Διπλωμα οδηγησης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Banned
    δεν αντιλεγω βρε lost body αλλα πρεπει να εισαι αισιοδοξος..μην εστερνιζεσαι το τι λενε οι στατιστικες και εστιασου στο πως θα γινεις εσυ καλυτερα. γαμ* τις στατιστικες

Senior Member
    εγω αρχισα μαθηματα μετα απο 2 εγκλεισμους σε ψυχ κλινικη λογω καταθλιψης, δεν ειχα κανενα προβλημα με αυτο, κ εξετασεις εδωσα κ διπλωμα πηρα. αυτα καπου το 2000. για πιο εγκυρες πληροφοριες καλυτερα να ρωτησεις το δασκαλο σου της οδηγησης, ή στο υπουργειο συγκοινωνιων. εδω ο καθενας λεει ο,τι θελει.

Senior Member
    κ δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι για την ασθενεια σου. μια ασθενεια ειναι, δεν εκανες ουτε φονο, ουτε εκλεψες, ουτε εκανες κατι ανηθικο. δε χρειαζεται να μπαινουμε στα παπουτσια του καθε προκατειλημμενου, να κλεινομαστε στον εαυτο μας κ να αποφευγουμε τη ζωη, απο φοβο για το τι θα πει ο καθε μαλακας. αλλωστε οι ανθρωποι, οταν θελουν να κουτσομπολεψουν κ να πουν την κακια κουβεντα, παντα κατι θα βρουν να πουν. δε χρειαζεται να υπολογιζουμε κ πολυ τη γνωμη των αλλων, οταν αυτη ειναι ρηχη κ κουφια.
    Last edited by Lou!; 01-07-2011 at 17:34.

Banned
    ρωτησα ηδη δεν αντεξα. το μονο π με ρωτησαν ηταν αν εχω διαυγεια με τα φαρμακα . δν σε ρωτανε αν εχεις εγκλειστει και τετοια δν τους αφορα και ειναι απορρητο. thanks Lou!

Banned
    ευχαριστω και σενα ελαφι...το εγγραφο λεει οτι οποιαδηποτε ασθενεια εχεις με λιγα λογια(ψυχικη ασθενεια) μπορεις να οδηγησεις αρκει να μην βρισκεσαι σε φαση ψυχωσης.δλδ και σχιζοφρενεια να χεις και να σαι σταθερος σου επιτρεπεται το διπλωμα.

Banned
    Eχμ, περιπου. Λεει συγκεκριμενα ποιες δεν μπορεις καθολου και ποιες μπορεις κατ'εξαιρεση αν εισαι σταθερος, εχεις μικρη διαρκεια αρχικης νοσου, και εισαι πολυ καιρο χωρις φαρμακα η με σταθεροποιητικα φαρμακα που σε εξασφαλιζουν. Ισως το διαβασες λιγο βιαστικα, αλλα μονο οτι οδηγεις ο,τι και να χεις δε λεει. Και δε λεει μονο για τις ψυχωσεις, λεει τα ιδια και για τις συναισθηματικες διαταραχες, δε θελω να αρχισω τωρα τα κοπυ-πειστ εδω γτ ειναι και λιγο στρεβλα δομημενο το κειμενο.

Banned
    xexe μαλλον διαβασα οτι με συμφερει. οντως το διαβασα βιαστικα γιατι δεν εβγαζα ακρη...

Senior Member
    απ''οσο ξέρω μπορείς! αρκεί να υπάρχει γιατρός που να βεβαιώνει ότι είσαι οκ, παίρνεις τα φάρμακά σου κτλ κτλ.

παιρνωντας χαπια ειναι επικυνδινη η οδηγηση.δεν ξερω αν τα χαπια συντηρησης την επιτρεπουν ξερω γω σε αμπιλιφαυ κιολασ

Senior Member
    φαντασου ποσοι τρελοι κυκλοφορουν στο δρομο χαχαχα.

το θεμα ειναι οτι μαλλον αυτοι που ειναι επιθετικοι στην οδηγηση δεν ειναι τρελοι αλλα αυτοι που τρελαναν τους αλλους.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Junior Member
    Παιδιά, μου έγινε διάγνωση πριν 5 χρόνια, ψυχωσική συνδρομή και λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή (η οποία δεν επηρεάζει τη διαύγειά μου). Μπορώ να βγάλω δίπλωμα; Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω παραπάνω από κάποιον άλλον γι αυτό το θέμα; Δηλαδή, μπορεί να χρειαστώ βεβαίωση ψυχιάτρου ότι είμαι ικανός κτλ;

HMOYN odhgos 6 mhnes me psychosi ekana 21000 km.se lew oti an pairneis antipsychotiko einai tromera epikindyno na odhgeis.egw ekeino to diasthma poy odhgoysa ta eixa kopsei alliws tha hmoyn nekros k pali den kserw an einai h arrwsteia odhgoysa bghke o xaros pagania polles fores ta xreiastika...YG typika pantws me kaloys 'eligmoys' mporeis na to bgaleis to diplwma nomizo

Senior Member
    εμενα λογω επιληψιας περισσοτερο παρα σχιζο δε θα μου εδιναν διπλωμα στην αγγλια ετσι μου ειπε ο γιατρος μου

Senior Member
    Αφου τα φαραμακα μας καταστελλουν το νευρικο συστημα και τις αντιδρασεις μας. Και αμα οδηγεις πρεπει να εισαι σε εγρηγορση και με πολυ καλες αντιδρασεις.

Ασε το αυτοκινητο καλυτερα..Μπορει να σκοτωθεις εσυ,συγγενης σου ή καποιος αλλος.

Θα περιμενουμε ολοι μας να παρουμε σε λιγο κανενα αυτοκινητο της Google που οδηγει μονο του.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast