αποστειρωμένο προοδευτισμό της ''μεγαλης'' ευρωπαικης ιδέας . Μου χτυπήσατε χορδή και με επιασε το μελό μου . Μποουυυχχουυυ !!

ΚΕΝΟ , με εσένα τα ξανάπαμε. Σου είπα φύγε όπως και να έχει , γιατί αλλιώς θα αυτοκαταριέσαι . Δεν ψάχνω να βρώ σύνχρονους εθνοφρουρους , μόνο όσοι νιώθουν κάτι ακόμα να τους δένει με αυτό το ''κωλοοικοπεδό'' θα μου δώσουν ένα δίκιο και αυτό λείψο, γι'αυτό μην ανχώνεσαι , δεν πρόκειται να καταστρέψω την ζωή κανενός. Εχω αυτογνωσία όσο χρειάζεται για να ξέρω πότε λέω μια επικυνδινη μπούρδα και πότε κάτι μεταξύ σοβαρού και αστείου , απο μια εσωτερική ανάγκη μου για παράπονο με ποιό διακριτικό τρόπο .

Φύγε , γιατί διαφορετικά σε λίγο καιρό η θα είσαι ψυχάκιας η θα λές τα ίδια με μένα . Μπορεί να είναι και το ίδιο.
    Last edited by O Frikoubikos; 05-07-2011 at 01:23.

Page 3 of 3 FirstFirst 123