ΜΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Senior Member

ΜΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Ναι,το παραδεχομαι,μισω το καλοκαιρι...οχι,δν παραλογιζομαι. Φυσικα λατρευω τη θαλασσα,τα καλοκαιρινα ρουχα,τον ωραιο καιρο..αλλα το προβλημα ειναι αλλου.

Ειναι ωραια στο σχολειο...αν εξαιρεσεις το διαβασμα,ειναι πολυ ωραια.εχεις κατι να γεμιζει τη μερα σου...περναω ωραια με την παρεα μου στο σχολειο...κι ακομα κι οταν βαριεμαι,βαριεμαι με την παρεα μου...
    Το καλοκαιρι εχω πολυ ελευθερο χρονο...χρονο για να βαρεθω,μονη μου,χρονο για να δω ταινιες,σειρες,και να προβληματιστω,να ονειροπωλησω,κι αυτο δεν το θελω....
    Γι αυτο μισω το καλοκαιρι...γιατι μου κανει κακο...νιωθω οτι εχω κανει δεκα βηματα πισω...
    No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society

Banned
    + 100.00.000.000.000

εγω υποφερω κι ολας το καλοκαιρι, απ'τη πολλη ζεστη και φασαρια που χουμε εδω στην Αθηνα. επισης δε μου αρεσουν τα καλοκαιρινα ρουχα, κουραζομαι και ιδρωνω ευκολα, και δεν εχω ορεξη να κανω και πολλα.

Senior Member
    Οι μερες μου δεν εχουν νοημα...ειμαι ολη μερα στο κρεβατι,και το πολυ πολυ να βγω καμια βολτα. Εχω βγαλει ριζες...και ερχονται και τα χειροτερα.θα παω χαλκιδικη στο εξοχικο μονη με την αδερφη μου,θα ειμαι ολη μερα στο κρεβατι και απογευμα στη δουλεια και μετα ξανα απ την αρχη!!
    No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society

Senior Member
    τσκ τσκ, κοσμος και κοσμακις ψαχνει να αποκτησει λιγο ελευθερο χρονο και εσυ που τον εχεις δεν ξερεις τι να τον κανεις? Αν μπορεις στειλε μου τον σε εμενα να τον αξιοποιησω εγω αν δεν τον θες εσυ ;D

Παρολα αυτα ξερω τι εννοεις , το ειχα παθει και εγω αυτο καποτε και το ελυσα με το να πιασω καλοκαιρινη δουλεια. Ναι οκ ζεστη, κουραση , αλλα ημουν απασχολημενος εστω..! Και αμα δε μπορεις να βρεις δουλεια ευκολα, τοτε ,και εφοσων εχεις την δυνατοτητα δηλαδη, μια καλη ιδεα ειναι να κοιταξεις αυτα τα ευρωπαικα προγραμματα εθελοντικης εργασιας στην ΕΕ , οπου δουλευεις ξερω γω σε μια κατασκηνωση καπου στην Ιταλια-Γαλλια-οπουδηποτε και σου παρεχουν τροφη και στεγη. Κανεις και διακοπες, αλλα και ειναι και εμπειρια ζωης.

googlαρε το για περισοτερες πληροφοριες , ειναι ευκολο να το βρεις αμα ψαξεις..

Παντως γενικα υπαρχουν τοσα και τοσα πραγματα να κανεις αμα δεν εχεις την υποχρεωση της δουλειας/σχολειου/σχολης παντως. Μην περιοριζεσαι μονο στον τομεα ξεκουραση-διασκεδαση γιατι εκει λογικο ειναι να βαρεθεις καποτε.

Senior Member
    διάβασε και κανένα βιβλίο. απορώ πως το να βλέπεις ταινίες, σειρές και να διαβάζεις σε πάει πίσω! μπροστά σε πάει!

Senior Member
    claire βιβλιο εξωσχολικο φανταζομαι εννοεις ε ?? γιατι τα αλλα αυτο ελειπε να τα διαβαζεις κ το καλοκαιρι.. (εγω τα εκαιγα θυμαμαι, θελω να κανω το ιδιο κ με της σχολης αλλα ειναι τεραστια γαμωτο κ μερικα τα πληρωνουμε απο την τσεπη μας κ τα λυπαμαι..:P)

νηπενθες ετσι ενιωθα κι εγω οταν ημουνα μαθητρια, τελειωνε το σχολειο, αρχιζε το καλοκαιρι κ βαριομουνα κ δεν ειχα τι να κανω ολη μερα, δλδ απο το ενα ακρο που ελεγα ποτε θα τελειωσουμε μετα στο αλλο ακρο βαριεμαι γαμωτη μου δεν περναει η μερα.. αυτο νομιζω σε ολους συμβαινει, αν οχι στους περισσοτερους εστω.. απο τοτε που σπουδαζω κανω πως κ πως να ρθει το καλοκαιρι, αλλα να φανταστεις πεφτουν οι εξεταστικες καπακι τον ιουνιο, ποσο να αντεξεις??

