thelo mia boithia ..SOS
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 65
    Junior Member

thelo mia boithia ..SOS

katarxas geia sas signomi pou den grafo elinika alla to pc den exei sintoma tha to alaxo ! to problima ma mou eine to exeis eime 27 xronon k eixa mia sxesi 7 xronia me mia kopela 27 xronon pigename sobara xoris kamia endixeis apistias k polli kalo koritsi ! opou mia mera anakalipsa pos eixe proxorisi erotika me enan kirio apo ti douliatis 60 xronon den pige gia ta lefta giati exei arketa malosame k xorisame edo k 2 mines .... apo ekei k pera ego giati tin agapao kathomoun kathe mera epi 2 mines k eklega k tin parakalousa k aftin tipota to eidio ekanan k i goni tis k i xaderfitis k i files tis oti den eine sosta pragmata k ola ta sxetika ..... aftoin leei sinexos se mia fili tis pou pisteui pos den mas ta leei k tin empisteuete polli oti gia afton ton anthropo niothi polla k eine polli demeni mazi tou k ton empisteuete polli 3erei leei oti eine lathos k pos stenaxori polla atoma alla aftin tin stigmi niothi polli dinata pragmata giafton kapoia stigmi tha tis figi k mpori leei na eime xana mazi mou .....eimaste oloi polli stenaxorimeni k den 3eroume ti na kanoume aftoin sinexizi na milaei mazi tou sto til na briskete oli mera sti doulia tis k ektos na pigeni sto spiti tou (den kikloforoun e3o mono spiti tou )afton ton pire til o pateras tis alla tipota pos na to xiristoume ???? k vasika ego ti na kano pou tin thelo pollli k tin agapao ??

Senior Member
    Γεια σου Θεοφάνη και καλωσήρθες! Η ιστορία έιναι ομολουγουμένως παράξενη. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι μια τόσο νεαρή κοπέλα μπορεί να ελκύεται από έναν τόσο μεγαλύτερο άντρα. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις άσχημα όχι μόνο γιατί πήγε με άλλον αλλά και γιατί είναι κάποιος πολύ μεγαλύτερος και λογικά ανάξιος ανταγωνισμού. Εσύ γνωρίζεις αυτόν τον κύριο; Έχεις καταφέρει να καταλάβεις τους λόγους για τους οποίους έιναι μαζί του; Εφόσον λες ότι ο λόγος δεν είναι τα χρήματα, τι εικάζεις; Δώσε μου μερικές πληροφορίες για να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    apo oti exo mathei apo ti foili tis leei oti ton thaumazi oti milane poles ores sto tilefono oti exei empiria sto sex .... den kanei pragmata me afton px na pane gia poto sinema fagito tipota aplos milane k aftin exei paei sto spiti tou .... e3alou tin exeoun milisi pano apo 10 atoma se olous leei oti xero pos eine lathos alla den mporo na to stamatiso ton exo erotefti ...ego den mporo na katalabo giati se olous leei oti sto melon tha eine xana mazi mou k otan tin perno ego til mou leei kita ti zoi sou k min asxolise mazi mou k min ta psaxnis ta pragmata (na sas po pos stous goni tis exei pei pos exei teliosi to thema me afton ) emena me fobate polli na min pao k tous ta 3anapo !

Banned
    1. Την ξεχνάς. Και για το πως σου φέρθηκε και για την στροφή που πήρε.
    2. Προσπαθείς να την κερδίσεις (μου φαίνεται χαμένος κόπος, αλλά αν πιστεύεις πως αξίζει κάντο)
    3. Περιμένεις να γυρίσει. Το πιθανότερο είναι πως θα γυρίσει, πληγωμένη, αλλά και με μυαλό που πλέον δεν θα μπορείς να αγγίξεις. Μπορεί να πεντρευτείτε, αν την δεχτείς, μπορεί και να ευτυχίσετε, αλλά ολοκληρωτικά δικιά ΣΟΥ, δεν θα την κάνεις.

Μπορώ να καταλάβω, τι και πόσα παίρνει, μόνο επειδή μιλάνε. Γι αυτό δεν της λείπουν οι εξόδοι κλπ.

