πως ειναι να ακους φωνες? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 63 of 63
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Μπορώ να σου πω ένα τρόπο να ακούσει ο οποιοσδήποτε φωνές. Να πάρει abilify! Θα την ακούσει για τα καλά! Το περίεργο με τα ψυχοκατευθυντήρια φάρμακα είναι ότι αυτές οι φωνές φεύγουν μετά απο μερικές μέρες, αφού δηλαδή τα συνηθήσει ο οργανισμός.

Πέρα δηλαδή από το ονειρικό της υπόθεσης δεν βλέπω κανένα Θεό να έχει κατέβει να τιμωρήσει το ανθρώπινο είδος. Όπως είπα όμως αφήνω και μια εκδοχή να υπάρχει κάτι. Είναι βέβαια εξουσιο δυσάρεστο να θέλουμε να τα αιτολογούμε, δικαιολογούμε όλα για να νιώθουμε ασφαλείς. Είναι αδύνατο να συλάβουμε το μέγεθος της πλάσης αν θες να το πω ποιητικά.

Πέρα από αυτά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    πολυ ωραια τα λες

Junior Member

Angry

Γεια χαρά .. ήταν καλοκαίρι 2009 Ιούνιος άρχισαν παράξενα προαισθήματα ένοιωθα μια παράξενη θλίψη ! δεν ήταν κατάθλιψη ... να μην μπω τώρα σε λεπτομέρειες.. ξαπλώνω να κοιμηθώ ακούω σαν χτύπημα στην μπαλκονόπορτα... ακούω την φωνή την βουβή φωνή .. Η ΠΕΤΑΛΟΎΔΑ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ !!! ΑΜΆΝ.. λέω μέσα μου what its going on ???
    ποιος θα είναι ;;;δεν είπα τίποτα στην γυναίκα μου τι να πω ; είμαι άνθρωπος που δεν φοβάμαι ,καταδύσεις , μοτοσυκλέτες , ελευθέρα πτώση κτλ ποτέ μα ποτέ δεν μου είχε συμβεί αυτό που θα σας αναφέρω στις επόμενες γραμμές .. είμαι οδηγός 25 χρόνια τουλάχιστον, είμαι με στο αυτοκίνητο ταχύτητα πάνω από 100 χιλ. το παράθυρο του συνοδηγού ανοιχτό έως στην μέση .. ξαφνικά μπαίνει μια πεταλούδα μέσα !!! αμέσως δεν το θεώρησα σύμπτωση και γιατί είχε προηγηθεί το άλλο.. ήταν μάλλον Αύγουστος... βρίσκομαι στο κτήμα του πατέρα μου 100 μέτρα μακρυά από την αγροικία των γωνιών μου ξαφνικά νοιώθω τόσο έντονα ότι η γη με τραβά προς κάτω και μέσα της τρόμαξα λέω όχι ρε γαμώτο !! πάω στο σπίτι βιαστικά , λέω στην μάνα μου και στην γυναίκα πάρτε τα παιδιά στο άλλο δωμάτιο να μην είναι μπροστά.. εντάξει όπως καταλάβατε δεν ήταν ... αλλιώς δεν θα έγραφα αυτά τώρα .. όλον τον καιρό έλεγα Θεέ μου να μην είμαι εγώ γιατί τα παιδιά είναι μικρά και με χρειάζονται δεν έπαψα να προσεύχομαι... μέρες αργότερα παρόλο που δεν έχω κάνει ποτέ ατύχημα .. πως μου ήρθε κακός υπολογισμός , προσπερνώ λεωφορείο και φορτηγό και ξαφνικά αντίθετο ρεύμα έρχονταν ο τριαξονικός πατητός 100 χιλ την ώρα ;; σίγουρα γλίτωσα από του χάρου τα δόντια τα παράξενα προαισθήματα συνεχίστηκαν αλλά όχι αυτή η θλίψη που ένοιωθα.. 8 Σεπτεμβρίου 2009 μιλάω με την μάνα μου , από τηλέφωνο .. θυμάμαι τα τελευταία λόγια της ... δεν θα τα ξεχάσω ποτέ ... την αγαπώ , την αγαπούσα τόσο πολύ !!!και χαίρομαι πολύ που μπορεί ο άνθρωπος να ΑΓΑΠΆ! και ξέρω ότι δεν είμαι η εξαίρεση.. 9/ 9 / 2009 πρωί, τηλέφωνο από τον πατέρα μου.. αφού ήπιε τον καφέ της μισό φλιτζάνι ΈΦΥΓΕ με αξιοπρέπεια, ηρωικά χωρίς να μου πει ένα μικρο Αντίο .
    PS : τα λέμε ....

Member
    να πας σε ένα ειδικό και θα σου πει τι έχεις ! αλλά απλά για να ξέρεις πριν 6 μήνες τα είχα με κοπέλα που είχε παρουσιάσει προβλήματα επιληψίας η κάτι τετιο (ποτέ δεν έμαθα) τέλος πάντων εκεί που καθόμασταν μάζη άρχισε να μην με αναγνωρίζει και να φωνάζει και να γελάει περίεργα εγώ έπαθα σοκ μεγάλο (ήθελα να πηδήξω από το μπαλκόνι ) όταν της πέρασε μετά από μερικά λεπτά και την πήγα σπίτι άρχισα και έψαχνα στο ίντερνετ τη μπορεί να είναι αυτό και καταλάθος το Google μου έδωσε ένα αποτέλεσμα για σχιζοφρένια και άρχισα να βιαβάζω ένα άρθρο και να συγκρίνω την κατάσταση με την κοπέλα μ! τεσπα από την επόμενη μέρα φοβόμουν τόσο πόλη μην το παθώ και εγώ που σταμάτησα την ζωή μ και ζούσα μόνο με αυτήν την σκέψη δεν άντεξα άλλο και πήγα σε έναν ψυχίατρο μου είπε ότι έξω ανχος και τετια και να μην ανισιχο ! μάντεψε .... πήγα και σε αλους 5 για να μου το επιβεβεώσουν αλλά ακόμα το σκεφτομε λίγο θέλω να σου πω ότι μόλις διάβαζα ένα σύμπτωμα αμέσως το (είχα) και εγώ !

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345