ρε συ μια χαρα ειναι χαλκιδικη στο εξοχικο με την αδερφη σου, κι εγω ετσι ακριβως ειμαι κ περναω γαματα!! μεχρι να πας προσπαθησε να βγαινεις με φιλες/φιλους κτλ, να πηγαινεις καμια θαλασσα, μην καθεσαι σπιτι παντως, δες καμια σειρα, κατεβασε καμια ταινια κ καλο καλοκαιρι !!!!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    διαβάζω βιβλία,αλλά το πρόβλημα είναι πως κι αυτά,όπως και οι ταινίες και οι σειρές κάνουν τη φαντασία μου να οργιάζει..γι'αυτό λέω πως κάνω βήματα πίσω!!
    άσε που έχω κόψει στην κυριολεξία όλα τα κοινωνικά και τα αισθηματικά γιατί μου χαλούσαν τη διάθεση για 2-3 βδομάδες..:s

Senior Member
    Αχ Νηπενθές μου και γω ονειροπολώ αναγκαστικά. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Με τις φίλες σου δεν βγαίνεις για καφεδάκι;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    βγαίνω,αλλά πόσες ώρες της μέρας να γεμίσεις με ένα καφεδάκι. άσε που δεν έχουμε λεφτά. όχι κύριοι,λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν...:p

Senior Member
    μπορείς να ξεκινήσεις γυμναστήριο. Κι εγώ το σκέφτηκα γιατί παραείμαι πλαδαρή. Ειδικά στα μπράτσα.

Senior Member
    Εκανα γυμναστηριο ενα χρονο 3 φορες τη βδομαδα...τα αποτελεσματα ελαχιστα...
    Κανω τωρα με τη μαμα μου ενα προγραμμα που κανουμε μιση ωρα διαδρομο και αλλη μιση ωρα εκεινο το μηχανημα που τριζει σαν τρελο(δεν θυμαμαι πως το λενε) που αν κανεις ασκησεις πανω σ αυτο χανεις κιλα και γραμμωνεις...τα αποτελεσματα που εχω δει μεσα σε 2 βδομαδες ειναι τα ιδια που ειχα με ενα χρονο γυμναστηριο...θεικο;

Καθως ονειροπωλουσα σημερα εκανα μια παρενθεση και σκεφτηκα,αραγε θα βρεθει ποτε κανενας που θα καταφερει να με κανει να ξεχασω καθε αγορι απο καθε ονειροπωληση μου; Χμ!αν βρεθει θα ειναι απιστευτο.ανυπομονω!:P

Senior Member
    Έσφιξες τουλάχιστον; Εμένα αυτό μ' ενδιαφέρει. Θα βρεθεί...πίστεψε με! Με το αγόρι που έλεγες, τι έγινε;

Senior Member
    Εσφιξα λιγο...
    Με το αγορι που ελεγα υποθετω πως τα εχουμε...εχει κανει καποια φαουλ,αλλα αυτο ελειπε...17χρονο αγορι ειναι...παντως μου αρεσει πολυ..παρα πολυ.
    Και μιας και λεμε για αγορια,να αλλος ενας λογος που μισω το καλοκαιρι...ο πρωην μου,που χωρισαμε πριν 2 χρονια σχεδον,και μενει στο εξωτερικο,θα ερθει στην ελλαδα για διακοπες...οποτε ερχεται για διακοπες κανουμε κατι,αλλα ποτε μεχρι τοτε δεν ειχα αγορι. Και ξερω πως ετσι και κοιταξω τα ματια του,απλως με εχει.ειναι σαν να του ανηκω...δεν εχει περασει ουτε μια μερα χωρις να τον σκεφτω...συν το οτι ο πρωην οταν ειμαστε μαζι βγαζει παθος...νιωθω οτι με θελει...ο νην,ενω ειναι γλυκητατος,δεν ειναι καθολου "παθιαρης"...βγαινουμε εξω και το πολυ να φιληθουμε μια,δυο φορες με γλωσσα...απο τοτε που τα φτιαξαμε,καναμε μια φορα σεξ,αλλα ενω ειχα αδειο σπιτι και ηρθε 2 φορες,και τις δυο δεν ειχε ορεξη για σεξ και καναμε καποια προκαταρκτικα.ποιος δεν εχει ορεξη για σεξ στα 17 του; Και μου εχει πει οτι ειμαι σαν ενα μικρο παιδι που θελει συνεχεια να παιζει και να πειραζει τον αλλο...ναι,προσπαθω να διατηρω την "παιδικη μου αθωοτητα",αλλα δεν ειμαι και τοσο παιδι!!!

Senior Member
    δεν ήθελε; Όντως περίεργο! Οι παθιάρηδες μου αρέσουν και μένα αλλά ο καθένας έχει την γλύκα του! Να υποθέσω ότι θα φάει κέρατο ε; χαχα!!!

Senior Member
    Αν ενα και μονο ενα φιλι με εναν αγνωστο μετριεται για κερατο,εχει φαει ηδη...αλλιως θα φαει οταν ερθει ο πρωην. Ειναι αναποφευκτο!
    Και το μισω αυτο...δεν ειμαι ετσι εγω.δεν κερατωνω.αλλα εμαθα απο πολλους...ο αδερφος μου "και οι 2 θα κερατωσουν στη σχεση...προτιμαω να κερατωσω πρωτος" ο πρωην μου,οσο δεν με κερατωνε ειχα το πανω χερι στη σχεση,οταν αρχισε να με κερατωνει,με εκανε οτι ηθελε.
    Μαλλον με το κερατο διοχετευεις αλλου την ενεργεια σου και δεν γατζωνεσαι πανω στον αλλο...δεν εχω αλλη εξηγηση...εδω εγω,που φιληθηκα με τον αγνωστο και πουυ κανω αθωο φλερτ,νιωθω σχετικα ελευθερη,και αποφευγω να πρηζω το αγορι μου.

Page 1 of 3 123 LastLast