Τρόποι συμεριφοράς και συγνώμη! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 98
    Senior Member
    γτ έχασα το δίκιο μου?

Senior Member
    Η εισαγωγή δεν ηταν άκυρη για μένα και αυτο έχει σημασία...Συγνωμη ζητάμε όταν αδικούμε κάποιον! Και δεν με ενδιαφερει ποιος πειθεται και ποιος οχι,το θέμα ειναι να συζητηθεί το θεμα που έγραψα.Αν δεν σε ενδιαφερει μην ασχολεισαι!

Member
    Χριστινάκι,μην το παίρνεις έτσι.Εγώ με το δικό μου από το κρεβάτι ξεκίνησαμε...Γνωριστήκαμε,μ ε πήγε σπίτι,εκείνη την ημέρα δεν έγινε τίποτα,δεν τον ήξερα καθόλου! Εγινε τη δέυτερη όμως,αφού δεν κρατιόταν! Από τη μεριά μου δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά (απλά μου άρεσει σαν αντρας),το πήρα σαν διασκέδαση.
    Θελω να πω,δεν παίζει ρόλο ότι *του έκατσες* γρηγορα. Αλλά κι'μενα μου φανηκε ότι ησουν λίγο πιεστικη,από αυτά που περιγράφεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝΑΤΑΛΙ View Post
    Χριστινάκι,μην το παίρνεις έτσι.Εγώ με το δικό μου από το κρεβάτι ξεκίνησαμε...Γνωριστήκαμε,μ ε πήγε σπίτι,εκείνη την ημέρα δεν έγινε τίποτα,δεν τον ήξερα καθόλου! Εγινε τη δέυτερη όμως,αφού δεν κρατιόταν! Από τη μεριά μου δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά (απλά μου άρεσει σαν αντρας),το πήρα σαν διασκέδαση.
    Θελω να πω,δεν παίζει ρόλο ότι *του έκατσες* γρηγορα. Αλλά κι'μενα μου φανηκε ότι ησουν λίγο πιεστικη,από αυτά που περιγράφεις.
    συμφωνω με ναταλι
    κι εμενα οι πιο σημαντικες μου σχεσεις ξεκινησαν με σεξ πολυ συντομα μετα την γνωριμια.
    στις 2-3 συναντησεις το πολυ.
    και το πιο χαρακτηριστικο.
    καμια δεν ξεκινησε σαν "σοβαρη" σχεση.ξεκινησαν σαν σεξ και παρεα, χωρις συζητησεις περι δεσμων κι επιδεσμων κι εξελιχθηκαν εντελως αυθορμητα σε μακροχρονες σχεσεις
    Last edited by Remedy; 06-07-2011 at 02:02.

Τον σύντροφο σου τον γνωρίζεις με τον καιρό, σίγουρα δε μιλούμε για ένα χρόνο γιατί τότε πολύ παρατραβάει το πράγμα. Κι αμα στον καιρό η σχέση έχει μπει σε μια ρουτίνα, σε ένα καλούπι, δύσκολα θα αλλάξει όσος χρόνος κι αν περάσει εκτός κι αν συμβεί κάτι και αλλάξει τα πράγματα δραματικά.

Το κατά πόσο σε ελκύει εμφανισιακά, σεξουαλικά για μένα γίνεται από την αρχή, από τις πρώτες ματιές που θα ρίξεις. Χημεία και σεξ μπορεί να σου προκύψει αμέσως, μπορεί να ρθει και στο μήνα και στον ενάμιση μήνα, όπως μια σχέση που είχα παλιά. Από την εμπειρία μου η αρχική γνώμη που χεις για την εμφάνιση του άλλου δεν αλλάζει εύκολα, άμα από την αρχή έχεις αμφιβολίες μάλλον θα τις έχεις για πάντα.

