Results 46 to 60 of 98
Thread: Τρόποι συμεριφοράς και συγνώμη!
-
07-07-2011, 00:09 #46
Σίγουρα ξέρω εγώ καλύτερα από τον καθένα και σίγουρα δεν μπορώ να σας δώσω μια καλυτερη εικόνα για να μπορείται να το αισθανθείται γτ είχαν γίνει και άλλα πράγματα πριν φτάσω εκεί.Τέλος πάντων ευχαριστώ όλους για όλα αυτά που μου γράφεται αλλά δυστυχώς έχω τους λόγους μου που νιώθω έτσι και δεν ταιριάζουν με τις απόψεις σας. Σημασία έχει πως το νιώθω ΤΕΛΙΚΑ γτ είμαι ένας άνθρωπος που ναι θα κοιτάξει μέσα του για λάθη αλλά αυτό το συγκεκριμένο δεν το θεωρώ λάθος αλλιώς θα πάω κόντρα με τον εαυτό μου στα δικά μου θέλω και σίγουρα δεν "απαιτώ" από τον καθέναν τα ίδια πράγματα..Σημασία έχει πως νιώθω εγώ!Δεν σκέφτομαι εγωιστικα και σαφώς σκέφτομαι όλα όσα γράφεται...Σας ευχαριστώ πάντως!
- 07-07-2011, 00:09 #47
Mην χαλιέσαι. Δεν μπορεί να σου πει κανείς το πως ένιωσες η τι σε πείραξε
Δικές σου είναι οι στιγμές, εσύ τις βίωσες, εσύ ξέρεις το πως και το γιατί
Προσωπικά δεν μου φαίνεσαι καθόλου υπερβολική. Ξέρεις τι θέλεις και το ζητάς στη ζωή σου
Και πολλά να ζητάς, αν έχεις πολλά να δώσεις, μαγκιά σου να τα ζητάς και να μην συμβιβάζεσαι με λιγότερα
Επιπλέον, μην ξεχνάς. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ!
07-07-2011, 00:17 #48
Κάποια πράγματα τα θέλω αλλιώς δεν μπορώ να λειτουργήσω στην σχέση...Θέλω απλά το πραγματικό ενδιαφέρον και ίσως είναι λάθος να έχω πρότυπο τον εαυτό μου(το εννοώ σαν παραδείγματα συμπεριφορας σε ορισμενα πραγματα). Ξέρω οτί όλοι θα διαφωνήσετε ακόμα και με αυτο το κείμενο που γράφω αλλά δυστυχώς έτσι είμαι αν και προσπαθω πααααρα πολύ να μην δυσκολευω τον εαυτο μου!Αλλά δυσκολεύομαι όταν νιώσω οτί δεν υπάρχει το ενδιαφερον από τον άλλον.Έχω νιώσει στο παρελθον το ενδιαφερον αρκετες φορες και ίσως έχω μάθει να το αναγνωρίζω και να το δέχομαι με κάποιους συγκεκριμένους τρόπους...δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ και μάλλον θα πρέπει να μάθω να αναγνωρίζω και με άλλους τρόπους το ενδιαφέρον!
07-07-2011, 00:20 #49
Ξέρετε?Είναι πως το νιώθω δεν είναι πως το σκέφτομαι!Όσο και να σκέφτομαι να αλλάξω το συναισθημά μου δεν τα καταφέρνω..είναι μάλλον το πως θέλω να ενδιαφέρονται! Ίσως πρέπει να κοιτάξω αλλού όπως είπε ο Εμπνευστης!
07-07-2011, 00:22 #50
Μην αλλάξεις, δεν θα είσαι ευτυχισμένη και το σημαντικότερο. ΔΕΝ θα είσαι εσύ.
07-07-2011, 00:47 #51
Σωστό αυτό , και μάλλον εδώ έκανα μια παράλειψη . Δεν είμαι υπέρμαχός των γρήγορων καταστάσεων , και στο προηγούμενο μύνημα μου , φανηκε μάλλον το αντίθετο. Οταν κάποιος αισθάνεται οτι θέλει τον χρόνο του γνωρίζωντας έναν άλλον άνθρωπο μέχρι να πάρει τις αποφάσεις του , δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό ούτε κάτι αναχρονιστικό, απεναντίας το υποστηρίζω , είναι πιο ανθρώπινο . Όταν όμως άλλα θές και άλλα κάνεις απο αυτοσκοπό , τότε αυτό φανερώνει λίγο μια τακτική υστεροβουλίας που παραπέμπει λίγο σε άλλες εποχές και δεν είναι βοηθητική .(μου θύμισε λίγο τις ατάκες του παππού μου''πρόσεχε την αυτή μην σε τυλίξει'' κ.τ.λ);)
Δεν νομίζω οτι η Χριστινά το σκέφτηκε πονηρά , αντιδρά σε οτι έγινε συλλογιζόμενη τα γεγονότα λίγο εκδικητικά , και το καταλαβαίνω απόλυτα . Εγώ θα έλεγα τρις χειρότερα εαν μου συνεβαινε κάτι αντίστοιχο , αλλά ήθελα να το καυτηριάσω λίγο επειδή κατάλαβα τους συνειρμούς της.
07-07-2011, 01:10 #52
Μην αλλάξεις,Χριστίνα,και μη συμβιβάζεσε με αυτά που σε κάνουν δυστυχισμένη.
Αλλά γενικά χωρις συμβιβασμο στη ζωη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Τις σχέσεις τις χτίζουμε,μερα με τη μερα,με κόπο,θυσιες,αλλα και μέσα από τα λάθη μας. βασική προυπόθεση ειναι να χτίζετε απο δύο,όχι από έναν.
Αμα νίωθεις ότι αυτό που βιώνεις μέσα στη σχέση σου είναι ενάντια στη φύση σου και δεν ενδιαφέρεται ο αλλος παρόλο που του εχεις εκφράσει την έντονη ενόχλιση σου,άλλαξε σχέση.
Αμα τα συν είναι περισσοτερα απο τα μίον και δεν ενοχλόυν πολύ-συμβιβάσου.
07-07-2011, 11:07 #53
Εγώ έχω να πω πάντως πως αν ο τύπος ΟΝΤΩΣ ήθελε σχέση, θα το τρέναρε λίγο παραπάνω. Εδώ είναι προφανές πως ήθελε να περάσει καλά με κάποια που του άρεσε, αυτή προφανώς άθελά της έκανε κάτι που τον ξενέρωσε, κ απλά έπαψε να ασχολείται.
Όταν κάποιος δε θελει πραγματικά να κάνει σχέση την κάνει με την πρώτη αφορμή!
Been there...Every morning we are born again
07-07-2011, 11:33 #54
Φαίνεται οι στόχοι σας δεν ταυτίζονται και ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία για τη σχέση. Αλλιώς τα θες εσύ αλλιώς αυτός.
Του ξεκαθάρισες τι θέλεις στη σχέση όπως μας τα έχεις πει σταράτα εδώ; Κάντο πρώτα αυτό και μετά δώσε ευκαιρία να δεις αν αλλάξει. Διαφορετικά αυτά που μας λες θα διαιωνίζονται.γιάννης
07-07-2011, 13:02 #55
Γιάννη εννοειται οτί εχω πει τι θέλω και πάντα το κάνω...Και εκείνος μου είχε πει τι θέλει αλλά στην πορεία άλλαξε.Φυσικά έδωσα ευκαιρίες αλλά δεν μπορώ να κάθομαι με κάποιον που αλλάζει τόσο πολύ και τόσο γρήγορα.Και στο κάτω κάτω αν ξενέρωσε για οποιονδήποτε λόγο θα μπορούσε να μου το πει όπως θα έκανα και εγώ..astimatnam γτ λες οτι προφανως τον ξενέρωσα?από που το φαίνεται αυτό?αποκλείεται το γεγονός να μην την πάλεψε ο ίδιος λόγω δικών του προβλημάτων?Μπορεί τελικά να μην ήταν έτοιμος γτ είχε μια σοβαρη σχέση και χώρισε τον Φεβρουάριο και μετά έμπλεξε με μια άλλη κοπέλα την χώρισε και μετα ηρθα εγώ. Τον είχα ρωτήσει αν σκέφτηκε ποτέ να μείνει λίγο μόνος του(λόγω του οτι είχα δει περίεργες συμπεριφορες) και μου απάντησε οτι το έχει σκεφτεί αλλά του προέκυψα...Τι ωραία! Όταν ένας άνθρωπος δεν κάνει κάποιο διαλλειμα για να τα βρει με τον εαυτό του τότε πως θα μπορέσει να δωθεί σε μια σχέση...
