ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΤΕΤΟΙΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Banned

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΤΕΤΟΙΟ

Σημερα πηγα στον ψυχοτετοιο (επαναλαμβανω οτι δεν το λεω υποτιμητικα). Του ειπα πως τα πηγα με τις εξετασεις και μετα αρχισαμε να συζηταμε τι θα κανω απο 'δω και μετα.
    Αυτο που με πειραξε ειναι οτι αρχισε να μου λεει περι ανεργιας, οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα κτλ και μου εδειξε με τον τροπο του οτι δεν πιστευει οτι μπορω να τα καταφερω ή οτι μπορω να καταφερω κατι πολυ καλο. Αυτο εισεπραξα. Ισως εχει σχηματισει λαθος εντυπωση για μενα. Ισως να πιστευει οτι ειμαι ανικανος, με περιορισμενες δυνατοτητες, φοβισμενος και δειλος. Ετσι νιωθω. Λογικο ομως να εχει σχηματισει τετοια εντυπωση, αφου του λεω συνεχεια για τους φοβους και τους ψυχαναγκασμους μου. Βγαζω πολυ μιζερια οταν παω εκει περα. Αλλα δεν ειμαι μιζερος. Δε βγαζω τον αληθινο μου ευατο εκει περα. Δεν ξερει πολλες πτυχες της προσωπικοτητας μου ο ψυχοτετοιος.
    Τελος παντων, με ενοχλησαν οσα ειπε. Θα επρεπε να μου δωσει θαρρος. Κι ενω ελεγε οτι ειναι δυσκολο να βρω δουλεια, μετα επεμενε να βρω δουλεια τωρα το Καλοκαιρι. Ολα τα 'χα η δουλεια μου ελειπε. Δε λεω να μη βρω δουλεια, αλλα απο Σεπτεμβρη. Πρεπει καλοκαιριατικα; Και αυτον τι τον κοφτει τι θα κανω επαγγελματικα και ποτε; Επισης, με ενοχλησε που δεν με ενθαρρυνε να ασχοληθω με το αντικειμενο σπουδων μου. Αυτος οταν τελειωνε Ιατρικη, θα του αρεσε να κανει αλλη δουλεια;
    Τελος παντων, του ειπα οτι πλεον δε μαζευω πολλα σκουπιδακια, οχι ομως οτι δε μαζευω και καθολου. Του ειπα οτι εχει τυχει να δω σκουπιδακια και να μην τα μαζεψω. Οπως και να 'χει, δεν εχω απαλλαγει απο αυτη τη συνηθεια, αλλα και μονο οτι το γραφω ειναι σα να αυθυποβαλλομαι, οποτε μηπως να πω οτι απαλλαχτηκα πια απο αυτο; Κι ας μην ειναι αληθεια.
    Του ειπα ομως οτι εχει επανελθει τον τελευταιο καιρο ενας ψυχαναγκασμος που ειχα στο Λυκειο, δηλαδη η τελειοθηρια με τα γραμματα (εσβησα τεσσερις φορες τη λεξη τελειοθηρια-τυχαιο;) και η εντονη επιθυμια να εξαφανισω χαρτια που εχουν πανω μουντζουρες και τετοια. Εχω πολλα χαρτια που θελω να τα καψω. Τι θα κανω με αυτα; Αυτος μου λεει "και τι θα γινει αν τα πεταξεις;", του λεω οτι δε θελω να τα πεταξω, θελω να τα εξαφανισω και αυτος επεμενε να με ρωταει τι θα γινει αν απλα τα πεταξω. Εγω του ελεγα το ιδιο. Τελικα δεν καταληξαμε καπου.

Y a mucha honra
    Stefanos la del barrio soy...

Senior Member
    Του είπες ότι ενοχλήθηκες από την συμπεριφορά του; Η ειλικρίνεια στην σχέση με τον γιατρό είναι πολύ σημαντικό ζήτημα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Του είπες ότι ενοχλήθηκες από την συμπεριφορά του; Η ειλικρίνεια στην σχέση με τον γιατρό είναι πολύ σημαντικό ζήτημα.
    ετσι πρεπει να νιωσεις ανετα για να μπορεσεις να βοηθηθεις

Senior Member
    και γω θα συμφωνησω με Gypsy cello να του τα πεις!και αυτος δεν νομιζω οτι θελει να κατευθυνει επαγγελματικα 'η να σε πει ανικανο απλα οταν δν ειμαστε καλα μπορει να δωσουμε λαθος ερμηνευση σε πολλα!!και γω το χω παθει αυτο και τελικα μετα που το ξανασυζητησα να με βοηθησει προσπαθουσε απλα επειδη εγω τα εβλεπα ολα καχυποπτα και οτι ολοι θελουν το κακο μ και οταν χαλαρωσα ολα αλλαξαν!