Το χαρακτήρα του άλλου το διαπιστώνεις με τον καιρό, δεν τον διαπιστώνεις από το να σου λέει σε όλα συμφωνώ σε ότι λες από την αρχή, αυτό μπορεί να το κάνει για να σε κερδίσει, ότι ταιριάζεται. Το κατά πόσο ταιριάζεις μαζί του ή έχεις ίδιες απόψεις το διαπιστώνεις με τον καιρό, με την καθημερινή συναναστροφή.
    Κι άμα ο άλλος τόσο καιρό δεν δείχνει να ενδιαφέρεται, να ναι κοντά στο σύντροφο του, αλλά βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες, θα αλλάξει με τον καιρό; ή η κατάσταση αυτή θα διαιωνίζεται και θα πρέπει να την αποδεχτείς; εκτός κι αν στην πορεία του αλλάξει δραματικά. Ίσως και να χει ξενερώσει, να χει΄χασει το ενδιαφέρον του για τη σχέση και εσυ απλά να πιέζεις στο τέλος τον εαυτό σου. Είναι ο άντρας που αναμένεται να παίρνει τις πρωτοβουλίες.

Συγνώμη στην εποχή μας σπάνια ακούς, συνήθως κάνουν ότι έχουν στο νου τους και μετά προσπερνούν και πάνε παρακάτω, κι΄ο άλλος μπορεί να υποφέρει. Δεν τους νοιάζει αν ο άλλος έχει πληγωθεί, ίσως και να μην το καταλαβαίνουν, απλά κάνουν ότι έχουν στο νου τους χωρίς να νοιάζονται. Εγώ έχω μάθει να αντιδρώ στη στιγμή, να έχω τα μάτια μου ανοιχτά, να τους τη λεω αμέσως, για να μη χρειάζεται να περιμένω μετά τη συγνώμη του καθενός και να παλεύω με τον εαυτό μου να σβήσω την πληγή.
    γιάννης

Senior Member
    Παιδιά δεν τον γνωρισα μια μερα και ειπα ξεκιναμε σχέση.Τον ξέρω από τον Σεπτεμβρη και εκεινος με κυνηγησε και μου ζητησε να κανουμε σχέση...και οταν συζητουσαμε περι σχεσεων ειχαμε τις ιδιες αποψεις οι οποιες τελικα δεν φανηκαν στις πραξεις.Δεν γίνεται να ζητάς κάτι από τον άλλον και ο άλλος να σε γράφει...δεν το συζητώ καθόλου.Είχε πει οτι ενδιαφερεται που ειναι?Αν από την αρχή δεν ενδιαφέρεται τοτε πότε?Να περιμένω δλδ να ενδιαφερθεί οταν νιωσεις εκεινος?Μα εδω και καιρό ενδιαφεροταν...για ποια πιεση μιλαμε ρε παιδια?δεν πιεσα κανεναν απλα ειδα οτί δεν ενδιαφερεται και γεια σου!αυτο βεβαια ηταν το κερασακι στην τουρτα..

Banned
    Χριστίνα, δεν αμφιβάλλω ότι ο άνθρωπος ενδιαφερόταν να ξεκινήσετε κάτι, να γνωριστείτε σε ένα άλλο επίπεδο πέρα από το φιλικό. Από εκεί και πέρα, μπορεί πράγματι να έχασε το ενδιαφέρον του μετά το ξεκίνημα για χίλιους δυο λόγους, μπορεί και όχι κι απλά να βιάστηκες να βγάλεις συμπέρασμα, ή μπορεί ο τρόπος που ζητούσες να δείξει ενδιαφέρον να του φάνηκε υπερβολικός... γενικά υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα. Αλλά δεν βλέπω κάποιον λόγο να ζητήσει συγγνώμη, ούτε κάποια κακή ή άδικη συμπεριφορά.