07-07-2011, 13:46 #56
Εμ...βρε χριστίνα , δεν ''πονηρεύτηκες'' και εσύ λίγο . Αφου είναι τόσο ευμετάβλητος και το ήξερες , γιατί δεν προφυλάχθηκες κάπως. Οχι οτι εγινε κάτι σπουδαίο , αλλά όσο να'ναι θα είχες αποφύγει την απογοήτευση , αν και καλύτερα που φάνηκε γρήγορα .
Εαν πάντως για οποιονδήποτε λόγο , μικρό η σημαντικό , θα ήθελες να κάνεις έναν διάλογο ξεκαθαρίσματος μαζί του , στείλε του ένα μύνημα . Ισως να ανταποκριθεί , αλλά πες του ακριβώς τι θες εξ αρχής. Αν το αγνοήσει τότε μάλλον δεν φόραγε ποτέ παντελόνια .
07-07-2011, 14:05 #57
Απ'όσο τον ξέρω είναι σταθερός χαρακτήρας,καλό παιδί και ησυχο γιατί να πονηρευτώ? αν και κρατάω πάντα μια πισινή. Δεν είμαι και τόοοοσο απογοητευμένη γτ κράτησε πολύ λίγο απλά περίμενα να φερθεί με ειλικρινεια. Δεν πιστεύω οτί με ήθελε για ένα πήδημα αλλά πιστεύω πιο πολύ σε αυτό που έγραψα πιο πάνω οτί κουράστηκε από τις σχέσεις και θέλει να μείνει μόνος...Το έβλεπα απλά θα προτιμούσα να μου το έλεγε!
07-07-2011, 15:50 #58
Αφού το έβλεπες είσαι λίγο συνυπέυθηνη . Υποψιάζομαι οτι μπορεί να σε είχε πιάσει και λίγο το ηρωικό σου ''Εγώ θα τον ξεκολλήσω απο την φάση του'' . Δεν πειράζει , το έχουμε φάει σχεδόν όλοι αυτό το παραμύθι και πάντα μέναμε στην απορία ''μα γιατί''. Γιατί έτσι , τα θέλαμε και εμείς .
Οταν ο άλλος έχει μπει στην δίνη του , δεν βγαίνει εύκολα , εκτός και αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα , μα τα πάντα όμως , και πάλι αμφιβολο θα είναι , και το πιο σίγουρο οτι μετά θα τον καταριέσαι γιατί ενω έδωσες πολλά δεν ανταποκρίθηκε όπως θα ήθελες-θέλαμε. Ασε που και πόσο εύκολο είναι να τα κάνεις όλα αυτά για κάποιον-α που δεν ξέρεις καλά .
Ιστορία δίχως τέλος δίχως όνομα . Οποτε συμβαίνει έχουμε κάνει την μ@κ@κι@ μας εξίσου χοντρά , την βαφτίζουμε αλτρουισμό , αλλά έχει καθαρά εγωιστικό υπόβαθρο.
Σορρυ που στην είπα λίγο , αλλά έτσι τα χώνω και στον εαυτό μου. :)
07-07-2011, 15:59 #59
Τι είναι αυτά που λές? Το έβλεπα τις τελευταίες μέρες που είχαμε ότι είχαμε. Και ΕΛΕΟΣ σε παραμύθια δεν ζω για να πω οτί θα γίνω ηρωίδα και εγω θα το κάνω να αλλάξει.ΕΛΕΟΣ!είμαι αρκετά ώριμη για να σκεφτώ με τόσο ηλίθιο και ανώριμο τρόπο.
07-07-2011, 16:02 #60
Αν από την αρχή έβλεπα οτί δεν μπορεί θα ήμουν πολύ ηλίθια και ανεγκέφαλη να ξεκινήσω κάτι μαζί του..