να εκλογικευσουμε την πραγματικοτητα της σχιζοφρενιας..προταση για grup therapy!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Member

Red face να εκλογικευσουμε την πραγματικοτητα της σχιζοφρενιας..προταση για grup therapy!!

gia se olouw...sorry gia to greeklish alla thelw na ta grapsw grigora giati alliws feugoun apo to kefaλi m etc opws ta enow..exw to exis provlima...sxizofrenia...kai to provlima dn einai oti dn mporw na vgw apo to tripaki...to provlima einai oti dn thelw...pisteuw oti mporume na allaxume tn kosmo...oloi mazi...ksekinontas apo tn ensomatwsh kapoion anthrwpwn stn pragmatikotita tn plirh pragmatikothta k oxi tn pragmatikotita tou sistimatos...dn xerw an ginomai katanoiti...(gia na katalaveis ti s lew prepei na xereis oti pote sxedon dn enow kati diaforetiko apo auto pou lew..)..genikotera eimai trelh gia desimo:P alla para polu tyxerh!!
    k tha psaksw tn tyxh m mesa se auto to forum..
    auta gia gnorimia...opios skeftetai kati as m to pei..
    filudia!!

Banned
    αυτη τη στιγμη φιλε σερνομαι τοσο ασχημα απ'τη βαρεμαρα που οχι μονο πιστευω οτι δε μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο, αλλα δε μπορω να αλλαξω ουτε τον εαυτο μου, να του φτιαξω εναν καφε μπας και συνελθει!!! παρολαυτα επειδη εισαι γειτονας, θα στηριξω τη προσπαθεια σου, εγκρινεται με κι εμενα στη πραγματικοτητα, να ξεκουμπιστω απ'αυτη τη χωρα και να ξαναποκτησω αυτο που λεμε "ζωη", και μετα βλεπουμε και για τους αλλους...

Member
    ωωωω φιλε...μαλιστα...νομιζω μπορω να σε βοηθησω..αν βαριεσαι να φτιαξεις καφε..βαλε καποιον αλλον να το κανει!!:p an theleis epafh pes m na vrethoume na ta poume!!eimai se fash pou mporw na gnorisw ton opoiondipote oso kenos kai an einai ;P

Banned
    Tουλαχιστον δεν εχεις προβλημα κοινωνικοτητας, οπως εμφανιζεται υποτιθεται στους σχιζοφρενεις μερικες φορες, Fele. :)

Banned
    Quote Originally Posted by Fele View Post
    ωωωω φιλε...μαλιστα...νομιζω μπορω να σε βοηθησω..αν βαριεσαι να φτιαξεις καφε..βαλε καποιον αλλον να το κανει!!:p an theleis epafh pes m na vrethoume na ta poume!!eimai se fash pou mporw na gnorisw ton opoiondipote oso kenos kai an einai ;P
    υπαρχει μια διευθηνση msn στο profile μου, οποιος γουσταρει περισσοτερα για μενα συνηθως με κανει add εκει...

Member
    το msn δν το σκεφτηκα η αληθια ειναι..δν προλαβα να σε τσεκαρω ακομα βασικα..κενοο:)
    kai mallon exw provlima koinonikothtas..υπερβολικη κοινονικοτητα..

Banned
    Υπερβολικη κοινωνικοτητα....λολ

Member
    χαχαχαχα!!!δν ξερω ρε...παιζει..πριν λιγο το συνηδιτοποιησα...

Senior Member
    Fele,καταρχην χαιρομαι γιατι απ τα μυνηματα σου φαινεσαι θετικότατη κι ισως λιγο αυτοσαρκαστική..Αυτο εισεπραξα εγω τουλαχιστον.
    Θελω να σε ρωτησω γι αυτο το κομματι του μηνυματος σου: ("τhelw na ta grapsw grigora giati alliws feugoun apo to kefaλi m etc opws ta enow"..".κι αυτο:"dn xerw an ginomai katanoiti..gia na katalaveis ti s lew prepei na xereis oti pote sxedon dn enow kati diaforetiko apo auto pou lew.."),
    αν μπορεις να το αναλυσεις λιγο περισσοτερο γιατι μου θυμιζει ενα δικό μου κολλημα,σε σχεση με το λογο,το ποσο κατανοητη γινομαι,κ τις πολλαπλες εννοιες των λεξεων.
    Να είσαι καλα κ να συνεχισεις ετσι αισιοδοξη οπως δειχνεις τωρα.

