Results 31 to 33 of 33
-
07-07-2011, 23:35 #31
Frik καλα κανεις ρε συ κ τα λες !! Ασε αμα ημουνα κοντα κ δεν ημουν διακοπες παιζει κ να την πλακωνα στο ξυλο, αλλα ειναι απο τα ατομα που ειναι ολιγον τι "αγαθιαρικα" if you know what I mean κ δεν ηθελα ακομη κ με αγριο τροπο να μιλησω, γιατι παιζει να μην καταλαβαινε καν κ δεν ηθελα κ πολλα πολλα μαζι της κ να συγχιζομαι για παρτη της..
Λολ δεν μου την ειπες but you have the right to remain silent !!! Undercover!!! xexexe !!! :)
Ρε συ ξες τι, εγω δεν την θεωρω φιλη, γενικα με πολλα ατομα συναναστρεφομαι αλλα δεν σημαινει οτι επειδη με καποιους θα συνεργαστω λογω σχολης η θα βγω 3-4 φορες οτι ειναι κ φιλοι μου, απλως γνωστοι.. κολλητες εχω 3 στις οποιες μιλαω για τα παντα κ τις οποιες εκτιμω κ ειναι σημαντικες για μενα, απο κει κ περα ομως δεν βγαινω μονο μ αυτες, βγαινω κ με αλλους, τους οποιους μαλλον θα χαρακτηριζα ως γνωστους..
Γενικα ειμαι κοινωνικη κ εκδηλωτικη κ μιλαω με πολλους, αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι κ φιλοι μου.. αμα αυτοι το βλεπουν ετσι δικο τους θεμα... την συγκεκριμενη ειδικα την ειχα ξεγραψει, δεν ειμαι μονη στον κοσμο ωστε να την εχω αναγκη, κ χωρις αυτην ζω, κ καλυτερα μαλιστα, δεν πεθαινω λολ, αυτη με εχει αναγκη γι αυτο κ συμπεριφερεται χειριστικα κ πιεστικα κ γινεται φορτικη κ κολλητσιδα...
Γενικα λειτουργω γρηγορα στις αντιδρασεις μου κ δεν τα πολυψαχνω (γι αυτο κανω κ πολλες μαλακιες λολ!) κ πολλες φορες δεν εχω προγραμμα, δλδ αλλο μπορει να σχεδιασω να κανω, κ αλλη τακτικη να εφαρμοσω τελικα !!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 08-07-2011, 00:31 #32
χμμμ... Όπως το είχα υποθέσει. Μάλλον εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Ένας άνθρωπος κοινωνικός και εκδηλωτικός όπως εσύ, μπορεί να μιλάει με πολλούς και να μην τους θεωρεί φίλους! Ένας άνθρωπος όμως εσωστρεφής που δεν έχει πολλούς φίλους είναι εύκολο να παρερμηνεύσει αυτή την συμπεριφορά ως εκδήλωση φιλίας. Έπρεπε όμως να το έχεις καταλάβει. Καλέ τι ψυχολόγος θα γίνεις; :)
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
08-07-2011, 00:52 #33
Gypsy Cello you 're into my mind !!!!!!! :)
Ετσι ειναι οπως τα λες !! Σε αλλο μηκος κυματος, μη σου πω η κεραια της δεν πιανει κ κανει κ παρασιτα !!
Ασε μια φορα να τελειωσω τη γαμωσχολη μου ενα χρονακι εμεινε κ μετα για ψυχολογια ντουγρου, αφου το χω ( ψωναρα λακρυμοζα!) γιατι δεν το δηλωνα ομως απο την αρχη.............." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."