Από την πλευρά σου για να πω την αλήθεια, μια βιασύνη τη βλέπω, και ναι και μια πίεση: να πρέπει δηλαδή να δείχνει συνεχώς έντονο ενδιαφέρον, να ανταποκριθεί άμεσα στο κάτι 'σημαντικό' που προέκυψε μέσα σε λίγες μέρες, να μη διανοηθεί να ακυρώσει μια συνάντηση και στο τέλος να περιμένεις να δείξει ενδιαφέρον ακόμα κι αφού του είπες αμέσως μετά την ακύρωση 'δεν το χουμε, ας μείνουμε φίλοι'. Μπορεί για τα δικά σου δεδομένα να μην είναι 'πίεση', αλλά εμένα μου φάνηκε λίγο υπερβολικό όλο αυτό.

Senior Member
    Κοίτα υπερβολική θα ήμουν αν ήταν μόνο αυτό το θέμα μου!Αλλά υπήρξαν και άλλα κουφά...Το θεωρώ απαράδεκτο να μην ασχοληθει όπως πρεπει σε ενα θέμα που ήθελα να του μιλήσω για εμας για καποια πραγματα.Δεν ηταν σημαντικο να παει ενα παιδι στο σπιτι του.Αν ειχε δουλεια ή κατι που ήταν σημαντικό δεν θα με ενοιαζε.Ακύρωσε την συναντηση μας για εναν ασημαντο λογο..!Δεν εδωσε την σημασια που και εκείνος θέλει σε μια σχεση..δεν μπορει να ζηταει και να μην δινει!

Member
    Χριστίνα,πάντως είναι αρκετά άτομα εδώ στο φόρουμ που σου λένε ότι μάλλον είσαι λίγο υπερβολική. Εσύ ξεκίνησεις το θέμα για να ακούσεις γνώμες.Και όταν σου λέμε,απαντάς *οχι,δεν είναι έτσι*.Τοτε τι θες να ακόυσεις? ότι έχεις δίκιο και εκείνος είναι λάθος?
    Μπορεί να΄ναι κι ετσι,είναι δύσκολα να βγάλεις συμπέρασμα μόνο και μόνο από αυτά που γράφεις,γιατί δεν σε ξέρουμε,δεν ξέρουμε το παίδι,δεν την είδαμε την κατάσταση όπως είναι,αλλά όπως την περιγράφεις εσυ.
    Νομίζω όμως ότι από στιγμη που σου λένε αρκετά ατομα ότι είσαι λίγο υπερβολική,είναι καλό να κοιτάξεις μήπως και εχουν δίκιο.Να μη το φοβάσε.Υπαρχει κανείς τέλιος?

Member
    Μετά,λες,οτι τον ξέρεις απο τον Σεπτέμβρη. Από την άλλη λες ότι είχατε σχέση μόνο μία εβδομάδα. Δλδ ολο αυτό το καιρό τι κάνατε? Ειχατε φιλικη σχέση? Ησαστε στην ίδια παρέα? Σε τηλεφωνόυσε? Που τον έβλεπεις-στη δουλεια? στη γειτονια? και γιατί δεν ήθελεις σχέση μαζί του όλο αυτό το καιρο?
    Δεν σε ρωτάω για να μάθω,απλά θέλω να πω ότι όλα αυτά παίζουν ρόλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χαχαχαχααα!

Μάλλον πρέπει έναν άντρα να του ψήνεις το ψάρι στα χείλη μέχρι να του κάτσεις...να τον κάνεις να σε ποθήσει όσο τπτ! Ε ρε παιχνίδια που θέλουν τα πουλάκια μου! Ψήσιμο ρε!
    Σόρρυ για οτι πω , δεν θα είναι κακοπροαίρετο , να ξερετε οτι σχεδόν πάντα έχω την διάθεση που δείχνω οταν βρίσκομαι με την παρέα μου.

Χριστίνα ....τι καιρό κάνει το 50' ???