Member
    για σ niah..ακου..λοιπον..ειναι λιγο δυσκολο να μαζεπσω την σκεψη μ μερικες φορες..πιστευω οτι οι λεξεις οταν μιλαμε δν εχουν τοση σιμασια..σιμασια εχει ο τροποσ με τις οποιες τις εκφραζεις..εγω μιλαω ψιλοχιμα αλλα παντα μα παντα καλοπροερετα..αλλα χρισιμοποιω λεξεις κ εκφρασεις π μπορει να ακουστουν και αλλιως...αλλα τις αγαπαω τις λεξεις κι τις εκφρασεις κ δν τις αποχοριζομαι..νομιζω κατι τετοιο συμβαινει..γιατι περασα μια περιοδο π κατι γινοταν μεσα σε μια παρεα πχ..πρωτα σκεφτομουν την αντιδραση μ για κατι και μετα την εκανα πραξη με αποτελεσμα αυτη η 2η φορα(της πραξης)μου φαινοταν σαν κατι τελιςσ ξενο..δεν αντιδρουσα ετσι οπως σκεφτομουν..και σκεφτομουν ετσι οπως αντιδρουσα παλια...πριν κλειστω στο εαυτο μ..και για το 2ο που ρωτας..ναι πιστευω οτι η καθε λεξη ειναι παμπλουτη...μπορει να πει πολλα!!για αυτο πολλες φορες χριαζεται να εξηγω 2η φορα τι εννοω..ειναι σαν να υπαρχει κοδικας :Ρ..με σενα τι φαση παιζει??

Senior Member
    Απο οτι καταλαβα θες να πεις οτι απο μια φαση κ μετα εχασες τον αυθορμητισμό σου κι εσυ.Τι σ οδηγησε ομως εκει?
    Αυτο που συνεβει μ εμενα ειναι οτι απο μια φαση κ μετα οταν ελεγα κατι,σκεφτομουν αμεσως μετα και τη χειροτερη εκδοχη με την οποια θα μπορουσε να εκλαβει καποιος την οποια φραση μου(η οποια δεν ειχε καμια σχεση με την αρχικη προθεση και το αυθεντικό της νοημα)κι απο καποιο σημειο και μετα (λογω συνηθειας προφανως)αρχισα λεγοντας κατι αυτοματα να τρεχει στη σκεψη μου παραλληλα αυτη η χειροτερη εκδοχη,Με αποτελσμα ισως το υφος που το λεω να επαληθευει κιολας αυτην την εκδοχη πλεον.Οπως καταλαβαινεις εδω κ καιρο εχω πει κι εγω αντιο στον αυθορμητισμό μου,κ δεν εχει καμια σχεση η συμπεριφορα μου μ αυτην που ειχα καποια χρονια πριν.Εχω χασει ολη την αυθεντικοτητα κ τον αυθορμητισμό μου.
    "χαμενη στη μεταφραση" με λιγα λογια ;ρ ...

Banned
    Ειναι προβλημα στην εκφραση δηλαδη αυτο? Εισαστε και οι δυο ψυχωτικες να υποθεσω? Μηπως ειναι μια μορφη αλογιας η κατι τετοιο? Κατι που σχετιζεται με δυσλειτουργια λογου?

Senior Member
    Οσον αφορα την πρωτη ερωτηση,δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι το προβλημα μου κ που "κατατασσεται".
    Αλογια απο οτι ξερω ειναι το να μη μιλας,χωρις να ειμαι και σιγουρη.Οποτε οχι δεν προκειται για κατι τετοιο.Εγω μιλαω απλως εχω την εντυπωση οτι οτι και να πω θα παρεξηγηθει,ή τελος παντων θα εννοηθει αλλιως απο τους αλλους..κολλαω στο νοημα του λογου κι οχι στον ιδιο τον λογο,αν και το ενα μπορει να επεκτεινεται κ στο αλλο.

Member
    πω πω σε νοιοθω full γιατι εχω παθει κ αυτο που μ λες εσυ ακριβως!!!

Member
    ναι αυτο..εγω το ελυσα το προβλημα μου με παρανομο τροπο!!!

Page 1 of 2 12 LastLast