Results 1 to 9 of 9
-
04-07-2011, 16:10 #1
ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ,HELLLLLPPPP
Καλησπερα σε ολους,καλο μηνα να εχουμε!Παλευω εδω και 4 χρονια με τις κρισεις πανικου,συγκεκριμενα πασχω απο γενικευμενη αγχωδη διαταραχη με κρισεις πανικου!Εχω δοκιμασει πολλα φαρμακα,μεσα σε αυτο το διαστημα,οπως dumyrox,ladose,entact,deprevix,nevrorestol...το αποτελεσμα ειναι πως κανενα δε με βοηθησε να απαλλαγω απο αυτο το δαιμονα που λεγεται κριση πανικου,καθε φορα η μαλλον σχεδον καθε μερα τα ιδια...μουδιασματα στα χερια,εξαψεις,ταχυκαρδιες,� �ισθημα παλμων,δυσπνοια...νομιζω πως παθαινω εμφραγμα καθε φορα!Αυτη την περιοδο κανω θεραπεια με seroxat 40mg τη μερα και ζαναξ 3-4mg τη μερα. Με τα σεροξατ εχω απογοητευτει,ενω στο παρελθον με βοηθησαν(τα εκοψα επειδη ειχα μπει φανταρος τον περασμενο μαιο),τωρα τα παιρνω εδω και 3 μηνες και δεν μου κανουν τπτ απολυτως! Μονο με τα ζαναξ ηρεμω αλλα και αυτη δεν ειναι λυση,καθως εχω ακουσει πως ειναι πολυ ευκολο να εθιστεις.Νιωθω σαν πειραματοζωο με τοσα φαρμακα που εχω παρει ολα αυτα τα χρονια...καθε φορα που μου γραφει και ενα καινουργιο ο ψυχιατρος,λεω απο μεσα μου: μακαρι να ειναι αυτο το καταλληλο που θα με βοηθησει επιτελους! Δεν ξερω τι αλλο να πω,εχω απογοητευτει πολυ,φοβαμαι να βγω να διασκεδασω,πχ να παω σινεμα,σε ενα κλαμπ και γενικα οπου εχει πολυ κοσμο φοβαμαι! Φοβαμαι μην παθω καμια κριση πανικου,μην αρχισει η καρδια μου και βαραει σαν τρελη και το βαλω στα ποδια μεσα στον κοσμο! Δεν ξερω τι αλλο να κανω...
- 04-07-2011, 16:12 #2
Καλησπερα σε ολους,καλο μηνα να εχουμε!Παλευω εδω και 4 χρονια με τις κρισεις πανικου,συγκεκριμενα πασχω απο γενικευμενη αγχωδη διαταραχη με κρισεις πανικου! Εχω δοκιμασει πολλα φαρμακα,μεσα σε αυτο το διαστημα,οπως dumyrox,ladose,entact,deprevix,nevrorestol...το αποτελεσμα ειναι πως κανενα δε με βοηθησε να απαλλαγω απο αυτο το δαιμονα που λεγεται κριση πανικου,καθε φορα η μαλλον σχεδον καθε μερα τα ιδια...μουδιασματα στα χερια,εξαψεις,ταχυκαρδιες,� �ισθημα παλμων,δυσπνοια...νομιζω πως παθαινω εμφραγμα καθε φορα!Αυτη την περιοδο κανω θεραπεια με seroxat 40mg τη μερα και ζαναξ 3-4mg τη μερα. Με τα σεροξατ εχω απογοητευτει,ενω στο παρελθον με βοηθησαν(τα εκοψα επειδη ειχα μπει φανταρος τον περασμενο μαιο),τωρα τα παιρνω εδω και 3 μηνες και δεν μου κανουν τπτ απολυτως! Μονο με τα ζαναξ ηρεμω αλλα και αυτη δεν ειναι λυση,καθως εχω ακουσει πως ειναι πολυ ευκολο να εθιστεις.Νιωθω σαν πειραματοζωο με τοσα φαρμακα που εχω παρει ολα αυτα τα χρονια...καθε φορα που μου γραφει και ενα καινουργιο ο ψυχιατρος,λεω απο μεσα μου: μακαρι να ειναι αυτο το καταλληλο που θα με βοηθησει επιτελους! Δεν ξερω τι αλλο να πω,εχω απογοητευτει πολυ,φοβαμαι να βγω να διασκεδασω,πχ να παω σινεμα,σε ενα κλαμπ και γενικα οπου εχει πολυ κοσμο φοβαμαι! Φοβαμαι μην παθω καμια κριση πανικου,μην αρχισει η καρδια μου και βαραει σαν τρελη και το βαλω στα ποδια μεσα στον κοσμο! Δεν ξερω τι αλλο να κανω...
04-07-2011, 16:15 #3
Γιατι δε μου βγαζει ολοκληρο το μηνυμα μου?Οποιος γνωριζει ας μου το εμφανισει πιο κατω...ευχαριστω!
04-07-2011, 16:19 #4
04-07-2011, 16:25 #5
σου έχω στείλει π.μ
04-07-2011, 20:47 #6
Minaspap να το ολοκληρο το μηνυμα σου, βαζε κενα αναμεσα στις λεξεις για να μην στο κανει bug!
Στο θεμα σου τωρα, πιστευω πρεπει να αναζητησεις την αιτια των κρισεων πανικου.. γενικευμενη αγχωδη διαταραχη εχω κι εγω απ τα 16 με κρισεις πανικου, τις οποιες ξεπερασα κ εχω σχεδον 6μηνο να παθω.. Τουλαχιστον προσπαθησε να ανιχνευσεις τι σου δημιουργει τοσο πολυ αγχος, ωστε να παθαινεις κρισεις πανικου! Η γαδ γενικα θελει καιρο να αντιμετωπιστει... Κανεις ψυχοθεραπεια παραλληλα η μονο χαπια?? Η ψυχοθεραπεια θα σε βοηθησει σ αυτο που σου εγραψα παραπανω, αμα δεν κανεις σκεψου το σαν ενδεχομενο να ξεκινησεις!
Τα ζαναξ ναι ειναι εθιστικα κ απο ενα σημειο κ μετα τα συνηθιζει ο οργανισμος σου κ δεν σε πιανουνε...
Αυτο με το φοβο ειναι χαρακτηριστικο συμτωμα της γαδ, απλα προσπαθησε να μην δινεις σημασια..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-07-2011, 13:13 #7
Ποσο σας καταλαβαίνω όλους εδω μέσα παιδιά αλλα και ποσο κουράγιο παίρνω οταν διαπιστώνω πως δεν παλεύω μόνη μου!!! Είναι φοβερό πως νιώθεις οτι η ζωή γλυστρά μεσα απο τα χέρια σου οταν χρειάζεται να δίνεις καθημερινά μάχη για όλα αυτά που για την πλειοψηφία των ανθρώπων είναι απλά και αυτονόητα.Οι κρίσεις πανικού, οι ζαλάδες, η αδυναμία, οι φοβίες είναι η καθημερινότητα η δική μου, φοβάμαι να οδηγήσω μόνη μου, να περάσω τούνελ, να μπω στο μετρο, να επισκεφτώ κάποιον στο νοσοκομείο και εχω και αυτό το απίστευτο βάρος στο στήθος. Ναι, είμαι σε φαρμακευτική αγωγή εδώ και 12 χρόνια με seroxat, ναι κάνω και ψυχοθεραπεία. Αυτό όμως πάει κι έρχεται και δηλητηριάζει τις μέρες και τις στιγμές μου. Οταν αρχισα τη θεραπεία ολα τα συμπτώματα υποχώρησαν, άρχισαν όμως σιγά σιγά να επανέρχονται εδώ και 4-5 χρόνια. Αραιά στην αρχή, έντονα τώρα πια. Πλέον ξέρω οτι αυτό είναι κατι με το οποίο θα πρέπει να μάθω να ζώ, αν και μεχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει. Ξέρω όμως επίσης ότι αυτά τα συμπτώματα εμφανίζονται με μορφή ημιτονοειδούς καμπύλης, είναι σε έξαρση και σε ύφεση, αρα πρέπει καθε φορά που βουλιάζουμε να ξέρουμε οτι σε λίγες μέρες αυτό θα περάσει και οτι ουτε αυτή τη φορά θα παθουμε κατι διαφορετικό και επικίνδυνο.
07-07-2011, 13:56 #8
12 χρονια??
Να δω ποτε θα φτασουμε στο σημειο να τα θεωρουμε αυτα μια κακια αναμνηση..11/12/2006
07-07-2011, 16:15 #9
Δοκίμασες ομοιοπαθητική φίλε?