Senior Member
    Παιδιά δεν τον γνωρισα μια μερα και ειπα ξεκιναμε σχέση.Τον ξέρω από τον Σεπτεμβρη και εκεινος με κυνηγησε και μου ζητησε να κανουμε σχέση...και οταν συζητουσαμε περι σχεσεων ειχαμε τις ιδιες αποψεις οι οποιες τελικα δεν φανηκαν στις πραξεις.Δεν γίνεται να ζητάς κάτι από τον άλλον και ο άλλος να σε γράφει...δεν το συζητώ καθόλου.Είχε πει οτι ενδιαφερεται που ειναι?Αν από την αρχή δεν ενδιαφέρεται τοτε πότε?Να περιμένω δλδ να ενδιαφερθεί οταν νιωσεις εκεινος?Μα εδω και καιρό ενδιαφεροταν...για ποια πιεση μιλαμε ρε παιδια?δεν πιεσα κανεναν απλα ειδα οτί δεν ενδιαφερεται και γεια σου!αυτο βεβαια ηταν το κερασακι στην τουρτα..
    Διαφωνώ στο ότι μας λες ότι συμφωνούσατε. Αυτό είναι κάτι που έρχεται με τον καιρό, δεν μπορείς να ξέρεις εξ' αρχής αν ταιριάζετε. Συμφωνώ όμως στο ότι έπρεπε να είναι εκεί από την στιγμή που του είπες ότι ήθελες να του μιλήσεις σοβαρά. Τι φοβήθηκε; Δεν κατάλαβα; Εξάλλου αυτός σε κυνήγησε για σχέση όπως είπες. Εγώ αυτή την συμπεριφορά δεν την θεωρώ αντρίκια.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    Σόρρυ για οτι πω , δεν θα είναι κακοπροαίρετο , να ξερετε οτι σχεδόν πάντα έχω την διάθεση που δείχνω οταν βρίσκομαι με την παρέα μου.

Χριστίνα ....τι καιρό κάνει το 50' ???
    Ανεξαρτήτως εποχής, η ανθρώπινη φύση παραμένει η ίδια και ο έρωτας είναι ένα λουλούδι που ανθίζει στον κίνδυνο και στο σκοτάδι...Το φτύσιμο είναι απαραίτητο κάποιες φορές.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Χριστίνα,

έχεις κάθε δικαίωμα να ερμηνεύσεις όπως θέλεις τη συμπεριφορά κάποιου, να ενοχληθείς, να νιώσεις όπως νιώσεις, ναι και να παρεξηγηθείς, να θυμώσεις, να απαιτήσεις μια συγγνώμη.. ακόμα κι αν η απαίτησή σου αυτή είναι, τουλάχιστον όπως φάνηκε σε μένα, υπερβολική.

Όμως, μετά από αυτό και αφού άκουσες κι άλλες γνώμες που σου δίνουν μια άλλη οπτική, γιατί δεν ψάχνεις τα δικά σου στοιχεία που λουφάζουν κάτω από τα συναίσθηματα που σου προκαλεί η συγκεκριμένη συμπεριφορά του άλλου;
    Μπες στη διαδικασία να σε παρατηρήσεις.

Μήπως, στην περίπτωση αυτή, βιάστηκες να δώσεις σχήμα σε μια κατάσταση ακόμα ρευστή;
    Είσαστε στα πρώτα ραντεβού. Ακόμα γνωρίζεστε, άσχετα αν κάνατε παρέα από το Σεπτέμβρη. Άλλωστε εσύ ήσουν μέχρι και πριν λίγο διάστημα μέσα σε μια άλλη σχέση και είναι αλλιώς να κάνουμε απλά παρέα με κάποιον και αλλιώς όταν έρθουμε πιο κοντά και αρχίσουμε να γνωριζόμαστε και ως ζευγάρι.

Συμφωνώ, δηλαδή, με αυτό που ήδη γράφτηκε.. δεν πατάμε ένα κουμπί κι έχουμε σχέση.
    Οι σχέσεις προκύπτουν φυσικά και αβίαστα, άσχετα με τη δική μας ανάγκη να κοντρολάρουμε την κατάσταση σύμφωνα με τις επιθυμίες μας. Μήπως, λοιπόν, βιάστηκες και είχες πολλές προσδοκίες και απαιτήσεις από τον άντρα αυτό, οπότε μετά εύλογα απογοητεύτηκες; Το αρχικό ενδιαφέρον κάποιου δεν είναι στάνταρ αμετάβλητο και αυτό για μένα δεν έχει να κάνει με το ψήσιμο..

Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα. Γιατί εκνευρίστηκες με την επιλογή που έκανε;
    Του είπες ότι θέλεις να μιλήσετε. Εκείνος σου είπε ότι πρέπει να εξυπηρετήσει κάποιον συνάδελφό του.
    Γιατί θεωρείς ότι αυτό που έπρεπε να κάνει δεν είναι τόσο σημαντικό όσο να το να μιλήσετε;
    Δεν μπορείς να ελέγξεις τι είναι σημαντικό για αυτόν, ούτε να το απαξιώσεις επειδή εσύ θεωρείς τη συζήτησή σας πιο σημαντική.
    Μπορεί για χ ψ λόγους αυτό που έκανε να ήταν πράγματι προτεραιότητα για αυτόν και όχι στρουθοκαμηλισμός.

Θέλεις πράγματι να είστε μόνο φίλοι όπως του έγραψες;
    Ή μήπως επειδή ένιωσες να σε ''παραγκωνίζει'' με το να μην τα παρατήσει όλα και να έρθει να μιλήσετε σε έκανε να πεισμώσεις;

Μερικές σκέψεις..

Senior Member
    Βασικα μην περιμενεις να συμφωνησουν ολοι μαζι σου,δεν γινεται αυτο...
    ο καθενας θα πει τα πραγματα με τον τροπο που τα βλεπει...
    σου δινω ενα απλο παραδειγμα,σε συζητησεις περι απιστιας,αλλοι το θεωρησαν κατι το φυσιολογικο και αλλοι κατι το απαραδεκτο..
    εσυ θα αποφασισεις με ποια ατομα ταιριαζει η γνωμη σου και τα χνωτα σου και αυτα θα συμβουλευεσαι και σε αυτα θα δινεις συμβουλες,αλλιως απλα θα μαλωνεις...
    οσο για το θεμα σου... προσωπικα πιστευω πως οταν ενα ατομο δημιουργει προσδοκιες απο καποια αλλο ατομο με σκοπο απλα να κανει σεξ,χωρις να ενδιαφερεται για τα συναισθηματα του αλλου,τοτε ναι,πρεπει να ζητησει συγνωμη...
    αλλα ο εγωισμος ειναι τοσο μεγαλος που λιγα ατομα ζηταν συγνωμη,ιδιαιτερα πραγματικη συγνωμη και οχι μια απλα για να τη λεμε...
    τωρα για το αν εισαι ακραια εσυ,η δεν ενδιαφερεται αυτος για την σχεση,η μονη που ξερει ολα τα γεγονοτα για να το αποφασισει τι πραγματικα παιζει εισαι εσυ.
    αδικα ρωτας τον καθενα να σε υποστηριξει η οχι.ο καθενας θα πει την γνωμη του και θα την υποστηριξει,αλλα ο πρωταγωνιστης εισαι εσυ,και οχι ο καθενας.
    αν νομιζεις πως δεν σε αγαπει με τον τροπο που θελεις,και αν πιστευεις πως εχεις δει αντρες να αγαπαν με τον τροπο που θελεις(οχι στις ταινιες αλλα σε πραγματικο χρονο) τοτε ψαξε καπου αλλου...
    διαφορετικα ψαξε μηπως ζητας εσυ πολλα...
    σε καθε περιπτωση κανε αυτο που θελεις εσυ

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast