Results 16 to 30 of 31
Thread: η ιστορια της JOHN BENNET RAMSEY
-
30-06-2011, 09:18 #16
Ο μπαμπάς κι η μαμά οι πονεμένοι, πήραν χρήματα από τις πόζες του παιδιού τους. Ο πολιτισμός μας όμως έκανε και το παιδί να θέλει τις πόζες, να τις θεωρεί ως κάτι φυσικό, κάτι αυτονόητο για ένα παιδί να εργάζεται. Η διαφορά είναι στη ματαιοδοξία των γονιών. Γνωστή κάποτε μου καμάρωνε που το παιδί της είχε παίξει σε διαφήμιση, βέβαια όταν τη ρώτησα ποιος το σκέφτηκε να πάει σε διαφήμιση το παιδί να παίξει τον προωθητή προιόντων και εμπορευμάτων, ήταν η ίδια. Η ίδια που μετά καμάρωνε δείχνοντας το περιοδικό από δω κι από κει, εισπράττοντας στο εγώ της το πλάνο το ανέβασμα, μέσω του παιδιού της. Είναι το ίδιο επίσης όταν θέλουν το παιδάκι τους να περάσει από τα πρώτα στο πανεπιστήμιο, και το θάφουν στην πίεση, στον ψυχικό εξαναγκασμό, του πλένουν τον εγκέφαλο να ασκηθεί στον ανταγωνισμό, είναι το ίδιο με το παλιό γιατρός-δικηγόρος για άντρα, για γυναίκα γάμο με γιατρό-δικηγόρο, ούτε καν δλδ, ούτε στη ματαιοδοξία δεν υπάρχει ισότητα, λολ, είναι το ίδιο όταν πρέπει να κερδίσει σε ένα άθλημα, έχω δει με τα μάτια μου γονιό να κλαίει το παιδί τραυματισμένο και κείνος να λέει στον προπονητή τι θα γίνει, θα χάσει τον αγώνα, δε γίνεται, να βρεθεί κάτι να του "δώσουν"...
Διάβασα ντολ πως ο πατέρας εξαργύρωσε την περιπέτεια, έτσι το λένε τώρα, με θέση στην πολιτική, πόσο σαθρό είναι κάτι τέτοιο? Ακόμη και τη δολοφονία του παιδιού να εξαργυρώνει? Ο ενήλικας ενηλικιώνει το παιδί πριν την ώρα του, δίχως τη συγκατάθεσή του, για απολαβές. Είτε άυλες, στάτους, καλή-μαμά-μπαμπάς, φήμη έμμεση, και τα λοιπά, είτε υλικές, χρήμα, και άλλα ανταλλάγματα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 30-06-2011, 13:40 #17
1on το παιδι ετσι το λενε δεν εβαλα το ονομα του πατερα του στον τιτλο πως σου ηρθε αυτο? και δεν καταλαβα γιατι ειναι ασχετο! ειναι απολυτα σχετικο και ανεφερα την ιστορια της επειδη ειναι ενδιαφερουσα και πρεπει να ναι γνωστη σαν παραδειγματισμο στο τι μπορει να συμβει οταν εκθετεις το παιδι σου με αυτο το τροπο. επισης δεν καταλαβα γιατι να βγαλω τις φωτος που ειναι ολες μεσα στο google. δεν τις βγαζω γιατι να τις βγαλω δεν ειναι απρεπες καμια απο αυτες και εχουν δημοσιοποιηθει
John11 δεν καταλαβα μια σε αυτα που ειπες. εσυ δεν εχεις πιστευω? καθε πιστευω σου πρεπει να αφορα εσενα μονο? δεν καταλαβαινω τι σκατα εννοουσεςI m a Good Person With Bad Attitude
30-06-2011, 16:00 #18
Mα ο τίτλος είναι η ιστορία της John Benet, ε, αυτός ήταν ο πατέρας. Το κοριτσάκι λεγόταν τζονμπενέτ, όπως το έγραψες μετά. Ο τίτλος είναι λάθος,αυτό.
Δε σου φαίνεται άκυρο δηλαδή να υποστηρίζεις από τη μια ότι οι φωτό είναι/κάνουν, μπλα μπλα μπλα αυτό και να τις αναρτάς ταυτόχρονα? Εμένα μου φαίνεται. Γενικά, ό,τι υποστηρίζεις το ακυρώνεις με την ανάρτησή τους.
Είναι σα να σου λέει κάποιος, κοίτα τι άθλιες φωτογραφίες έβγαλαν στο παιδί και να στις μοστράρει στη μάπα θες δε θες. Ε, εγώ δε θέλω, δικαίωμά μου δεν είναι?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-06-2011, 16:10 #19
μια εικονα αξιζει οσο 1000 λεξεις λενε. γιαυτο τις εβαλα. για να εχει και εικονα η ιστορια μου. ο πατερας την ηταν σκετο john η μικρη γραφεται jon αλλα κατα λαθος το γραψα john σιγα το πραμα
I m a Good Person With Bad Attitude
01-07-2011, 04:08 #20
νομιζω ναι. οποιος ακουει τις μουσικες τους ή αγοραζει περιοδικα μοδας με παιδια εχει κ αυτος ενα μεριδιο ευθυνης, γιατι ουσιαστικα δημιουργει ζητηση για την παραγωγη τετοιων προιοντων κ ουσιαστικα δινει κινητρα στους γονεις των παιδιων να τα ωθουν σε τετοιες δραστηριοτητες.
01-07-2011, 04:13 #21
εσυ ντολ νιωθεις οτι εισαι προθυμη να κανεις καποια αλλαγη στον τροπο με τον οποιο βλεπεις τον εαυτο σου σχετικα με ολα αυτα? ή απλα θελεις να καταγγειλεις τη βιομηχανια μοδας?
νιωθεις σε αρμονια με το σωμα σου ακομα κ αν δεν ειναι τελειο οπως προτασσουν τα προτυπα των ανορεξικων μοντελων?
01-07-2011, 12:01 #22
oχι φυσικα και δεν νιωθω σε αρμονια με το σωμα μου ομως εγω την πατησα αλλα δεν θα κανω την ιδια θυριοδια με τα παιδια μου........ δεν θα τους φουσκωσω τα μυαλα και δεν θα τα βαλω σε αυτο το λουκι. ολο αυτο μου φανηκε απλα εξωφρενικο με τα κοριτσακια και ευτυχως εδω στην ελλαδα δεν υπαρχει ακομα! ομως καλομελετα..........
01-07-2011, 12:15 #23
Broken αρκετα απο τα θεματα που βαζεις εχουν πολυ ενδιαφερον ............
01-07-2011, 12:43 #24
αχ σε ευχαριστω βρε rock Μου με κανες πολυ χαρουμενη χαιρομαι!!!!κ νομιζα πως ημουν βαρετη!
01-07-2011, 12:44 #25
01-07-2011, 12:45 #26
θεοφ σε ευχαριστω πολυ!εισαι το καλυτερο μπαζο του κοσμου!
01-07-2011, 16:32 #27
ντολ, ποτε δεν ειναι αργα για μια νεα αρχη! μπορεις σιγα σιγα να αρχισεις να το επεξεργαζεσαι το θεμα με εναν αλλο τροπο για να απελευθερωθεις κ εσυ απο τα δεσμα της ανορεξιας, των στερεοτυπικων μοντελων ομορφιας κ ολων των σχετικων!
04-07-2011, 11:46 #28
εγω δενε χω ανορεξια αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειμαι απολυτα ικανοποιημενη με το πως ειμαι. κανεις δεν ειναι τελειως! αλλα οσο και να προσπαθεις να βελτιωσεις κατι πανω σου φτανει μεχρι ενα σημειο και ισως ποτε δεν παει εκει που εχεις φανταστει εσυ. δλδ εγω δεν θα μπορουσα ποτε να μαι 40 κιλα που θα θελα και να δειχνω φυσιολογικη και να τα διατηρισω. αλλες μπορουν και ειναι ετσι χωρις να χουν κανει τπτ επειδη ετσι ειναι φτιαγμενες. οποτε το θεμα ειναι πως πρεπει οχι να ξεφυγεις απο τα δεσμα των προτυπων μοδας, αλλα να συμβιβαστεις με την ιδια σου την εικονα. πραγμα που ειναι δυσκολο επειδη δεν μαρεσει αν συμβιβαζομαι θελω αυτο που θελω γμτ...
04-07-2011, 17:08 #29
Πραγματικα τι να πεις...
συμφωνω σχεδον σε ολα, για την εκμεταλευση του κοριτσιου , κ γενικα για το πως την χρησιμοποιούσαν ακόμη κ οι γονείς της. κρίμα...
εμενα παντως οι φωτ/φιες δε με ενοχλησαν. ειναι σχετικο το πως θα το δει ο καθενας.
Broken ανεφερες για τα βιβλια που εχεις διαβασει σειριακων δολοφονων. στα αγγλικα?
υπαρχει κατι καλο που θα προτεινες ?
04-07-2011, 18:49 #30
εχω και 1-2 μεταφρασμενα αλλα οσα εχω βρει τα χω παρει. τα αλλα τα χω αγγλικα
του peter vronsky ''method and madness of monsters''
του christopher berry-dee ''how to make a serial killer''
του harold schechter ''deviant''
αυτα ειναι απ τα πιο ωραια στα αγγλικα π χω διαβασει
ελληνικα εχω
''επαγγελμα κατα συρροη δολοφονος'' του Μπερυ ντι κριστοφερ, εκδοσεις lector
'' στο μυαλο των serial killers'' του τζον νταγκλας
'' το προφιλ του εγκληματικου νου'' του brian innes εκδοσεις κοχλιας
'' εργαστηριο εγκληματολογιας'' εκδοσεις κοχλιας
και απο κει κ περα αμα θες και σε στυλ μυθιστορημα (επειδη ολα τα παραπανω ειναι μελετες ιστοριες των ιδιων των δολοφονων και αναλυσεις profiler) , μπορεις να διαβασεις και το ''ο φρουν στο μανχαταν'' το ''γυμνο γευμα'' , ''τα παιδια της φωτιας'' που ειναι για τον μεγκελε και το ''αν εγω το εκανα'' που ειναι κατι σαν μαρτυρια-ιστορια του OJ-SimpsonI m a Good Person With Bad Attitude