ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ - ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ !!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Καλημέρα Λάκρυ,της μίλησες?Ανυπομονω να ακούσω την συνέχεια...

Senior Member
    καλημερα Χριστινα! προς το παρον με εχει κανει 2 call me back αλλα δεν απαντησα, σιγα μην χρεωνομαι για την βλαμμενη, αμα με παρει τηλ θα ακουσει τον εξαψαλμο, την εχω σιχαθει, ελεος ειναι......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Χαχα!Πω πω Λακρυ,μου έχει τύχει κι εμένα στο παρελθόν τέτοια "φίλη"..Είδα κι έπαθα να την ξεφορτωθώ.Και πραγματικά αναρωτιόμουν αν είναι τόσο χαζή που δεν καταλαβαίνει ή αν κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.Κάτι τέτοια άτομα δεν είναι να τους δίνεις καθόλου θάρρος,αλλά και πάλι το παίρνουν από μόνοι τους.Καλά ξεμπερδέματα!!!

Senior Member
    Στείλε της ένα μνμ οτί θα την πάρεις το βράδυ γτ είσαι κάπου που δεν μπορείς να μιλήσεις να δούμε τι θα κάνει...χαχαχαααα!

Senior Member
    Xaxaxaxa δεν παλευεται το ατομο, μαλλον θα την αρχισω στο δουλεμα, τα θελει ο κωλος της, την εκανα εγω call me back κ δεν παιρνει, μαλλον περιμενει να παρω εγω η δεν θα χει καρτα, ποιος ξερει τι σκατα παλι της καρφωθηκε, αλλα εγω δεν την παιρνω, δλδ τοσο γκαου μπιου να περιμενει να την παρω κι απο μονη μου?? μαζοχα δεν ειμαι, ευχαριστω δεν θα παρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    χαχαχαχααααα!ε,εντάξει εκπέμπει σε άλλα μήκη κύματος αλλά πρέπει να της το δώσεις να το καταλάβει..αρχικά θα έλεγα να της μιλήσεις ήρεμα αλλά αν δεν καταλαβαίνει μίλα της όπως νιώσεις!Καμία εξέλιξη?

Senior Member
    Εχω εξελιξη !!! Μου κανε 3 απανωτα call me back κ την στελνω μηνυμα "πως την εχεις δει μ αυτο το παιχνιδακι σου για μαλακα με περνας?? ολα εχουν κ ενα οριο αλλα εσυ μαλλον εισαι τελειως τοξο, μην μου ξαναστειλεις, ελεος εισαι, κ σβησε τον αριθμο μου, κ οσο για να ρθεις δεν εχει, αυτα τερμα κ στα τσακιδια" κ μου στελνει "δεν καταλαβα, εγινε τιποτα??" Μολις το ειδα ξενερωσα κ τσαντιστηκα οσο δεν εχω ξαναξενερωσει κ ξανατσαντιστει ποτε... μα καλα με πετρελαιο λειτουργει το βοδι, τι δεν καταλαβαινει?? κ την στελνω "εχω δουλεια τωρα, αμα δεν σου περναει η μερα κ ξυνεσαι δεν σου φατιω εγω, θα σε παρω οταν κ αν εχω χρονο"..... μου χει σπασει τα νευρα, γκασμας ειναι ρε πουστη μου, δλδ ευθεως δεν πιανει η κεραια, πλαγιως κοβεται το σημα, ε τι σκατα θελει πια????????????:mad:

Senior Member
    Με σμσ ολα γινονται πιο ευκολα πια..Το τηλεφωνημα η το δια προσωπου θελει @@ (εκφραση μην το παρεις κυριολεκτικα)..
    11/12/2006

Junior Member
    Lacrymosa, θα συμφωνησω με την Gypsy Cello κι οσα ειπε ακριβως απο πανω.Το θεμα ειναι, επειδη ειναι ολοφανερο ποσο εκνευριστικο εχει καταντησει για σενα, αν μπορεις, πραγματικα, να δωσεις γροθια στο μαχαιρι και να πεις "ως εδω!'.Οχι να το πεις με λογια εδω στο φορουμ, η στον εαυτο σου, αλλα να το πεις με πραξεις! Ειναι δυσκολο σε καποιον που δε μπορει να πει σταθερα και με ευγενικο τροπο" οχι "στον αλλον, να ξεφυγει απο τετοια κατασταση...μαλλον θα διαιωνιζεται...Εισαι απο αυτους που δυσκολευονται να πουν "οχι"? (κανω την ιδια ερωτηση με την Gypsy πιο πανω).Παρτο αποφαση, μιλα ξεκαθαρα, σταθερα, αποφασιστικα και με ευγενεια και χαμογελο το οποιο ομως δε θα ενθαρρυνει ομως για παρομοια συμπεριφορα απεναντι σου.Κοινως, ειμαι ευγενικη μαζι σου, αλλα μονο αυτο!Σταθεροτητα στη φωνη, σοβαρο τονο που να δειχνει ενοχληση και αποφασιστηκοτητα οτι δε θα ανεχτεις πλεον αυτην την κατασταση.Ξερεις τι?Καμια φορα, χρειαζεται να φτασουμε στο αμην οταν μας κανει ο αλλος το βιο αβιωτο και να τα παρουμε στο κρανιο και με τον αλλον αλλα και με τον εαυτο μας που ανεχομαστε τετοιες καταστασεις.Οταν τα"παρεις" τοσο που δεν αντεχεις αλλο, εκει κανε την κινηση σου, γτ τοτε που εισαι ακομη φουντωμενη συναισθηματικα, δε λεω να εχεις τα νευρα σου, τοτε ειναι που γινομαστε πιο αποφασιστικοι και ορθοι κοφτοι με τον αλλον! Ελπιζω να τα καταφερεις!!Δεν ειναι τπτ φοβερο, απλα εμας μας φαινεται ετσι καμια φορα...Απαλλαξου!!

Junior Member
    Lacrymosa, sorry...δεν ειδα τη 2η σελιδα του τοπικ...Τωρα διαβασα την εξελιξη σου.Πηγαινε στην πρωτη σελιδα, προς το τελος της...εκει γραφει και η Gypsy αυτο που σου τονισα.

Senior Member
    Λακρυ καλησπέρα!Κανενα νεο?

Senior Member
    Παιδια γεια σας, σημερα της τα χωσα απ το τηλεφωνο κ την ξεχεσα, εντωμεταξυ ημουν μεσα σε μια εκδηλωση τελοςπαντων κ αρχισε να βρονταει το κινητο, ηταν αυτη ποιος αλλος θα τανε?? κ τσαντιστηκα τοσο πολυ, βγηκα εξω κ αρχισα να φωναζω κ αυτη δεν μπορουσε να μιλησει λολ, κ την ειπα να μην με πρηζει αλλο, δεν θελω επαφες μαζι της, να βρει κατι να κανει στη μιζερη ζωουλα της κ ενα δυνατο GET A LIFE στο τελος! Αυτο ητανε, τωρα δεν νομιζω να με καναπρηξει, βεβαια σε μια βδομαδα μπορει να μου στειλει "γεια σου τι κανεις?", αλλα αμα το κανει κ μεχρι τοτε βλεπουμε!

Γενικα δεν μου ειναι δυσκολο να λεω "οχι" κ να μιλαω ευθεως, ισα ισα που γουσταρω τα ντομπρα πραγματα κ τους καλους λογαριασμους που κανουν τους καλους τους φιλους, αλλα επειδη αμα συγχυστω κ νευριασω κατεβαζω καντηλια απανωτα κ μετα ειμαι σε ενταση κ τον ευατο μου φθειρω εστι, προσπαθω να το αποφευγω, κ ειδικα αμα ο αλλος δεν καταλαβαινει κιολας, αυτη δεν πιστευω το κανε επιτηδες, ειναι οτι το νιονιο δεν λειτουργει απλα η δεν υπαρχει λολ !!

Senior Member
    Της είπες ακριβώς τι σ' ενοχλεί; Αν το έκανες αυτό, τότε δεν νομίζω να σε ξαναενοχλήσει!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Ναι, της ειπα οτι με πρηζει συνεχεια κ δεν θελω να με ξαναπαρει κ μου χει σπασει τα νευρα, αυτα που εγραψα κ παραπανω! Ευελπιστω να μην με ξαναενοχλησει, τι να πω, ο θεος βοηθος (αν κ δεν πιστευω) !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Hello guys το θεμα αφορα το χειρισμο μιας "φιλης" μου (εκεινη με θεωρει ετσι, εγω θα την ελεγα απλα συμφοιτητρια τεσπα) κ με χει φερει στα ορια κ ειλικρινα δεν ξερω πως να αντιδρασω κ περιμενω να ακουσω αποψεις, παλι αναψα γαμωτο...

Βάση αυτών που λές παρακάτω δεν κατατάσσεται απλώς συμφοιτητρια , συμ-φοιτώ=φοιτούμε παρέα , μέχρι εκεί , ούτε κλαμπάκια παρείτσα παίζουν ούε διακοπες μαζί έστω και δοκιμαστικά . Ηταν φίλη σου .

Με τη συγκεκριμενη κοπελα γνωριζομαστε απο το πρωτο ετος, 3 χρονια σχεδον δλδ κ δεν κανουμε "κολλητη" παρεα, απλα επειδη ειναι μονη της τη λυπαμαι περισσοτερο κ παραταγα πολλες φορες τις δικες μου φιλες για να βγω μαζι της κ σπαταλαγα ατελειωτες ωρες να ακουω τις μοιρολατριες της κ τις κλαψομουνιες της κ το κοντο της κ το μακρυ της..

Λάθος λόγος για να κάνεις παρέα κάποιον , θα σου γυρίσει μπουμερανγκ και δεν φταίει αυτός μετά . Ο άλλος μπορεί να εκλαμβάνει οτι τον κάνεις παρέα απο το κέφι σου , και συνήθως έτσι είναι.

Προκειται για ατομο της κατηγοριας των "κολλητσιδων", που δειχνεις με χιλιους δυο τροπους οτι δεν θες πολλα πολλα κ στα πρηζουνε συνεχεια κ ποσο μαλλον οταν εχεις κ εσυ δικα σου θεματα.. ειναι η συγκεκριμενη που οταν ημουν down κ δεν μπορουσα να κουνηθω με ελεγε να παμε σε εμπορικα κεντρα κ μαγαζια κτλ.. δεν ανηκει στην κατηγορια "κανω οτι δεν καταλαβαινω", το ατομακι ειναι της κατηγοριας οτι ΟΝΤΩΣ δεν καταλαβαινει κ δεν ξερω πως πρεπει να της μιλησω, ευθεως η πλαγιως..

Πέρα απο το να της το δείχνεις δοκίμασες ποτέ να της το πείς ?? Πέρα απο το τελικό σου ξέσπασμα . Τόσο καιρό δεν καταλάβαινε ο.κ αλλά αυτή νόμιζε οτι όλα είναι super .Εσυ την άφηνες να ζει αυτήν την ψευδαίσθηση.

Πως τα απομακρυνουμε γενικα τετοια ατομα?? Η συγκεκριμενη ειχε μια κολλητη η οποια προφανως δεν αντεχε το πρηξιμο κ την παρατησε κ τωρα εχει κολλησει σε μενα..

Επι του παροντος το θεμα ποιο ειναι, εχω που εχω εγω τα δικα μου τα προβληματα που δεν ειναι κ λιγα, κ ειμαι ανω κατω με τον εαυτο μου, κ ενω προσπαθω διακοπες κ ετσι να ξελαμπικαρω, επι ποσες μερες με παιρνει συνεχεια τηλ κ κλαιγεται οτι εμεινε στην πολη κτλ κτλ κ με πρηζει με ο,τι να ναι, απο την ταδε σημειωση στο ταδε μαθημα του ταδε εξαμηνου μεχρι τι χρωμα μαγιω φορεσε κ εγω δεν ξερω ποια, κ επειδη προφανως δεν την περναει η μερα με παιρνει τηλ αλλα εγω δεν ειμαι ο μαλακας κανενος επειδη αυτη ολη μερα ξυνεται κ δεν περναει η μερα να εχει την απαιτηση να την ακουω κ να της απανταω.. εχω φτασει σε σημειο εξ αιτιας της βλαμμενης να κλεινω κ τα 2 κινητα τελειως αλλα μετα παλι τα ανοιγω γιατι δεν ειναι μονο αυτη που περιμενω ειναι κ αλλοι κ μπορει να συμβει κατι επειγον κτλ κτλ

Συνήθως δεν δίνουμε και τα δύο νούμερα μας , όταν έχουμε δύο , σε κάποιον που δεν πολυσυμπαθούμε , η έστω στον απλό συμφοιτητή μας. Δεν υπάρχει λόγος .Διαισθάνομαι μια ασάφεια και εδώ . Μάλλον αυτοεγκλωβίστηκες πάλι .

Το ακρων αωτον της βλακειας?? Μου ζητησε να ερθει να την φιλοξενησω στο εξοχικο μου αν ειναι δυνατον! Που περυσι την πηρα δοκιμαστικα κ μου μπαστακωθηκε 15 μερες κ της αρεσε κ δεν εφευγε κ περαν αυτου επαιρνε πραγματα μου χωρις να με ρωτησει κ μου τα κατεστρεφε κ οταν της μιλουσα σαν να μην συμβαινει τιποτα κ κουβαλαγε τον εναν κ τον αλλον θαρρεις κ ηταν μπουρδελο, μονο το κοκκινο φωτακι ελειπε, ελεος δλδ..

Αφού είχε ξανάρθει και κατόπιν όσα λές οτι έκανε εξακολουθουσατε την παρέα γιατί να μην στο ξαναπεί ???

Τι να την πω κ με τι τροπο, ευθεως η πλαγιως?? Το βασικο καταλαβαινουν τετοια ατομα?? Μου χει σπασει τα νευρα κ εχω κ τα δικα μου κ δεν θελω να επιφορτιζομαι με την μαλακια του καθενος..:mad:

Αφού διαιώνισες την κατάσταση , τώρα ψάχνεις την έξοδο κινδύνου , αλλά είσαι συνυπέυθυνη σε αυτο το φιάσκο να το ξέρεις. Μπορεί να πήγες να κάνεις το καλό , αλλά το καλό έχει τους δικούς του νόμους.

Any ideasSs ???

Ενα απλό '' Δεν θέλω κανέναν αυτόν τον καιρό '' ίσως να αρκούσε . Σορρυ , αλλά το τελείωσες και λάθος το θέμα . Δεν κατάλαβε καν τους λόγους που ήσουν ξενερωμένη με την πάρτη της . Το πιο πιθανό είναι να θεωρήσει οτι αυτό ήταν ένα ξέσπασμα της κατάθλιψής σου , η στην χειρότερη να νομίζει οτι εσύ είσαι η κομπλεξικιά που μια μέρα ξαφνικά διχως λόγο και αιτία πήρε ανάποδες . Οχι οτι πρέπει να σε νοιάζει , αλλά απο οτι βλέπεις η λύπηση που της έδειξες δεν διορθωσε κάτι στην ζωή κανενος . Μάλλον τα χειροτέρεψε .
    Πάλι καλά που δεν την έσπασες και στο ξύλο για να βγάλεις τα απωθημένα σου. χαχαχαα :D Σορρυ βρε συ λάκρυ που στην είπα αλλά έτσι το βλέπω το θεματάκι σου . No hard feelings sister !!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast