Hello!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

Thread: Hello!!!!

Junior Member

Cool Hello!!!!

Geia se olous!!! eimai o kwstas kai eimai 23 xronon.
    Molis vrika ayto to site kai kateuthian ekana register gia na pw to provlima mou
    Exw fovies min pethanw xafnika.min stamatisei i kardia mou.krisis panikou kai twra teleutea arithmies oi opoies me kanoun na tremo kai na min koimame katholou apo ton fovo min pethanw.exw paei se nosokomia,giatrous kai mou lene anxos stamata na fovase...ekana eksetasis se kardiologo uperixous ktlp.den mou vrikane tpt mono mou edose na pernw gia mia vdomada magnisio gia na iremisw adi gia kana xapi...3 meres den borw na koimithw pernw 1 lexotanil bas kai koimithw alla tpt...Ayto simveni twra...Apo ta 17 mou exw krisis panikou kai katelixa edw...i moni therapia pou ekana poli palia htane mia vdomada seroxat apo psixologo...exw afisei ton eaftomou apo tis fovies mou,ektes fovithika panw stin gimnastiki xafnika edoni taxikardia...Otan eimai hremos fovame min exw arithmies kai otan eimai se entasi fovame min pathw taxikardia....paw kata diaolou HELP!!!!

Senior Member
    Γεια σου Κώστα καλοσώρισες! Είναι φυσικό να μην σου βρίσκουν τίποτα οι γιατροί γιατί είναι εμφανές ότι προέρχεται από ψυχολογικά αίτια. Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι έπαιρνες seroxat για μια εβδομάδα γιατί απ' όσο ξέρω είναι χάπι το οποίο λειτουργεί μακροπρόθεσμα και δεν ενδείκνυται για σύντομες θεραπείες. Μήπως έχεις περάσει και κατάθλιψη ποτέ γιατί πολλές φορές αυτά συνυπάρχουν. Είχες προβλήματα στο παρελθόν; Πως είναι η οικογενειά σου; η προσωπική σου ζωή; Διαφώτισε μας ώστε να σε βοηθήσουμε καλύτερα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Από τότε που το έχω πάθει αυτό έχω αφήσει εντελώς τον εαυτό μου...όλοι μέρα πάνω σε έναν υπολογιστή είμαι και παίζω...οι οικογένεια μου είναι εντελώς καλά.απλά όσο περνάει καιρός γίνετε χειρότερο και με φοβίζει πως δεν πρόκειται να σταματήσει. δεν έχω κάνει καμια αγωγή παρα μονο 1 εβομάδα seroxat και τα έκοψα μονος μου και αυτό παλιά. Λέω να πάω σε ψυχολόγο να ξεκινήσω αγωγή και να αλλάξω λίγο τρόπο ζωής... αλλα αυτό με τις φοβίες μου είναι χαραγμένο πολύ βαθιά!!!

Senior Member
    Απ' ότι καταλαβαίνω δηλαδή δεν έχεις και ιδιαίτερα προβλήματα. Από που προκύπτουν όμως όλα αυτά; δεν μπορεί να είναι ουρανοκατέβατα. Καλά θα κάνεις να πας σε ψυχολόγο και κόψε το pc γιατί έχει αρνητικά αποτελέσματα στον εγκέφαλο

Junior Member
    Είχα περάσει με μεγάλη στεναχώρια και στο καπάκι ο πατέρας μου έπαθε αυτά που έχω εγώ twra.mono που αυτός το ξεπέρασε μέσα σε 1 χρόνο...όταν πέρασα την στεναχώρια και αυτό με τον πατέρα μου ξαφνικά ήρθε σε μένα...Το κακό είναι ότι είχα χαλαρώσει για ένα χρόνο αλλα ξαφνικά τώρα με τις αρρυθμίες μου προκάλεσε τριπλό φόβο και χτυπάνε κρίσις πλέον ακόμα και γυμναστική φοβάμαι να κάνω μήπως πάθω κάτι ναι και τώρα ακόμα φοβάμαι να κοιμηθώ gt ξέρω πως θα ξυπνήσω με ταχυκαρδία...το pc είναι το μονο που με κάνει να ξεχνιέμαι.ξέρω κακό είναι αλλα προστοπαρον με βοηθάει... :/

Senior Member
    Κοίτα, αν είναι αγχώδης άνθρωπος και ο πατέρας σου είναι κληρονομικό (στο λέω γιατί και γω με τους δικούς μου έτσι είμαστε) και υπό τις κατάλληλες συνθήκες αυτό πυροδοτείται και εκδηλώνεται. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις την βαθύτερη αιτία ώστε να το εξουδετερώσεις στην ρίζα του γιατί το άγχος κάνει πολύ κακό στην καρδιά και έχω και γω ταχυπαλμίες. Την γυμναστική μην την παρατάς κάνει πολύ καλό στην καρδιά. Πάντως αν σου προτείνουν αγχολυτικά, να ξέρεις ότι αυτά που έχουν βενζοδιαζεπίνες προκαλούν εξάρτηση και καλό θα ήταν να μην τα πάρεις και απ' ότι ξέρω το λεξοτανίλ είναι πολύ ελαφρύ και δεν κάνει σχεδόν τίποτα οπότε είναι δώρο άδωρον. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμβουλευτείς ειδικό και να μην διακόπτεις μόνος σου θεραπείες γιατί αυτό έχει τ' αντίστροφα αποτελέσματα.

Junior Member
    όταν λες δεν κάνει καλο στην καρδια ???? λες όντως να πάθω tpt? τι ήθελες και μου το είπες!!!

Senior Member
    Φυσικά και μπορείς να πάθεις αν καπνίζεις κιόλας. Εγώ όμως φοβάμαι γιατί εκ γεννετής έχω ανεπάρκεια σε μια βαλβίδα πράγμα αμελητέο που αν δεν το προσεξεις με το άγχος και το κάπνισμα θα χειροτερέψει σίγουρα. Άν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα μην φοβάσαι, εξάλλου είσαι νέος και μπορείς να προλάβεις πολλές ασθένειες. Η πρόληψη μετράει!

Junior Member
    Ούτε καπνίζω ούτε τίποτα..δεν μου έχουνε βρει πρόβλημα οι καρδιολόγοι...απλά ξεκίνησα πάλι να φοβάμαι καινούργια πράγματα αρρυθμίες ktlp...και δεν μπορώ να ησυχάσω...πάω να κοιμηθώ και σε ένα λεπτό ξυπνάω πάλι με ταχυκαρδία. ήρεμο με ξαναπιάνει ύπνος και ξανά το ίδιο...

Senior Member
    Δηλαδή φοβάσαι ότι θ' αρρωστήσεις; Υπάρχουν σκέψεις που δεν μπορείς να ελένξεις; Τότε είσαι κατά φαντασίαν ασθενής. Εφόσον δεν καπνίζεις δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Junior Member
    Μήπως ξέρεις τι παίζει με τις αρρυθμίες??? ο καρδιολόγος μου είπε είσαι πολύ καλά αλλα διαβάζω στα αλλα post και λένε κάνουνε κάτι test...εγώ μονο εξετάσεις,καρδιογράφημα και υπέρηχο έκανα και ήτανε ok...αλλα νιώθω πολλές διαστολές και αρρυθμίες στην διάρκεια τις ημέρας...και όσο το σκέφτομαι γίνονται πολύ περισσότερες...

Senior Member
    Δεν γνωρίζω τι ακριβώς παίζει με τις αρρυθμίες αλλά εφόσον έχεις κάνει και υπέρηχο που είναι σοβαρή εξέταση δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Στο ξαναλέω, βρες μήπως είσαι κατά φαντασίαν ασθενής;;

Junior Member
    ναι είμαι!!!! εγώ τα δειμιουργό αλλά γινοντε πράγματα όπως αυτό!!! το οποίο τρομαζή παρά πολλή!!! λογικό δεν είναι να φοβαμε??? ο χαρακτήρας μου είναι χάλια!!! δεν είμαι καθόλου δυνατός...

Senior Member
    Τι ήταν αυτό το τόσο συνταρακτικό που σε τρόμαξε; Εδώ εγώ έχω ανεπάρκεια σε μια βαλβίδα και καπνίζω και δεν φοβάμαι και φοβάσαι εσύ; Καλύτερα να μιλήσεις σ' ένα ειδικό (ψυχολόγο) και να του περιγράψεις τι ακριβώς έχει συμβεί.

Junior Member
    Όλα δημιουργήθηκαν μια φορα που μου ανέβηκε η πίεση από μια μεγάλη στεναχώρια με τον πατέρα μου όπως περιέγραψα παραπάνω...αυτό μου έγινε τρόμος μην το ξαναπάθω και σιγά σιγά από τις φοβίες μου δημιούργησα τις ταχυκαρδίες και πάει λέγοντας...ήμουνα καλά για 2 χρονια χωρίς ενοχλήσεις αλλα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου υπηρξε η φοβία μην πάθω κάτι αλλα μπορούσα να το κουμαντάρω...τώρα από μια αρρυθμία που ένιωσα μου ξανα εμφανιστικανε σε ποιο μεγάλο βαθμό...δηλαδή φοβάμαι μην σταματήσει η καρδια μου από αυτά...και ο φόβος με έχει κυριεύσει...

Page 1 of 3 123 LastLast