thelo mia boithia ..SOS - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 65 of 65
    Junior Member
    σήμερα την πηρα τηλεφωνο και μετα απο λιγο πιεσει πηγα και την βρηκα στην θαλασσα μετα απο 20 μέρες που ειχαμε να βρεθουμε κ καναμε μπανιο ηταν με τον αδερφο της και την κοπελα του ...
    apo otoi xero me afton den χωρισε απλος αυτος εφυγε για διακοπες 15 μερες ... στην αρχη ηταν λιγο απομακρη μετα με αφησε να την βαλω αντηλιακό κ την ειπα να μπούμε για μπανιο στην αρχη αρνηθηκε μετα ηρθε μεσα στη θαλασσα....μου ειπε πως να μην αρχισω να την ζαλιζω στα τηλ κ σημερα βρεθηκαμε τώρα μπορεί να ξαναβγουμε μετα απο 1 μηνα δεν μπορω να καταλαβω την συμπεριφορά της ....κ κατι αλλο τα email που την έστειλα μπηκα σημερα και ειδα ολα τα διαβάζει κ τα σβηνει ενω τα δικα μου τα τα διαβάζει και τα κραταει ....δεν ξερω πως να το χειριστώ ????? αν πραγματικα οπος λεει εγω προχωραω στη ζωη μου προχώρα κι εσυ θα σικονε τα τηλ. και θα εβγενε μαζι μου ...πανε 3 μηνες τωρα που έχουν γίνει τοσα .....δεν μπορο πλεον να καταλαβο τη θελει ????(πως να το χειριστώ να μου δωσει λιγο σημασια κ να με ξαναερωτευτει ,να με θαυμασει παλι οπως παλια κ να ξεκολλήσει απο τον παππου ?)

Senior Member
    Quote Originally Posted by theofanis View Post
    σήμερα την πηρα τηλεφωνο και μετα απο λιγο πιεσει πηγα και την βρηκα στην θαλασσα μετα απο 20 μέρες που ειχαμε να βρεθουμε κ καναμε μπανιο ηταν με τον αδερφο της και την κοπελα του ...
    apo otoi xero me afton den χωρισε απλος αυτος εφυγε για διακοπες 15 μερες ... στην αρχη ηταν λιγο απομακρη μετα με αφησε να την βαλω αντηλιακό κ την ειπα να μπούμε για μπανιο στην αρχη αρνηθηκε μετα ηρθε μεσα στη θαλασσα....μου ειπε πως να μην αρχισω να την ζαλιζω στα τηλ κ σημερα βρεθηκαμε τώρα μπορεί να ξαναβγουμε μετα απο 1 μηνα δεν μπορω να καταλαβω την συμπεριφορά της ....κ κατι αλλο τα email που την έστειλα μπηκα σημερα και ειδα ολα τα διαβάζει κ τα σβηνει ενω τα δικα μου τα τα διαβάζει και τα κραταει ....δεν ξερω πως να το χειριστώ ????? αν πραγματικα οπος λεει εγω προχωραω στη ζωη μου προχώρα κι εσυ θα σικονε τα τηλ. και θα εβγενε μαζι μου ...πανε 3 μηνες τωρα που έχουν γίνει τοσα .....δεν μπορο πλεον να καταλαβο τη θελει ????(πως να το χειριστώ να μου δωσει λιγο σημασια κ να με ξαναερωτευτει ,να με θαυμασει παλι οπως παλια κ να ξεκολλήσει απο τον παππου ?)
    θεοφανη
    αυτο που θελει στο εχει πει με πολλους τροπους, απλα εσυ δεν εννοεις να το καταλαβεις...
    το οτι δεχεται καποια στιγμη να βρεθειτε και συνηθως μετα απο καποια δικη σου πιεση απ οτι καταλαβαινω, δεν σημαινει και οτι θελει να συνεχισετε...
    για να σου λεει να μην την ζαλιζεις με τηλ κλπ, σημαινει οτι οντως πιεζεις...
    δυστυχως, ΔΕΝ μπορεις να κανεις κατι σε αυτην την φαση για να την τραβηξεις κοντα σου.
    ακομα κι αν δεν εχεις την διαθεση να προχωρησεις παρακατω, δεν πρεπι να της το δειχνεις γιατι νοιωθει πιεση που σε νοιωθει τριγυρω της και θα φερεις το αντιθετο αποτελεσμα.
    θα της σπασεις τα νευρα και θα σου τα πει χοντρα στο τελος.
    ενω αν απομακρυνθεις τωρα, μπορει να μεινει ανοιχτη μια πορτα, αν στο μελλον σε θυμηθει κι αν εισαι κιε συ ακομα ελευθερος να ξαναπροσπαθησετε.
    για τωρα δεν το βλεπω με τπτ να υπαρχει περιθωριο για αλλη προσπαθεια.
    το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να σεβαστεις την αποφαση της και να απομακρυνθεις...

Senior Member
    Θεοφάνη, αν συνεχίσεις με αυτή τη συμπεριφορά θ' αρχίσεις να λυπάσαι τον εαυτό σου (έαν δεν το έχεις κάνει ήδη αυτό). Αυτό που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι χρόνος.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    λετε να ειναι καλη λυση να επισκεφτω ενα ψυχολογο ?????

Senior Member
    Ναι θα ήταν καλή ιδέα. Στην φάση που βρίσκεσαι, χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345