Results 16 to 30 of 33
-
05-07-2011, 10:59 #16
Καλημέρα Λάκρυ,της μίλησες?Ανυπομονω να ακούσω την συνέχεια...
- 05-07-2011, 11:43 #17
καλημερα Χριστινα! προς το παρον με εχει κανει 2 call me back αλλα δεν απαντησα, σιγα μην χρεωνομαι για την βλαμμενη, αμα με παρει τηλ θα ακουσει τον εξαψαλμο, την εχω σιχαθει, ελεος ειναι......
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-07-2011, 12:55 #18
Χαχα!Πω πω Λακρυ,μου έχει τύχει κι εμένα στο παρελθόν τέτοια "φίλη"..Είδα κι έπαθα να την ξεφορτωθώ.Και πραγματικά αναρωτιόμουν αν είναι τόσο χαζή που δεν καταλαβαίνει ή αν κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.Κάτι τέτοια άτομα δεν είναι να τους δίνεις καθόλου θάρρος,αλλά και πάλι το παίρνουν από μόνοι τους.Καλά ξεμπερδέματα!!!
05-07-2011, 13:35 #19
Στείλε της ένα μνμ οτί θα την πάρεις το βράδυ γτ είσαι κάπου που δεν μπορείς να μιλήσεις να δούμε τι θα κάνει...χαχαχαααα!
05-07-2011, 14:22 #20
Xaxaxaxa δεν παλευεται το ατομο, μαλλον θα την αρχισω στο δουλεμα, τα θελει ο κωλος της, την εκανα εγω call me back κ δεν παιρνει, μαλλον περιμενει να παρω εγω η δεν θα χει καρτα, ποιος ξερει τι σκατα παλι της καρφωθηκε, αλλα εγω δεν την παιρνω, δλδ τοσο γκαου μπιου να περιμενει να την παρω κι απο μονη μου?? μαζοχα δεν ειμαι, ευχαριστω δεν θα παρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05-07-2011, 16:44 #21
χαχαχαχααααα!ε,εντάξει εκπέμπει σε άλλα μήκη κύματος αλλά πρέπει να της το δώσεις να το καταλάβει..αρχικά θα έλεγα να της μιλήσεις ήρεμα αλλά αν δεν καταλαβαίνει μίλα της όπως νιώσεις!Καμία εξέλιξη?
05-07-2011, 20:55 #22
Εχω εξελιξη !!! Μου κανε 3 απανωτα call me back κ την στελνω μηνυμα "πως την εχεις δει μ αυτο το παιχνιδακι σου για μαλακα με περνας?? ολα εχουν κ ενα οριο αλλα εσυ μαλλον εισαι τελειως τοξο, μην μου ξαναστειλεις, ελεος εισαι, κ σβησε τον αριθμο μου, κ οσο για να ρθεις δεν εχει, αυτα τερμα κ στα τσακιδια" κ μου στελνει "δεν καταλαβα, εγινε τιποτα??" Μολις το ειδα ξενερωσα κ τσαντιστηκα οσο δεν εχω ξαναξενερωσει κ ξανατσαντιστει ποτε... μα καλα με πετρελαιο λειτουργει το βοδι, τι δεν καταλαβαινει?? κ την στελνω "εχω δουλεια τωρα, αμα δεν σου περναει η μερα κ ξυνεσαι δεν σου φατιω εγω, θα σε παρω οταν κ αν εχω χρονο"..... μου χει σπασει τα νευρα, γκασμας ειναι ρε πουστη μου, δλδ ευθεως δεν πιανει η κεραια, πλαγιως κοβεται το σημα, ε τι σκατα θελει πια????????????:mad:
05-07-2011, 23:04 #23
Με σμσ ολα γινονται πιο ευκολα πια..Το τηλεφωνημα η το δια προσωπου θελει @@ (εκφραση μην το παρεις κυριολεκτικα)..
11/12/2006
06-07-2011, 13:44 #24
Lacrymosa, θα συμφωνησω με την Gypsy Cello κι οσα ειπε ακριβως απο πανω.Το θεμα ειναι, επειδη ειναι ολοφανερο ποσο εκνευριστικο εχει καταντησει για σενα, αν μπορεις, πραγματικα, να δωσεις γροθια στο μαχαιρι και να πεις "ως εδω!'.Οχι να το πεις με λογια εδω στο φορουμ, η στον εαυτο σου, αλλα να το πεις με πραξεις! Ειναι δυσκολο σε καποιον που δε μπορει να πει σταθερα και με ευγενικο τροπο" οχι "στον αλλον, να ξεφυγει απο τετοια κατασταση...μαλλον θα διαιωνιζεται...Εισαι απο αυτους που δυσκολευονται να πουν "οχι"? (κανω την ιδια ερωτηση με την Gypsy πιο πανω).Παρτο αποφαση, μιλα ξεκαθαρα, σταθερα, αποφασιστικα και με ευγενεια και χαμογελο το οποιο ομως δε θα ενθαρρυνει ομως για παρομοια συμπεριφορα απεναντι σου.Κοινως, ειμαι ευγενικη μαζι σου, αλλα μονο αυτο!Σταθεροτητα στη φωνη, σοβαρο τονο που να δειχνει ενοχληση και αποφασιστηκοτητα οτι δε θα ανεχτεις πλεον αυτην την κατασταση.Ξερεις τι?Καμια φορα, χρειαζεται να φτασουμε στο αμην οταν μας κανει ο αλλος το βιο αβιωτο και να τα παρουμε στο κρανιο και με τον αλλον αλλα και με τον εαυτο μας που ανεχομαστε τετοιες καταστασεις.Οταν τα"παρεις" τοσο που δεν αντεχεις αλλο, εκει κανε την κινηση σου, γτ τοτε που εισαι ακομη φουντωμενη συναισθηματικα, δε λεω να εχεις τα νευρα σου, τοτε ειναι που γινομαστε πιο αποφασιστικοι και ορθοι κοφτοι με τον αλλον! Ελπιζω να τα καταφερεις!!Δεν ειναι τπτ φοβερο, απλα εμας μας φαινεται ετσι καμια φορα...Απαλλαξου!!
06-07-2011, 13:48 #25
Lacrymosa, sorry...δεν ειδα τη 2η σελιδα του τοπικ...Τωρα διαβασα την εξελιξη σου.Πηγαινε στην πρωτη σελιδα, προς το τελος της...εκει γραφει και η Gypsy αυτο που σου τονισα.
07-07-2011, 15:29 #26
Λακρυ καλησπέρα!Κανενα νεο?
07-07-2011, 17:48 #27
Παιδια γεια σας, σημερα της τα χωσα απ το τηλεφωνο κ την ξεχεσα, εντωμεταξυ ημουν μεσα σε μια εκδηλωση τελοςπαντων κ αρχισε να βρονταει το κινητο, ηταν αυτη ποιος αλλος θα τανε?? κ τσαντιστηκα τοσο πολυ, βγηκα εξω κ αρχισα να φωναζω κ αυτη δεν μπορουσε να μιλησει λολ, κ την ειπα να μην με πρηζει αλλο, δεν θελω επαφες μαζι της, να βρει κατι να κανει στη μιζερη ζωουλα της κ ενα δυνατο GET A LIFE στο τελος! Αυτο ητανε, τωρα δεν νομιζω να με καναπρηξει, βεβαια σε μια βδομαδα μπορει να μου στειλει "γεια σου τι κανεις?", αλλα αμα το κανει κ μεχρι τοτε βλεπουμε!
Γενικα δεν μου ειναι δυσκολο να λεω "οχι" κ να μιλαω ευθεως, ισα ισα που γουσταρω τα ντομπρα πραγματα κ τους καλους λογαριασμους που κανουν τους καλους τους φιλους, αλλα επειδη αμα συγχυστω κ νευριασω κατεβαζω καντηλια απανωτα κ μετα ειμαι σε ενταση κ τον ευατο μου φθειρω εστι, προσπαθω να το αποφευγω, κ ειδικα αμα ο αλλος δεν καταλαβαινει κιολας, αυτη δεν πιστευω το κανε επιτηδες, ειναι οτι το νιονιο δεν λειτουργει απλα η δεν υπαρχει λολ !!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-07-2011, 20:28 #28
Της είπες ακριβώς τι σ' ενοχλεί; Αν το έκανες αυτό, τότε δεν νομίζω να σε ξαναενοχλήσει!
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
07-07-2011, 23:03 #29
Ναι, της ειπα οτι με πρηζει συνεχεια κ δεν θελω να με ξαναπαρει κ μου χει σπασει τα νευρα, αυτα που εγραψα κ παραπανω! Ευελπιστω να μην με ξαναενοχλησει, τι να πω, ο θεος βοηθος (αν κ δεν πιστευω) !!!
07-07-2011, 23:19 #30