Results 16 to 18 of 18
Thread: OFF - TOPIC
-
30-06-2011, 21:39 #16
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΑ ΒΟΙΝΤ!!!!!
ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ(ΠΟΙΟΣ ΞΕΕΕΕΕΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΦΙΛΗΣΕΣ Η ΜΗ ΤΙ ΧΕΙΡΟΝ ΠΩ!!!!!!)
μα τι λες χριστιανη μου επιτελους?
το σκεφτηκες καλα?
τι οφφ τοπικ θα ειναι το ον τοπικ?????
το οφφ τοπικ, ειναι ονταιμ, ριαλταιμ, ολδεγουει!!!
τι να το κανω εκει που μουρχεται η δημιουργικη ιδεα, να μεταφερθω στην εσχατια του κοσμου για να πω την εξυπναδα μου?????
και ποιος να την διαβασει??? ποιος χεστηκε τι θελησε ο καθε πικραμενος να πει οφ τοπικ????
το οφ τοπικ [περα απο πραξη καταπτυστη και απαγορευμενη στο φορουμ αυτο, ειναι πραξη επαναστατικη και βεβηλη!!!
δεν θα μας μαντρωσετε στην νομιμοτητα κυρια βοιντ γιατι σας ηρθε μια παστρικοτητα ξαφνικα!
αν θελετε να παστρεψετε, να σας δωσουμε ενα βετεξ να παρετε τις γωνιες!!!
ΝΟΝ ΠΑΣΑΡΑΝ!!!!!!!!!!!
σακ βουαγιαζ :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡρρρ
- 30-06-2011, 23:44 #17
void Καλη η ιδεα σου.Φοβαμαι ομως οτι δεν θα πιασει.Καθως τα οφτοπικ ειναι τοσο αυθορμητα που σιγα μην ψαξει καποιος συγκεκριμενο νημα για να τα κανει..Εκεινη τη στιγμη που βγαζει καπνους απ τ αυτια :ρ Μεχρι να μπει εδω θα του χει φυγει.Παντως αν εφαρμοστει θα ηταν οφελιμο αυτο που προτεινει ο keep.Nα παραθετει κανεις το λινκ του θεματος στο οποιο βασιζεται το οφτοπικ σχολιο του.
Remedy λολ στο εφταγωνο(εκ του τετραγωνου). ;pLast edited by niah; 30-06-2011 at 23:59.
01-07-2011, 04:06 #18
Και γω πιστεύω ότι δεν έχει νόημα αφού είναι κάτι τόσο αυθόρμητο. Και γω έχω βάλει θέματα που έχουν μπει πολλά οφ τόπικ και μ' ενόχλησε γιατί αυτό που ήθελα ήταν απάντηση σ' αυτό που ρωτούσα αλλά δεν είπα τίποτα γιατί και 'γω το κάνω πολλές φορές. Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί και το ανθρώπινο μυαλό. Με συνειρμούς πολλές φορές άσχετους και έτσι γνωριζόμαστε καλύτερα και αυθόρμητα. Αυτό είχα γράψει και στο θέμα του seduction όπου μας προέτρεπε να γνωριστούμε μέσω μιας απλής αναφοράς σε ενδιαφέροντα, χαρακτηριστικά μας κ.α. Η ανθρώπινη επικοινωνία όμως είναι μια ζωντανή διαδικασία και δεν μπάινει σε καλούπια.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...