Results 1 to 15 of 33
-
03-07-2011, 21:55 #1
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ - ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ !!!
Hello guys το θεμα αφορα το χειρισμο μιας "φιλης" μου (εκεινη με θεωρει ετσι, εγω θα την ελεγα απλα συμφοιτητρια τεσπα) κ με χει φερει στα ορια κ ειλικρινα δεν ξερω πως να αντιδρασω κ περιμενω να ακουσω αποψεις, παλι αναψα γαμωτο...
Με τη συγκεκριμενη κοπελα γνωριζομαστε απο το πρωτο ετος, 3 χρονια σχεδον δλδ κ δεν κανουμε "κολλητη" παρεα, απλα επειδη ειναι μονη της τη λυπαμαι περισσοτερο κ παραταγα πολλες φορες τις δικες μου φιλες για να βγω μαζι της κ σπαταλαγα ατελειωτες ωρες να ακουω τις μοιρολατριες της κ τις κλαψομουνιες της κ το κοντο της κ το μακρυ της..
Προκειται για ατομο της κατηγοριας των "κολλητσιδων", που δειχνεις με χιλιους δυο τροπους οτι δεν θες πολλα πολλα κ στα πρηζουνε συνεχεια κ ποσο μαλλον οταν εχεις κ εσυ δικα σου θεματα.. ειναι η συγκεκριμενη που οταν ημουν down κ δεν μπορουσα να κουνηθω με ελεγε να παμε σε εμπορικα κεντρα κ μαγαζια κτλ.. δεν ανηκει στην κατηγορια "κανω οτι δεν καταλαβαινω", το ατομακι ειναι της κατηγοριας οτι ΟΝΤΩΣ δεν καταλαβαινει κ δεν ξερω πως πρεπει να της μιλησω, ευθεως η πλαγιως..
Πως τα απομακρυνουμε γενικα τετοια ατομα?? Η συγκεκριμενη ειχε μια κολλητη η οποια προφανως δεν αντεχε το πρηξιμο κ την παρατησε κ τωρα εχει κολλησει σε μενα..
Επι του παροντος το θεμα ποιο ειναι, εχω που εχω εγω τα δικα μου τα προβληματα που δεν ειναι κ λιγα, κ ειμαι ανω κατω με τον εαυτο μου, κ ενω προσπαθω διακοπες κ ετσι να ξελαμπικαρω, επι ποσες μερες με παιρνει συνεχεια τηλ κ κλαιγεται οτι εμεινε στην πολη κτλ κτλ κ με πρηζει με ο,τι να ναι, απο την ταδε σημειωση στο ταδε μαθημα του ταδε εξαμηνου μεχρι τι χρωμα μαγιω φορεσε κ εγω δεν ξερω ποια, κ επειδη προφανως δεν την περναει η μερα με παιρνει τηλ αλλα εγω δεν ειμαι ο μαλακας κανενος επειδη αυτη ολη μερα ξυνεται κ δεν περναει η μερα να εχει την απαιτηση να την ακουω κ να της απανταω.. εχω φτασει σε σημειο εξ αιτιας της βλαμμενης να κλεινω κ τα 2 κινητα τελειως αλλα μετα παλι τα ανοιγω γιατι δεν ειναι μονο αυτη που περιμενω ειναι κ αλλοι κ μπορει να συμβει κατι επειγον κτλ κτλ
Το ακρων αωτον της βλακειας?? Μου ζητησε να ερθει να την φιλοξενησω στο εξοχικο μου αν ειναι δυνατον! Που περυσι την πηρα δοκιμαστικα κ μου μπαστακωθηκε 15 μερες κ της αρεσε κ δεν εφευγε κ περαν αυτου επαιρνε πραγματα μου χωρις να με ρωτησει κ μου τα κατεστρεφε κ οταν της μιλουσα σαν να μην συμβαινει τιποτα κ κουβαλαγε τον εναν κ τον αλλον θαρρεις κ ηταν μπουρδελο, μονο το κοκκινο φωτακι ελειπε, ελεος δλδ..
Τι να την πω κ με τι τροπο, ευθεως η πλαγιως?? Το βασικο καταλαβαινουν τετοια ατομα?? Μου χει σπασει τα νευρα κ εχω κ τα δικα μου κ δεν θελω να επιφορτιζομαι με την μαλακια του καθενος..:mad:
Any ideasSs ???" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 03-07-2011, 22:31 #2
Face to face εντελώς ανοιχτά.
Να είσαι αποφασιστική και όχι προσβλητική. Δείξε της πως εννοείς όσα λες ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΕ ΟΣΑ ΠΕΙΣ
03-07-2011, 22:40 #3
Λες μαλλον ευθεως ε?? Ρε συ γενικα ευθεως μιλαω δεν κολωνω κ να πω κατι παραπανω ουτε μετα θα κολλησω εκει κ θα το σκεφτομαι, αλλα το βουρλο δεν ειναι οτι κανει οτι δεν καταλαβαινει, ειναι οτι οντως δεν καταλαβαινει, ειναι τερμα ανιατη περιπτωση κ την εχω μιλησει κ αποτομα κ παλι εκει, θαρρεις κ δεν εχει νιονιο μεσα στο κεφαλι γαμωτη μου.......:mad:
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-07-2011, 01:04 #4
One of these things is not like the others, one of these things must die alone.
04-07-2011, 19:28 #5
Lacrymosa δυστυχώς της έδωσες δικαίωμα..Αν από την αρχή δεν γούσταρες την παρέα της γτ δεν της ήσουν ειληκρινής? Εκείνη έχει πιστέψει οτί είσαστε φίλες και με το δίκιο της όσο χαζή και σπαστικιά και αν είναι. Αν δεν την μπορείς και δεν την θες για παρέα σου πρέπει αυτή τη φορά να της είσαι ειλικρινείς..πες της το face to face. Δεν φταίει εκείνη που είναι έτσι αλλά εσύ που της επέτρεψες να σε ενοχλεί τόσο καιρό..γι αυτό είναι άδικο να την κατηγορείς(αν βεβαια το κάνεις). Μίλας της ειλικρινά λοιπόν και όποτε νιώσεις(αν σε αφήσει να νιώσει βέβαια) ήρεμη..
04-07-2011, 20:06 #6
Christina ετσι οπως τα λες ειναι, της εδωσα μια φορα θαρρος επειδη την ψιλολυπαμαι κιολας επειδη εμεινε μονη της κ την παρατησε η κολλητη της (ολο κ καποιο δικιο θα χε για να την παρατησει), δεν την θεωρω φιλη, αλλα λογω σχολης την εχω βοηθησει πολλες φορες με εργασιες κ σημειωσεις, αλλα ειναι απο τα ατομα που ειναι "κολλητσιδες" κ ετσι κ κολλησει μια φορα, μετα δυσκολο να την αποδεσμευσεις..
Μου χει αναψει τα νευρα στο κοκκινο, μου χει στειλει απο το πρωι 4 μηνυματα χαζοχαρουμενα ο,τι να ναι κ μετα μου στελνει κ callme back, call me εσυ ρε βλημα !! οπως λεει κ μια παροιμια "δωσε αερα του χωριατη να σε ανεβει στο κρεβατι", ακριβως αυτο!!
Εχω κλεισει τωρα κ τα 2 κινητα γιατι κ μονο ο ηχος του sms με εκνευριζει, προσπαθω να μεινω ηρεμη, αλλα μαλλον δεν θα αντεξω για πολυ, ειναι να μην αρχισω μια φορα..
Πραγματικα (κ ας ακουστει αυτο καπως) ειναι ορισμενα ατομα με αναλογη συμπεριφορα που πραγματικα τους αξιζει που μενουν μονοι τους κ δεν ειναι να τους λυπασαι, γιατι μετα σου παιρνουν τον αερα!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-07-2011, 20:20 #7
χαχαχαχχααααα! έχεις πλάκα! Χαίρομαι που δεν νευρίασες και με μένα(πού το φοβόμουν στην κατάσταση που είσαι):P ...Λοιπόν κοίτα πες της το έεεεεξω απ'τα δόντια(όπως λεει και το τραγούδι).Πες της οτί δεν μπορείς τέτοιες ενοχλητικές συμπεριφορες.Σε κανέναν δεν αξίζει να είναι μόνος του απλά θα πρέπει να βρέθει ενας άνθρωπος να του μιλήσει και να του εξηγήσει κάποια πράγματα...
04-07-2011, 20:29 #8
Θα την μιλησω ευθεως, δεν γινεται αλλιως, κ ας πληγωθει, ας κλαφτει, χεστηκα ειλικρινα... ε μα με τετοια συμπεριφορα μετα πως να εχει φιλες?? κ μου κλαιγοτανε οτι εμεινε μονη της στην πολη κ δεν εχει κανεναν κ α, εσυ εισαι διακοπες κτλ.. κ τι σου φταιω γω ρε αμα εσυ εισαι κομπλεξικια κ αχαριστη κ μονο να βολευεσαι θες κ δεν εκτιμας τιποτα?? ειναι ορισμενα τετοια ατομα που με τοσο σκαρτη συμπεριφορα αναρωτιουνται μετα πως μενουν μονα τους κ κλαιγονται κ απο πανω οτι δεν τους θελει κανεις.. ε δεν νομιζω εδω να φταινε οι αλλοι, αμα το βουρλο ειναι κακομαθημενο! κ ειναι κ αχαριστη απο πανω, ντιπ για ντιπ γκασμας!
αυριο θα ανοιξω τα κιν κ αμα με παρει θα την βρισω ειλικρινα, εχω φτασει στο αμην... κ μου θελει κ call me back το τοξο! για μαλακα με περναει? οταν εγω ερχομουνα αυτη ακομα πηγαινε, η μαλλον ουτε στο δρομο δεν ητανε!! ε μα με χει σπασει τ νευρα........" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-07-2011, 20:32 #9
Νομίζω πως αυτό που δίνει θάρρος σε τέτοιου είδους άτομα είναι η παλινδρομική συμπεριφορά. Εάν της μιλάς απότομα και μετά από λίγο αρχίζεις να την ανέχεσαι όπως πριν, νομίζω πως έχει καταλάβει ότι έχεις πρόβλημα με την οριοθέτηση και το εκμεταλλεύεται. Το χει δει λίγο: Αστην να λέει.. Πόσο μάλλον όταν μου λες ότι δεν είσαι καλά και αυτή σου λέει να πάτε στο εμπορικό. Αλήθεια, γνωρίζει για την διπολική;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
04-07-2011, 20:38 #10
Μιλας της ευθέως τότε!όπως νιώσεις!
04-07-2011, 21:04 #11
Gypsy Cello οχι δεν γνωριζει για την διπολικη, σιγα μην της το ελεγα, παιζει να μην ξερει κ τι ειναι λολ, αλλωστε δεν ειναι φιλη μου, αλλα απλη συμφοιτητρια την θεωρω, τωρα αμα αυτη δεν καταλαβαινει καποια πραγματα κ επειδη βρισκομαστε λογω σχολης κτλ με θεωρει φιλη της, ειναι δικο της θεμα κ ας το λυσει μονη της, δεν θα σκοτιστω!!
Την ειχα πει οτι ειμαι down κ οτι δεν εχω ορεξη να βγαινω το τελευταιο διαστημα κ μου ελεγε "ποτε θα παμε κοσμος!" Ελεος!! Απορω με πετρελαιο λειτουργει, τι σκατα πια, τερμα μουσκαρ ειναι... Θελει συνεχως ατομο διπλα της, οπως τα μωρα! θαρρεις κ αμα βγει μονη της θα την φανε!!
Christina ευθεως κ απροκαλυπτως θελει !! Ετσι ακριβως!! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-07-2011, 21:11 #12
Ναι όμως, αν καλείς κάποιον στο εξοχικό σου και κάθεται 15 μέρες, είναι φυσικό να θεωρήσει ότι είναι φίλος σου. Εγώ δεν θα καλούσα σπίτι μου μια απλή συμφοιτήτρια.
04-07-2011, 21:20 #13
ρε συ εγω αρχικα για ενα σ/κ την ειπα, κ πιο πολυ επεμενε αυτη "α, εσυ εχεις κ εξοχικο, εγω τι θα κανω, θα λιωνω ολο το καλοκαιρι στη θεσσ" κ ειπα οκ ας ερθει ενα σ/κ δεν θα με φαει κιολας, αλλα το παραξηλωσε, παραπηρε αερα, της αρεσε κ μπαστακωθηκε κ δεν εφευγε κ εκανε κ παρεα με την αδερφη μου κ δεν το κουνουσε γαμωτη μου, ειναι κ γλωσσου κ δεν το βουλωνει, κ περαν αυτου οταν σε φιλοξενει καποιος οφειλεις να εκτιμας καταρχην αυτην του την κινηση κ δευτερον να σεβεσαι, κ οχι οπως πχ που επαιρνε ολα τα πραγματα μου χωρις να με ρωτησει κ τα χαλαγε κ τα κανε κωλος κ κουβαλουσε τον εναν κ τον αλλον θαρρεις κ ηταν μπουρδελο..
ας κατσει εκει που ειναι να λιωνει, χεστηκα, δευτερη φορα δεν εχει, μαζοχα δεν ειμαι λολ!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-07-2011, 21:34 #14
Μάλλον αγνοεί την λέξη αξιοπρέπεια. Πάρε μια απόφαση και μείνε σταθερή σ' αυτήν. Μίλα της με σταθερό και αποφασιστικό τόνο φωνής. Περιέγραψε της με σαφήνεια και αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά τι σ' έχει ενοχλήσει. Γιατί αν μιλάς αόριστα, θα το εκμεταλλευτεί. Σου είναι δύσκολο γενικότερα να λες όχι σε ανθρώπους που σ' ενοχλούν;
04-07-2011, 22:00 #15
Gypsy οπως τα λες, η λεξη "αξιοπρεπεια" λειπει απο το λεξιλογιο της, αλλα ποιος την εχασε για να την βρει αυτη οεο??
Οπως κ ο "σεβασμος" καθως κ ο "αυτοσεβασμος", γιατι με τετοια που κανει δεν νομιζω να σεβεται ουτε καν τον εαυτο της, απεναντιας τον ριχνει κ υστερα αναρωτιεται τι κ πως κ γιατι ολοι την εχουνε στο φτυσιμο..
Ρε συ γενικα ευθεως μιλαω αλλα επειδη νευριαζω με το παραμικρο κ τσαντιζομαι κ φοβαμαι μην παρεκτραπω, προτιμω ορισμενες φορες να το βουλωνω, αλλα μερικοι το χουν παρει παιχνιδι κ θελει ευθεως κ απροκαλυπτα οπως εγραψα, μπας κ συνελθουν κ συντονιστουν με την πραγματικοτητα!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."