Συναισθηματική κακοποίηση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    Originally posted by sadsun
    Καλημέρα παιδιά:)
    Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.Σας αισθάνομαι φίλους μου...Παραγματικά..Και πως να το πω..Έχω την έννοια σας.Θέλω να πάνε καλά τα πράγματα στις ζωές όλων.Και είμαι απόλυτα σίγουρη παιδάκια ότι έτσι θα γίνει.Ο \"άλλος\" όχι δεν με παρακολουθεί.΄Πιστεύω τυχαία ήρθε εκεί.Το θέμα μας όμως δεν είναι εκείνος και κανένας άλλος που μας κάνει να νιώθουμε διαλυμένοι.Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς.Εκείνος δεν έκανε τίποτα που δεν είχα επιτρέψει εγώ.Θέλω να πώ πως ποτέ δεν φταίνε τα ναρκωτικά για παράδειγμα απο μόνα τους.Ο χρήστης φταίει που επέλεξε να μπλέξει με αυτά.Έτσι δεν είναι?
    Σκεπτόμενη όλα αυτά αποφάσισα πως δεν θα κατηγορήσω κανέναν για τα χάλια που βρέθηκα τον τελευταίο καιρό παρά μονο εμένα.Ο εαυτός μας παιδάκια είναι ένα μωρό νεογγένητο και το μόνο που του οφείλουμε είναι κανάκεμα και αγάπη.Και εγώ δεν με νταντεψα ποτέ.Ούτε με αγάπησα ποτέ...Και περίμενα η χαζή να με αγαπήσει κάποιος άλλος....Πως, πειτε μου πως να γίνει αυτό?Πως να πείσω πως εννοώ το \"σ\'αγαπώ\" αφου ποτέ δεν το είπα εγώ στον εαυτό μου?Μάλλον ούτε και εγώ ηξερα να αγαπώ και τώρα δειλά δειλά αρχίζω να μαθαίνω...Να με αγαπώ...
    Σας φιλώ όλους!
    tha po auto pou isxuei.fteei kai o euatos mas pou ton afinoume na xepesei toso kai na stenaxorithei gia atoma pou den axizoun alla fteei kai o allos panta pou mas ekmetaleuetai kai idika ta agna aisthimata kai tin agapi pou dixnoume.apla theloume na mas agapane kai emeis na antapodidoume kai to anapodo.dose xrono ston euato sou bgale to mialo apo ekei kai ola th apane kala.

Senior Member
    Sadsun μου χαίρομαι ειλικρινά που φιλοσοφείς την όλη κατάσταση και δεν σε έχουν κυριεύσει οι όποιες αρνητικές συγκυρίες του παρελθόντος σου....;)

Συμφωνώ επίσης με τα λεγόμενα του provlimatikou (Αλέκο μου σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες , όπως όλοι εδώ γιατί μας δυσκολεύεις μωρό μου.....:):).......Ευχαριστώ.........)

Sadsun μου χάρηκα δε που είπες ότι τυχαία βρέθηκε ο τύπος εκεί......
    Όσο για τις κατηγορίες που δίνεις στον εαυτό σου μάλλον δεν θα έπρεπε δεδομένου των πραγματικών γεγονότων που βίωσες...Κακώς αυτομαστιγώνεσαι ψυχικά!!!

Χαιρόμαστε δε, όλοι που μας αισθάνεσαι δίπλα σου...έστω και σαν μια αόρατη δυκτιακή παρέα!!!!;);)

Senior Member
    ολγα μου προσπα8ω στα ελληνικα να γραφω οταν εχω χρονο.το καταλαβενω οτι ειναι πιο ευκολο.8α το προσπα8ησω μαμα.πραγματι δεν υπαρχει λογος να κατηγορεισ τον ευατο σου διοτι εσι εκανες τα παντα αλλα ο αλλος δεν εκτιμησε τιποτα.εσι εισαι μια χαρα και γρηγορα πρεπει να αρχιζεις να συνεχιζεις την ζωη σου.

Senior Member
    χι..χι Αλέκο μου!!!!!!:):)
    Σε ευχαριστούμε.....!!!!
    Συγνώμη για την παρατήρηση μικρό μου........απλώς τα ελληνικά στην ανάγνωση είναι άμεσα προσιτά από όλους....

ΦΙΛΙΑ!!!:):)

Member
    Αντι να λυπασαι για τον εαυτο σου, θυμωσε! Ναι, θυμωσε με τον πρωην σου, που προσπαθησε να σε καταστησει παιγνιο του, που σε εφερε σε τετοια κατασταση που να φοβασαι τοσο τον ιδιο οσο και τον εαυτο σου, θυμωσε με το προσωπο που βλεπεις στον καθρεφτη σου και σε κοιτα με υφος θλιμμενο. Θυμωσε με την αδυναμια που εδειξες και υποσχεσου στον εαυτο σου πως δε θα ξαναπιαστεις κοροϊδο απο κενοψυχους φραπεδομαγκες που το παιζουν αντρες και κατω απο τα παντελονια τους φορανε στριγκακια (λεκτικος εμπλουτισμος της ελληνικης γλωσσας, μια ανιδιοτελης κοινωνικη προσφορα του νομαρχη θεσσαλονικης, αξιοτιμου κατα τα λοιπα, κ. Ψωμιαδη!).
    Κοροϊδα θα υπαρχουν παντα,αλλα φροντισε να μη συγκαταλεγεσαι κι εσυ αναμεσα τους. Διοτι, \"το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου\". Χαμογελασε φιλεναδα. Αφου καταφερες να απαλλαγεις απο μια τοσο αρρωστημενη κατασταση, δεν εχεις να πεσεις καπου χαμηλοτερα. Ο μονος δρομος που σου απομενει ειναι προς τα πανω!

Senior Member
    o mono s tropos na kaneis ta arnitika pragmata oxi mono na mi se ftheiroun alla kai na se kanoun kalitero ws anthrwpo, einai na peis pos ola eginan gia to kalitero.gia na gineis esi kaliteros anthrwpos, gia na matheis na min patheis sto mellon ta idia, gia na diamorwthei o xaraktiras sou opws einai.to nomisma exei dio opseis.psakse kai vres tis thetikes.emathes, viwses, ezises, vgikes zwntani. opws otan pernas mia iwsi.twra exeis antiswmata.eisai dinati.de tha ksanapatheis to idio.anakalipses ton eauto sou.kai vriskeis monopatia pou sou deixnoun na gneis kaliteros anthrwpos kai pio autixismenos.
    elpizw na voithisa me kapoion trorpo:)

Page 3 of 3 FirstFirst 123