O τύπος δεν έχει εμπειρία στο sex, (δεν την κρατάει η διείσδυση, μην γελιέσαι. Μπορεί και να μην την γαμάει) στο play έχει και αναφέρομαι στο εγκεφαλικό κομμάτι. Η σκέψη μου πηγαίνει σε πρωτόγνωρο γι' αυτήν mind fuck.

Senior Member
    Καλά θα κάνεις να μην παρέμβεις στο τι θα κάνει με τους γονείς της. Είναι δικό της δικαίωμα όπως και να το κάνουμε. Άσε που έτσι θα νιώθει περισσότερο καταπιεσμένη και θα την σπρώχνεις στην αγκαλιά του. Κοίτα, το φαινόμενο της νεαρής κοπέλας που ερωτεύεται έναν ώριμο άντρα λόγω της εμπειρίας και της προσωπικότητας του είναι αρκετά συχνό. Συμβαίνει και σε μένα που είμαι 26 αλλά αυτός που θέλω εγώ είναι 43 όχι 60....Ο μπαμπάς μου είναι 60! Χωρίς να είμαι συντηριτική, νομίζω πως σε όλα υπάρχει ένα όριο και αυτό το όριο το θέτει η ίδια η φύση. Δεν πρόκειται για μια σχέση που θα έχει μέλλον. Είναι κάτι πρόσκαιρο αλλά ταυτόχρονα τόσο διεγερτικό γι' αυτήν αφού ο απαγορευμένος χαρακτήρας αυτής της εμπειρίας την φουντώνει πιο πολύ... Γνώμη μου είναι να μην την πιέζεις, γιατί όσο την πιέζεις τόσο θ' απομακρύνεται. Θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, εσύ μετά από 7 χρόνια σχέσης δεν βαρέθηκες; Την ήθελες ακόμα;

Senior Member
    Κατ'αρχάς, γιατί έχουν εμπλακεί οι γονείς;Αφήστε τους απ΄έξω.
    Κατα δεύτερον, η κοπέλα βρήκε κατι που είχε μαλλον ανάγκη σε μια άλλη σχέση με έναν άλλον άντρα.
    Μου ακούγεται πολύ συνηθισμενη η ιστορία για να πω την αλήθεια.Εννοώ ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν Θεοφάνη.Το καταλαβαίνω ότι πονας και ότι νιώθεις προδομενος....:(
    Απο την εμπειρία μου, πολλές φορές ο άλλος/άλλη επιστρέφει, αλλά δεν βρίσκει ανοιχτή αγκαλιά απο αυτον που άφησε.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.Άστην να πάει στο καλό...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Junior Member
    den eine kako koritsi i iokigenia tis eine telia pisteuo pos tin patise k se afton ton dromo pou mpike den mporei na bgei .... ti na kano na stamatiso na tin enoxlo ???pisteuis pos an 3ekopsi apo afton meta tha girisi na me kitaxei i tha pei aftos me ekane tosa me anakalipse me ekopse to oneiro mou k tha kitaxei na kanei ti zoi tis me kapoion allon ? kai ego kathome k stenaxorieme giati tin agapao !

Junior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Καλά θα κάνεις να μην παρέμβεις στο τι θα κάνει με τους γονείς της. Είναι δικό της δικαίωμα όπως και να το κάνουμε. Άσε που έτσι θα νιώθει περισσότερο καταπιεσμένη και θα την σπρώχνεις στην αγκαλιά του. Κοίτα, το φαινόμενο της νεαρής κοπέλας που ερωτεύεται έναν ώριμο άντρα λόγω της εμπειρίας και της προσωπικότητας του είναι αρκετά συχνό. Συμβαίνει και σε μένα που είμαι 26 αλλά αυτός που θέλω εγώ είναι 43 όχι 60....Ο μπαμπάς μου είναι 60! Χωρίς να είμαι συντηριτική, νομίζω πως σε όλα υπάρχει ένα όριο και αυτό το όριο το θέτει η ίδια η φύση. Δεν πρόκειται για μια σχέση που θα έχει μέλλον. Είναι κάτι πρόσκαιρο αλλά ταυτόχρονα τόσο διεγερτικό γι' αυτήν αφού ο απαγορευμένος χαρακτήρας αυτής της εμπειρίας την φουντώνει πιο πολύ... Γνώμη μου είναι να μην την πιέζεις, γιατί όσο την πιέζεις τόσο θ' απομακρύνεται. Θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, εσύ μετά από 7 χρόνια σχέσης δεν βαρέθηκες; Την ήθελες ακόμα;
    pisteuo pos tin thelo poio polli apo tin 1 mera pou tin gnorisa 2 mines tora den koimame exasa 10 kila k oli tin ora ti skeftome k psaxnoo tropous na tin kano na girisi piso

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    1. Την ξεχνάς. Και για το πως σου φέρθηκε και για την στροφή που πήρε.
    2. Προσπαθείς να την κερδίσεις (μου φαίνεται χαμένος κόπος, αλλά αν πιστεύεις πως αξίζει κάντο)
    3. Περιμένεις να γυρίσει. Το πιθανότερο είναι πως θα γυρίσει, πληγωμένη, αλλά και με μυαλό που πλέον δεν θα μπορείς να αγγίξεις. Μπορεί να πεντρευτείτε, αν την δεχτείς, μπορεί και να ευτυχίσετε, αλλά ολοκληρωτικά δικιά ΣΟΥ, δεν θα την κάνεις.

Μπορώ να καταλάβω, τι και πόσα παίρνει, μόνο επειδή μιλάνε. Γι αυτό δεν της λείπουν οι εξόδοι κλπ.

O τύπος δεν έχει εμπειρία στο sex, (δεν την κρατάει η διείσδυση, μην γελιέσαι. Μπορεί και να μην την γαμάει) στο play έχει και αναφέρομαι στο εγκεφαλικό κομμάτι. Η σκέψη μου πηγαίνει σε πρωτόγνωρο γι' αυτήν mind fuck.
    Μου αρέσουν τα παιχνίδια του μυαλού αλλά έτσι όπως το θέτεις seduction (mind fuck) δεν μου ταιριάζει σαν φράση. Εγώ τον δικό μου προσπαθώ να τον κερδίσω! χεχε!!!

Junior Member
    eseis ti pisteuete pos tha 3ekopsi diskola apo afton ???? ego exo kamia elpida???

Senior Member
    Quote Originally Posted by theofanis View Post
    pisteuo pos tin thelo poio polli apo tin 1 mera pou tin gnorisa 2 mines tora den koimame exasa 10 kila k oli tin ora ti skeftome k psaxnoo tropous na tin kano na girisi piso
    Έχεις σκεφτεί ότι αισθάνεσαι έτσι επειδή απλά σε φτύνει; Φάση είναι πιστεύω και θα περάσει. Καταλαβαίνω ότι πονάς και είναι δύσκολο αλλά θα έρθει μια μέρα που θα το ξεπεράσεις και θ' αναζητήσεις κι άλλες εμπειρίες. Τόσο καιρό που ήσασταν μαζί δεν σκέφτηκες ότι ίσως κάποια στιγμή να θελήσεις να έχεις κι άλλες εμπειρίες;

Junior Member
    Έχεις σκεφτεί ότι αισθάνεσαι έτσι επειδή απλά σε φτύνει; Φάση είναι πιστεύω και θα περάσει. Καταλαβαίνω ότι πονάς και είναι δύσκολο αλλά θα έρθει μια μέρα που θα το ξεπεράσεις και θ' αναζητήσεις κι άλλες εμπειρίες. Τόσο καιρό που ήσασταν μαζί δεν σκέφτηκες ότι ίσως κάποια στιγμή να θελήσεις να έχεις κι άλλες εμπειρίες;
    otan eise me enan anthropo mazi k pernas telia xoris problimata mikrotsakomi merikon oroon k otan to pasxa se kalei na kanei mazi tis me tous gonitis k na tous gnorisis k meta apo mia bdomada na mathenis pos exei ntalaberia me enan 60 xrono den 3ero ti na kano ? pleon eime sta xamena giati oloi i gonitis ta kontina prosopa mou lene pos exo dikio k tha 3ekopsi k tous leei k aftin pos me agapaei den 3ero pragmatika ????alla tora 2 mines den exei 3ekopsi alla to mono pou kanei eine na me ipotimaei k na mou leei oti theli na mini moni tis (giati fobate na mi ta po stous goni tis oti eine akoma mazi ) k afou den me theli to tilefono giati to sikoni ....k bgeni mazi mou gia kafe ?

Senior Member
    Συγγώμη Θεοφάνη για την ερώτηση που θα σου κάνω αλλά την λέξη εγωισμός την γνωρίζεις; Και δεν εννοώ εγωισμός με την έννοια του ατομισμού αλλά με την έννοια της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ που όλοι οφείλουμε να έχουμε για τον εαυτό μας. Εσύ γιατί δέχεσαι να βγεις μαζί της;

Senior Member
    Quote Originally Posted by theofanis View Post
    otan eise me enan anthropo mazi k pernas telia xoris problimata mikrotsakomi merikon oroon k otan to pasxa se kalei na kanei mazi tis me tous gonitis k na tous gnorisis k meta apo mia bdomada na mathenis pos exei ntalaberia me enan 60 xrono den 3ero ti na kano ? pleon eime sta xamena giati oloi i gonitis ta kontina prosopa mou lene pos exo dikio k tha 3ekopsi k tous leei k aftin pos me agapaei den 3ero pragmatika ????alla tora 2 mines den exei 3ekopsi alla to mono pou kanei eine na me ipotimaei k na mou leei oti theli na mini moni tis (giati fobate na mi ta po stous goni tis oti eine akoma mazi ) k afou den me theli to tilefono giati to sikoni ....k bgeni mazi mou gia kafe ?
    το θεμα δεν ειναι γιατι σηκωνει το τηλεφωνο και παει μαζι σου για καφε, αλλα γιατι ενοιωσε την αναγκη να απομακρυνθει ερωτικα απο εσενα....
    το εχεις σκεφτει καθολου?
    ξεχνα για λιγο την ηλικια του τυπου.
    οποια ηλικια κι αν εχει, κατι την εκανε να φυγει απο εσενα και να ψαχνεται...
    μαςλες για τελεια και ανεφελη σχεση.
    μηπως ηταν ετσι μονο για σενα?
    μηπως ενοιωθε εντελως διαφορετικα αυτη και ηταν ανικανοποιητη μαζι σου?

γιατι επιμενεις να ανακατευεις τριτους, συγγενεις και φιλους και να μας λες την γνωμη τους?
    συμμαχους ψαχνεις???
    συμμαχους σε τι? στην αποψη οτι η κοπελα πρεπει να ειναι μαζι σου?
    κανεναν αλλον δεν αφορα αυτο εκτος απο τους δυο σας, και περα απο αυτο, η αντιμετωπιση σου αυτη, δειχνει ανωριμοτητα μεγαλη.
    τι το συζητας με τους γονεις της? για να την κανουν ντα η για να σε περιθαλψουν???

εισαι ολοκληρος αντρας κι ειναι μια ωριμη γυναικα
    για να ειναι εκει που ειναι, κατι ψαχνει (ασχετως αν το βρηκε στον παππου κι αν ειναι παροδικο)
    διεκδικησε την σαν αντρας και σαν συντροφος και εραστης.
    οχι σαν παιδακι που ζηταει την βοηθεια των γονιων του! ελεος!!

για να μην σε παραμυθιαζω, πιθανολογω οτι κι οταν φυγει απο τον ανθρωπο αυτο, δεν θα γυρισει σε εσενα, αλλα θα παει παρακατω.

Junior Member
    Συγγώμη Θεοφάνη για την ερώτηση που θα σου κάνω αλλά την λέξη εγωισμός την γνωρίζεις; Και δεν εννοώ εγωισμός με την έννοια του ατομισμού αλλά με την έννοια της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ που όλοι οφείλουμε να έχουμε για τον εαυτό μας. Εσύ γιατί δέχεσαι να βγεις μαζί της;
    ego to epidioko na bgeno mipos k katalabei oti den eine sosto afto pou kanei .....epano sti koubenta me leei oti den eime egoistis k na tin afiso moni tis pos den me theli k alla polla xontra ...k sto telos tin rotao me agapas k bazi ta klamata k leei nai k ante palli tin alli mera ta idia den mporo na katalabo ti ginte tous telefteous 2 mines sti zoi mou alithia sas leooooo

Page 1 of 5 123 ... LastLast