SUICIDAL BREAKDOWN.... :( - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Δεν ειναι ακριβως οτι εχω τυψεις, κ στην τελικη δεν σκοτωσα κ ανθρωπο, παρα πολλοι ανθρωποι πανω την απογνωση τους φτανουν να κανουν αποπειρα με καποιο τροπο, ειναι κατι συνηθισμενο κ ανθρωπινο κ δεν ειναι πρωτογνωρο κ εξωπραγματικο... Αλλα οτι σκεφτομαι αυτο ολο που εγινε κ γιατι κ πως κ το ενα κ το αλλο κ κανουν οι σκεψεις αλυσιδα, κ αμα πετυχαινε τι θα γινοταν κτλ κτλ.. Θα το παλεψω ομως να μην το σκεφτομαι συνεχεια!

Δεν θα το λεγα οτι βαριεμαι, ισως περισσοτερο οτι εχω κουραστει απο μια κατασταση που εδω κ καποια χρονια επαναλαμβανεται με απλως αλλες μορφες.. κ η υπομονη καποια στιγμη στερευει..

Επισης οταν σε πιανουν τετοιες σκεψεις βοηθαει κ η τεχνικη της "αναβολης", δλδ λες οτι οκ θελω να πεθανω κτλ κτλ αλλα θα δωσω μια παραταση μεχρι να γινει το ενα κ το αλλο (βαζεις συνηθως ψηλους στοχους) κ μετα αμα αποτυχω οκ τοτε ας το κανω, εμενα με εχει βοηθησει αυτη η μεθοδος, εσενα??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Λακρυ μου κοπελα μου γλυκια,
    δεν θελω να στο παιξω εξυπνη γιατι κατα καιρους εχω κανει τις ιδιες "μαλακιες" με σενα ,αλλα ενα εχω να σου πω "ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!"
    ειλικρινα το πιστευω αυτο!

καταλαβαινω οτι εισαι νεα κοπελα και θες να ζησεις καποια πραγματα.
    αλλα ζω δεν σημαινει παιρνω ουσιες.
    υπαρχουν τοσες αλλες απολαυσεις (μη καταστροφικες) στη ζωη βρε κοριτσι μου.
    καταλαβαινω επισης το γεγονος οτι δεν θελεις να παιρνεις φαρμακα...
    αλλα ρε συ Λακρυ, τα φαρμακα θεωρω οτι σε βοηθανε στο να μπορεσεις να ισορροπησεις , ετσι ωστε να μην εχεις τετοιου τυπου παρατραγουδα που ειχες προχθες.
    οσο για το διατροφικο , προσπαθησε να πιεσεις τον εαυτο σου να φαει οσο μπορεις δλδ...
    φιλακια!!!
    Last edited by amelie74; 04-07-2011 at 10:29.

Senior Member
    ρε συ και εγώ έτσι το σκεφτόμουνα! Έλεγα να δώσω αναβολή μέχρι να κάνω κάποια ταξίδια που ήθελα π.χ να πάω στην αγαπημένη μου πόλη τη Ρώμη (δες την Ρώμη και πέθανε!) ή να διαβάσω όλα τα βιβλία που μ' ενδιαφέρουν. Ελπίζω κάποιο απ' αυτά να με κάνει ν' αλλάξω γνώμη, αν και δε νομίζω ν' αρκεί ένα βιβλίο! :p
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Gypsy σιγουρα δεν αρκει ενα βιβλιο κ αμα εισαι πια τοσο σε απογνωση κ απελπισια μπορει ακομα κ η Ρωμη να μην σου κανει αισθηση κ να πεις "οκ κ τι εγινε?" αλλα αυτη η μεθοδος βοηθαει, γιατι καταπιανεσαι με κατι αλλο κ εστω φευγει κ λιγο το μυαλο σου.. εμενα μου την ειπε αυτη τη μεθοδο ο γιατρος που πηγαινα στα 17-18 οταν επαθα το πρωτο μεγαλο καταθλιπτικο επειδοσιο, κ περιμενα να δρασει το αντικατ κ εκανε ενα μηνα το σκασμενο κ μου λεγε "αμα δεν σε βοηθησει ξανασκεψου το" κ τελικα με βοηθησε κ δεν το κανα τοτε αλλα τωρα.. anyway, οπως κ να χει...

Αμελι ετσι ειναι, προσωρινη διεξοδος κ φαινομενικη, αλλα το προβλημα εξακολουθει να υποβοσκει, ισως πρεπει επιτελους καποια στιγμη να το παρω αποφαση αλλα πιστευω θα γινει αυτο, νταξει τα ζολοφτ δεν τα πολυφοβαμαι τα εχω ξαναπαρει κ τα ξερω...

Senior Member
    Lacrymosa χαιρομαι που γυρισες και εισαι καλα (σωματικα τουλαχιστον!) :P :)
    Και εγω θα ελεγα να παρεις τα φαρμακα, γιατι δεν γινεται να γινεις καλα απλως με την θεληση... (Εδω εγω ουτε με τα φαρμακα δεν γινομαι καλα, αλλα τελος παντων :P) Απλως ειναι ασθενεια... Και δεν μπορουν να λυθουν ολα με ψυχοθεραπεια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Αμελι ετσι ειναι, προσωρινη διεξοδος κ φαινομενικη, αλλα το προβλημα εξακολουθει να υποβοσκει, ισως πρεπει επιτελους καποια στιγμη να το παρω αποφαση αλλα πιστευω θα γινει αυτο, νταξει τα ζολοφτ δεν τα πολυφοβαμαι τα εχω ξαναπαρει κ τα ξερω...
    πολυ θετικο το οτι θα τα παρεις , ομως χωρις να θελω να σε φοβισω το ζολοφτ ειναι αντικαταθλιπτικο κι ως γνωστον ενα αντικαταθλιπτικο δεν ειναι αρκετο για την αντιμετωπιση της διπολικης διαταραχης.
    χρειαζεται απαραιτητα και καποιος σταθεροποιητης διαθεσης ή αντιψυχωτικο γιατι αν ανεβουμε πολυ...τα ξερεις πιστευω τα επακολουθα...
    νομιζω οτι το προβλημα σου ξεκιναει απο το οτι δεν θελεις να παραδεχθεις οτι εισαι διπολικη.
    βλεπεις ομως σε τουτο το φορουμ ποσοι αλλοι διπολικοι ειμαστε.
    και ειμαστε oλοι συνοδοιποροι στον αγωνα σου καλη μου :)
    Last edited by amelie74; 04-07-2011 at 14:46.

Senior Member
    amelie thanks για την συμπαρασταση!! ξερω ποσο δυσκολο ειναι να παλευεις με τη διπολικη διαταραχη κ σιγουρα πιστευω υπαρχουν κ αλλοι που την εχουν σε χειροτερο βαθμο απο μενα (πχ εχουν νοσηλευτει κτλ..) ειναι δυσκολο αλλα πιστευω αξιζει τον κοπο να πολεμησεις κ να μην τα παρατησεις ουτε με την πρωτη, ουτε με τη δευτερη, ουτε με την εκατοστη δεκατη δυσκολια.. αλλα ορισμενες φορες πραγματικα οδηγεισαι σε αποτελματωση.. κ εκει τα βλεπεις ολα.. κ τα βλεπεις συνηθως διαστρεβλωμενα, για εκεινη τη στιγμη βεβαια εχεις καθε δικιο, αλλα οταν παρελθει η φαση συνηθως επαναπροσδιοριζεις καποια πραγματα κ αντιληψεις..

το οτι δεν θελω να παραδεχτω οτι ειμαι διπολικη δεν ισχυει, αλλωστε το χω γραψει απειρες φορες κ το ειχα κ κατω απο το username μου, το κολλημα μου ειναι με τα χαπια ρε συ που δεν θελω να νιωθω ανελευθερη η να χω παρενεργειες κτλ κτλ.. αλλα απο δω το παω, απο κει το παω, δεν τα γλιτωνω μαλλον...

τα ζολοφτ μου τα δωσε μια γιατρος στο νοσοκομειο ρε συ, κ ξεκινησα σημερα με 50 κ νιωθω σαν υπνωτισμενη, για το αλλο που λες ναι εχεις δικιο, γιατι τωρα ειμαι down ,αλλα το ζολοφτ μπορει να με ανεβασει πολυ, τι να κανω, να αρχισω κ καποιο απ τα αλλα που επαιρνα??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    τα ζολοφτ μου τα δωσε μια γιατρος στο νοσοκομειο ρε συ, κ ξεκινησα σημερα με 50 κ νιωθω σαν υπνωτισμενη, για το αλλο που λες ναι εχεις δικιο, γιατι τωρα ειμαι down ,αλλα το ζολοφτ μπορει να με ανεβασει πολυ, τι να κανω, να αρχισω κ καποιο απ τα αλλα που επαιρνα??
    λακρυ μου γλυκια,
    η γνωμη μου ειναι πως πρεπει να συμβουλευτεις τον γιατρο σου σχετικα με αυτο που με ρωτας.
    εμεις εδω, εκφραζουμε βεβαια καποιες αποψεις με βαση την προσωπικη μας πειρα , χωρις ομως να ειμαστε ειδικοι.
    εχεις σταματησει τις συνεδριες με τον γιατρο σου κοριτσι μου?

Senior Member
    οχι, δεν εχω ακριβως σταματησει τις συνεδριες, απλα ειχα παρει κ δευτερη γνωμη κ δεν ξερω με ποια θα συνεχισω, κ τωρα επειδη ειμαι διακοπες βαριεμαι να γυριζω γι αυτο το λογο λολ, κ μαλλον προσωρινα θα ψαξω να βρω εδω που ειμαι, εστω κ νοσοκομειακο αμα δεν βρω εξω...

Senior Member
    OXI OXI OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.ε� �σαι η μονη κοπελα που νιω8ω οτι με εχει νιωσει και με εχεις βοη8ησει πραγματικα.το ξερω οτι στην προκειμενη περιπτωση χεστηκες για μια αγωστη που μιλατε περιστασιακα αλλα πραγματικα δεν ειμαστε πλ μακρια και μπρορουμε να κανουμε και παρεα και οση υποστηριξη 8ες..δεν μπορεις να πε8ανεις ρε συ :'(
    εισαι πολυ καλη και πιστευω οτι αν εξαιρεσεις κατι κρισεις μαλακιες που μας ποιανουν ολους αλλα ρε βλακα αντικειμενικα τα δικα μας προβληματα ειναι τοσο ασημαντα μπροστα στα πραγματικα προβληματα.το ξερω οτι αυτο δεν σε παρηγορει αλλα επδ αμα αρχισω τ επιχειρηματα μ μπορει να κλεισεις και το παρα8υρο ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :'(((((((((((((((((((((((

Senior Member
    OXI OXI OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.ε� �σαι η μονη κοπελα που νιω8ω οτι με εχει νιωσει και με εχεις βοη8ησει πραγματικα.το ξερω οτι στην προκειμενη περιπτωση χεστηκες για μια αγωστη που μιλατε περιστασιακα αλλα πραγματικα δεν ειμαστε πλ μακρια και μπρορουμε να κανουμε και παρεα και οση υποστηριξη 8ες..δεν μπορεις να πε8ανεις ρε συ :'(
    εισαι πολυ καλη και πιστευω οτι αν εξαιρεσεις κατι κρισεις μαλακιες που μας ποιανουν ολους αλλα ρε βλακα αντικειμενικα τα δικα μας προβληματα ειναι τοσο ασημαντα μπροστα στα πραγματικα προβληματα.το ξερω οτι αυτο δεν σε παρηγορει αλλα επδ αμα αρχισω τ επιχειρηματα μ μπορει να κλεισεις και το παρα8υρο ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :'(((((((((((((((((((((((

Senior Member
    Quote Originally Posted by change View Post
    OXI OXI OXIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIII IIIIIIIII IIIIIIIIIIII. εισαι η μονη κοπελα που νιω8ω οτι με εχει νιωσει και με εχεις βοη8ησει πραγματικα. το ξερω οτι στην προκειμενη περιπτωση χεστηκες για μια αγωστη που μιλατε περιστασιακα αλλα πραγματικα δεν ειμαστε πλ μακρια και μπρορουμε να κανουμε και παρεα και οση υποστηριξη 8ες.. δεν μπορεις να πε8ανεις ρε συ :'(
    εισαι πολυ καλη και πιστευω οτι αν εξαιρεσεις κατι κρισεις μαλακιες που μας ποιανουν ολους αλλα ρε βλακα αντικειμενικα τα δικα μας προβληματα ειναι τοσο ασημαντα μπροστα στα πραγματικα προβληματα. το ξερω οτι αυτο δεν σε παρηγορει αλλα επδ αμα αρχισω τ επιχειρηματα μ μπορει να κλεισεις και το παρα8υρο ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ ΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ :'(( ((((((((( (((((((( ((((
    Το κοβε λογω συνεχομενων γραμματων αλλα το επανεφερα λολ !!

change σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! κοιτα πιστευω ολους κατα καιρους μας πιανουν κρισεις κ συναισθηματικα σκαμπανεβασματα, αλλους λιγοτερο κ αλλους περισσοτερο, με αποτελεσμα ακομα κ ως παρορμηση της στιγμης να κανουμε ακραια κ αυτοκαταστροφικα πραγματα η ακομη κ αποπειρα, χωρις αυτο να σημαινει ουσιαστικα οτι θελουμε να πεθανουμε.. απλα ισως ειναι κραυγη απογνωσης κ απελπισιας.. οταν σε κατακυριευει ο πονος κ σε καταδυναστευει η απελπισια κ η ματαιοτητα, μπαινει η συνασθηματικη φορτιση στο φουλ κ κανεις διαφορα...

δυστυχως η ευτυχως δεν πεθανα, πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να μεινω εδω κ να παλεψω.. καπως ετσι το βλεπω... κ προσπαθω να μην σκεφτομαι το τι εκανα... ισως καποιες φορες πρεπει να φτασουμε κ στα ακρα για να συνειδητοποιησουμε τα ορια κ μετα παλι να επιστρεψουμε.. ισως μεσα απο τα λαθη μας να μαθαινουμε κ να γινομαστε πιο δυνατοι κ ωριμοι.. πολλα παιζουν...

thanks anyway !! :)

Junior Member
    hii ..sta 15 mu ir8e na xaso kila ..se ena mina exasa 20 kila ..epatha anore3ia...arostisa ..epatha katathlipsi ..arxisa na kovome gia na mn fao..meta apo ligo kero erxete to aditheto vulimia ..dn boris na katalavis pote xortenis pote prepi na stamatisis ...etroga poli megales posotites mexri pu aidiaza ke ekana meto ..ime 19 ke akoma ipofero apo anorexia/bulimia/self harming ...boro na ade3o mines mono me igra ...ke ales fores na tro oso 15 atoma tn imera ..ine oti xirotero ..autokatastrefese . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by welcome to my funeral View Post
    hii ..sta 15 mu ir8e na xaso kila ..se ena mina exasa 20 kila ..epatha anore3ia...arostisa ..epatha katathlipsi ..arxisa na kovome gia na mn fao..meta apo ligo kero erxete to aditheto vulimia ..dn boris na katalavis pote xortenis pote prepi na stamatisis ...etroga poli megales posotites mexri pu aidiaza ke ekana meto ..ime 19 ke akoma ipofero apo anorexia/bulimia/self harming ...boro na ade3o mines mono me igra ...ke ales fores na tro oso 15 atoma tn imera ..ine oti xirotero ..autokatastrefese . . .
    αγαπητο νεο μελος καλωσηρθες.
    αν θελεις γραφε μας ελληνικα γιατι δεν σε καταλαβαινουμε.
    ξεκινησες ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ενα δικο σου νημα με τους προβληματισμους σου.
    αν θες, συνεχισε εκει με οσα αφορουν εσενα, γιατι το καθε θρεντ εχει δικο του θεμα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12